Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γειά σου Τζενάκι..

Ξεκινάω τα cyclacur.. είναι για την καταστολή των ωοθηκών.. αντί να κάνω ενεσούλες παίρνω χαπάκια μιας και οι ενέσεις είναι ο εφιάλτης μου:mad:

:confused: ο εφιαλτης ολων μας ειναι οι ενεσεις..πιστεψε με..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Έλα ρε κορίτσι μου!:P

Τα πιο ευχάριστα νέα!:tongue:

Πάντα σκεφτόμουν τι να έκανες!

Εύχομαι μια ανέφελη εγκυμοσύνη!!!!!

Αχ, πολύ χάρηκα!

Ευχαριστώ πολύ Βασδελι μου μακαρι να πάνε όλα καλά αυτη την φορά!!! Η αλήθεια ειναι πως ειμαι συγκρατημένη!!!!! Τι κανει ο γελαστούλης???

Μάγδααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! Τι όμορφα νέα είναι αυτά; Πολλές φορές αναρωτιόμουν πού έχεις χαθεί..... Γιούπιιιιιιιι!!!!!!!!

Να μη φοβάσαι. Εγώ ήμουν στο γραφείο, έπαιρνα μαζί μου τη σερβιέτα στην τουαλέτα γιατί πονούσα και ήμουν σίγουρη ότι ήρθε η περίοδος και την έφερνα πίσω επί μία εβδομάδα.. Στο τέλος ξεπρήστηκα, σταμάτησαν και οι πόνοι και το πήρα απόφαση ότι δεν θα ξαναέρθει για πολύ καιρό ;)

Ευχαριστω τουντσακι παντα με το καλό λόγο:):):) Με το καλό η μπουμπού διαβαζω νεακια σου;):):)

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που διαβάζω; Μαγδούλα.... τα κατάφερες!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι.. είδες; ..............................!

Ευχαριστώ Δομνινα μου ευχομαι να πάνε όλα καλά και συντομα να μας πεις ευχαριστα!!! Εφτασε ο καιρός!!!! καλή αρχη!!!!!!

χαιρετε χαιρετε..

μπηκα για λιγο να σας δω..

ειρηνακι ολα καλα θα πανε..οι εξετασεις που θα κανεις θα βγουν μια χαρα..

μαγδουλα τα ειχαμε πει λιγο στο περι ανεμων..μπραβω κουκλαρα..συγχαρητηρια..α εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη..αχ κοριτσακι πολυ χαρηκα!!!!!

πολλα φιλια σε ολες!

Τζενι μου φυσικά και σε θυμαμαι η αδερφή της Ανδριάνας!!!! Και στα δικά σας συντομα κορίτσια!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

...

Ξεκινάω τα cyclacur.. είναι για την καταστολή των ωοθηκών.. αντί να κάνω ενεσούλες παίρνω χαπάκια μιας και οι ενέσεις είναι ο εφιάλτης μου:mad:

α πα πα πα τα σικλακούρ δεν τα χωνεύω.. να σου πω την αμαρτία μου, προκειμένου να έπαιρνα σικλακούρ, θα προτιμούσα τις ενέσεις..:confused:

...

Ευχαριστω τουντσακι παντα με το καλό λόγο:):):) Με το καλό η μπουμπού διαβαζω νεακια σου;):):)

Να σαι καλά Μάγδα!! Θα δεις που όλα θα πάνε υπέροχα!! Το πρώτο βήμα έγινε. Σιγά σιγά, βηματάκι βηματάκι θα φτάσεις στον πολυπόθητο στόχο.. Θα δεις!!

Δεν ξέρω αν σου λέει τίποτα μια ατάκα από ελληνική ταινία "τσούκου τσούκου με τη μασελίτσα μας.."; ... Έτσι!!!! :D

α πα πα πα τα σικλακούρ δεν τα χωνεύω.. να σου πω την αμαρτία μου, προκειμένου να έπαιρνα σικλακούρ, θα προτιμούσα τις ενέσεις..:confused:

Τα συγκεκριμένα τα έχω πάρει δυο φορές και δεν είχα καμία παρενέργεια.. Cyclacur και πάλι cyclacur για μένα:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τα συγκεκριμένα τα έχω πάρει δυο φορές και δεν είχα καμία παρενέργεια.. Cyclacur και πάλι cyclacur για μένα:tongue:

Αλήθεια λες; Καμία παρενέργεια; :confused: Εγώ υπέφερα!!..Ζαλάδες, εξάψεις, στομαχικές διαταραχές, ταχυκαρδίες, πονοκέφαλοι.. Μέχρι και μελαγχολία είχα. Ίσως φταίει ότι τις δύο πρώτες φορές (για δύο συνεχόμενους κύκλους) έπαιρνα 3 άσπρα την ημέρα και μετά από κάποιες μέρες 3 άσπρα κι ένα καφέ. Την τρίτη φορά που χρειάστηκε να ξαναπάρω για έναν κύκλο, τα πήρα κανονικά από ένα χαπάκι την ημέρα αλλά είχα ήδη τη μύγα και μυγιάστηκα. Με το που το έβαζα στο στόμα, ωχ μάνα μου! :)

Τέλος πάντων.. Άσε με εμένα... Καλή αρχή να έχεις!!! Όλα να πάνε τέλεια!!!!

