Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να σου πω την αλήθεια η τόσο μεγάλη αύξηση υποδεικνύει φλεγμονή δλδ για να μιλάμε για χρόνιους παράγοντες πχ διατροφή ή κάπνισμα ή κάτι δομικό θα πρέπει να είναι έτσι για χρόνια η διατροφή του όχι από 10 μέρες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που να επηρεάζουν το οξειδωτικό στρες βέβαια. Επειδή είσαι μικρή σε ηλικία κανονικά τα ωάρια σου το διορθώνουν στην γονιμοποίηση το οξειδωτικό στρες των σπερματοζωαρίων. Τουλάχιστον το εντοπίσατε και θα σας πουν αν παίζει ρόλο ή όχι στην παρούσα φάση. 

Το καταλαβαίνω το σοκ σου και ειδικά τώρα είναι σαν την παροιμία «ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κ ο γάιδαρος». Αλλά πάντα στην υπογονιμότητα δεν φταίει μόνο ο ένας  ψάχνοντας καταλήγεις στο συμπέρασμα πως είναι ομαδικό το πρόβλημα. Θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Είναι κ το οξειδωτικό στρες αυξημένο αλλά το dfi. Μα είναι δυνατόν 20% αύξηση; Δεν άλλαξε κάτι από το καλοκαίρι. Και το βακτήριο πως εξαφανίστηκε μόνο του χωρίς αντιβίωση ; Και αν είναι όλα τόσο άριστα όπως μας λέγανε, μήπως για αυτό δεν είχαμε εξέλιξη εμβρύου μετά την 3η ημέρα; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

φοβαμαι μηπως μετα την επισκεψη μου η ψυχολογος χρειαστει ψυχολογο οπως τους δυο ξενους χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπα μην ανησυχείς, σίγουρα θα έχει ακούσει και πολύ χειρότερα!!:tongue: Σοβαρά τώρα, αν το αποφασίσεις τελικά και βρις και τον κατάλληλο γιατρό, θα βοηθηθείς πάρα πολύ;)

IchNp3.png

Καλμέραααααααα!!!!!

Μην ανησυχείς adnihor! Κάθε σωστός ψυχολόγος, έχει κι ένα κουτί χαρτομάντηλα δίπλα στην πολυθρόνα του επισκέπτη :wink:

Εγώ και έκλαιγα και φυσούσα και τη μύτη! :-)

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι ευχαριστω για τη συμβουλη...τη Δευτερα που θα με δει ο γιατρος μου θα του μιλησω να δουμε τι θα μου πει!μη φοβασαι καθολου σκεψου οτι σε λιγες μερες θα εισαι ετοιμη να ''δεις'' τα μωρακια σου κ αφου εχει πετυχει 1 φορα η προσπαθεια γιατι να μην πετυχει και τωρα?

φοβαμαι γιατι ειναι κατεψυγμενα και δεν μεγαλωσουν,φοβαμαι μηπως δεν πιασω,καθε μερα πασχαλια ειναι,θα δουμε.

Εννοείται καλή μου ότι θα κλάψεις! Εγώ από την πρώτη μέρα που πήγα μέχρι και την τελευταία έκλαιγα. Στην αρχή από απελπισία και από την κατάθλιψη και στο τέλος από ικανοποίηση που τα κατάφερα!!:rolleyes:

αν καταλαβα καλα μιλατε για ψυχολογο?

φοβαμαι μηπως μετα την επισκεψη μου η ψυχολογος χρειαστει ψυχολογο οπως τους δυο ξενους χαχαχαχα

και εγω εχω παει σε ψυχολογο πριν χρονια για αλλη υποθεση,και με βοηθησε πολυ.με βοηθησε να παρω την σωστη αποφαση.με εστειλε και ταξιδακι με τον συζυγο για αλλαγη.

φοβαμαι γιατι ειναι κατεψυγμενα και δεν μεγαλωσουν,φοβαμαι μηπως δεν πιασω,καθε μερα πασχαλια ειναι,θα δουμε.

Είναι φυσικό να φοβάσαι. Όλες φοβόμαστε για τους λόγους μας η καθεμία! Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να σου λέμε να σκέφτεσαι θετικά, να χαμογελάς και να περιμένεις τα καλύτερα!!!!!! Αυτά δεν θα μας πεις κι εσύ όταν θα φοβόμαστε; Σιγά σιγά θα τα πιστέψουμε και θα μαστε όλες ατρόμητες κι ευτυχισμένες!!! ... Πού θα μας πάει; :-P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρουλες τι κάνετε?? Σας εφερα καφεδάκι για να σας φτιαξω το κέφι.....Ξερω πως έχουμε περάσει δύσκολα αλλα δεν πρεπι να απελπιζόμαστε...Πιστευω πολυ πως όταν κατι το θέλουμε πολυ και το πιστευουμε γινεται...γι αυτο ορθώστε το αναστημά σας και να σκεφτεστε μόνο θετικα και όμορφα πραγματα,,,και θα δειτε που όλα θα πανε καλα!!

Μονο μην ξεχνατε να χαμογελάτε..κανει καλο και ειναι και μεταδοτικό ..:lol::lol::lol:

1365821d3h4m7hs7r.jpg

Ιπποκαμπακι μην αγχωνεσαι κοριτσάκι μου ...τα εμβρυάκια σου θα ειναι μια χαρα...και θα ειναι ακομα καλυτερα μέσα στην κοιλιτσα σου...μονο λιγακι υπομονή και συντομα θα τα έχεις κοντάσου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αυτό δεν είναι καφεδάκι.. Καφές υπερπαραγωγή είναι!!

Patousitsaaaaaaasss!!!!! Έλα γρήγορα να σερβίρεις παιδί μου! Και μετά βάλε τη στολή της αεροσυνοδού.. Απογειωνόμαστε!!!!!!!

Αυτό δεν είναι καφεδάκι.. Καφές υπερπαραγωγή είναι!!

Patousitsaaaaaaasss!!!!! Έλα γρήγορα να σερβίρεις παιδί μου! Και μετά βάλε τη στολή της αεροσυνοδού.. Απογειωνόμαστε!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...