Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Tountsaki πολύ γελασα με τα φορμάκια!!!!!!:):)

Κορίτσια η χοριακη απο 380 (περιπου) πήγε στο 850!!!! Νομιζω ειναι καλό!!!1

ειμαι πολύ χαρούμενη αυριο θα παω να δω το σποράκια:):):)

άσε άσε.. Και το παρδαλό κατσίκι γέλασε με τα χάλια μας.. :-)

Πολύ όμορφη η χοριακή!!!!! Τέλεια!!!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι!!

Εγώ πάντως υπέρηχο έκανα μετά τις 3.000 χοριακή και ήταν μια μαύρη κουκίδα. Μία εβδομάδα μετά από αυτό, ακούσαμε καρδιά.

υπαρχουν κατι ωραιοτατα χαπακια που λεγονται ουλτρα λεβουρ λοιπον αυτα τα περνεις μαζι με την αντιβιωση κ δεν βγαζεις μυκητες..δεν ξερω ομως αν κανει να τα περνεις οταν εισαι εγκυος..

εγω οποτε επερνα αντιβιωση οσα γιαουρτια κ να ετρωγα δεν μου εκαναν τιποτα παντα εβγαζα μυκητες με το που ανακαλυψα αυτα τα χαπια σωθηκα..

Τα έπαιρνα κι αυτά. 2 την ημέρα! Δεν φάνηκε να μου έκαναν κάτι... Το τι φάρμακο πάντως έχω πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δε λέγεται.. Η φαρμακοποιός πολύ με αγαπάει!!! :lol:

Διαφημίσεις

Tountsaki πολύ γελασα με τα φορμάκια!!!!!!:):)

Κορίτσια η χοριακη απο 380 (περιπου) πήγε στο 850!!!! Νομιζω ειναι καλό!!!1

ειμαι πολύ χαρούμενη αυριο θα παω να δω το σποράκια:):):)

μαγδακι μουυυυυυυυυυυυ συγχαρητηριαααααααααααααααααααααααααα:D:D:D:D

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα γραφεις σπορακιαααααα οχι σπορακι λες να ναι δυο?μακαρι κουκλα μου το αξιζεις

πολλα φιλια σε ολες δεν πολυ μπαινω γιατι η μικρη ειναι στα χαι της κ δεν εχει στασιο ο κωλος ολη μερα με τρεχει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανα μου λες....... ΜΑΚΑΡΙ γερα και δυνατα!!! :):):)

Τουντσακι εγω εχω το σαπουνακι τις frezyderm ευχαριστημενη ειμαι αλλα οταν με πιανουν η κολπιτιδες αστα!!!:):)

μακάρι να έφευγαν τα μικρόβια με σκέτο σαπούνι! Δεν το συζητώ!!! θα καθόμαστε στην άμμο χωρίς ψάθες και πετσέτες, θα βουτάγαμε στις πισίνες, θα κάναμε σεξ με Βραζιλιάνους τα καλοκαίρια... :cool: Ζωή χαρισάμενη! :D

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε κορίτσια πολύ ωραίο κλίμα , με το που μπήκα έσκασα στο γέλιο!!!Πολύ γέλασα με τον άντρα σου Tountsaki !!!!Είδες σκασίλα ρε παιδί μου και μετά λένε οι άντρες δεν ασχολούνται πολύ με αυτά!!!!Ετσι λοιπόν με τη πισίνα , να το αποφύγω εεεε???Μήπως να πάω και μετά να γυρίζω σπίτι και να κάνω πλύσεις με γιαούρτια , κρέμες, χαμομήλια κτλ που λέγατε για κολπίτιδες???χαχα Αστο καλό ούτε και σάλσα χορεύω δυστυχώς!!!Δε τα πάω καλά ούτε και με το αερόμπικ!!!Κατάλαβα θα με φάει η πεζοπορία!!!Γιατί ούτε γυμναστήριο θα πάω!!!!Τα δωσα όλα τα λεφτά μου σε εξετάσεις!!!!Περπάτηματάκι λοιπόν παρέα με το σκυλί!!!!!Ο άντρας μου θα πηγαίνει όμως!!!!Γκρρρρρ Καλέ μήπως δε πρέπει να πηγαίνει κι αυτός??Λετε να με κολλήσει τίποτα???