Γεια σας κορίτσια!!!!!Ειχε κολλήσει το ιντερνετ μου και δυσκολευόμουν να στείλω μνμ!!!Τώρα όμως τα κατάφερα!!!!Καταρχήν συγχαρητήρια Magda Ts!!!!!!!!!!!!!!!!Διάβαζα και πιο παλιά το forum και είναι σαν να γνωριζόμαστε λίγο πολύ όλες!!!Τα νέα για εγκυμοσύνες μας χαροποιούν πολύύύύύύύ!!!!Μη φοβάσαι καθόλου για την αίσθηση της περιόδου είναι φυσιολογική!!!Σου έυχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!!!Δομνινάκι καλή αρχή !!!!!Ευχομαι σε 9 μήνες να χεις νινάκι στην αγκαλιά σου!!!!!!Τα cyclacur οιστραδιόλη δεν είναι?Εγώ θυμάμαι έπαιρνα 3 χαπακια τη μερα οταν ημουν εγκυος στα δίδυμα!!Μαζί με 9 utrogestan !!!Τότε ούτε ιντερνετ είχα ούτε ήξερα τι μου γινόταν!!!Ειρηνάκι οι αντιπηκτικές οι clexane έχουν 5-10 ευρώ ανάλογα τις μονάδες .Το κουτί έχει 2 μεσα!!!Οι Ιnnohep έχω ακούσει είναι λιγο φθηνοτερες!!!Πάω να διαβάσω το πμ σου!!Πανω που πήγα να το διαβασω χτες ,κολλησε το ιντερνετ!!!Κατι νευρα που είχα!!!!Ααααα να μη ξεχάσω!!!Καλά αυτό με τα ρουχαλάκια και τη μπανιερίτσα που έφτιαξες χώρο στη ντουλάπα το βρήκα τέλειοοοοοοοο!!!!Κάτι μου λέει οτι σε λίγο καιρό θα τα χρησιμοποιήσεις κιόλας!!!!!Στο εύχομαι ολόψυχα!!!!

Πάντως ρε κορίτσια είδατε πως κάποια πράγματα είναι κοινά σε όλες μας που περάσαμε από αποβολές!!!Να μη χωνεύουμε τα ρουχα που φορούσαμε , να θυμόμαστε που καθόμαστε κτλ!!!Πάντως εγώ αυτή τη φορά είχα ξεχάσει κάτι πυζάμες οτι τις φορούσα στη πρώτη εγκυμοσύνη και μόλις τις έβαλα ο άντρας μου μου πε βγάλτες βγάλτες!!!!Νόμιζα και γω οτι δε του άρεσαν επειδή ήταν φαρδιές με κάτι αρκουδάκια , πολύ sexy δηλαδή!!!!!Και μου πε οτι του θύμιζαν τότε που χα τα δίδυμα και με επιασε και αιμορραγία!!!!Το ξέχασα εγώ και το θυμήθηκε εκείνος!!Τι περνάνε και αυτοί οι κακόμοιροι!!!!Τountsaki με το καλό να φορέσεις τις πυζαμούλες σου στο μαιευτήριο και τα ρουχαλάκια στη κορούλα σου!!!!Τι όμορφα ε??Μπράβο βρε κορίτσι μου μας δίνεις και μας κουράγιο!!!!Φιλιά πολλά σε όλες!!Μουτς μουτς

Γεια σας κορίτσια!!!!!....

...Τα cyclacur οιστραδιόλη δεν είναι?Εγώ θυμάμαι έπαιρνα 3 χαπακια τη μερα οταν ημουν εγκυος στα δίδυμα!!Μαζί με 9 utrogestan !!!Τότε ούτε ιντερνετ είχα ούτε ήξερα τι μου γινόταν!!!....

Τountsaki με το καλό να φορέσεις τις πυζαμούλες σου στο μαιευτήριο και τα ρουχαλάκια στη κορούλα σου!!!!Τι όμορφα ε??Μπράβο βρε κορίτσι μου μας δίνεις και μας κουράγιο!!!!Φιλιά πολλά σε όλες!!Μουτς μουτς

Ναι οιστραδιόλη τα άσπρα και προγεστερόνη τα καφέ.. είσαι ήρωας! Τρία σικλακούρ και 9 ουτροτζεστάν την ημέρα; Παναγίτσα μου!!!! :eek:

Μιλάς για κορούλα και δεν το πιστεύω.. Αλήθεια είναι ή ονειρεύομαι; :rolleyes:

Καλημέρα!!!

Ξυπνησα αγρια χαραματα και δεν μπορω να κοιμηθώ!!!

Εχθες ανυσηχούσα γιατι ειχα πονακια χαμηλα στην κοιλιά, σημερα ανυσηχω γιατι σταματησαν απότομα.... νομίζω οτι αρχησα να χαζευω!!!! Κοριτσια στην παλίδρομη που ειχα παλια ειχα αιμα και καταλαβα οτι δεν παει καλά.... μπορει να εχει σταματησει το σποράκι ενω δεν εχω αίμα!!! το στηθος μου εξακολουθεί να ποναει!!!

