Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Πιο κάτω και από τριτοκοσμική χώρα είμαστε... Λες και αν ήσουν σε ημι-λιπόθυμη κατάσταση από τους εμετούς θα είχες διάθεση και όρεξη να τρέχεις σε Νοσοκομεία.. Ωρέ που πάμε...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τζένη μια χαρά είμαι.. Μοιράζεις λεφτά σήμερα; Να έρθω κι εγώ;

χα χα χα :D

Με κοροϊδεύετε με το σεξ εεε; Εμείς είμαστε από τον Απρίλιο σε καραντίνα, οπότε μη μιλάτε καθόλου! Σας έφαγα λάχανο!!! :tongue:

sosad απάνω τους.. Απαράδεκτοι όμως ... :evil:

Υπομονή με τους εμετούς... Εμένα σταμάτησαν μαχαίρι τη 14η εβδομάδα.. 2 βδομαδούλες έμειναν..

Ειρήνη μίλησες για αγχολυτικό και μου θύμισες ένα σεμινάριο διαχείρησης άγχους που είχα δει στην τηλεόραση:

"Άνκος.. Γιατί να έκετε άνκος; Άμα είστε άρρωστοι, υπάρκουν δύο επιλογκές. Ή θα είστε μπαριά άρρωστοι ή ελαφριά. Αν είστε ελαφριά, δεν κρειάζεται να έκετε άνκος.. Αν είστε μπαριά, υπάρχουν δυο επιλογκές.. ή θα γκίνετε καλά ή όκι. Αν γκίνετε καλά, δεν κρειάζετε να έκετε άνκος.. Αν όκι, υπάρκουν δύο επιλογκές. Ή θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση.. αν πάτε στον παράδεισο δεν κρειάζεται να έκετε άνκος, αν πάτε στην κόλαση, θα είστε τόσο απασκολημένοι με τους γνωστούς που θα συναντήσετε εκεί, που ούτε τότε θα κρειάζεται να έκετε άνκος!!!!!" :D

...

Το αποκορύφωμα χθες που μου είπε ότι θέλουν οι δικοί του να έρθουν να μείνουν σε μας να ξεχειμωνιάσουν αλλά του είπα να το ξεχάσει διότι στην περίοδο της εξωσωματικής θέλω την ησυχία μου και δεν θέλω να έχω κανέναν μέσα στα πόδια μου...:wink:

χα!!

Να μου λεγε εμένα ότι θα ρθει η μανούλα του και θα τον σκότωνα!!! Που δεν περιμένω και να αδιαθετήσω... όχι θα τον άφηνα.. :twisted:

Να πω την πρώτη σερβιέτα με κούριερ;;;; κάνει; όχι δεν κάνει :tongue:

Τζενάκι από συμπτώματα άλλο τίποτε.. εδώ και μια βδομάδα πονάει η κοιλιά μου ακριβώς όπως όταν είναι να αδιαθετήσω... η θερμοκρασία έχει φτάσει στο 35.5 και τα νεύρα μου κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά.. και ξεσπάω στον άνδρα μου ο οποίος καταλαβαίνει τη διαφορά στην ατμόσφαιρα και μαζεύεται σιγά σιγά..

Το αποκορύφωμα χθες που μου είπε ότι θέλουν οι δικοί του να έρθουν να μείνουν σε μας να ξεχειμωνιάσουν αλλά του είπα να το ξεχάσει διότι στην περίοδο της εξωσωματικής θέλω την ησυχία μου και δεν θέλω να έχω κανέναν μέσα στα πόδια μου...:wink:

εννοειται οτι δεν θελεις κανεναν στα ποδια σου..απορρω και που σου το προτεινε

και εγω εχω συμπτωματα αλλα δε λεει να με επισκευτει η σιχαμενη...36η σημερα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη μια χαρά είμαι.. Μοιράζεις λεφτά σήμερα; Να έρθω κι εγώ;

χα χα χα :D

Με κοροϊδεύετε με το σεξ εεε; Εμείς είμαστε από τον Απρίλιο σε καραντίνα, οπότε μη μιλάτε καθόλου! Σας έφαγα λάχανο!!! :tongue:

sosad απάνω τους.. Απαράδεκτοι όμως ... :evil:

Υπομονή με τους εμετούς... Εμένα σταμάτησαν μαχαίρι τη 14η εβδομάδα.. 2 βδομαδούλες έμειναν..

Ειρήνη μίλησες για αγχολυτικό και μου θύμισες ένα σεμινάριο διαχείρησης άγχους που είχα δει στην τηλεόραση:

"Άνκος.. Γιατί να έκετε άνκος; Άμα είστε άρρωστοι, υπάρκουν δύο επιλογκές. Ή θα είστε μπαριά άρρωστοι ή ελαφριά. Αν είστε ελαφριά, δεν κρειάζεται να έκετε άνκος.. Αν είστε μπαριά, υπάρχουν δυο επιλογκές.. ή θα γκίνετε καλά ή όχι. Αν γκίνετε καλά, δεν κρειάζετε να έκετε άνκος.. Αν όχι, υπάρκουν δύο επιλογκές. Ή θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση.. αν πάτε στον παράδεισο δεν κρειάζεται να έκετε άνκος, αν πάτε στην κόλαση, θα είστε τόσο απασκολημένοι με τους γνωστούς που θα συναντήσετε εκεί, που δεν κρειάζεται να έκετε άνκος!!!!!" :D

καλο..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μου εφτιαξες το κεφι ρε συ..

απο λευτα ναι περαστε ολοι...

