Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Bonjour κι από μένα..

Εδώ, εν αναμονή περιόδου η οποία κανονικά είναι να κάνει την εμφάνισή της σήμερα.. έβαλα θερμόμετρο το πρωί.. η θερμοκρασία δεν έπεσε πολύ.. από 36.3 χθες σήμερα στο 36.1.. για να δούμε θα δεήσει να εμφανιστεί ή θα έρθει καθυστερημένη;

Sosad άκου χαρτί από το νοσοκομείο.... Αυτό είναι αίσχος και απαίσιο.. τράβα πάρε αναρρωτική και άσε τους να κουρεύονται... βέβαια θα υπάρχει μια επίπτωση στο μισθό σου αλλά μπροστά στο καλό του μωρού σου νομίζω ότι επιβάλλεται..

Με το καλό η αυχενική κοπελάρα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια και απο μενα..

ελπιζω να ειστε ολες καλα..

sosad μια χαρα θα πανε ολα..καιρος πια απο sosad να εισαι so happy!!!!!!!!!!!

εγω εχω εναν παλιο πονοκεφαλο απο το πρωι ,δεν μου περναει με παυσιπονο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Kαλημέρα!

Δομνινάκι με το καλό να την δεχτείς την ακατανόμαστη και να είναι και η τελευταία!!!:D:D:D

Τουνσάκι είμαι 11+3.

στην αυχενική θα είμαι 12 ακριβώς...αχ και είδα ένα απαίσιο όνειρο χθες, ότι πήγα να κάνω την αυχενική και δεν βρίσκαμε τίποτα, δε φαινόταν το έμβρυο...και πήρα τον γιατρό μου τηλ και μου λέει:αχ, καλή μου, θα ερχόμουν αλλά έχω ραντεβού να αγοράσω μια φερράρι:confused::confused::confused:

ότι νά ναι!!!!

HDfQp3.png

Kαλημέρα!

Δομνινάκι με το καλό να την δεχτείς την ακατανόμαστη και να είναι και η τελευταία!!!:D:D:D

Τουνσάκι είμαι 11+3.

στην αυχενική θα είμαι 12 ακριβώς...αχ και είδα ένα απαίσιο όνειρο χθες, ότι πήγα να κάνω την αυχενική και δεν βρίσκαμε τίποτα, δε φαινόταν το έμβρυο...και πήρα τον γιατρό μου τηλ και μου λέει:αχ, καλή μου, θα ερχόμουν αλλά έχω ραντεβού να αγοράσω μια φερράρι:confused::confused::confused:

ότι νά ναι!!!!

Όλα τα λεφτά λέμε.. κάτι πιο φτηνό δεν μπορούσε να αγοράσει;;;; Ορίστε κυρίες μου που καταλήγουν τα πολυαγαπημένα μας και εν ελλείψη πλέον λεφτουδάκια!!:lol:

Κοριτσάκι από άσχημα όνειρα άλλο τίποτε.. Το δικό σου όνειρο όμως που θα γίνει πραγματικότητα είναι το μωράκι σου!

L2qIp2.png

Kαλημέρα!

Τουνσάκι είμαι 11+3.

ότι νά ναι!!!!

...είχε σοβαρή δουλειά ο άνθρωπος... :D χα χα χα χα

11+3 εεε; Μεγάλωσε το σπόρι !!!! Φτου φτου φτου!!

Διαφημίσεις

καλημερα..

μαγδακι σουπερ η χοριακη

αννα...που εισαι παιδι μου..απο που μπαινεις;σουστελνω φιλακια..μουατσ μουατσ..μουλειπεις βρε σκατουλα..

ρε κοριτσια φαγουρα δεν εχω,μονο υγρα..

αθηνα ειμαι..θα σου πω ενα μυστικο αλλα μην το πεις πουθενα..............ορκισου......κλεβω σημα.....καποιος το εχει ξεκλειδωτω κ ετσι μπορο κ μπενω....χιχιχιχι....:D:D

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??δεν ξερω αν σας εχω πει οτι ειμαι νοσοκομα κ δουλευω στον γεννηματα στην αθηνα στα επειγοντα...θα πειτε τωρα μουρλη ειναι αυτη τη μας το λεει??

επεισεις δεν εχει μαιευτικο τμημα μονο γυναικολογικο..

