Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Εγώ κοριτσάκι μου σήμερα παίρνω το 7ο και τελευταίο χαπάκι.. Αν δεν αδιαθετήσω μέχρι αύριο το μεσημέρι θα πάρω τηλέφωνο το κέντρο για να μου πουν πως θα συνεχίσω.. Ελπίζω πάντως μέχρι αύριο να αδιαθετήσω..

Εμένα καμία φορά δεν μου είπε να κάνω υπέρηχο στο ενδιάμεσο.. Μου είπε κατευθείαν να με δει αφού αδιαθετήσω.. και μάλιστα την τελευταία φορά επειδή μεσολαβούσε ο Αύγουστος και το ραντεβού του Σεπτεμβρίου το ανέβαλα επειδή είχα άδεια, με είδε τον Οκτώβρη.. δηλαδή 3 1/2 μήνες μετά...αλλά κανένα πρόβλημα αφού είχα αδιαθετήσει ήδη 2 φορές στο ενδιάμεσο!

Ειρηνάκι δεν φαντάζομαι να παίζει εγκυμοσύνη;

με το καλο και το τελευταιο χαπακι κι αυριο πρωι να σε επισκεφτει και η κοκκινη κυρια που μας κανει και τη δυσκολη τρομαρα της!!:D:D

οποτε φανταζομαι οι γυναικολογοι πραττουν αναλογα, τι να πω ο καθενας εχει το συστημα του τελικα!!

Καλε οχι δεν παιζει εγκυμοσυνη! Εξαλλου "απαγορευεται" να μεινω εγκυος τωρα! Μ΄αρεσει η σιγουρια του γιατρου οτι θα μεινω κι αμεσως και μου το απαγορευει!!!

Πρωτα θα ξεκαθαρισει το τοπιο με τη Θρομβοφιλια και με το νεο ετος που θα εχουν περασει 3και.. μηνες απο την αποξεση εχουμε το ελευθερο για να ξεκινησουμε προσπαθειες!

Οπως λεω κι εγω η εποχη του κυνηγιου αρχιζει χαχα!

Αντε να δω τι θα πιασω!! Θα βαρεσουμε ψαχνο ή παλι θα ειναι ξωφαλτσο;

Η Δομνίνα νομίζω σήμερα παίρνει το τελευταίο χαπάκι.. Μετά θα αδιαθετήσει και μετά έχουμε σταβροβελονιά ;)... Τα μαθα καλά;

Τζένη κι εγώ λέω να πας για έναν υπέρηχο πριν αδιαθετήσεις. Να δεις ότι όλα πήγαν καλά στην απόξεση, να ησυχάσεις.. Κι εγώ είχα πάει περίπου 15 μέρες μετά..

Μάγδα όλα πάνε καλά. Είναι νωρίς για άλλα συμπτώματα..

Ειρήνη σε βρίσκω πολύ ανεβασμένη και έτοιμη για τα καλύτερα!! Στο εύχομαι!!

Καλως το κοριτσακι μας!!

Ευτυχως τις περισσοτερες ωρες οντως ειμαι ανεβασμενη και ετοιμη!!! θελω να εχω θετικη διαθεση, ελπιδα και μεσα μου να νιωθω πως ολα θα πανε καλα!!

Εσυ πως τα πας;η μπουμπου;;;;:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλέ Ειρηνάκι,

Μήπως σου βάλανε κανένα σπιράλ την ώρα της απόξεσης και δεν το πήρες χαμπάρι;

χαχαχαχαχαχα!!! που τετοια τυχη!!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

εγώ εδώ.. Φουσκώνω και άγιος ο Θεός.. Και τις αιμορροΐδες μου τις έχω και τις στομαχικές μου διαταραχές που και που τις έχω και τις βαρεμάρες μου από την ξάπλα τις έχω και τις αγωνίες μου, τις απορίες μου, τις φοβίες μου.. Όλα τα χω!!! :D Παράπονο δεν έχω..

Όσο για τη μπουμπού, είναι μέσα στο κέφι.. Όλη μέρα χορεύει!! Κι ύστερα λένε ότι τα έμβρυα στην κοιλιά κοιμούνται 16 ώρες.. Εμένα μου λες; :rolleyes:

Όσο για τη μπουμπού, είναι μέσα στο κέφι.. Όλη μέρα χορεύει!! Κι ύστερα λένε ότι τα έμβρυα στην κοιλιά κοιμούνται 16 ώρες.. Εμένα μου λες; :rolleyes:

Δίνει όλη της την ενέργεια τώρα ούτως ώστε μόλις βγει να είναι το πιο γλυκό και ήσυχο μωρό.. Για σένα φροντίζει!:-D

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δίνει όλη της την ενέργεια τώρα ούτως ώστε μόλις βγει να είναι το πιο γλυκό και ήσυχο μωρό.. Για σένα φροντίζει!:-D

Λες εεε; Μακάρι!!! Εγώ νομίζω ότι μόλις βγει, θα μου ζητήσει λεφτά να πάει σε club.. :cool:

Διαφημίσεις

ααααχχχχ!!!! κάπου εκεί είναι η σχολή χορού σάλσα.. αααχχχχχ!!!! :rolleyes:

όταν με το καλό ξεκινήσεις ξανά μπορείς να μου φέρεις την μπεμπούλα να την προσέχω κι εσύ ανενόχλητη να κάνεις το μάθημά σου:lol:

L2qIp2.png

Με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου!! Ποιος τη χάρη της!! Θα έχει χρυσοχέρα μαμά!! ;)

Γιατί σταματάς 1η Δεκέμβρη; Για να πάρεις τις μέρες μετά;

Επίσης έχει το mothercare eshop? ή τα πήρες από ξένο mothercare?