στον τελευταιο του λεω..παρε το τελευταιο 20ρικο και πες και μη μιλησεις καθολου.με 6 ευρω με αφησατε ρε π.....και μου λεει ε δωσε μου και τα εξι ευρω..εσυ τι να κανεις με αυτα:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Από τότε που ήρθαν πριν 3 χρόνια και έμειναν 40 ολόκληρες μέρες τους βλέπω αλλιώς... εντάξει μωρέ, καλοί άνθρωποι είναι, δεν ενοχλούν αλλά η πεθερά μου βρε κορίτσια δεν μιλάει.. φωνάζει στην κυριολεξία.. και δεν μου αρέσει και ο τρόπος που μαγειρεύει και θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί στο σαλόνι για να μην παρεξηγούνται και 1002 άλλα μικροπράγματα..

Ούτως ή άλλως δεν θέλω να τους πούμε για την εξωσωματική γιατί την πρώτη φορά που χάσαμε το μωρό είχαν στενοχωρηθεί πολύ.. και δεν είναι εύκολο να τους το κρύψουμε αν μείνουν μαζί μας διότι η νοσοκόμα θα έρχεται κάθε μέρα..

Ας μείνω εγώ έγκυος με το καλό.. να περάσει το α' τρίμηνο και ας έρθουν μετά.. Ζητάω πολλά;

L2qIp2.png

Τζένηηηηηηη περίμενεεεεε.. Μήπως έχεις 6 ευρώ να μου δανείσεις; :-D

Δομνίνα πρόσεχε τι ζητάς, γιατί το σύμπαν ακούει και σε βλέπω με κοιλιά τούρλα και με την πεθερά πάνω από το κεφάλι σου να σε ξεκουφαίνει.. Ας ευχόσουν μόνο την κοιλιά.. Μην πεις μετά ότι δεν στα πα.. εεεε;

Δομνίνα πρόσεχε τι ζητάς, γιατί το σύμπαν ακούει και σε βλέπω με κοιλιά τούρλα και με την πεθερά πάνω από το κεφάλι σου να σε ξεκουφαίνει.. Ας ευχόσουν μόνο την κοιλιά.. Μην πεις μετά ότι δεν στα πα.. εεεε;

Μωρέ ας μείνω εγώ έγκυος, ας περάσει το α' τρίμηνο και μετά σήκω σήκω, κάτσε κάτσε θα την έχω...

L2qIp2.png

Καλησπέρααα!!!Αααααχ τι θέμα θίξατε!!!!Εμένα περάσαν 51 μέρες από την απόξεση και ακόμα....... τίποτα από επαφή!!!!Αμα δε βγουν τα αποτελέσματα να ξέρω τι μου γίνεται θα απέχωωωωω!!!!Δε ξαναγυρνάω στο ....σκουφάκι με τίποτααααα!!!!!!!Αμα μου ρχεται , απλά σκέφτομαι τις 4 αποβολές και ξενερώνω στο πιτς φυτίλι!!!!!!!Κρατάμε την όρεξη μας για οταν παρουμε το οκ!!!!!!!!χαχα

Δομνίνα με το καλό να ρθει η ακατονόμαστη!!!!Καλά έκανες και αρνήθηκες τη συγκατοικηση πεθερικών !!!!Η ηρεμία είναι απαραίτητη στη προσπάθεια σου!!!!Μετά που θα σαι έγκυος και θα θέλεις βοήθεια τότε καλοδεχούμενοι!!!!!!!!

Ειρηνάκι χαχα καλό !!!!Θα κάνεις την Ανάσταση λίγο καιρό πριν τα Χριστούγεννα!!!Πρωτοφανές!!!!!Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα θα ναι με τη θετική χοριακή θα δεις!!!!!!

Sosad δε το πιστεύω αυτό που σου συνέβη!!!!!Φούντωσα τόσο μόνο που το διάβαζα που ούτε φαντάζομαι τι θα κανα στη θέση σου!!!!Μπουρλότοοοοοο!!!!!

Tountsaki μη τη μελετάς πολύ τη πεθερά γιατί όταν γεννήσεις με το καλό θα σου κατσικώνεται για την εγγόνα!!!!!!Θα θέλει και το όνομα της!!!!χαχα

Διαφημίσεις

.....

Tountsaki μη τη μελετάς πολύ τη πεθερά γιατί όταν γεννήσεις με το καλό θα σου κατσικώνεται για την εγγόνα!!!!!!Θα θέλει και το όνομα της!!!!χαχα

Πολύ θα τα θελε αυτά, αλλά όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου, με τις πορδές δε βάφουν αυγά!! :tongue:

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλες τις κοπέλες!

Χθες βράδυ κοιμήθηκα πολύ νωρίς.. από τις 10:30 μέχρι τις 7 σήμερα το πρωί οπότε θεωρώ ότι ο οργανισμός μου χρειαζόταν ξεκούραση... Και τι είδα στον ύπνο μου; ότι μου ήρθε η περίοδος!!! αλλά φυσικά ήταν απλά ένα όνειρο μιας και δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της.. Οπότε κοριτσάκια το υποσυνείδητό μας προβάλλει πάντα στον ύπνο μας αυτό που διακαώς θέλουμε... που θα πάει.. θα έρθει το πολυπόθητο κάποια στιγμή και σε σας..

Τα πεθερικά κατάφερα να τα αποφύγω μέχρι τις 15 Δεκέμβρη.. Μετά βλέπουμε... ελπίζω να είμαι έγκυος και να έρθουν!

L2qIp2.png

καλημερα!

Δομνινακι ειναι γνωστο οτι ο πεινασμενος στον υπνο του καρβελια ονειρευεται..

εγω τις προαλλες ειδα οτι εκανα τεστ και βγηκε θετικο...

εσυ ειπαμε σημερα το απογευμα θα αδιαθετησεις..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα κ εσυ..ελατε ολοι ..τωρα που γυρναει..το αφεντικο τρελλαθηκεεεεεεεε:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...