Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

mama4 εμεις πριν απο κανα διμηνο(ο θεος μας φωτισε)βγαλαμε τον οτε κ βαλαμε αλλη εταιρια η οποια μας προσφερει δωρεαν internet και πληρωνουμε 40ευρω το μηνα για τη σταθερη τηλεφωνια μας..καλο???:lol:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

patousitsas ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια...με το ταξιδι εννοω!βεβαια ειναι πολυ νωρις για προσπαθειες ουτε20 μερες δεν εχουν περασει απο την παλινδρ. οποτε το ταξιδι ειναι για να ξερουτινιασουμε και να κανουμε χαβαλε...!ιπποκαμπακι με προβληματιζεις μ'αυτα που μου λες γιατι θεωρουσα οτι ολα ηταν υπο ελεγχο με τη θρομβοφιλια...θα ρωτησω το γιατρο μου,τον οποιο θα δω τη Δευτερα.(δεν ηξερα οτι μπορει να επηρεασει αρνητικα απο τη στιγμη που κανεις ενεσεις!thanks.

νικακι,γνωμη μου ειναι αφου ξερεις οτι εχεις θρομβοφιλια,να κανεις το πακετο να πας σε εναν αιματολογο για να δεις σε τι σταδιο βρισκεσαι και αυτος θα σου πει αν θα παρεις ενεσεις,τη δοση θα παρεις και ποτε θα ξαναεξεταστεις.ασε τον γυναικολογο στην δουλεια του και βρες εναν αιμοτολογο,ο καθενας στο ειδος του.icon12.gif

ιπποκαμπακι αν θες απαντας...σας ζαλισα παλι!!!!!αυτα τα suprefast τι ειναι?τα χαπια?φανταζομαι πως τςρα νιωθεις μια γλυκια προσμονη!τι καλα...:wink:;-):wink:;-)

τα suprefact ειναι ενεσεις και κατι χαπια που δεν τα ξερω ακομα για να προετοιμασουν το ενδομητριο.περιμενω με αγωνια αλλα φοβαμαι και πολυ οτι δεν θα τα καταφερω.icon4.gif

ΝΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ..

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ. ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ , ΔΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ. ΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΑ ΚΑΦΕ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ , ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΖΟΥΣΕ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ , ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ. ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΒΡΑΔΥΚΑΡΔΙΑ , ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΕΤΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ. ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ: ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΡΕ? ΓΙΑΤΙ? ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΤΙΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΦΟΡΤΙΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΩΘΑΤΕ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

γιασεμη μου,δυστυχως συνεβει και σε εσενα.ειναι νωρις ακομη γι'αυτο εισαι πικραμενη,ο καιρος θα σε βοηθησει να το ξεπερασεις.εγω εκανα εξωσωματικη πετυχε η θεραπεια,πετυχε η ωοληψια,πετυχε η γονιμοποιηση,πετυχε η εμβρυομεταφορα,ακουσα καρδουλα,τι ωραια,τι καλα και ηρθε απο αλλου ο κεραυνος.παλλινδρομηση,αποξεση,αναμονη.ασε που εχω και 0- αιμα και εψαχνα μετα την αποξεση μια συγκεκριμενη ενεση.και παλι απ'την αρχη.τα αφησα πισω και κοιταω μπροστα,τι να κανω για να μην το ξαναπαθω.

ιπποκαμπακι ευχαριστω για τη συμβουλη...τη Δευτερα που θα με δει ο γιατρος μου θα του μιλησω να δουμε τι θα μου πει!μη φοβασαι καθολου σκεψου οτι σε λιγες μερες θα εισαι ετοιμη να ''δεις'' τα μωρακια σου κ αφου εχει πετυχει 1 φορα η προσπαθεια γιατι να μην πετυχει και τωρα?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ΝΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ..