Μαγδάκι πολύ καλή χοριακή!!!!Μπράβοοοοοοοοοοο

Δομνίνα συναδέλφισσα!!!!Δε πειράζει για το κοριτσάκι !!!Μια χαρά μου ακούστηκε!!!!Αντε με το καλό να αρχίσεις τη διέγερση και συ!!Ακου σταυροβελονιά!!!!Πλάκα έχουμε ρε κορίτσια!!!Τα πάνδεινα περάσαμε και δε το βάζουμε κάτω!!!!!!!Το χιούμορ είναι φάρμακο τελικά!!!!!

φιλάκια

Μπράβο ρε κορίτσια πολύ ωραίο κλίμα , με το που μπήκα έσκασα στο γέλιο!!!Πολύ γέλασα με τον άντρα σου Tountsaki !!!!Είδες σκασίλα ρε παιδί μου και μετά λένε οι άντρες δεν ασχολούνται πολύ με αυτά!!!!Ετσι λοιπόν με τη πισίνα , να το αποφύγω εεεε???Μήπως να πάω και μετά να γυρίζω σπίτι και να κάνω πλύσεις με γιαούρτια , κρέμες, χαμομήλια κτλ που λέγατε για κολπίτιδες???χαχα Αστο καλό ούτε και σάλσα χορεύω δυστυχώς!!!Δε τα πάω καλά ούτε και με το αερόμπικ!!!Κατάλαβα θα με φάει η πεζοπορία!!!Γιατί ούτε γυμναστήριο θα πάω!!!!Τα δωσα όλα τα λεφτά μου σε εξετάσεις!!!!Περπάτηματάκι λοιπόν παρέα με το σκυλί!!!!!Ο άντρας μου θα πηγαίνει όμως!!!!Γκρρρρρ Καλέ μήπως δε πρέπει να πηγαίνει κι αυτός??Λετε να με κολλήσει τίποτα???

Μαγδάκι πολύ καλή χοριακή!!!!Μπράβοοοοοοοοοοο

Δομνίνα συναδέλφισσα!!!!Δε πειράζει για το κοριτσάκι !!!Μια χαρά μου ακούστηκε!!!!Αντε με το καλό να αρχίσεις τη διέγερση και συ!!Ακου σταυροβελονιά!!!!Πλάκα έχουμε ρε κορίτσια!!!Τα πάνδεινα περάσαμε και δε το βάζουμε κάτω!!!!!!!Το χιούμορ είναι φάρμακο τελικά!!!!!

φιλάκια

οι άντρες παιδί μου δεν παθαίνουν τίποτα με την πισίνα.. Κάνουν ένα ντους και φεύγουν τα μικρόβια.. Γι αυτό αυτοί πάνε με όσες Βραζιλιάνες θέλουν.. :wink: Δεν πρόκειται να σε κολλήσει κάτι μην το σκέφτεσαι.. Αλλά για να έχεις παρέα στις βόλτες σου, μπορείς να πηγαίνεις μαζί του στην πισίνα και να κάνεις βόλτες γύρω γύρω το τετράγωνο είτε περπατώντας είτε τρέχοντας.. Βάλε κι ένα ραδιόφωνο στ αυτιά κι εντάξει!!! :D

