Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Πλέξιμο εεε; Ωραία πράγματα! Ήξερα κάποτε να πλέκω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα τώρα..

Σε ρωτάω γιατί θα σταματήσεις την 1η Δεκέμβρη, επειδή ξέρω ότι το ΙΚΑ δίνει 56 μέρες πριν και 63 μετά τον τοκετό.. Εσύ θα πάρεις μόνο 30, οπότε τις υπόλοιπες 26 θα τις πάρεις μετά έτσι δεν είναι; Ή δεν είσαι με ΙΚΑ;

Ναι τον έχω κι εγώ τον κατάλογο του mothercare.. Και μου ρχεται να τα πάρω όλα, αλλά προς το παρόν κρατιέμαι!! Για να δούμε τι θα γίνει καθώς περνούν οι μέρες.. :-)

Ειμαι στον ΟΑΕΕ καθως εχω δικη μου επιχειρηση. Εχω φερει ατομο το οποιο θα με αντικαταστησει οσο καιρο θα λειπω. Οταν με το καλο γεννησω, θα κατσω σπιτι μου 40 μερουλες και μετα θα επιστρεψω κανονικα. Ετσι το εχω σκεφτει... θα δουμε...

Διαφημίσεις

...

Σάλσα χορεύει η μπουμπού???Επειδή σκέφτεσαι τη σάλσα συνέχεια κόλλησε και η μπουμπού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!Γεια σου ρε Tountsaki!!!!

Αφού είναι στην κοιλιά μου, έχω τα μέσα και της κάνω πλύση εγκεφάλου με τη σάλσα...γιατί άμα επηρεαστεί από τον μπαμπά της, θα ακούει Φαραντούρη.. Α πα πα πα πα... :tongue:

Ειμαι στον ΟΑΕΕ καθως εχω δικη μου επιχειρηση. Εχω φερει ατομο το οποιο θα με αντικαταστησει οσο καιρο θα λειπω. Οταν με το καλο γεννησω, θα κατσω σπιτι μου 40 μερουλες και μετα θα επιστρεψω κανονικα. Ετσι το εχω σκεφτει... θα δουμε...

Αααααα! Θα κάτσεις πολύ λίγο.. Ελπίζω να έχεις βοήθεια τουλάχιστον.. Πήρες μαλλί για πλέξιμο; Ξεκίνησες;

Αφού είναι στην κοιλιά μου, έχω τα μέσα και της κάνω πλύση εγκεφάλου με τη σάλσα...γιατί άμα επηρεαστεί από τον μπαμπά της, θα ακούει Φαραντούρη.. Α πα πα πα πα... :tongue:

Αααααα! Θα κάτσεις πολύ λίγο.. Ελπίζω να έχεις βοήθεια τουλάχιστον.. Πήρες μαλλί για πλέξιμο; Ξεκίνησες;

Ξεκινησα χθες το βραδυ, αλλα ειναι πολυ λεπτο το νημα και δε βγαζει το αποτελεσμα που θελω. Θα παω μαλλον σημερα να δω αν εχει πιο χοντρο.

Καλημέρα τσούπρες...

Όχι δεν ήρθε ακόμη η άτιμη... Στην πολυαγαπημένη μου περίοδο αναφέρομαι βέβαια.. Πήρα χθες και το τελευταίο χαπάκι και σήμερα πήρα το κέντρο για περαιτέρω οδηγίες μιας και δεν αδιαθέτησα.. Δεν ανησύχησαν καθόλου μιας και μου είπαν ότι αφού τελειώσω τα Cyclacur περιμένω περίοδο μέσα στις επόμενες δυο - τρεις μέρες.. και τους ρώτησα μέχρι να αδιαθετήσω πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Και μου απάντησαν όχι.. Αν τυχόν αδιαθετήσω αύριο κάποια στιγμή θα πάρω το γιατρό τηλέφωνο να μου δώσει οδηγίες.. Αν πάλι αδιαθετήσω την Κυριακή τότε πάω κανονικά το πρωϊ της Δευτέρας για υπέρηχο και αιματάκι..

