Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα..

Έφαγα μια ωραιότατη ομελέτα, τοποθέτησα τον άνδρα μου στον καναπέ σε θέση ύπνου (μιας και έχουμε σηκωθεί από τις 4.30 το πρωί - ω ναι...) και είπα να' ρθω μια βόλτα γιατί βαριέμαι κλεισμένη στο σπίτι..

Εγώ πήρα το πρώτο μου χαπάκι χθες και σήμερα είναι η σειρά του δεύτερου.. να φεύγουν κι αυτά σιγά σιγά!

Μαγδούλα η αϋπνία είναι κλασσικό σύμπτωμα εγκυμοσύνης - τουλάχιστον για μένα.. και τις 2 φορές το μάτι γαρίδα από τις 4 τα ξημερώματα.. ευτυχώς που έχω ίντερνετ στο σπίτι, διαφορετικά δεν ξέρω πως θα περνούσαν οι ώρες..

Τα πονάκια είναι εντελώς φυσιολογικά.. λογικό είναι αφού έχεις μια βουλωμένη σάλπιγγα ο γιατρός σου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός μαζί σου.. και καλά έκανες και έκανες τη χοριακή τελικά, έτσι για να έχεις μια εικόνα και να σου φύγει από το μυαλό κάθε δυσάρεστη σκέψη.. να ξέρεις που βρίσκεσαι βρε αδερφέ..

Τουντσάκι περνάνε οι μέρες..

Λουλουδίρα πολλά πολλά φιλάκια! Τζενάκι επίσης!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Πότε είχες τελευταία περίοδο Μάγδα;

Με δύο μέρες καθυστέρηση και 379χοριακή, όχι απλώς είσαι έγκυος, αλλά είσαι πάρα πολύ έγκυος!!! :D Τέλεια!!!!!!!!!

Γεια σου Τζένη!! Πώς είσαι; Κανένα νέο;

Δομνίνα πολύ μου άρεσε η "θέση ύπνου" χα χα χα χα :lol:

Και πόσα σικλακούρ θα πάρεις; Όλο το κουτάκι; Και για πες τι γίνεται μετά; Δεν ξέρω καθόλου τη διαδικασία...

Εγώ έχω αρχίσει και βαριέμαι εδώ μέσα ξαπλωμένη όλη μέρα.. Σήμερα μάλιστα είχε έρθει το πρωί η κυρία που βοηθάει τη μαμά μου στις δουλειές και στρώσανε τα χαλιά.. Με τρελάνανε.. Ανοίγαν τα παράθυρα να αερίσουν και κρύωνα, με πηγαίναν από το ένα δωμάτιο στο άλλο για να τινάξουν τα σκεπάσματα, έριξαν στο μπάνιο νερά και έπρεπε να κάνω ολόκληρη ιστορία για να πάω....Πίκρα.. ...Την ίδια στιγμή ο άντρας μου πάνω στο σπίτι μας ασχολιόταν με το λίκνο και με διάφορα πραγματάκια της μπουμπούς και η ζήλια μου χτύπησε κόκκινο..... :mad:

Magda μπράβο πολύ καλή χοριακή!!!!!Οπως είπε και το Tountsaki εύστοχα είσαι πολύ έγκυος!!!!!!Και είναι πολύ καλό που ο γιατρός σου σε προσέχει ιδιαίτερα !!!Ετσι πρέπει να ναι οι γιατροί και αυτό να δίνει ασφάλεια όχι να αγχώνει !!Από την εμπειρία μου πια προτιμώ τους γιατρούς που γίνονται υπερβολικοί καμμιά φορά και ξεψαχνίζουν παρά τους άνετους όλα καλά θα πάνε και μετά λένε αααα να κάναμε και αυτό και το άλλο!!!!Οπότε ηρεμείς τώρα και απολαμβάνεις!!!!Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις εσύ για το σποράκι σου!!!!

Δομνίνα φιλάκια και σε σένα!!!!Τώρα που είπες για την ομελέτα θυμήθηκα οτι στη πρώτη εξωσωματική μετά την εμβρυομεταφορά μου χε πει ο γιατρός καθε μερα να τρώω από ενα αυγό βραστό!!!!!!Δε ξέρω γιατί (φαντάζομαι γιατί είναι πλήρης τροφή)αλλά η Λουλουδίρα του τότε δε ρώτησε κιόλας ειπαμε πλήρη μεσάνυχτα!!!!Τώρα θα έκανα χίλιες ερωτήσεις!!!Παντως ηταν τυχερό το αυγό γιατί έπιασα τα δίδυμα!!!!!

