Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνίνα με το καλό να έρθει και μετά με το καλό να μην ξαναέρθει.. Αύριο παίρνεις και το πρώτο χάπι εε; Με το καλό κι αυτό!! Όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά.

Ειρήνη δίκιο έχεις. Καλύτερα να ψαχτείς καλά, παρά να έχεις αμφιβολίες... Όμως η ισορροπία είναι πολύ λεπτή. Τα μάτια σου 14.. ξέρεις εσύ άλλωστε.. (τι το χεις κοτζάμ πτυχίο; ;))

Εμένα οι μέρες μου περνάνε ταξινομώντας ανά κατηγορία τα διάφορα ρουχαλάκια μπεμπέ που μου έδωσαν. Είναι μικροσκοπικά και πανέμορφα... Θα τα πλύνουμε, θα τα σιδερώσουμε και θα περιμένουμε τη μπουμπού να τα φορέσει.. Αχχχχ! Απίστευτο μου φαίνεται!! :rolleyes:

Καλησπερουδια!!

τουντσακι οπως τα λες!τοσα καναμε ας παει και το παλιαμπελο (μη παει και στραφι το πτυχιο ντε)!

Αρκετα με τα δικα μου!

Αχ, δεν ξερεις ποσο συγκινηθηκα που λες για τα ρουχαλακια!!!!αχχχχχχ τι υπεροχο συναισθημα!!

Να εισαι καλα κοριτσακι μου και η μπουμπου σου να ειναι γερη, δυνατη και καλοτυχη στη ζωη της!!!

Λοιπον με αφορμη το γλυκο τουντσακι κι επειδη σας μαυρισα την ψυχη με τα νεα μου θα σας πω και κατι αισιοδοξο, ετσι για αλλαγη χαχα!

Οσο ημουν εγκυος, αγαπημενη μου ξαδερφη μου εστειλε καποια ρουχακια, μια μπανιερουλα και μερικα παιχνιδακια.(δεν ειμαι προληπτικη εχω να δηλωσω).

Τα ειχα λοιπον στις τσαντες που μου τα εστειλε. Οταν παλλινδρομησε το μωρο μου τα εβλεπα και στενοχωριομουν.

Μια μερα λοιπον ειπα ΣΤΟΠ!

Ανοιξα τις τσαντες, εκανα χωρο στη ντουλαπα και τακτοποιησα τα πρωτα ρουχα του ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!

Αρνουμαι να δεχτω πως δεν θα ερθει!

Εδω εχουμε κοτζαμ μπανιερα, ετσι θα μεινει;;;:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Ειρήνη ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!

...πολύ καλά έκανες!!.. Και όταν έρθει η στιγμή και το μπομπιράκι σου πλατσουρίζει μέσα στη μπανιερίτσα, θα είσαι περήφανη που δεν έχεις "μαυρίσει" τη μπανιέρα με άσχημες σκέψεις... γιατί αλλιώς αντί να καθάριζε το μαναράκι, θα βρώμιζε.. ;)

Κι εγώ έχω ένα σωρό πραγματάκια από την πρώτη εγκυμοσύνη. Μέχρι αυτοκόλλητα τοίχου "it's a girl".. Έτυχε και είναι κορίτσι πάλι και δεν θα πάνε χαμένα.. :)

..

και δεν μας στεναχωρείς.. Γι αυτό είμαστε εδώ. Για να στηρίζουμε η μία την άλλη. Θα λογοκριθούμε κιόλας;;; Ε όχι!!

αχ κοριτσακια μου τι μου θυμισατε!στην δευτερη εγκυμοσυνη η μια απο τις αδερφες μου μιας κ ηταν χριστουγεννα μου εκανε δωρο ενα παιδικο αλμπουμ οταν εχασα το μωρακι μου ηθελα να το πεταξω αλλα το εβαλα στο παταρι με μεγαλο πονο στην μετακομιση επεσε στα χερια μου κ παλι το ξανα καταχωνιασα κ τις προαλλες που κατεβαζα τα χειμωνιατικα επεσε στα χερια μου κ περιμενω τις φωτο τις μπουμπους απο την βαπτηση να το γεμισω .οπως επισης ακομα δεν φοραω τα ρουχα που φορουσα οταν εκανα την δευτερη αποβολη καθε φορα που τα κοιταζω με πιανει ενας κομπος στο λαιμο ,τωρα θα μου πειτε τι τα κραταω?ηταν ολοκαινουρια κ δεν θελω να τα πεταξω κ για να δειτε τι κουλο ατομο ειμαι οσο ημουν εγκυος δεν καθομουν στην μερια του καναπε που καθομουν οταν γυρισα απο την αποξεση κουλο αλλα ετσι ενιωθα τωρα βεβαια που δεν εχω χρονο ουτε να κατσω δενκοιταω σε πια μερια θα πεσει το ταλαιπωρο κορμι μου μπουχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αχ κοριτσακια μου τι μου θυμισατε!στην δευτερη εγκυμοσυνη η μια απο τις αδερφες μου μιας κ ηταν χριστουγεννα μου εκανε δωρο ενα παιδικο αλμπουμ οταν εχασα το μωρακι μου ηθελα να το πεταξω αλλα το εβαλα στο παταρι με μεγαλο πονο στην μετακομιση επεσε στα χερια μου κ παλι το ξανα καταχωνιασα κ τις προαλλες που κατεβαζα τα χειμωνιατικα επεσε στα χερια μου κ περιμενω τις φωτο τις μπουμπους απο την βαπτηση να το γεμισω .οπως επισης ακομα δεν φοραω τα ρουχα που φορουσα οταν εκανα την δευτερη αποβολη καθε φορα που τα κοιταζω με πιανει ενας κομπος στο λαιμο ,τωρα θα μου πειτε τι τα κραταω?ηταν ολοκαινουρια κ δεν θελω να τα πεταξω κ για να δειτε τι κουλο ατομο ειμαι οσο ημουν εγκυος δεν καθομουν στην μερια του καναπε που καθομουν οταν γυρισα απο την αποξεση κουλο αλλα ετσι ενιωθα τωρα βεβαια που δεν εχω χρονο ουτε να κατσω δενκοιταω σε πια μερια θα πεσει το ταλαιπωρο κορμι μου μπουχαχαχα