Γεια σας κοριτσια!Γυρησα απο τον ανοσολογο πριν λιγο!Εκανα το 2ο εμβολιακι μου το αλλο σε 3 εβδομαδες περιπου!Ειδε και τις εξετασεις που μου εβαλε τα ατιμα τα ΑΝΑ που βγηκαν παλι θετικα μου ειπε οτι μπορει ετσι να με πηγαινουν αρκει να μην ανεβουν πανω απο 1000 εγω εχω 320 δεν με επιρεαζει πουθενα στην υγεια μου ετσι.Μονο στην εγκυμοσυνη για αυτο θα παρω κορτιζονη οταν μεινω εγκυος!Να μην καπνιζω μου ειπε αλλα δεν καπνιζω ετσι και αλλιως!Αυτα!!!Εσεις τι νεα;:wink:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Χρύσα μπράβοοο!!!Αντε με το καλό και το άλλο εμβόλιο!!!!Θέλω λεπτομέρειες!!!!!

Tountsaki αν πηγαίνω πρωι ώρες που δεν έχει καθόλου κόσμο και μάλιστα στη μεγάλη πισίνα που τα παιδιά πάνε μόνο απόγευμα λες να χω κάποια ελπίδα??Τι στο καλό το χλώριο δε τα σκοτώνει τα μικρόβια ??Ετσι ρωτάω μωρέ, καλά δε θα το διακινδυνευσω ούτε και θα σκάσω αν δε πάω αλλά μήπως έτσι δε κινδυνευω τόσο??

Χρύσα με το καλό η συνέχεια... Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Χρύσα μπράβοοο!!!Αντε με το καλό και το άλλο εμβόλιο!!!!Θέλω λεπτομέρειες!!!!!

Tountsaki αν πηγαίνω πρωι ώρες που δεν έχει καθόλου κόσμο και μάλιστα στη μεγάλη πισίνα που τα παιδιά πάνε μόνο απόγευμα λες να χω κάποια ελπίδα??Τι στο καλό το χλώριο δε τα σκοτώνει τα μικρόβια ??Ετσι ρωτάω μωρέ, καλά δε θα το διακινδυνευσω ούτε και θα σκάσω αν δε πάω αλλά μήπως έτσι δε κινδυνευω τόσο??

Τα παιδάκια ουρούν μέσα. Δεν κρατιούνται. Μπορεί να κάνουν κι εμετό.. Έχω δει και ακόμα χειρότερα, αλλά δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες.. ;)

Το νερό φεύγει από την υπερχείλιση (γύρω γύρω τα καγκελάκια), περνάει από φίλτρο και ξαναμπαίνει στην πισίνα.. όπως καταλαβαίνεις, ποτέ δεν είναι απόλυτα καθαρό.. Επίσης οι συντηρητές της πισίνας, ρίχνουν χλώριο με το μάτι.. Σιγά μην κάθονται να κάνουν ανάλυση του νερού και μετρήσεις.. 'Αλλοτε είναι πολύ, άλλοτε λίγο... Στο ΟΑΚΑ που δούλευα εγώ, πολλές φορές τους τελείωνε κιόλας και δεν ρίχνανε καθόλου.. :-) Επίσης ναι μεν ζητούν χαρτιά από γιατρούς από όλους, αλλά τα περισσότερα χαρτιά που φέρνουν οι χρήστες είναι από το τηλέφωνο.. "Γιατρέ, μου γράφεις ένα χαρτί για το κολυμβητήριο; Άστο στην κοπέλα και θα έρθω να το πάρω" .. Οπότε δεν ξέρεις τι μπορεί να κολλήσεις.. Κάνεις το σταυρό σου και κολυμπάς κάθε φορά.. Παρόλα αυτά, μπορείς να το τολμήσεις... Άλλωστε συνέχεια εξετάσεις κάνεις. Αν υπάρχει κάτι θα το βρεις αμέσως.. Αν σου έδινε χαρά η ιδέα και τώρα έπεσες, τότε τόλμησέ το! Η καλή ψυχολογία είναι πιο δυνατή από τα μικρόβια!!! ;)