Tountsaki απόλαυσε καλέ να σου κάνουν τις δουλειές άλλοι και μη σκάς!!!Το μόνο που απολάμβανα ήταν αυτό!!!!Να βλέπω τον άντρα μου , τη μαμά μου και τη πεθερά μου να μου φτιάχνουν το σπίτι και γω αραχτή!!!!!Ε όσο για τον άντρα σου που βολεύει τα πράγματα της μπουμπούς σκέψου οτι σε λίγο, πολύ λίγο καιρό θα ανέβεις στο σπίτι σου μαζί με τη μπουμπού αγκαλιά !!!!!!Γιούπιιιιιιιι με το καλόοοοοοοο!!!!

.........

Tountsaki απόλαυσε καλέ να σου κάνουν τις δουλειές άλλοι και μη σκάς!!!Το μόνο που απολάμβανα ήταν αυτό!!!!Να βλέπω τον άντρα μου , τη μαμά μου και τη πεθερά μου να μου φτιάχνουν το σπίτι και γω αραχτή!!!!!Ε όσο για τον άντρα σου που βολεύει τα πράγματα της μπουμπούς σκέψου οτι σε λίγο, πολύ λίγο καιρό θα ανέβεις στο σπίτι σου μαζί με τη μπουμπού αγκαλιά !!!!!!Γιούπιιιιιιιι με το καλόοοοοοοο!!!!

Αυτό σκέφτομαι και παρηγοριέμαι, αλλά όχι πάντα.. Πολύ συχνά με πιάνει άγχος και αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω, αν θα είμαι καλή μαμά, αν θα προλαβαίνω, αν θα μου φτάνουν τα χρήματα.. αν .. αν .. αν.. Και εδώ στο σπίτι της μαμάς μου, δεν μπορώ να συζητήσω το θέμα ούτε καν με τον άντρα μου.. Μπαίνουν, βγαίνουν οι γειτόνισσες, χτυπούν τα τηλέφωνα, έρχεται κι ο αδερφός μου με την οικογένεια και τρώνε εδώ για παρέα.. Ο χαμός γίνεται.. Βλέπετε είμαι στο σαλόνι σε ένα καναπέ κρεβάτι, ακριβώς στο κέντρο του σπιτιού.. (στην κρεβατοκάμαρα ήταν ο μπαμπάς μου όσο ήταν άρρωστος και αρνήθηκα να μείνω εκεί). Τώρα θα μου πείτε, μιλάς κι εσύ; Και δίκιο θα χετε, αλλά πρέπει κι εγώ να μοιραστώ τις ανησυχίες μου η καψερή.. :rolleyes: Αν και σε κάποιο site έλεγε ότι μπαίνοντας στην εβδομάδα 32, θα αρχίσετε να νιώθετε ανασφάλεια, ανησυχία κ.λ.π. Οπότε εντάξει! Είμαι απλώς νορμάλ άνθρωπος! ;)

Koιταζα Μαγδουλα πριν κατι μερες οτι στην λιστα της fotinip ησουν στο νουμερο 2 που ημουν εγω πριν απο εσενα. Ε νομιζω οτι πηρες το τυχερο νουμερακι και πως ολα θα πανε καλα.:wink:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τοντσακι μου σε ξερω κοντα 1,5 χρονο απο εδω μέσα και εισαι διαμαντι, ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας περιφημα!!!:):)

Βελβετακι μου θυμαμαι που πηρα το νουμερό σου!!!! Εαν αυριο διπλασιαστει η χοριακη θα πω την vasdeli να με βγάλει!!!

Εχω παρα πολύ αγωνία, σημερα ειχα το βραδυ πονακια απο τα αριστερα(οπου ειναι η βουλωμενη σαλπιγγα) τωρα ιδεα μου ηταν (επειδη η γιατρος ειναι επιφυλακτικη για εξωμητριο) το εντερο ειναι θα σας γελασω.... Αυριο θα ξερουμε εαν ειναι όλα καλά!!!:):)

σημερα 3 μερα καθυστερησης και ειμαι καλά, δεν εχω πονακια, εχω συχνουρια και πειναω!!! Κοριτσια συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα εχω αναγκη απο παρεα γιατι φοβαμαι αρκετά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λουλουδιρα μου ευχαριστω για τα καλά σου λόγια:):)

Τζενι μου αυριο θα κανω επαναληψη χοριακης για να αποριψουμε το εδεχομενο εξωμητρίου!!! Μακαρι να πάνε όλα καλά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κουκλες..

