Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Παλι ξυπνησα πρωι πρωι!!!

Πηγα εχθες στο γιατρό και εχουν σταματησει τελειως τα μπεζ σταματησαν και τα πονάκια(αυτα μια ερχονται μια φευγουν) ειδαμε το σακουλακι που μεγαλωσε λιγάκι ειδε και ο γιατρος το λεκιθικο ασκο(εγω δεν ειδα τπτ μου ειπε πως ειναι ενα ασπρακι) και μου το εβγαλε μια μερα μικροτερο αλλα μου ειπε πως η αποκλισεις τωρα που ειναι μικρουλη ειναι φυσιολογικες γιατι μπορει να μην το μετρησε σωστα!!! Ειναι ικανοποιημενη και την Δευτερα πρωτα ο Θεος θα παω να ακουσω καρδουλα:):):):)

Η αληθεια ειναι πως κοιταω τον υπερηχο (θα γινω χαζομαμα:):)) και βλεπω τωρα μια ασπρη κουκιδα μεσα στο σακο αρα μαλλον αυτο ειναι ο λεκιθικος ασκος!!!! :)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου πως περναει ο καιρός:):):) μια εβδομαδα εμεινε να σκεφτεσαι οτι σε λιγο θα εχεις τα σπορακια σου στην κοιλίτσα!!!! Ειμαι πολύ χαρουμενη και αισιοδοξη να δεις που αυτη την φορα ολα θα πανε καλά!!!:):):)

Τουντσακι κανω προβλεψη τσαμπα!!! χιχιχι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τουντσακι κανω προβλεψη τσαμπα!!! χιχιχι

εεε τι να πω; Κανένα σέβας στους επαγγελματίες... :rolleyes:

Έχεις και το μπεμπάκι στην κοιλίτσα σου και δεν μπορώ να σε επιπλήξω....

Καλημέεεερααααα!!!!!!!!!

Δομνινάκι καλή αρχή!!!!έ-ε-ε-ρχονται τα σπορουλίνια!!!

Μάγδα με το καλό να ακούσετε και το ντουκου ντουκου της καρδούλας!εκεί να δεις!!!

αχ, κορίτσια είμαι χαρούμενη!!!

΄κάναμε την αυχενική μας, το αγοράκι μας είναι μια χαρά κουκλάκι και υγιεστατο!!!!

ακόμα δεν το πιστεύω, βάζω το dvd και καθομαι και το χαζεύω συνέχεια!!!!!!

με τον άντρα μου γελάμε σαν χαζοί συνέχεια!!!

επιτέλους το είπαμε και στους γονείς, οπότε είχαμε διπλές χαρές!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Ax, σ ευχαριστώ μαγδούλα!

είναι η πρώτη φορά που φτάνω μέχρι την αυχενική, και δεν μπορώ να το πιστέψω!

το φύλο φάνηκε αμέσως, καθότι είναι προικισμένο το παιδί μας!!!!χαχα, χαζομαμά από τώρα!!!

Άντε και στα δικά σου!

HDfQp3.png

Ax, σ ευχαριστώ μαγδούλα!

είναι η πρώτη φορά που φτάνω μέχρι την αυχενική, και δεν μπορώ να το πιστέψω!

το φύλο φάνηκε αμέσως, καθότι είναι προικισμένο το παιδί μας!!!!χαχα, χαζομαμά από τώρα!!!

Άντε και στα δικά σου!

Υπέροχα νέα!!!!!! Μπράβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό ο μπέμπαρος ... ο προικισμένος :wink:

Ευχαριστω πολύ μακαρι να πανε όλα καλά!!!:):)

Τουντσακι ερχετε αγορακι στην παρεα προσεχε την κόρη;):):)

Θελω να πιστευω πως όλα ειναι καλα αφου δεν εχω αιμα ουτε πονους δυνατους ελπίζω την δευτερα να ακουσω την καρδούλα!!!!

Η αληθεια ειναι πως ανυσηχω λιγακι που βγηκε μια μερα μικροτερο αλλα θελω να πιστευω πως αν κατι πηγαινε στραβα θα φαινοταν εχθες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Eυχαριστώ τουνσάκι!!!

Μα τι να κάνω, δεν είναι λόγος υπερηφάνιας αυτός???

κάποια μέρα θα με ευχαριστούν οι κοπέλες του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μάγδα, ίσως δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί αυτό με τη μια μέρα μικρότερο,υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστερημένης σύλληψης, εμένα έβγαινε από την αρχή 4-5 μέρες μικρότερο, τώρα στην αυχενική πρώτη φορά έφτασε την κανονική του ηλικία.

HDfQp3.png

Ευχαριστω πολύ μακαρι να πανε όλα καλά!!!:):)

Τουντσακι ερχετε αγορακι στην παρεα προσεχε την κόρη;):):)

Θελω να πιστευω πως όλα ειναι καλα αφου δεν εχω αιμα ουτε πονους δυνατους ελπίζω την δευτερα να ακουσω την καρδούλα!!!!