Διαφημίσεις

Χρύσα με το καλό η συνέχεια... Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Τα παιδάκια ουρούν μέσα. Δεν κρατιούνται. Μπορεί να κάνουν κι εμετό.. Έχω δει και ακόμα χειρότερα, αλλά δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες.. ;)

Το νερό φεύγει από την υπερχείλιση (γύρω γύρω τα καγκελάκια), περνάει από φίλτρο και ξαναμπαίνει στην πισίνα.. όπως καταλαβαίνεις, ποτέ δεν είναι απόλυτα καθαρό.. Επίσης οι συντηρητές της πισίνας, ρίχνουν χλώριο με το μάτι.. Σιγά μην κάθονται να κάνουν ανάλυση του νερού και μετρήσεις.. 'Αλλοτε είναι πολύ, άλλοτε λίγο... Στο ΟΑΚΑ που δούλευα εγώ, πολλές φορές τους τελείωνε κιόλας και δεν ρίχνανε καθόλου.. :-) Επίσης ναι μεν ζητούν χαρτιά από γιατρούς από όλους, αλλά τα περισσότερα χαρτιά που φέρνουν οι χρήστες είναι από το τηλέφωνο.. "Γιατρέ, μου γράφεις ένα χαρτί για το κολυμβητήριο; Άστο στην κοπέλα και θα έρθω να το πάρω" .. Οπότε δεν ξέρεις τι μπορεί να κολλήσεις.. Κάνεις το σταυρό σου και κολυμπάς κάθε φορά.. Παρόλα αυτά, μπορείς να το τολμήσεις... Άλλωστε συνέχεια εξετάσεις κάνεις. Αν υπάρχει κάτι θα το βρεις αμέσως.. Αν σου έδινε χαρά η ιδέα και τώρα έπεσες, τότε τόλμησέ το! Η καλή ψυχολογία είναι πιο δυνατή από τα μικρόβια!!! ;)

Tountsaki έχεις δίκιο αλλά νομίζω εδώ στη πόλη μου είναι καλύτερες οι συνθήκες!!!Γνωστός μου που πηγαίνει μου είπε οτι είναι αυστηροί και μια μέρα που ένα παιδάκι έκανε κακά του κλείσανε τη πισινα για μια μερα να γίνει απολύμανση!!Οσο για τα τσίσα δε ξέρω αλλά θα πηγαίνω όταν δεν έχει παιδάκια!!!Πάντως είναι σίγουρο οτι εδώ χλωριώνουν τη πισίνα καλά!!!Λοιπόν θα πάει ο άντρας μου για αρχή και αφού το τσεκάρει καλύτερα το θέμα, θα πάω και γω αν συνεχίσω να θέλω!!!!Ευχαριστώ πάντως!!!

Tountsaki έχεις δίκιο αλλά νομίζω εδώ στη πόλη μου είναι καλύτερες οι συνθήκες!!!Γνωστός μου που πηγαίνει μου είπε οτι είναι αυστηροί και μια μέρα που ένα παιδάκι έκανε κακά του κλείσανε τη πισινα για μια μερα να γίνει απολύμανση!!Οσο για τα τσίσα δε ξέρω αλλά θα πηγαίνω όταν δεν έχει παιδάκια!!!Πάντως είναι σίγουρο οτι εδώ χλωριώνουν τη πισίνα καλά!!!Λοιπόν θα πάει ο άντρας μου για αρχή και αφού το τσεκάρει καλύτερα το θέμα, θα πάω και γω αν συνεχίσω να θέλω!!!!Ευχαριστώ πάντως!!!

σίγουρα στην επαρχία είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.. Μαζί σου!

καλημερα..

μαγδακι σουπερ η χοριακη

αννα...που εισαι παιδι μου..απο που μπαινεις;σουστελνω φιλακια..μουατσ μουατσ..μουλειπεις βρε σκατουλα..