1η φορα γραφω εδω μεσα κυριακη.ειμαι στην αδελφη μου κ εχω νετ.

μαγδακι να σκευτεσαι οτι κανεις 2η χοριακη για να δεις ποτε θα πας στο γιατρο..κ οχι για το αν κατι παει στραβα γιατι αγχωνεσαι περισσοτερο..

τουντσακι μια χαρα ειμαι.απο εχτες ποναω για περιοδο.το κακο ειναι οτι βγαζω πολλα υγρα,παχια.το μονο που μου ελειπε τωρα ειναι να κονομησα καμια κολπιτιδα..

να ρωτησω ρε κοριτσια..πρεπει να κανω χοριακη για να δω αν μηδενιστηκε;αυριο κλεινω ενα μηνα απο την αποξεση.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τοντσακι μου σε ξερω κοντα 1,5 χρονο απο εδω μέσα και εισαι διαμαντι, ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας περιφημα!!!:):)

Βελβετακι μου θυμαμαι που πηρα το νουμερό σου!!!! Εαν αυριο διπλασιαστει η χοριακη θα πω την vasdeli να με βγάλει!!!

Εχω παρα πολύ αγωνία, σημερα ειχα το βραδυ πονακια απο τα αριστερα(οπου ειναι η βουλωμενη σαλπιγγα) τωρα ιδεα μου ηταν (επειδη η γιατρος ειναι επιφυλακτικη για εξωμητριο) το εντερο ειναι θα σας γελασω.... Αυριο θα ξερουμε εαν ειναι όλα καλά!!!:):)

σημερα 3 μερα καθυστερησης και ειμαι καλά, δεν εχω πονακια, εχω συχνουρια και πειναω!!! Κοριτσια συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα εχω αναγκη απο παρεα γιατι φοβαμαι αρκετά!!!!

Kαι εγω ειχα πονακια στην αρχη. Κοιτα να ξεκουραζεσαι. Η πεινα σε αυτη τη φαση δε λεει πολλα,αλλα η συχνοουρια λεει!!!! Νομιζω οτι πας καλα. :wink:

Μάγδα πίστεψέ το! Είσαι έγκυος!!!!! και δεν είναι εξωμήτριο! Στο υπογράφω εγώ που δεν είμαι γιατρός, αλλά είμαι ..διαμάντι που λες και συ!! (τι ωραία που τα λες όμως.. :wink: )

Τζένη μήπως να πήγαινες για καμιά καλλιέργεια κολπ.υγρού να δεις για μικρόβια; Ενημέρωσες το γιατρό σου για τα υγρά; Χοριακή πάντως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται. Θα σου το έλεγε ο γιατρός αν χρειαζόταν έτσι δεν είναι;

Εγώ παρατήρησα σήμερα κάτι κοκκινήλες στις πατούσες μου.. Και στις δύο. Τι κουλό είναι αυτό τώρα;.. Δεν τις νιώθω, απλά είναι εμφανείς. Ο γιατρός μου λέει ότι αν ήταν αλλεργία από κάποιο φάρμακο, θα είχα φαγούρα ή κάποια ενόχληση .. Ούτε εκείνος έχει ιδέα, ωστόσο μου είπε να βάλω καμιά αλοιφή ας πούμε ντακταντόρ αλλά δεν έβαλα ακόμα.. Θα περιμένω να δω μπας και υποχωρήσουν..

Διαφημίσεις

tounts δεν εχω βιβλιαριο ασθενιας και δεν ξερω ποσο κοστιζουν οι εξετασεις.θα εχω το δεκεμβρη,απο οικονομικης αποψης,αστα,βραστα και φασκελοκουκουλωστα..