Για να βλέπω στοιχηματάκι για το πότε θα αδιαθετήσω!

Καλημέρα και πάλι!

L2qIp2.png

καλημερα κοπελες..

Δομνινακι μου εχεις καθολου συμπτωματα περιοδου;μακαρι να σου ερθουν σημερα να ξεκινησεις..

Ειρηνακι μου ειναι πολλες οι μερες..μηπως...λεω μηπως να εκανες..ενα τεστακι ;κ αν βγει αρνητικο παρε το γιατρο σου να σου δωσει ντουφαστον για να αδιαθετησεις.

εγω οταν εβγαλα τον πολυποδα ,ειχαν περασει 2,5 μηνες και δεν ειχε ερθει.εκανα ενα τεστ κ οταν βγηκε αρνητικο πηρα το γιατρο κ μου ειπε να παρω ντουφαστον.τα επερνα 7 μερες κ μετα απο αλλες 7 μου ηρθαν.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες...

Όχι δεν ήρθε ακόμη η άτιμη... Στην πολυαγαπημένη μου περίοδο αναφέρομαι βέβαια.. Πήρα χθες και το τελευταίο χαπάκι και σήμερα πήρα το κέντρο για περαιτέρω οδηγίες μιας και δεν αδιαθέτησα.. Δεν ανησύχησαν καθόλου μιας και μου είπαν ότι αφού τελειώσω τα Cyclacur περιμένω περίοδο μέσα στις επόμενες δυο - τρεις μέρες.. και τους ρώτησα μέχρι να αδιαθετήσω πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Και μου απάντησαν όχι.. Αν τυχόν αδιαθετήσω αύριο κάποια στιγμή θα πάρω το γιατρό τηλέφωνο να μου δώσει οδηγίες.. Αν πάλι αδιαθετήσω την Κυριακή τότε πάω κανονικά το πρωϊ της Δευτέρας για υπέρηχο και αιματάκι..

Για να βλέπω στοιχηματάκι για το πότε θα αδιαθετήσω!

Καλημέρα και πάλι!

Καλημέραα!!!!!

...εγώ λέω την Κυριακή! :-)

Καλημέραα!!!!!

...εγώ λέω την Κυριακή! :-)

ο νικητης τι θα κερδισει;..χαχαχαχαχα

εγω λεω Σαββατο απογευμα 7:30

τουντσακι τι κανεις;:D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερουδια!!

αχ, να ειστε καλα με κανατε και γελασα σημερα και το ειχα τοσο αναγκη!! Δεν ειμαι πολυ στα καλα μου και τα νευρα μου εχουν βαρεσει κοκκινο!!

Λοιπον θα στοιχηματισω κι εγω και θα πω Δομνινακι πως σημερα το απογεμα 18:30-21:30 θα σου ερθει!!! χιχιχι

Τζενακι δεν παιζει με τπτ ενδεχομενο εγκυμοσυνης μιας κι ακομη δεν εχουμε κανει σεξ! ω, ναι!

Ο γιατρος ειχε πει μεχρι να κλεισουμε μηνα απο την αποξεση να μην εχουμε σεξ. επαφη. Ο μηνας περασε, αλλα ο αντρας μου δεν πειθεται με τπτ! Θελει πρωτα να αδιαθετησω και μετα γιατι φοβαται να μη μου κανει καμια ζημια!

(μαλλον γι αυτο εχω νευρα χαχαχαχα)

Η αληθεια ειναι πως μαλλον τον εχω τρομαξει γιατι ολο κατι πονακια ειχα, με επιασε κι ενας φοβερος κολικος εντερου πριν λιγες μερες κι ηρθε κι εδεσε το γλυκο!

Αμα μου λεει δεν αδιαθετησεις εγω δεν κανω τπτ :-(:-(:-(

Εχω βαλει οριο μεχρι την Κυριακη! Αν δεν μου ερθει, Δευτερα πρωι παω στον γιατρο και βλεπουμε!