Μου φαινετε οτι θα παω σημερα στον γιατρό να ηρεμήσω!!! Μηπως παω να κανω χοριακες για να δω οτι εξελισετε!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!

Ξυπνησα αγρια χαραματα και δεν μπορω να κοιμηθώ!!!

Εχθες ανυσηχούσα γιατι ειχα πονακια χαμηλα στην κοιλιά, σημερα ανυσηχω γιατι σταματησαν απότομα.... νομίζω οτι αρχησα να χαζευω!!!! Κοριτσια στην παλίδρομη που ειχα παλια ειχα αιμα και καταλαβα οτι δεν παει καλά.... μπορει να εχει σταματησει το σποράκι ενω δεν εχω αίμα!!! το στηθος μου εξακολουθεί να ποναει!!!

Μου φαινετε οτι θα παω σημερα στον γιατρό να ηρεμήσω!!! Μηπως παω να κανω χοριακες για να δω οτι εξελισετε!!!

χα χα χα χα :lol: Καλημέρα!!!!!!!!!!! Ακόμα και η ανησυχία που έχεις και η αϋπνία, συμπτώματα εγκυμοσύνης είναι!!! Πότε είχες τελευταία περίοδο; Αν δεν μπορείς να ησυχάσεις, κάνε μια χοριακή, αλλά καλύτερα να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα..

Ασχολήσου με άσχετα, και θα περάσει το ΣΚ.. Αλλιώς θα τρελλαθείς!! :-) Αααα και βγάλε μια φωτό κάποιο από τα τεστ που έκανες πριν τα πετάξεις.. Θα σου χρησιμεύσει για το άλμπουμ! :wink:

Διαφημίσεις

αχ βρε Τουντς μου πάντα με το καλό τον λόγο!!!:):) Την Τεταρτη έκανα το τεστ και μεχρι εχθες εννιωθα σαν να μου ερχοταν η περιοδος ακριβως το ιδιο και απο εχθες το απογευμα τπτ σαν να μην ειμαι εγκυος απολυτως τπτ από πονάκια!!! Γι'αυτο αγχωθηκα... Θα παω στο γιατρό στης 11 και μετα θα παω μαλλον και για χοριακη!!! Ελπίζω να ειναι όλα καλά και να ηρεμήσω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

αχ βρε Τουντς μου πάντα με το καλό τον λόγο!!!:):) Την Τεταρτη έκανα το τεστ και μεχρι εχθες εννιωθα σαν να μου ερχοταν η περιοδος ακριβως το ιδιο και απο εχθες το απογευμα τπτ σαν να μην ειμαι εγκυος απολυτως τπτ από πονάκια!!! Γι'αυτο αγχωθηκα... Θα παω στο γιατρό στης 11 και μετα θα παω μαλλον και για χοριακη!!! Ελπίζω να ειναι όλα καλά και να ηρεμήσω!!!

όλα καλά θα είναι.. Αυτό είναι το φυσιολογικό.. Περιμένεις να αδιαθετήσεις, πονάς, πρήζεσαι και μετά μια ωραία μέρα ξεπρήζεσαι, σταματάς να πονάς και αναρωτιέσαι.. "μήπως αδιαθέτησα και δεν το θυμάμαι;" ;) Κάνεις τεστ, βγαίνει θετικό και μετά μέχρι να γεννήσεις, σε τρώει η αγωνία... Εεεε εσένα άρχισε η αγωνία λίγο πιο νωρίς.. Αλλά κατανοητό!! :)

Καλά αποτελέσματα στο γιατρό εύχομαι!!! Θα περιμένουμε νέα..!!!

καλημερα καλημερα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;

μαγδακι ολα καλα ειναι βρε..τι αγχωνεσαι τοσο;το σπορακι θελει ηρεμια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γυρισα από τον γιατρό μου ειπε να μην αγχωνωμαι που σταματησαν τα πονακια, στον υπερηχο δεν φαινοταν κατι γιατι εχω μόνο 2 μερες καθυστέρηση αλλα επειδη εχω μια βουλωμενη σαλπιγγα πρεπει να ειμαστε προσεκτικη εκανα χοριακη και ηταν 379 και θα την επαναλαβω την Δευτερα, μακαρι να πάνε όλα καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γυρισα από τον γιατρό μου ειπε να μην αγχωνωμαι που σταματησαν τα πονακια, στον υπερηχο δεν φαινοταν κατι γιατι εχω μόνο 2 μερες καθυστέρηση αλλα επειδη εχω μια βουλωμενη σαλπιγγα πρεπει να ειμαστε προσεκτικη εκανα χοριακη και ηταν 379 και θα την επαναλαβω την Δευτερα, μακαρι να πάνε όλα καλά!!!

αχ μπραβω μαγδουλα μου..ειδες;ολα καλα..στον γιατρο τωρα θα πας σε καμια δεκαρια μερες ..μπραβω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...