Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κάτσε να συγκεντρωθώ...

....μμμμμμμ....Δε βλέπω τίποτα... Βγάλε ένα χαρτονόμισμααααα...(Ναι! εκείνο το πράσινο που γράφει 100 πάνω).... κούνα το πέεεερρρααααα δώωωωθθθθεεεεεεεε πέεεερρρρααααααα δώωωωθθθθεεεεε να φύγει το σύυυυννεφοοοοοοο....:tongue:

cartoon-cloud-clip-art.jpg

ελα ακομα??? πιαστηκε το χερι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!μηπως δεν ειναι συννεφο κ ειναι η μυωπια σου?/?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μααγδακι τα υγρα δεν ειναι καν αιμα εγω σε ολη την εγκυμοσυνη ειχα μπεζ υγρα κ ιδιαιτερα προς το τελος κ γω για ουτρο θα σου λεγα εγω τα επερνα με την σεσουλα

ολα καλα θα πανε μη μου αγχωνεσε ποτε πας στο γιατρο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

πηρα τηλ την γιατρο.μου ειπε αν δεν αδιαθετησω σε 5 μερες να παω για υπερηχο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα ακομα??? πιαστηκε το χερι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!μηπως δεν ειναι συννεφο κ ειναι η μυωπια σου?/?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χα χα χα .. έχω λίγο μυωπία, αλλά φοράω γυαλιά..:cool:

βάλε το πράσινο χαρτονόμισμα στο αγγείο και βγάλε άλλο.. Εκείνο το μωβ που λέει 500 πάνω.. Αυτό σίγουρα θα διώξει τη συννεφιά, αρκεί να το βάλεις κι αυτό στο αγγείο εεεεε;

βάλε το πράσινο χαρτονόμισμα στο αγγείο και βγάλε άλλο.. Εκείνο το μωβ που λέει 500 πάνω.. Αυτό σίγουρα θα διώξει τη συννεφιά, αρκεί να το βάλεις κι αυτό στο αγγείο εεεεε;

εγω τωρα να κανω την ασχετη και να ζητησω μια τσιχλα;..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

με γδερνεις αδερφουλα μου αλλα χαλαλι. τωρα?

500EUROR.GIF

500EUROR.GIF

Z

Z

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αν βλεπεις παλι συννεφο μπροστα σου περιμενε να παρω τον αρναουτογλου να ρωτησω ποτε αλλαζει ο καιρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αν βλεπεις παλι συννεφο μπροστα σου περιμενε να παρω τον αρναουτογλου να ρωτησω ποτε αλλαζει ο καιρος

χα χα χα :lol: όχι εντάξει... Καθάρισε το τοπίο...

Λοιπόν πολύ σύντομα βλέπω εγκυμοσύνη.. Την Άνοιξη.. Μάρτιο,Απρίλιο εκεί.. Θα είναι πάλι κοριτσάκι. Δεν θα έχεις τόσο άγχος αυτή τη φορά, θα κυλήσουν όλα ομαλά και θα πάρεις τόσο θάρρος, που αμέσως μετά θα κάνεις κι ένα αγοράκι!!! Να σου ζήσουν!!! :D

Άντε να σου δώσω και μια τσίχλα, γιατί στην έρημο που θα καταλήξουμε, δεν πουλάνε... :tongue:

χα χα χα :lol: όχι εντάξει... Καθάρισε το τοπίο...

Λοιπόν πολύ σύντομα βλέπω εγκυμοσύνη.. Την Άνοιξη.. Μάρτιο,Απρίλιο εκεί.. Θα είναι πάλι κοριτσάκι. Δεν θα έχεις τόσο άγχος αυτή τη φορά, θα κυλήσουν όλα ομαλά και θα πάρεις τόσο θάρρος, που αμέσως μετά θα κάνεις κι ένα αγοράκι!!! Να σου ζήσουν!!! :D

Άντε να σου δώσω και μια τσίχλα, γιατί στην έρημο που θα καταλήξουμε, δεν πουλάνε... :tongue:

το επιδομα τριτεκνιας θα το παρω? μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

παλι καλα που σου εφτασαν γιατι ετσι οπως το πηγαινες εσυ δεν θα επιχειρουσα για αλο μωρο θα κοστιζε πολυ!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ήρθα κι εγώ.. είμαι πολύ ευχαριστημένη.. Πήγα στο γιατρό μου το πρωί, με εξέτασε, μου πήρε αιματάκι, τα βρήκε όλα τέλεια και έτσι ξεκινάω κανονικά σήμερα τις ενεσούλες μου.. Θα ξαναπάω πάλι την Παρασκευή για υπέρηχο και αίμα και αν όλα πάνε καλά υπολογίζω την ερχόμενη Πέμπτη την ωοληψία..