Τουντσακι μου καθε φορα που διαβαζω νεα σου χαμογελαω!! εισαι το αγχολυτικο μου χιχιχι!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημερουδια!!

αχ, να ειστε καλα με κανατε και γελασα σημερα και το ειχα τοσο αναγκη!! Δεν ειμαι πολυ στα καλα μου και τα νευρα μου εχουν βαρεσει κοκκινο!!

Λοιπον θα στοιχηματισω κι εγω και θα πω Δομνινακι πως σημερα το απογεμα 18:30-21:30 θα σου ερθει!!! χιχιχι

Τζενακι δεν παιζει με τπτ ενδεχομενο εγκυμοσυνης μιας κι ακομη δεν εχουμε κανει σεξ! ω, ναι!

Ο γιατρος ειχε πει μεχρι να κλεισουμε μηνα απο την αποξεση να μην εχουμε σεξ. επαφη. Ο μηνας περασε, αλλα ο αντρας μου δεν πειθεται με τπτ! Θελει πρωτα να αδιαθετησω και μετα γιατι φοβαται να μη μου κανει καμια ζημια!

(μαλλον γι αυτο εχω νευρα χαχαχαχα)

Η αληθεια ειναι πως μαλλον τον εχω τρομαξει γιατι ολο κατι πονακια ειχα, με επιασε κι ενας φοβερος κολικος εντερου πριν λιγες μερες κι ηρθε κι εδεσε το γλυκο!

Αμα μου λεει δεν αδιαθετησεις εγω δεν κανω τπτ :-(:-(:-(

Εχω βαλει οριο μεχρι την Κυριακη! Αν δεν μου ερθει, Δευτερα πρωι παω στον γιατρο και βλεπουμε!

Τουντσακι μου καθε φορα που διαβαζω νεα σου χαμογελαω!! εισαι το αγχολυτικο μου χιχιχι!

τι;:confused::confused::confused::confused: 56 μερες ναθινκ;εμενα μου ειχε πει ο γιατρος 15 μερες αποχη..εγω στη 18η το τολμησα..δεν αντεχα ουτε εγω ουτε ο αντρας μου,μιας κ ειχαμε να βρεθουμε 1μηνα..

ε λογικο ειναι αγαπη μου να ειναι τσιτα τα νευρα...;)

τοτε παρε το γιατρο κ ρωτατον για ντουφαστον..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι;:confused::confused::confused::confused: 56 μερες ναθινκ;εμενα μου ειχε πει ο γιατρος 15 μερες αποχη..εγω στη 18η το τολμησα..δεν αντεχα ουτε εγω ουτε ο αντρας μου,μιας κ ειχαμε να βρεθουμε 1μηνα..

ε λογικο ειναι αγαπη μου να ειναι τσιτα τα νευρα...;)

τοτε παρε το γιατρο κ ρωτατον για ντουφαστον..

τι να σου πω εμενα ηταν πολυ αυστηρος ο γιατρος! μου ειπε ΟΧΙ σεξ. επαφη για ενα μηνα και για τους επομενους 2 να μη διανοηθω και μεινω εγκυος!

σιγα μην ειναι μονο 56 μερες η αποχη!! για βαλε και 8 εβδομαδες που ημουν εγκυος!!

εχω λαλησει χαχαχα!!

θα παω απο εκει τη δευτερα να ξεμπερδευουμε! θα κανω εναν υπερηχο να εχω το κεφαλι μου ησυχο κι ας μου δωσει ο,τι θελει για να αδιαθετησω!

δεν παλευεται αλλο αυτη η κατασταση!

εγω παιδι μου δεν θα κανω Χριστουγεννα! Ανασταση θα κανω χαχαχα!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!