Η αληθεια ειναι πως ανυσηχω λιγακι που βγηκε μια μερα μικροτερο αλλα θελω να πιστευω πως αν κατι πηγαινε στραβα θα φαινοταν εχθες!!!!

αμάν!! Είναι και προικισμένος και επικίνδυνος.... βρε τι πάθαμε !! :D

Μάγδα μην ανησυχείς!!.. Με την αγωνία δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Να έχεις στο μυαλό σου ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα δεις πόσο γρήγορα θα περνάει ο καιρός και θα μεγαλώνει το σπόρι!!! Στο κάτω κάτω, αν θέλεις να ανησυχείς, έχεις τόσους μήνες μπροστά σου.. Είναι ανάγκη από τώρα; :-D :grin:

Eυχαριστώ τουνσάκι!!!

Μα τι να κάνω, δεν είναι λόγος υπερηφάνιας αυτός???

κάποια μέρα θα με ευχαριστούν οι κοπέλες του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μάγδα, ίσως δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί αυτό με τη μια μέρα μικρότερο,υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστερημένης σύλληψης, εμένα έβγαινε από την αρχή 4-5 μέρες μικρότερο, τώρα στην αυχενική πρώτη φορά έφτασε την κανονική του ηλικία.

Οι κοπέλες του εεε; Θα χει και πολλές!!! χα χα χα χα χα χα :tongue:

Υπέροχο το τικεράκι!!!!

Μάγδα έχει δίκιο η sosad.. Στην αυχενική θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.. Είναι νωρίς ακόμα..

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

sosad αγοραρος ε;μπραβω κουκλα μου

μαγδουλα μια χαρα..την επομενη εβδομαδα πας για καρδουλα;

...να κανω κ εγω την προβλεψη μου;μμμμμμμ λοιπον..η δομνινα θα βγαλει 2 δομνινες..

εγω σημερα μαλλον αδιαθετησα..και λεω μαλλον γιατι πηγα πριν τουαλετα κ ειδα στο εσωρουχο μου 3 σταγονες αιμα..εβαλα σερβιετα και εδω και 2 ωρες δεν εχει κατεβει τπτ..κατι ψιλο πονακια ταεχω...τωρα..θα δειξει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα καλημερα!

sosad αγοραρος ε;μπραβω κουκλα μου

μαγδουλα μια χαρα..την επομενη εβδομαδα πας για καρδουλα;

...να κανω κ εγω την προβλεψη μου;μμμμμμμ λοιπον..η δομνινα θα βγαλει 2 δομνινες..

εγω σημερα μαλλον αδιαθετησα..και λεω μαλλον γιατι πηγα πριν τουαλετα κ ειδα στο εσωρουχο μου 3 σταγονες αιμα..εβαλα σερβιετα και εδω και 2 ωρες δεν εχει κατεβει τπτ..κατι ψιλο πονακια ταεχω...τωρα..θα δειξει..

Καλώς τα δέχτηκες Τζένη.. Έτσι όπως τα λες, ήρθε! Να την περιμένεις κανονικά κατά τις 4 το απόγευμα.. (τι στο καλό τόσα λεφτά πλήρωσες να μην σου πώ κι αυτό; ) :wink:

η Δομνίνα πάντως θα κάνει ένα αγοράκι.. Δεν ξέω γιατί αλλά δε νομίζω να κάνει δίδυμα... Ίσως γιατί τσιγκουνεύτηκε να πληρώσει για την πρόβλεψη.. :D

Καλώς τα δέχτηκες Τζένη.. Έτσι όπως τα λες, ήρθε! Να την περιμένεις κανονικά κατά τις 4 το απόγευμα.. (τι στο καλό τόσα λεφτά πλήρωσες να μην σου πώ κι αυτό;)

η Δομνίνα πάντως θα κάνει ένα αγοράκι.. Δεν ξέω γιατί αλλά δε νομίζω να κάνει δίδυμα... Ίσως γιατί τσιγκουνεύτηκε να πληρώσει για την πρόβλεψη.. :D

ελα μωρε μην τσιγκουνευεσαι και εσυ στην προβλεψη..

μακαρι να μου ερθουν σημερα ,δεν αντεχω αλλο..εχω και ενα πρησιμο..ασε.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα μωρε μην τσιγκουνευεσαι και εσυ στην προβλεψη..

μακαρι να μου ερθουν σημερα ,δεν αντεχω αλλο..εχω και ενα πρησιμο..ασε.

Μην ανησυχείς..Σε τέσσερις ωρίτσες θα είναι εδώ..

Για τη Δομνίνα είμαι ανένδοτη!! Ένα αγοράκι σε αυτή τη δόση!! :tongue:

Μην ανησυχείς..Σε τέσσερις ωρίτσες θα είναι εδώ..

Για τη Δομνίνα είμαι ανένδοτη!! Ένα αγοράκι σε αυτή τη δόση!! :tongue:

χαχαχαχαχαχχ..εισαι κακουλααααααααααααααα..χαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...