Θα παω σε λιγο να παρω ροζ μαλλακι για να ξεκινησω απο αυριο πλεξιμο. Βρηκα απιστευτα σχεδια στο youtube και σε διαφορα site.

Σταματαω πρωτη Δεκεμβρη γιατι μπαινω στο μηνα μου και καθως μενω σε νησακι δε με παιρνει να μεινω εδω, οποτε θα εγκατασταθω στην Αθηνα και θα περιμενω.

Το mothercare εχει ενα ελληνικο eshop που ειναι ελαφρως χαλια. Ειχα παει ομως στο καταστημα και μου ειχαν δωσει τον καταλογο τους, ο οποιος εχει επανω τιμουλες και πηρα τηλ και θα μου τα στειλουν ταχυδρομικα. Λογικα σε λιγες μερες θα ειναι εδω. :-)

Θα παω σε λιγο να παρω ροζ μαλλακι για να ξεκινησω απο αυριο πλεξιμο. Βρηκα απιστευτα σχεδια στο youtube και σε διαφορα site.

Σταματαω πρωτη Δεκεμβρη γιατι μπαινω στο μηνα μου και καθως μενω σε νησακι δε με παιρνει να μεινω εδω, οποτε θα εγκατασταθω στην Αθηνα και θα περιμενω.

Το mothercare εχει ενα ελληνικο eshop που ειναι ελαφρως χαλια. Ειχα παει ομως στο καταστημα και μου ειχαν δωσει τον καταλογο τους, ο οποιος εχει επανω τιμουλες και πηρα τηλ και θα μου τα στειλουν ταχυδρομικα. Λογικα σε λιγες μερες θα ειναι εδω. :-)

Πλέξιμο εεε; Ωραία πράγματα! Ήξερα κάποτε να πλέκω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα τώρα..

Σε ρωτάω γιατί θα σταματήσεις την 1η Δεκέμβρη, επειδή ξέρω ότι το ΙΚΑ δίνει 56 μέρες πριν και 63 μετά τον τοκετό.. Εσύ θα πάρεις μόνο 30, οπότε τις υπόλοιπες 26 θα τις πάρεις μετά έτσι δεν είναι; Ή δεν είσαι με ΙΚΑ;

Ναι τον έχω κι εγώ τον κατάλογο του mothercare.. Και μου ρχεται να τα πάρω όλα, αλλά προς το παρόν κρατιέμαι!! Για να δούμε τι θα γίνει καθώς περνούν οι μέρες.. :-)

καλημερα Δομνινακι..κ εγω μαλλον θα αδιαθετησω..γιατι τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο..τους βριζω ολους απο χτες..αλλα το ευχαριστηθηκα..γιατι;

εχτες στο σουπερ μαρκετ ειδα την κουμπαρα της αδελφης μου,η οποια πριν λιγο καιρο ,οταν με ειδε να κραταω το μικρο της αδελφης μου μου λεει την εξης ατακα:ειδες η Διαλεχτη...σου εβαλε τα γυαλια..20 χρονων και εχει ηδη παιδι..εσυ κατσε να το κ@λ@βαρας...και εγω η χαζη δεν μιλησα..

εχτες με το που με ειδε μου λεει:εσυ κανα μωρο;..φουντωσα..της λεω..μη μου σκοτιζεις τα....α.....α ,μην την πληρωσεις εσυ για ολους..βουλωστε το στομα σας και οταν ειναι κατι θα σας το πουμε..δεν θα το κρατησουμε κρυφο..το βουλωσε και εφυγε.δεν με ενδιαφερει καθολου αν παρεξηγηθηκε..και σημερα εβρισα 2 πελατισες..καλο;καναν την λαθος ερωτηση..και πηραν την απαντηση που τους αξιζε..καλα ε..εχω παρει φορα και δεν με σταματαει τιποταααααααααααααααααα

Μπράβο ρε Τζενάκι!!!Πολύ καλό!!! Σε κάτι αδιάκριτους και είρωνες αξίζει πολύ βρίσιμο!!!!

.......Τωρα θα μου πειτε γκαστρωσου εσυ κοπελια και γεννα το απο το στομα και δικιο θα εχετε, απλα σαν πληροφορια θα ηθελα να το γνωριζω, δεν με ενδιαφερει και πολυ αν θα γεννησω φυσιολογικα ή με καισαρικη.

Χα χαχα ρε Ειρηνάκι άκου γέννα το από το στόμα!!!Γελασα πολύ!!!Παντως είναι ένα θέμα αυτό με την αντιπηκτική αλλά ξέρω οτι για την επισκληρίδειο πρέπει να τη διακόπτεις κιόλας και για τις αιμοραγίες παίζει πιο πολύ ρόλο το σαλοσπιρ παρά η ηπαρίνη!!Κάτι έχω διαβάσει οτι δεν είναι απαραίτητη η καισαρική !!Αλλωστε αν κάνει κάποια κοπέλα αντιπηκτικη και έρθει πρόωρος τοκετός?Τότε κινδυνευει από αιμορραγία ??Δε νομίζω ρε κορίτσια!!!Μακάρι να έρθει η ώρα μας να έχουμε αυτούς τους προβληματισμούς άμεσους!!!!!

εγώ εδώ.. Φουσκώνω και άγιος ο Θεός.. Και τις αιμορροΐδες μου τις έχω και τις στομαχικές μου διαταραχές που και που τις έχω και τις βαρεμάρες μου από την ξάπλα τις έχω και τις αγωνίες μου, τις απορίες μου, τις φοβίες μου.. Όλα τα χω!!! :D Παράπονο δεν έχω..

Σάλσα χορεύει η μπουμπού???Επειδή σκέφτεσαι τη σάλσα συνέχεια κόλλησε και η μπουμπού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!Γεια σου ρε Tountsaki!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...