αχ, πονεμένη ιστορία το σεξ...έχω να το κάνω από την ημερ/νια σύλληψης του σποριού μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Άλήθεια!!!όπως το υπολογίζω με τις ημερομηνίες το πιάσαμε 18η με 19 ημέρα του κύκλου που ήταν και οι τελευταίες μας επαφές!!!

μετά την αυχενική ελπίζω να δώσει το οκ ο ντοκ.

αχ, ρε κορίτσια τι έχω τραβήξει 2 μέρες τώρα δεν λέγεται...το μικιό με έχει τρελάνει στους εμετούς, δεν προλαβαίνω να φάω-πιώ τίποτα και το βγάζω αμέσως..

έτσι έλειψα πάλι από την δουλειά, και κάποια στιγμή που ένιωσα λίιιγο καλύτερα χθες το απόγευμα, λέω στον αντρούλη, πάμε νοσοκομείο να πάρω την βεβαίωση για την δουλεια...

και έχει εφημερεία ένας νεαρός ειδικευόμενος, ο οποόις βγαίνει με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ειρωνεία όσο δεν παίρνει και τι μου λέει...

από που κ ως που θέλεις να σου δώσω βεβαίωση?που το ξέρω εγώ ότι είχες το πρωί εμετούς, σε βλέπω εδώ να στέκεσαι όρθια και να μου μιλάς μια χαρά, τι περιμένεις να πιστέψω???

Και παθαίνω σοκ κορίτσια, να τρέμω από τα νεύρα, τι ήθελες να κάνω, του λέω, να έρθω με φορείο και τον εμετό στο στόμα για να μου υπογράψεις ένα κολόχαρτο???

συνεχίζει την ειρωνεία ο γελοίος, στο μεταξύ ο άντρας μου του ζητάει να μας το πει εγγράφως ότι αρνείται να μας δώσει βεβαίωση, και αρχίζει εκείνος να του λέει δε μου αρέσει το ύφος σου και μίλα καλύτερα!!!!

Τα πάιρνω λοιπόν εγώ άγρια με το θράσσος του,δεν το πιστευω αυτό που γίνεται, τι λές ρε γελοίε ηλίθιε γιατρουδάκο της κακιάς ώρας,και να φωνάζω μέσα στα επείγοντα: ηλίθιε έ ηλίθιε, και παίρνω τον άντρα μου και φεύγω γιατί έχω κ στρατιωτική ιδιότητα και δυστυχώς δεν έχω το δικαίωμα να χειροδικήσω, διαφορέτικά σας διαβεβαιώνω, θα είχε φάει την πρώτη του μπουνιά από έγκυο!!!

Πραγματικά ακόμα δεν το έχω πιστεψει ότι το έζησα και αυτό στον τρίτο κόσμο που ζούμε..

HDfQp3.png

μου αρεσει που που λενε οτι η σημερινη μερα[11/11/11]ειναι τυχερη.

απο το πρωι εχουν μπει 5 πελατες και 15 για να παρουν λευτα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!

αχ, πονεμένη ιστορία το σεξ...έχω να το κάνω από την ημερ/νια σύλληψης του σποριού μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Άλήθεια!!!όπως το υπολογίζω με τις ημερομηνίες το πιάσαμε 18η με 19 ημέρα του κύκλου που ήταν και οι τελευταίες μας επαφές!!!

μετά την αυχενική ελπίζω να δώσει το οκ ο ντοκ.

αχ, ρε κορίτσια τι έχω τραβήξει 2 μέρες τώρα δεν λέγεται...το μικιό με έχει τρελάνει στους εμετούς, δεν προλαβαίνω να φάω-πιώ τίποτα και το βγάζω αμέσως..

έτσι έλειψα πάλι από την δουλειά, και κάποια στιγμή που ένιωσα λίιιγο καλύτερα χθες το απόγευμα, λέω στον αντρούλη, πάμε νοσοκομείο να πάρω την βεβαίωση για την δουλεια...

και έχει εφημερεία ένας νεαρός ειδικευόμενος, ο οποόις βγαίνει με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ειρωνεία όσο δεν παίρνει και τι μου λέει...