Με το καλό να γεμίσει το άλμπουμ με την υπέροχη κόρη σου!!!!!!!..........

Έπρεπε να πας με παλιά ρούχα για την απόξεση.. Τίποτα λερωμένα με μπογιές ή σκισμένα δεν είχες; Τι τα θελες τα ολοκαίνουρια; Μπορείς όμως να τους κάνεις μεταποίηση..Να ράψεις τίποτα στολίδια πάνω, να τα κοντύνεις, να τα μακρύνεις.. Επίσης μπορείς να τα ανταλλάξεις με ρούχα κάποιας από τις αδερφές σου... Ζωή να χετε είστε μπόλικες!! :-D Όσο για τον καναπέ, μπορείς να μου τον χαρίσεις!! (έστω τη μία μεριά :wink: )

Kαλημερα κοριτσια.

Αυτη την δουλεια εκανα και εγω χτες Τουντσακι. Μου φερανε κατι ρουχαλακια φιλεναδες και τα ταξινομουσα. Σε καμια δεκαρια μερες θα παω να παρω και αρκαδι σαπουνακι, να τα πλυνω και να φτιαξω και την βαλιτσουλα της για τις πρωτες μερες.

Την επομενη Δευτερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο μας, αντε να δουμε τι θα μας πει.

Ξεκινησα και τις ενεσουλες. Σημερα εκανα την δευτερη. Χθες ηταν ενα δραμα γιατι δεν πολυηξερα πως να τις κανω και τρυπηθηκα 4 φορες μεχρι να το καταφερω.... σημερα ευτυχως με την πρωτη...

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια.

Αυτη την δουλεια εκανα και εγω χτες Τουντσακι. Μου φερανε κατι ρουχαλακια φιλεναδες και τα ταξινομουσα. Σε καμια δεκαρια μερες θα παω να παρω και αρκαδι σαπουνακι, να τα πλυνω και να φτιαξω και την βαλιτσουλα της για τις πρωτες μερες.

Την επομενη Δευτερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο μας, αντε να δουμε τι θα μας πει.

Ξεκινησα και τις ενεσουλες. Σημερα εκανα την δευτερη. Χθες ηταν ενα δραμα γιατι δεν πολυηξερα πως να τις κανω και τρυπηθηκα 4 φορες μεχρι να το καταφερω.... σημερα ευτυχως με την πρωτη...

μπράβο που τα κατάφερες!! Σε είχα έννοια.. Είσαι κι η πρώτη!!

Μόλις παρέλαβα και πυτζάμες-νυχτικά που είχα παραγγείλει από το ίντερνετ για το μαιευτήριο.. Για να δούμε.. Θα μου κάνουν; Δεν μπορώ να πάω και στα μαγαζιά να δοκιμάσω.. Πάλι καλά που υπάρχει και το ίνετρνετ! Μέχρι και κουρτίνες και μοκέτα για το παιδικό θα πάρω από κει.. Πάω να δοκιμάσω τώρα..

Με το καλό να γεμίσει το άλμπουμ με την υπέροχη κόρη σου!!!!!!!..........

Έπρεπε να πας με παλιά ρούχα για την απόξεση.. Τίποτα λερωμένα με μπογιές ή σκισμένα δεν είχες; Τι τα θελες τα ολοκαίνουρια; Μπορείς όμως να τους κάνεις μεταποίηση..Να ράψεις τίποτα στολίδια πάνω, να τα κοντύνεις, να τα μακρύνεις.. Επίσης μπορείς να τα ανταλλάξεις με ρούχα κάποιας από τις αδερφές σου... Ζωή να χετε είστε μπόλικες!! :-DΌσο για τον καναπέ, μπορείς να μου τον χαρίσεις!! (έστω τη μία μεριά :wink: )

χαχαχαχαχαχαχα!!! ε, εισαι φοβερη!! να σαι καλα εριξα πολυ γελιο με την απαντηση σου!!