Μόνο που αυτή τη φορά βρε κορίτσια έχω υπερβολικό αίμα.. Ίσως είναι λόγω της υστεροσκόπησης που έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά λέμε ποτάμι.. Δεν προλαβαίνω να αλλάζω.. έχω γίνει και χάλια (μπλιαχ) αλλά ευτυχώς φοράω μαύρα σήμερα στη δουλειά και δεν φαίνεται τίποτε!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι από καρδιάς θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Να μαι και εγω!!!!:):)

Πηρα τηλ την γιατρό μου μου ειπε να μην ανυσηχω να παω να με δει δεν νομιζω να ακουσουμε καρδουλα γιατι ειναι πολύ νωρις μολις 5,5 εβδομαδων ειμαι και μου εδωσε ουτροζισταν και ξαπλα!!! Εχω απο τις 7 το πρωι να δω το παραμικρο μονο κατι τσιμπιματακια εχω στην μητρα!!!!:):):) Αυτα τα νεάκια μου!!!

Δομνινα μου όλα μου φαινονται υπέροχα!!! Να δεις που θα πανε καλά!!!

Τουντσ κανε καμια προβλεψει για το Δομνινάκι!!! Εγω λέω 1 αγοράκι 1 κοριτάκι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

το επιδομα τριτεκνιας θα το παρω? μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

παλι καλα που σου εφτασαν γιατι ετσι οπως το πηγαινες εσυ δεν θα επιχειρουσα για αλο μωρο θα κοστιζε πολυ!!!!!!

χα χα χα χα χα :lol: Δεν παίζεσαι λέμεεεε!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ήρθα κι εγώ.. είμαι πολύ ευχαριστημένη.. Πήγα στο γιατρό μου το πρωί, με εξέτασε, μου πήρε αιματάκι, τα βρήκε όλα τέλεια και έτσι ξεκινάω κανονικά σήμερα τις ενεσούλες μου.. Θα ξαναπάω πάλι την Παρασκευή για υπέρηχο και αίμα και αν όλα πάνε καλά υπολογίζω την ερχόμενη Πέμπτη την ωοληψία..

Μόνο που αυτή τη φορά βρε κορίτσια έχω υπερβολικό αίμα.. Ίσως είναι λόγω της υστεροσκόπησης που έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά λέμε ποτάμι.. Δεν προλαβαίνω να αλλάζω.. έχω γίνει και χάλια (μπλιαχ) αλλά ευτυχώς φοράω μαύρα σήμερα στη δουλειά και δεν φαίνεται τίποτε!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι από καρδιάς θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα!

Σας φιλώ όλες!

Πολύ όμορφα λοιπόν!! Προχωράμε τέλεια!!! Ναι το αίμα είναι πολύ από την υστεροσκόπηση. Αύριο θα είναι λίγο και μεθαύριο τέλος.

Να μαι και εγω!!!!:):)

Πηρα τηλ την γιατρό μου μου ειπε να μην ανυσηχω να παω να με δει δεν νομιζω να ακουσουμε καρδουλα γιατι ειναι πολύ νωρις μολις 5,5 εβδομαδων ειμαι και μου εδωσε ουτροζισταν και ξαπλα!!! Εχω απο τις 7 το πρωι να δω το παραμικρο μονο κατι τσιμπιματακια εχω στην μητρα!!!!:):):) Αυτα τα νεάκια μου!!!

Δομνινα μου όλα μου φαινονται υπέροχα!!! Να δεις που θα πανε καλά!!!

Τουντσ κανε καμια προβλεψει για το Δομνινάκι!!! Εγω λέω 1 αγοράκι 1 κοριτάκι!!!!

Μια χαρά είναι το σποράκι!!! αλλά όντως είναι νωρίς για τακ τακ ακόμα...

..Και να σου πω.. Σου απαγορεύω να κάνεις προβλέψεις τσάμπα... Εμείς τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε; Αν θέλει η Δομνίνα να μάθει τα μελλούμενα, να κουνήσει το πράσινο αρχικά χαρτονόμισμα να φύγει το σύννεφο.. Αφού την ξέρετε τη διαδικασία γιατί με αναγκάζετε να επαναλαμβάνομαι εεεε; :mad:

Αν θέλει η Δομνίνα να μάθει τα μελλούμενα, να κουνήσει το πράσινο αρχικά χαρτονόμισμα να φύγει το σύννεφο.. Αφού την ξέρετε τη διαδικασία γιατί με αναγκάζετε να επαναλαμβάνομαι εεεε; :mad:

Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί... να κουνήσω κανένα μπλε (5 Ευρώ) ίσα ίσα για να πάρει μπροστά το σύστημα;

Μπορώ να κάνω και ιώβεια υπομονή και να μάθω κατευθείαν στη γέννα:tongue:

L2qIp2.png

Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί... να κουνήσω κανένα μπλε (5 Ευρώ) ίσα ίσα για να πάρει μπροστά το σύστημα;

Μπορώ να κάνω και ιώβεια υπομονή και να μάθω κατευθείαν στη γέννα:tongue:

ούτε καν εικοσάρικο; Μπλε είναι κι αυτό.. :-( Άτιμη κρίση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...