οσο για την χοριακη και εγω αυτης της αποψης ημουν αλλα διαβασα σε ενα αλλο σαιτ μια κοπελα που ενω εκανε αποξεση ο γιατρος της την εβαλε να κανει χοριακη στο μηνα και ειδαν οτι δεν ειχε μηδενιστει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

tounts δεν εχω βιβλιαριο ασθενιας και δεν ξερω ποσο κοστιζουν οι εξετασεις.θα εχω το δεκεμβρη,απο οικονομικης αποψης,αστα,βραστα και φασκελοκουκουλωστα..

οσο για την χοριακη και εγω αυτης της αποψης ημουν αλλα διαβασα σε ενα αλλο σαιτ μια κοπελα που ενω εκανε αποξεση ο γιατρος της την εβαλε να κανει χοριακη στο μηνα και ειδαν οτι δεν ειχε μηδενιστει

ε τότε κάνε πλύσεις με χαμομηλάκι ή βάλε κανένα υπόθετο ή αλοιφή ντακταρίν και περίμενε μέχρι τον Δεκέμβρη γιατί η καλλιέργεια κολπικού υγρού κοστίζει πάνω από 100ευρουλάκια..

Για να τη βάλει ο γιατρός της να ξανακάνει χοριακή, κάτι θα ήξερε.. Τι να πω;

Αλλά ο δικός σου δεν σου είπε.. Δεν τον ρωτάς να είσαι σίγουρη;

Γεια σας και από μένα!!!!Βρε tountsaki τι κουφό αυτό με τις κοκκινίλες!!Μήπως υπνοβατούσες και χόρευες σάλσα????? Μάγδα καλέ τι σκέφτεσαι για εξωμήτριο???Οι τσιμπιές είναι πολύ συνηθισμένες!!Αλλωστε αν είναι η σάλπιγγα βουλωμένη η σύλληψη θα γινε στην άλλη σάλπιγγα!!!¨ολα καλά θα πάνε!!!! Λογικό είναι να ανησυχείς αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να καθησυχάζουμε η μία την άλλη , να χαιρόμαστε η μία για την άλλη , να συμπαραστεκόμαστε, να ξεσπάμε , να ζητάμε εμπειρικές γνώμες κτλ!!!!

Οπότε θέλω να ζητήσω γνώμη και γω!!!! Επειδή είμαι κοντά στο να σαλτάρω και θέλω επειγόντως να βρω κάτι να με χαλαρώνει και γυμνάζει ταυτόχρονα σκέφτηκα να πηγαίνω για κολύμπι στο κολυμβητήριο!!!Επειδή έχω κάνει όμως ένα σωρό εξετάσεις pcr για μικρόβια, καλλιέργειες κτλ και προσέχω πολύ μήπως δεν ενδείκνυται αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ??Μήπως υπάρχει φόβος για μικρόβια??Μήπως το χλώριο επηρεάζει σε κάτι όταν ξαναρχίσω να προσπαθώ??Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά ώσπου να ρωτήσω τη γιατρό μου σε 2 βδομάδες που έχω ραντεβού μήπως έχετε καμμια ιδέα??Φιλάκια σε όλες!!!Καληνύχταααα

Γεια σας και από μένα!!!!Βρε tountsaki τι κουφό αυτό με τις κοκκινίλες!!Μήπως υπνοβατούσες και χόρευες σάλσα????? Μάγδα καλέ τι σκέφτεσαι για εξωμήτριο???Οι τσιμπιές είναι πολύ συνηθισμένες!!Αλλωστε αν είναι η σάλπιγγα βουλωμένη η σύλληψη θα γινε στην άλλη σάλπιγγα!!!¨ολα καλά θα πάνε!!!! Λογικό είναι να ανησυχείς αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να καθησυχάζουμε η μία την άλλη , να χαιρόμαστε η μία για την άλλη , να συμπαραστεκόμαστε, να ξεσπάμε , να ζητάμε εμπειρικές γνώμες κτλ!!!!