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ. ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ , ΔΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ. ΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΑ ΚΑΦΕ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ , ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΖΟΥΣΕ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ , ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ. ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΒΡΑΔΥΚΑΡΔΙΑ , ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΕΤΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ. ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ: ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΡΕ? ΓΙΑΤΙ? ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΤΙΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΦΟΡΤΙΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΩΘΑΤΕ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Θα τα καταφέρεις καλή μου να γίνεις μανούλα!!!

Καλώς ήρθες! :D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία στο παρελθόν και δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Μακάρι να ήταν πιο φθηνά και να μην υπήρχαν ταμπού και να έκαναν όλοι! Πολύ καλύτερο κόσμο θα είχαμε!

Και γω έχω κάνει...:oops: Και ομολογώ ότι έμαθα πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, πώς να διαχειρίζομαι διάφορες δύσκολες καταστάσεις και κυρίως ποιά είναι τα όρια μου και πώς να τα θέτω στους άλλους;)..

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!:P

IchNp3.png

καλημερα!!!!!!θα συζητησω το ενδεχομενο να παω κ γω αλλα ρε κοριτσια φοβαμαι μην με πιασουν τα κλαματα αν αρχισει να με ρωταει για το θεμα που με καιει.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαχαχα πατουσιτσα εγω ξυπνησα χθες ετσι αλλα οχι με ερπη ενα σπυρι τεραστιο κ ποναγε πολυ μαλλον της περιοδου ηταν αλλα αργησε να βγει αφου χθες μου τελειωσαν κιολας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!θα συζητησω το ενδεχομενο να παω κ γω αλλα ρε κοριτσια φοβαμαι μην με πιασουν τα κλαματα αν αρχισει να με ρωταει για το θεμα που με καιει.

Εννοείται καλή μου ότι θα κλάψεις! Εγώ από την πρώτη μέρα που πήγα μέχρι και την τελευταία έκλαιγα. Στην αρχή από απελπισία και από την κατάθλιψη και στο τέλος από ικανοποίηση που τα κατάφερα!!:rolleyes:

IchNp3.png

ωχ μην μου λες τετοια δεν μαρεσει να κλαιω μπροστα σε αλλους κ ιδιαιτερα οταν δεν τους ξερω,θα νιωθω αμηχανα αλλα αν ειναι να ξεπερασω καποιους φοβους μου δεν το συζηταω θα παω,αλλιως κ στην επομενη εγκυμοσυνη μου παλι τα ιδια θα εχω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχα πατουσιτσα εγω ξυπνησα χθες ετσι αλλα οχι με ερπη ενα σπυρι τεραστιο κ ποναγε πολυ μαλλον της περιοδου ηταν αλλα αργησε να βγει αφου χθες μου τελειωσαν κιολας

Μα περιμένω περίοδο σε 10 μέρες...:confused: Θα έχω κόκκινα μούτρα για τόσες μέρες???:roll: Ωχ, ωχ, ωχ τι με βρήκε!!!!!:-(

IchNp3.png

Kαλημέρα!

Μα γιαυτόν ακριβώς τον λόγο θα πας εκεί, καλή μου....για να σε ρωτήσει, να κλάψεις, να το βγάλεισ, να μάθεις να το χειρίζεσαι....

Όσο για την μέτρηση προγεστερόνης την 21 μέρα του κύκλου-που λέγαμε χθες- γίνεται για να δεις αν έχεις κανονικά ωορρηξία(το ρώτησα):P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ωχ μην μου λες τετοια δεν μαρεσει να κλαιω μπροστα σε αλλους κ ιδιαιτερα οταν δεν τους ξερω,θα νιωθω αμηχανα αλλα αν ειναι να ξεπερασω καποιους φοβους μου δεν το συζηταω θα παω,αλλιως κ στην επομενη εγκυμοσυνη μου παλι τα ιδια θα εχω

Μα ο σκοπός που πας εκεί είναι να βγάλεις τα εσώψυχα σου, να πεις τον πόνο σου, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου. Πώς θα βοηθηθείς αλλιώς? Το κλάμα φυσική αντίδραση είναι.. Δε θα νιώσεις καθόλου άσχημα ούτε αμήχανα γι'αυτό, πίστεψε με:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...