Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλησπερα κουκλες!

tounts πλενομαι με υγροσαπουνο της απιβιτα με χαμομηλι εδω και 2 μηνες.αν δω οτι συνεχιζεται θα παρω ντακταριν.

δομνινακι σημερα κλεινω μηνα.παρακαλαω να αδιαθετησω,αν και νομιζω θα αργησει,προχτες ειχα πονους περιοδου δυνατους,πηρα τα πανω μου,αλλα εχτες μου σταματησαν..

μαγδακιιιιι που εισαι ;ολα καλα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες!

tounts πλενομαι με υγροσαπουνο της απιβιτα με χαμομηλι εδω και 2 μηνες.αν δω οτι συνεχιζεται θα παρω ντακταριν.

δομνινακι σημερα κλεινω μηνα.παρακαλαω να αδιαθετησω,αν και νομιζω θα αργησει,προχτες ειχα πονους περιοδου δυνατους,πηρα τα πανω μου,αλλα εχτες μου σταματησαν..

hello ξαδερφη τη κανεις??εχεις κ φαγουρα??αν οχι μην παρεις ντακταριν αυτη η κρεμα ειναι για μυκητες....

hello ξαδερφη τη κανεις??εχεις κ φαγουρα??αν οχι μην παρεις ντακταριν αυτη η κρεμα ειναι για μυκητες....

διαβασα πριν απο λιγο οτι μπορεισ να βαζεισ κ απο το απλο το γιαουρτι εως 3 με 4 φορεσ την ημερα κολπικα...καλοοοοοοο??????ελπιζω να κανει δουλεια....φιλακιαααααααααααα.............:tongue::tongue:;);):D

Καλημερούδια έμορφες...

......

Τουντσάκι καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι.. κόσμος μπαινοβγαίνει, ησυχία δεν έχεις, κλεισμένη μέσα τόσους μήνες είσαι.. ε δεν θες και πολλά σαν νορμάλ άνθρωπος για να ανεβάσεις θερμοκρασία.. Όπως πολύ σωστά σου είπε το άλλο κοριτσάκι σε λίγο καιρό θα ανέβεις αυτά τα σκαλιά κρατώντας στην αγκαλιά σου το θησαυρό σου..

...

Εγώ χαπακώνομαι κανονικότατα.. Τουντσάκι θα πάρω τα χαπάκια για 7 μέρες.. αν αδιαθετήσω νωρίτερα τα σταματώ και αρχίζω το κέντημα για διέγερση.. άντε να ρθει η πολυαγαπημένη μου περίοδος για να ξεκινήσω κι εγώ τη σταυροβελονιά!

άλλο κοριτσάκι αποκαλείς τη γιατρό συνάδελφό σου; Τσ τσ τσ τς... Κανένα σέβας!!! :rolleyes:

Μέχρι την Πέμπτη δηλαδή τα χαπάκια.. και τι σημαίνει κέντημα για διέγερση; Διέγερση ωοθηκών εννοείς;

καλησπερα κουκλες!

Κάνει τίποτα το σαπούνι; Εγώ βράζω κανονικό χαμομηλάκι και πλένομαι καμιά φορά.. Αλλά αν έχεις μόνο υγρά χωρίς άλλα συμπτώματα, όπως πολύ σωστά λέει η Άννα, πάρε το γιατρό σου καλύτερα να σου πει τι να κάνεις..

Κορίτσια!:P.. Είχα παραγγείλει πριν μία εβδομάδα από το ίντερνετ μαζί με κάτι άλλα ένα σετ κορμάκια για τη μπέμπα σε προσφορά και το ένα έλεγε πάνω: "Ι love mummy" .. ζήλεψε λοιπόν ο άντρας μου και σήμερα πήγε και αγόρασε κορμάκι που λέει: "my heart belongs to daddy" .. χα χα χα χα Άρχισαν τα όργανα!!!