εχτες λοιπον δουλευα νυχτα κ ειμουν βαρδια στο γυναικολογικο ιατρειο..οσπου καποια στιγμη ηρθε μια κυρια 43χρωνων με εντονους πονους στην κοιλια νομιζε οτι ειχε μπει στην κλημακτιριο...την ρωταμε λοιπον τι προβλημα εχει κ μας λεει "εδω κ 9 μηνες μου εχει κοπει η περιοδος εγκυος δεν ειμαι σιγουρα γιατι εχω σπειραλ κ.τ.λ.....εντομεταξη η κοιλια της τουρλα....ψειλη στα αυτια μας μπηκαν την βαζουμε στο μποξ κ τη να δουμε....ηταν ετοιμογενει το μωρακι της κατεβενε μπρος την εξοδο για την ζωη η μητερα κ ο πατερας επαθαν σοκ...ρωταγανε πως εγινε αυτο αφου ειχε σπειραλ...να λοιπον που ειναι η εξαιρεση στον κανονα...μεσα σε μια ωρα συγκεκριμενα στις 1¨30 γεννηθηκε ενας παιδαρος..δακρυα χαρας κ ευτυχιας πλημηρησαν το ιατρειο...

αυτα...ηταν για μενα μια προτογνωρη εμπειρια εχω ανατριχιαση κ προσπαθω να συγκρατισω τα δακρυα μου απο χαρα βαβαια γι αυτο το θαυμα της ζωης...αυτη η γυναικα δεν πηρε ποτε της σιδηρο φιλλισιν ασβεστια κ αλλα τετοια που περνουμε για την εγκυμοσηνη κ ομως αυτο το παιδακι γεννηθηκε υγειεστατο...ηταν θελημα θεου να ερθει στον κοσμο..

ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα ηθελα πολυ να μοιραστω μαζι σας αυτο το θαυμα...

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??δεν ξερω αν σας εχω πει οτι ειμαι νοσοκομα κ δουλευω στον γεννηματα στην αθηνα στα επειγοντα...θα πειτε τωρα μουρλη ειναι αυτη τη μας το λεει??

επεισεις δεν εχει μαιευτικο τμημα μονο γυναικολογικο..

εχτες λοιπον δουλευα νυχτα κ ειμουν βαρδια στο γυναικολογικο ιατρειο..οσπου καποια στιγμη ηρθε μια κυρια 43χρωνων με εντονους πονους στην κοιλια νομιζε οτι ειχε μπει στην κλημακτιριο...την ρωταμε λοιπον τι προβλημα εχει κ μας λεει "εδω κ 9 μηνες μου εχει κοπει η περιοδος εγκυος δεν ειμαι σιγουρα γιατι εχω σπειραλ κ.τ.λ.....εντομεταξη η κοιλια της τουρλα....ψειλη στα αυτια μας μπηκαν την βαζουμε στο μποξ κ τη να δουμε....ηταν ετοιμογενει το μωρακι της κατεβενε μπρος την εξοδο για την ζωη η μητερα κ ο πατερας επαθαν σοκ...ρωταγανε πως εγινε αυτο αφου ειχε σπειραλ...να λοιπον που ειναι η εξαιρεση στον κανονα...μεσα σε μια ωρα συγκεκριμενα στις 1¨30 γεννηθηκε ενας παιδαρος..δακρυα χαρας κ ευτυχιας πλημηρησαν το ιατρειο...

αυτα...ηταν για μενα μια προτογνωρη εμπειρια εχω ανατριχιαση κ προσπαθω να συγκρατισω τα δακρυα μου απο χαρα βαβαια γι αυτο το θαυμα της ζωης...αυτη η γυναικα δεν πηρε ποτε της σιδηρο φιλλισιν ασβεστια κ αλλα τετοια που περνουμε για την εγκυμοσηνη κ ομως αυτο το παιδακι γεννηθηκε υγειεστατο...ηταν θελημα θεου να ερθει στον κοσμο..

ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα ηθελα πολυ να μοιραστω μαζι σας αυτο το θαυμα...

