Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

την Κυριακή θα αδιαθετήσει.... Εγώ θα κερδίσω!!! :-)

Και ναι, είσαι η νικήτρια!!! Σήμερα πρωί πρωί μετά την πρωϊνή "γυμναστική" με τον άνδρα μου κατέφτασε και η πολυαγαπημένη μου περίοδος.. Έτσι αύριο θα πάω στο κέντρο για υπέρηχο και αιματάκι και αύριο το βράδυ ξεκινάω το κέντημα..

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!

Φιλάκια και καλή Κυριακή να έχουμε!

L2qIp2.png

Και ναι, είσαι η νικήτρια!!! ...

winner1.gif

χρόνια την περίμενα αυτή τη στιγμή!!! Είμαι πολύ συγκινημένη!!!

(απαιτώ να παίξει ο εθνικός ύμνος!!):D :D

Καλώς τα δέχτηκες Δομνίνα... Καλή επιτυχίαααααα!!!!!!!!!!!

Και ναι, είσαι η νικήτρια!!! Σήμερα πρωί πρωί μετά την πρωϊνή "γυμναστική" με τον άνδρα μου κατέφτασε και η πολυαγαπημένη μου περίοδος.. Έτσι αύριο θα πάω στο κέντρο για υπέρηχο και αιματάκι και αύριο το βράδυ ξεκινάω το κέντημα..

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!

Φιλάκια και καλή Κυριακή να έχουμε!

We wish you good luck!!!!

All the best!

Διαφημίσεις

winner1.gif

and the winner is...............................the woman withe yellow hair

congratulations

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χα χα χα χα χα :lol: :lol: Με δουλεύεις εσύ, αλλά είναι επειδή ζηλεύεις που νίκησα!!!

μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω δεν στοιχηματησα αρα......

αλλα οφειλω να ομολογησω οτι εχεις το κληρονομικο χαρισμα κ μιας που σε χουμε εδω για πες ποτε βλεπεις να κανω δευτερο μωρο κ τι φυλλο θα ναι?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω δεν στοιχηματησα αρα......

αλλα οφειλω να ομολογησω οτι εχεις το κληρονομικο χαρισμα κ μιας που σε χουμε εδω για πες ποτε βλεπεις να κανω δευτερο μωρο κ τι φυλλο θα ναι?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Κάτσε να συγκεντρωθώ...

....μμμμμμμ....Δε βλέπω τίποτα... Βγάλε ένα χαρτονόμισμααααα...(Ναι! εκείνο το πράσινο που γράφει 100 πάνω).... κούνα το πέεεερρρααααα δώωωωθθθθεεεεεεεε πέεεερρρρααααααα δώωωωθθθθεεεεε να φύγει το σύυυυννεφοοοοοοο....:tongue:

cartoon-cloud-clip-art.jpg

Διαφημίσεις

Δομνινα μου καλη αρχη κ καλη επιτυχια!Ολα να πανε κατ' ευχη.Αντε μερες που ειναι να γελασει λιγο το χειλακι μας.Ξεκινα εσυ κ απο πισω ερχομαστε κι αλλες:P.Καλη επιτυχια σε ολες μας.Το κεφαλι ψηλα!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δομνα μου καλή αρχή με δυο σποράκια στην κοιλίτσα σου!!!:):)

Εγω απο εχθες ειμαι ξαπλα γιατι ειχα λιγα μπεζ υγρα!!!! ολη μερα ειμουν ξαπλα και δεν τα ξαναειδα σημερα που σηκωθηκα για να κανω να φαω παλι ειχα λιγα μπεζ υγρα σαν αυτα της ωορηξιας αλλα μπεζ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγω απο εχθες ειμαι ξαπλα γιατι ειχα λιγα μπεζ υγρα!!!! ολη μερα ειμουν ξαπλα και δεν τα ξαναειδα σημερα που σηκωθηκα για να κανω να φαω παλι ειχα λιγα μπεζ υγρα σαν αυτα της ωορηξιας αλλα μπεζ!!!!

Καλημέρα σε όλες! :D

Μίλησες με το γιατρό Μάγδα; Τι να ναι τούτα δε ξέρω..

Καλημέρα κορίτσια!!!

utrogestan παιρνεις? Μιλησες με γιατρο? Σε αναλογο προβλημα που ειχα επαιρνα πρωι μεσημερι βραδυ τα ενυσχημενα.

winner1.gif

οχι..οχι..δεν μπορω να το δεχτω..καπου υπαρχει νοθεια..κατι γινεται εδω:shock:..μαρη Δομνινα επιτηδες εκανες ''γυμναστικη''την κυριακη ε;τεσπα..θα δεχτω την ηττα μου..εξαλλου το αποτελεσμα μετραει..καλη επιτυχια κοπελα μου:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...