παντως κι εγω οπως και η adnihor στην αρχη ειχα ενα θεμα με τα ρουχα που φορουσα τη μερα του μοιραιου υπερηχου και της αποξεσης, αλλα ειπα πως δεν θα με τρελανουν αυτα...γενικα (αφου πιασω πατο βεβαια), προσπαθω να αντιστρεφω τη ψυχολογια μου, αλλιως παω χαμενη!!!

Καλημερα ειπα; δεν ειπα!!

blue_velvet καλη αρχή με τις ενεσουλες και υπομονη!! αληθεια ποσο περιπου κοστιζουν;πρεπει να παρουμε δανειο;;;;:tongue::tongue::tongue:

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημερα κορίτσια!!:):)

Η πιο παλιές με γνωρίζουν, μπηκα να σας πως ότι μετα απο δυο χρονια απο την παλλίδρομη που είχα την Τεταρτη εκανα το τεστ βγηκε θετικό :-):smile::-)ακομα δεν το πιστευω, η αληθεια ειναι οτι ποναει χαμηλα η κοιλιτσα μου κυριως οταν ξαπλωνω το βραδακι!!! Εχθες ξαναεκανα τεστ και ξαναβγηκε θετικο!!! Ειμαι αρκετα φοβησμενη όλη την ωρα παω τουαλέτα γιατι νιωθω οτι κατεβαινει το αίμα!!! Ειναι και τα πονακια που δεν με αφηνουν στην ησυχία μου.... μακαρι να πανε όλα καλά γιατί φοβάμαι....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Η πιο παλιές με γνωρίζουν, μπηκα να σας πως ότι μετα απο δυο χρονια απο την παλλίδρομη που είχα την Τεταρτη εκανα το τεστ βγηκε θετικό :-):smile::-)ακομα δεν το πιστευω, η αληθεια ειναι οτι ποναει χαμηλα η κοιλιτσα μου κυριως οταν ξαπλωνω το βραδακι!!! Εχθες ξαναεκανα τεστ και ξαναβγηκε θετικο!!! Ειμαι αρκετα φοβησμενη όλη την ωρα παω τουαλέτα γιατι νιωθω οτι κατεβαινει το αίμα!!! Ειναι και τα πονακια που δεν με αφηνουν στην ησυχία μου.... μακαρι να πανε όλα καλά γιατί φοβάμαι....

Έλα ρε κορίτσι μου!:P

Τα πιο ευχάριστα νέα!:tongue:

Πάντα σκεφτόμουν τι να έκανες!

Εύχομαι μια ανέφελη εγκυμοσύνη!!!!!

Αχ, πολύ χάρηκα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μάγδααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! Τι όμορφα νέα είναι αυτά; Πολλές φορές αναρωτιόμουν πού έχεις χαθεί..... Γιούπιιιιιιιι!!!!!!!!

Να μη φοβάσαι. Εγώ ήμουν στο γραφείο, έπαιρνα μαζί μου τη σερβιέτα στην τουαλέτα γιατί πονούσα και ήμουν σίγουρη ότι ήρθε η περίοδος και την έφερνα πίσω επί μία εβδομάδα.. Στο τέλος ξεπρήστηκα, σταμάτησαν και οι πόνοι και το πήρα απόφαση ότι δεν θα ξαναέρθει για πολύ καιρό ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που διαβάζω; Μαγδούλα.... τα κατάφερες!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι.. είδες; τελικά είχαν δίκιο οι γιατροί... μπράβο βρε κοπελάρα και πάλι μπράβο.. τα πονάκια είναι φυσιολογικά μην ανησυχείς καθόλου!!! Άντε βρε κορίτσια, μια μια να παίρνουμε σειρά..

Ειρηνάκι εγώ δεν θυμάμαι καν τι φόραγα όταν πήγα για απόξεση.. το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου το γεγονός.. και ναι, έχω κι εγώ να δηλώσω ότι δεν είμαι προληπτική!

Κοριτσάκια, Παρασκευή σήμερα.. θα πάρω το πρώτο χαπάκι! Γιούπι!

L2qIp2.png

χαιρετε χαιρετε..

μπηκα για λιγο να σας δω..

ειρηνακι ολα καλα θα πανε..οι εξετασεις που θα κανεις θα βγουν μια χαρα..

μαγδουλα τα ειχαμε πει λιγο στο περι ανεμων..μπραβω κουκλαρα..συγχαρητηρια..α εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη..αχ κοριτσακι πολυ χαρηκα!!!!!

πολλα φιλια σε ολες!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ουου Δομνινακιιιιι..

τι χαπακια ξεκινας;εχω κ λιγο αλτσχαιμερ..

Γειά σου Τζενάκι..

Ξεκινάω τα cyclacur.. είναι για την καταστολή των ωοθηκών.. αντί να κάνω ενεσούλες παίρνω χαπάκια μιας και οι ενέσεις είναι ο εφιάλτης μου:mad:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...