ρε κοριτσια φαγουρα δεν εχω,μονο υγρα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αχ, κορίτσια καλησπέρα!

έγραφα τόση ώρα ένα τεράστιο σεντόνι και μου το εξαφάνισε!!!!!!!!

θα τρελαθω!!!!!!!

άντε πάλι από την αρχή ότι θυμάμαι δηλαδή..χάθηκα λογω δουλειάς και χαζού νετ στο σπίτι που όλο μου κοβόταν!

Καταρχήν συγχαρητήρια στη καινούρια εγκυούλα!!!μάγδα με το καλό κοπέλα μου, οι χοριακές σου είναι τέλειες , να μας πεις τα νεάκια από τον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά!!!

για τα πονάκια μην ανησυχείς, ερχονται και φεύγουν συνεχώς, δεν είναι τίποτα, εγώ ακόμα έχω μερικές φορές!

Δομνινάκι, να ετοιμάζονται τα αυγουλάκια σιγά σιγά, να έχουμε χαρμόσυνα νέα για δώρο χριστουγέννων ε??σωστά υπολογίζω???

Χρύσα, επίσης, με το καλό να ολοκληρωθεί η θεραπεία και αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!!!

Λουλουδίρα, ωραίο το κολυμβητήριο, αλλά και εγώ θα προτιμούσα να πάω χορό, έχει πολύ κέφι, και σου φτιάχνει τη διαθεση πραγματικά!Η μουσικη είναι άλλο πραγμα ρε παιδί μου!

Τουνσάκι, τι να πώ?τουλάχιστον έχεις αποδεχτει τη μοίρα σου ώς κοριτσομάνα...τα κορίτσια είναι του μπαμπά, αλλά χαλάλι!!!και ο δικός μου παρακαλάει για κοριτσάκι:D:D:D

Τα δικά μου νέα, είναι ότι τη Δευτέρα έχω την αυχενική, αλλά έχω να δω το νινάκι 3 εβδομάδες και το άχγος χτυπάει κόκκινο, την παλέυω να μείνω ψύχραιμη αλλά με δυσκολία..

μέχρι εχθές είχα αρκετές αναγούλες και εμετούς, η προηγούμε εβδομάδα ήταν η χειρότερη, σήμερα είμαι κάπως καλύτερα.

Τα έχω πάρει αρκετά με τη δουλειά μου και την αντιμετώπιση από 2-3 εκεί μέσα, που είναι και πατεράδες τρομάρα τους, κακόχρονο να έχουν!

προχθές δεν είχα κοιμηθεί από τους εμετούς και τις αναγούλες και όταν πήρα το πρωί να τους πω ότι δεν μπορώ να πάω, μου ζήτησαν χαρτί από το νοσοκομείο!!!!!!!!!!Λες και δεν είμαι έγκυος, λες και είπα ότι έχω δέκατα!

και αναγκάστηκα με το στομάχι στο στόμα να πάω στο δημόσιο νοσοκομείο, να περιμένω με όλους τους αρρώστους για μια βεβαίωση!!!

Τραγικό!!!

τώρα σκέφτομαι όταν πάω αθήνα να ζητήσω καμιά 15 μέρες αναρρωτική, να δω τι θα κάνουν τότε!δεν ήθελα να το κάνω γιατί καταρχήν θα χάσω χρήματα από το μισθό μου και γιατί βαριέμαι στο σπίτι, αλλά κοίτα που με αναγκάζουν οι αθεόφοβοι!!!

HDfQp3.png

Τζένη μη βάλεις τίποτα.. Αφού δεν έχεις άλλα συμπτώματα, άσ το..

Καλώς τη sosad..

Άδεια καλοκαιρινή δεν έχεις να πάρεις; Γιατί να στήνεσαι στην κατάστασή σου στο νοσοκομείο; Λίγο ακόμα υπομονή και θα περάσει το μαρτύριο!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...