Ax τι ωραία ιστορία!!!Πολύ συγκινητικό!!!Πάντως το θέμα με τη κοιλιά δε το χω ποτέ καταλάβει βρε κορίτσια!!!Τι στο καλό αμα φουσκώνει τόσο η κοιλιά δε ψυλλιάζονται??Πάντως η καλύτερη εγκυμοσύνη είναι αυτή!!Αμα δε το ξέρεις περνάει ο καιρός νεράκι!!!Ουτε άγχος ούτε τίποτα!!!!!Οχι σαν και μας που κάνουμε 10 τεστ πριν τη περίοδο!!!Χώρια οι 50 επισκέψεις στο γυναικολόγο, ενέσεις, ορμόνες κτλ!!!!

αθηνα ειμαι..θα σου πω ενα μυστικο αλλα μην το πεις πουθενα..............ορκισου......κλεβω σημα.....καποιος το εχει ξεκλειδωτω κ ετσι μπορο κ μπενω....χιχιχιχι....:D:D

έχω ενα μυστικό κρυμένο στης καρδιάς τα βάαααααθη.. Κανείς δεν το χει μάαααθει και ποτέ δε θα το πωωωωωωω!!!..:P

Διαφημίσεις

Απιστευτο!Ασυλληπτο!Κι ομως γινονται κ αυτα.Αντε να παρουμε λιγο κουραγιο κ εμεις οι ταλαιπωρημενες!

Καλημέρα roze!

Μήπως να πάμε όλες για σπιράλ; Φαντάζεσαι; χα χα χα χα χα :D

Καλημερα κοριτσια. Χθες αγορασα για την μπεμπα διαφορα πραγματακια απο το ιντερνετ. Της πηρα καλλυντικακια weleda, και διαφορα αλλα πραγματακια απο το mothercare και το λητω.

Απο το λητω μου εστειλαν μνμ και λογικα θα τα εχω μεχρι αυριο με κουριερ. Χθες εφτιαξα και τα ρουχαλακια που μου εφεραν κατι φιλες μου και τα χωρισα αναλογα με το μεγεθος.

Επισης σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φτιαξω κατι της μπεμπας, οπως ας πουμε μια κουβερτουλα ή να της κεντισω πετσετουλες. Δουλεια σταματαω την 1η Δεκεμβρη και μπαινω στην λογικη της αναμονης. Αν το μωρο δεν ερθει νωρις, θα εχω χρονο να φτιαξω κατι.... θα δουμε....

Δευτερα εχω κανονικα ραντεβου με τον γιατρο, αλλα να δουμε τα πλοια τι θα γινουν, καθως θα εχει ασχημο καιρο απο το σαββατοκυριακο.

Καλημερα κοριτσια. Χθες αγορασα για την μπεμπα διαφορα πραγματακια απο το ιντερνετ. Της πηρα καλλυντικακια weleda, και διαφορα αλλα πραγματακια απο το mothercare και το λητω.

Απο το λητω μου εστειλαν μνμ και λογικα θα τα εχω μεχρι αυριο με κουριερ. Χθες εφτιαξα και τα ρουχαλακια που μου εφεραν κατι φιλες μου και τα χωρισα αναλογα με το μεγεθος.

Επισης σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φτιαξω κατι της μπεμπας, οπως ας πουμε μια κουβερτουλα ή να της κεντισω πετσετουλες. Δουλεια σταματαω την 1η Δεκεμβρη και μπαινω στην λογικη της αναμονης. Αν το μωρο δεν ερθει νωρις, θα εχω χρονο να φτιαξω κατι.... θα δουμε....

Δευτερα εχω κανονικα ραντεβου με τον γιατρο, αλλα να δουμε τα πλοια τι θα γινουν, καθως θα εχει ασχημο καιρο απο το σαββατοκυριακο.

Με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου!! Ποιος τη χάρη της!! Θα έχει χρυσοχέρα μαμά!! ;)

Γιατί σταματάς 1η Δεκέμβρη; Για να πάρεις τις μέρες μετά;

Επίσης έχει το mothercare eshop? ή τα πήρες από ξένο mothercare?

Καλημέρα τσούπρες..

Αννούλα καλά που μας ενημέρωσες.. Θα πάω αμέσως να βάλω σπιράλ μπας και μείνω έγκυος φυσιολογικά! Καλά και τις κινήσεις του παιδιού δεν τις κατάλαβε τόσους μήνες;;;

Τι άλλο θα ακούσουμε..

Εγώ εδώ εν αναμονή περιόδου.. Σήμερα η θερμοκρασία έπεσε στο 35.6 οπότε κοντοζυγώνει η πολυαγαπημένη!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...