από που κ ως που θέλεις να σου δώσω βεβαίωση?που το ξέρω εγώ ότι είχες το πρωί εμετούς, σε βλέπω εδώ να στέκεσαι όρθια και να μου μιλάς μια χαρά, τι περιμένεις να πιστέψω???

Και παθαίνω σοκ κορίτσια, να τρέμω από τα νεύρα, τι ήθελες να κάνω, του λέω, να έρθω με φορείο και τον εμετό στο στόμα για να μου υπογράψεις ένα κολόχαρτο???

συνεχίζει την ειρωνεία ο γελοίος, στο μεταξύ ο άντρας μου του ζητάει να μας το πει εγγράφως ότι αρνείται να μας δώσει βεβαίωση, και αρχίζει εκείνος να του λέει δε μου αρέσει το ύφος σου και μίλα καλύτερα!!!!

Τα πάιρνω λοιπόν εγώ άγρια με το θράσσος του,δεν το πιστευω αυτό που γίνεται, τι λές ρε γελοίε ηλίθιε γιατρουδάκο της κακιάς ώρας,και να φωνάζω μέσα στα επείγοντα: ηλίθιε έ ηλίθιε, και παίρνω τον άντρα μου και φεύγω γιατί έχω κ στρατιωτική ιδιότητα και δυστυχώς δεν έχω το δικαίωμα να χειροδικήσω, διαφορέτικά σας διαβεβαιώνω, θα είχε φάει την πρώτη του μπουνιά από έγκυο!!!

Πραγματικά ακόμα δεν το έχω πιστεψει ότι το έζησα και αυτό στον τρίτο κόσμο που ζούμε..

sosad εγω δεν θα κρατιομουνα κοπελα μου με τπτ..και ορκο να ειχα δωσει..θα ετρωγε κλωτσια που θα ηταν ολη δικη του..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι να σου πω εμενα ηταν πολυ αυστηρος ο γιατρος! μου ειπε ΟΧΙ σεξ. επαφη για ενα μηνα και για τους επομενους 2 να μη διανοηθω και μεινω εγκυος!

σιγα μην ειναι μονο 56 μερες η αποχη!! για βαλε και 8 εβδομαδες που ημουν εγκυος!!

εχω λαλησει χαχαχα!!

θα παω απο εκει τη δευτερα να ξεμπερδευουμε! θα κανω εναν υπερηχο να εχω το κεφαλι μου ησυχο κι ας μου δωσει ο,τι θελει για να αδιαθετησω!

δεν παλευεται αλλο αυτη η κατασταση!

εγω παιδι μου δεν θα κανω Χριστουγεννα! Ανασταση θα κανω χαχαχα!!

ανασταση ε;χαχαχαχαχαχαχα

στο γιατρο που πηγαινα εξω μου ειπε κ μενα 3 μηνες αποχη ..:confused: τι να κανω ..θα περιμενω..:-(

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ο νικητης τι θα κερδισει;..χαχαχαχαχα

Να πω την πρώτη σερβιέτα με κούριερ;;;; κάνει; όχι δεν κάνει :tongue:

Τζενάκι από συμπτώματα άλλο τίποτε.. εδώ και μια βδομάδα πονάει η κοιλιά μου ακριβώς όπως όταν είναι να αδιαθετήσω... η θερμοκρασία έχει φτάσει στο 35.5 και τα νεύρα μου κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά.. και ξεσπάω στον άνδρα μου ο οποίος καταλαβαίνει τη διαφορά στην ατμόσφαιρα και μαζεύεται σιγά σιγά..

Το αποκορύφωμα χθες που μου είπε ότι θέλουν οι δικοί του να έρθουν να μείνουν σε μας να ξεχειμωνιάσουν αλλά του είπα να το ξεχάσει διότι στην περίοδο της εξωσωματικής θέλω την ησυχία μου και δεν θέλω να έχω κανέναν μέσα στα πόδια μου...:wink:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...