άλλο κοριτσάκι αποκαλείς τη γιατρό συνάδελφό σου; Τσ τσ τσ τς... Κανένα σέβας!!! :rolleyes:

Μέχρι την Πέμπτη δηλαδή τα χαπάκια.. και τι σημαίνει κέντημα για διέγερση; Διέγερση ωοθηκών εννοείς;

Κορίτσια!:P.. Είχα παραγγείλει πριν μία εβδομάδα από το ίντερνετ μαζί με κάτι άλλα ένα σετ κορμάκια για τη μπέμπα σε προσφορά και το ένα έλεγε πάνω: "Ι love mummy" .. ζήλεψε λοιπόν ο άντρας μου και σήμερα πήγε και αγόρασε κορμάκι που λέει: "my heart belongs to daddy" .. χα χα χα χα Άρχισαν τα όργανα!!!

Με τόσα που χω στο κεφάλι μου μέσα ξεχνάω εύκολα.. Ζητώ ταπεινή συγνώμη από την συνάδελφο - γιάτρισσα Λουλουδίρα...

Ναι, τη διέγερση ωοθηκών εννοώ.. θα μεγαλώσουμε τα ωαριάκια μου, θα τα ωριμάσουμε, θα τα πάρουμε, θα τα γονιμοποιήσουμε και μετά θα τα βάλουμε:lol:

Άρχισε ο ανταγωνισμός;;;; Αχ βρε μπέμπα... θα μονομαχούν για την προσοχή σου...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

διαβασα πριν απο λιγο οτι μπορεισ να βαζεισ κ απο το απλο το γιαουρτι εως 3 με 4 φορεσ την ημερα κολπικα...καλοοοοοοο??????ελπιζω να κανει δουλεια....φιλακιαααααααααααα.............:tongue::tongue:;);):D

πριν ένα μήνα έπαιρνα αντιβίωση και μου δημιούργησε μύκητες.. Ένιωθα κάψιμο και μια φίλη μου, μου είπε να βάλω γιαούρτι. Έβαλα και ανακουφίστηκα:tongue:..Κάνει όντως δουλειά! Μετά όμως πήρα το γιατρό και μου είπε "ναι καλό το γιαούρτι, αλλά βάλε καλύτερα κολπικά υπόθετα ντακταρίν να μαστε σίγουροι ότι θα φύγουν οι μύκητες". Και πριν λίγες μέρες που ξαναπήρα αντιβίωση, μου είπε και πήρα άλλα τρία προληπτικά..

.....

Άρχισε ο ανταγωνισμός;;;; Αχ βρε μπέμπα... θα μονομαχούν για την προσοχή σου...

ότι θα χει κόλλημα με τον μπαμπά της το ξέρω από τώρα... Εμένα θα με βλέπει με μισό μάτι.. Έτσι είναι τα κοριτσάκια..Αλλά λέω να το εκμεταλλευτώ και να τους αφήνω να περνάνε όμορφα οι δυο τους κι εγώ να πηγαίνω για σάλσα!! ;) (Louloudira ετοιμάσου!! ) όχι που θα κάτσω να αναλωθώ σε ήδη χαμένη μάχη..

Tountsaki πολύ γελασα με τα φορμάκια!!!!!!:):)

Κορίτσια η χοριακη απο 380 (περιπου) πήγε στο 850!!!! Νομιζω ειναι καλό!!!1

ειμαι πολύ χαρούμενη αυριο θα παω να δω το σποράκια:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Tountsaki πολύ γελασα με τα φορμάκια!!!!!!:):)

Κορίτσια η χοριακη απο 380 (περιπου) πήγε στο 850!!!! Νομιζω ειναι καλό!!!1

ειμαι πολύ χαρούμενη αυριο θα παω να δω το σποράκια:):):)

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως είναι ενδομήτριο και πως αναπτύσσεται τέλεια! Αύριο δεν θα μπορέσεις να δεις κάτι κοριτσάκι.. Για να μπορέσετε να δείτε κάτι στον υπέρηχο πρέπει οι μονάδες να φτάσουν τις 1.500 με 2.000... μήπως να το καθυστερήσεις λιγάκι;

L2qIp2.png

Η γιατρός μου ειπε να παω ειπε πως κουκίδα βλεπει απο 800 και πάνω!!!! Αν δεν δουμε δεν πειράζει θα ξαναπάω την Παρασκευη που θα ειναι 3000, μαλλον θελει να με δει πιο πολύ γιατί ειμουν πολύ αγχωμένη!!!!