Οπότε θέλω να ζητήσω γνώμη και γω!!!! Επειδή είμαι κοντά στο να σαλτάρω και θέλω επειγόντως να βρω κάτι να με χαλαρώνει και γυμνάζει ταυτόχρονα σκέφτηκα να πηγαίνω για κολύμπι στο κολυμβητήριο!!!Επειδή έχω κάνει όμως ένα σωρό εξετάσεις pcr για μικρόβια, καλλιέργειες κτλ και προσέχω πολύ μήπως δεν ενδείκνυται αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ??Μήπως υπάρχει φόβος για μικρόβια??Μήπως το χλώριο επηρεάζει σε κάτι όταν ξαναρχίσω να προσπαθώ??Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά ώσπου να ρωτήσω τη γιατρό μου σε 2 βδομάδες που έχω ραντεβού μήπως έχετε καμμια ιδέα??Φιλάκια σε όλες!!!Καληνύχταααα

Είμαι το κατάλληλο άτομο να απαντήσω στον προβληματισμό σου.. Έχω σπουδάσει γυμναστική ακαδημία με ειδικότητα κολύμβηση και για πολλά χρόνα εργαζόμουν ως προπονήτρια και φυσικά κολυμπούσα πολύ συχνά μέχρι που άρχισα τις προσπάθειες για μωρό.. Ναι δυστυχώς θα σε απογοητεύσω. Καλό είναι να μην έχεις επαφή με πισίνα μέχρι να κάνεις τα παιδάκια σου. Το χλώριο δεν πειράζει (εκτός αν έχεις αλλεργία), αλλά τα μικρόβια που αναπτύσσονται είναι πολλά.. Ειδικά αν την πισίνα τη χρησιμοποιούν και παιδάκια.. (από τα 18 μου, κάθε χρόνο που έκανα τεστ ΠΑΠ, έπαιρνα flagyl γιατί είχα διάφορα.. μήκυτες τη μία, τριχομονάδες την άλλη κ.λ.π) Παρόλο που είναι η ιδανική άσκηση θα σου πρότεινα να βρεις εναλλακτικούς τρόπους εκτόνωσης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. Θες να χορεύουμε μαζί σάλσα; Θα υπνοβατούμε όμως δε σε πειράζει εε; :D Και μη φοβάσαι για τις κοκκινίλες.. σχεδόν έφυγαν..;)

Χωρίς πλάκα πάντως, ο χορός είναι πολύ καλός τρόπος εκγύμνασης και εκτόνωσης.. Εγώ λέω τώρα μόλις έρθει η μπουμπού πρώτα ο Θεός, για να χάσω τα κιλά και να ξεσκουριάσω μετά από τόσους μήνες περιορισμό να παραγγείλω dvd zumba (κάτι μεταξύ χορού και αερόμπικ με λάτιν μουσική) και να κοπανιέμαι στο σπίτι... :rolleyes:

Καλημερούδια έμορφες...

Καλέ δώσατε ρεσιτάλ στο σβκ... πολύ χάρηκα έτσι όπως σας διάβασα μέσα σε όλα..

Μαγδούλα όλα καλά θα πάνε σήμερα θα το δεις.. Κι εγώ ποντάρω στο ότι δεν είναι εξωμήτριο και μάλιστα θα δεις στον υπέρηχο ότι το σπόρι είναι καλά πιασμένο..

Τουντσάκι καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι.. κόσμος μπαινοβγαίνει, ησυχία δεν έχεις, κλεισμένη μέσα τόσους μήνες είσαι.. ε δεν θες και πολλά σαν νορμάλ άνθρωπος για να ανεβάσεις θερμοκρασία.. Όπως πολύ σωστά σου είπε το άλλο κοριτσάκι σε λίγο καιρό θα ανέβεις αυτά τα σκαλιά κρατώντας στην αγκαλιά σου το θησαυρό σου..

Λουλουδίρα συμφωνώ κι εγώ για το κολυμβητήριο.. Κι εγώ λατρεύω το κολύμπι αλλά οι πισίνες είναι λίκνο μικροβιών για εμάς τις γυναίκες και αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που θες είναι να κολλήσεις κάτι στην ευαίσθητη περιοχή..

Τζενάκι πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου για την κολπίτιδα.. όσον αφορά την απόξεση.. εγώ την 1η φορά έκανα ακριβώς 40 μέρες για να αδιαθετήσω και την επόμενη 34... όπου να' ναι θα σου ρθει..

Εγώ χαπακώνομαι κανονικότατα.. Τουντσάκι θα πάρω τα χαπάκια για 7 μέρες.. αν αδιαθετήσω νωρίτερα τα σταματώ και αρχίζω το κέντημα για διέγερση.. άντε να ρθει η πολυαγαπημένη μου περίοδος για να ξεκινήσω κι εγώ τη σταυροβελονιά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...