Δομνινάκι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε λιγο καιρο να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!! Καλή αρχη κοπέλα μου και ευχαριστω για την συμπαράσταση:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Η γιατρός μου ειπε να παω ειπε πως κουκίδα βλεπει απο 800 και πάνω!!!! Αν δεν δουμε δεν πειράζει θα ξαναπάω την Παρασκευη που θα ειναι 3000, μαλλον θελει να με δει πιο πολύ γιατί ειμουν πολύ αγχωμένη!!!!

Δομνινάκι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε λιγο καιρο να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!! Καλή αρχη κοπέλα μου και ευχαριστω για την συμπαράσταση:):)

Ένα μαύρο πράγμα θα δεις.. Εγώ την τελευταία φορά που η χοριακή είχε φτάσει στο 880 πήγα στο ΙΑΣΩ σε έναν πολύ εξειδικευμένο υπέρηχο και το είδαμε.. είχαμε κι εμείς άγχος για εξωμήτριο διότι οι χοριακές μου ήταν ... ζαλισμένες.. Χαίρομαι πολύ για σένα!:lol:

L2qIp2.png

πριν ένα μήνα έπαιρνα αντιβίωση και μου δημιούργησε μύκητες.. Ένιωθα κάψιμο και μια φίλη μου, μου είπε να βάλω γιαούρτι. Έβαλα και ανακουφίστηκα:tongue:..Κάνει όντως δουλειά! Μετά όμως πήρα το γιατρό και μου είπε "ναι καλό το γιαούρτι, αλλά βάλε καλύτερα κολπικά υπόθετα ντακταρίν να μαστε σίγουροι ότι θα φύγουν οι μύκητες". Και πριν λίγες μέρες που ξαναπήρα αντιβίωση, μου είπε και πήρα άλλα τρία προληπτικά..

υπαρχουν κατι ωραιοτατα χαπακια που λεγονται ουλτρα λεβουρ λοιπον αυτα τα περνεις μαζι με την αντιβιωση κ δεν βγαζεις μυκητες..δεν ξερω ομως αν κανει να τα περνεις οταν εισαι εγκυος..

εγω οποτε επερνα αντιβιωση οσα γιαουρτια κ να ετρωγα δεν μου εκαναν τιποτα παντα εβγαζα μυκητες με το που ανακαλυψα αυτα τα χαπια σωθηκα..

Και σε όλα τα κορίτσια θελω να πω ενα μέγαλο ευχαριστω γιατι παραλίγο να ξεφύγω τελειως!!!!

Mπας να βγαλεις και το ονοματακι σου απο την λιστα?

Ειναι τυχερη η θεσουλα μας . :wink:

υπαρχουν κατι ωραιοτατα χαπακια που λεγονται ουλτρα λεβουρ λοιπον αυτα τα περνεις μαζι με την αντιβιωση κ δεν βγαζεις μυκητες..δεν ξερω ομως αν κανει να τα περνεις οταν εισαι εγκυος..

εγω οποτε επερνα αντιβιωση οσα γιαουρτια κ να ετρωγα δεν μου εκαναν τιποτα παντα εβγαζα μυκητες με το που ανακαλυψα αυτα τα χαπια σωθηκα..

Τα συγκεκριμένα χαπάκια αποτελούνται από το ένζυμο το οποίο εξαλείφεται με την αντιβίωση.. έτσι απλά εμπλουτίζεις τον οργανισμό σου όταν τα παίρνεις και δεν αφήνει τους μύκητες να αναπτυχθούν.. δεν έχουν αντένδειξη στην εγκυμοσύνη..αυτό είναι βέβαιο..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...