Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε!

....Τουνσάκι έμετούς στην εβδομάδα σου???

πώ,πω, απογοητεύτηκα...πως κ πως περιμένω να περάσει αυτός ο μήνας για να μου φύγουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κούνια που με κόυναγε...

όχι μην απογοητεύεσαι.. Πήρα το γιατρό γιατί πάλι νιώθω χάλια τώρα και μου είπε ότι φταίει μάλλον η αντιβίωση.. Παίρνω σεκλόρ εδώ και τρεις μέρες για να αποφύγουμε τυχόν φλεγμονή λόγω περίδεσης.. Είναι και που η μήτρα μεγαλώνει και πιέζει το στομάχι... Εντάξει όμως δεν είναι τόσο χάλια όσο αυτό που ζεις εσύ τώρα.. Το πέρασα κι αυτό και ήταν δράμα... Πω πω.. Όλο τον Ιούνιο και όλο τον Ιούλιο υπέφερα.. και έχασα και τον μπαμπά μου αρχές Ιουνίου.. Δράμα δράμα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες...

και εγω θελωντας και μη απο τον καινουριο χρονο θα ξανα βαλω μπροστα...

εχτες παρατηρησα το στηθος μου,εχει πρηστει.με επιασε ενας φοβος αλλο πραγμα.και ο λογος;οταν μου ειπε ο γιατρος οτι δεν προχωραει η εγκυμοσυνη,με αφησε 15 μερες να περιμενω μηπως αποβληθει μονο του για να μη χρειαστω αποξεση.θα το καταλαβεις μου λεει απο το στηθος σου ,θα ξεπρηστει.εγω καθε μερα παρακαλουσα να σηκωθω απο το κρεββατι και να μην με πονεσει.το κοιτουσα συνεχεια να δω αν εχει γυρισει στο χρωμα του γιατι ως τοτε ηταν καφε η θηλη.ε...ακομα μου εχει μεινει ψυχολογικο..μετα μου εκοψε..αφου και πριν την περιοδο το στηθος πρηζεται..αυτο μετα μου εδωσε λιγο θαρρος,οτι δεν θα αργησω να αδιαθετησω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσαρες...

και εγω θελωντας και μη απο τον καινουριο χρονο θα ξανα βαλω μπροστα...

εχτες παρατηρησα το στηθος μου,εχει πρηστει.με επιασε ενας φοβος αλλο πραγμα.και ο λογος;οταν μου ειπε ο γιατρος οτι δεν προχωραει η εγκυμοσυνη,με αφησε 15 μερες να περιμενω μηπως αποβληθει μονο του για να μη χρειαστω αποξεση.θα το καταλαβεις μου λεει απο το στηθος σου ,θα ξεπρηστει.εγω καθε μερα παρακαλουσα να σηκωθω απο το κρεββατι και να μην με πονεσει.το κοιτουσα συνεχεια να δω αν εχει γυρισει στο χρωμα του γιατι ως τοτε ηταν καφε η θηλη.ε...ακομα μου εχει μεινει ψυχολογικο..μετα μου εκοψε..αφου και πριν την περιοδο το στηθος πρηζεται..αυτο μετα μου εδωσε λιγο θαρρος,οτι δεν θα αργησω να αδιαθετησω..

Αυτό με το στήθος βρε κορίτσια.. κι εγώ και τις τρεις φορές (γιατί και στις τρεις φορές ανέβηκε η χοριακή έστω και λίγο) αμέσως καταλάβαινα ότι έπιασε από το στήθος.. πόνος... άλλο πράγμα.. και η θηλή τεράστια... που εγώ δεν είχα ποτέ τέτοια συμπτώματα πριν την περίοδο...:-(

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσακια!Μολις γυρισα απο την αιματολογο και δυστυχως εχω διαφορα νεα! Ειμαι κομματακι χαλια, αλλα θα το αντιμετωπισουμε κι αυτο!

Λοιπον εχω 2 διαφορετικα θεματα να αντιμετωπισω που και τα 2 ομως σχετιζονται με το αιμα. 1. το πακετο θρομβοφιλιας που εκανα δεν ηταν το πληρες ηταν μονο ο γονιδιακος ελεγχος οποτε πρεπει να κανω και επιπροσθετες εξετασεις για να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη. απο αυτα που εχουμε εως τωρα προκυπτουν τα εξης: τα γονιδια που ειναι μεταλλαγμενα ειναι ηπιου κινδυνου σε κατασταση μη εγκυμοσυνης. ομως στην εγκυμοσυνη θελει αντιπηκτικη αγωγη κι επειδη απεβαλλα σε μικρη εβδομαδα κυησης πρεπει να ξεκινησω ηπαρινες χαμηλου μοριακου βαρους απο τωρα!θα δουμε βεβαια τι θα δειξουν και οι υπολοιπες εξετασεις και τοτε θα μου πει σχετικα με την αγωγη. 2. υπαρχει μια πιθανοτητα να πασχω απο μυελοδυσπλαστικη νοσο..ειναι μια χρονια παθηση του αιματος που μπορει να οδηγησει με τη παροδο των χρονων σε λευχαιμια!θα κανω και γι αυτο εξεταση γιατι πρεπει να το ξερω και για την πορεια της ζωης μου, αλλα και για την κυηση οπου παλι υπαρχουν κινδυνοι αποβολης.

Παντως η αιματολογος μου ειπε πως η κυηση παλλινδρομησε εξαιτιας της θρομβοφιλιας..

Αυτα προς το παρον! Εξετασεις θα κανω στις 21 Νοεμβριου και σε καμια δεκαρια μερες απο τοτε θα ξερω και τι μου γινεται!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Αχ βρε Ειρηνάκι μου.. καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου κοριτσάκι μου αλλά σε παρακαλώ πολύ να σκέφτεσαι πως ότι κι αν είναι είναι αντιμετωπίσιμο ... και αφού βρείτε τι φταίει θα το αντιμετωπίσετε μια χαρά.. Ελπίζω τελικά να δείξουν οι εξετάσεις πως δεν είναι αυτό που φοβάστε αλλά κάτι πολύ λιγότερο επικίνδυνο..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

τι λες βρε Ειρήνη :confused:

Μα πώς γίνεται όταν αρχίζουμε το ψάξιμο για κάτι να μας βγαίνουν εκατό πράγματα διαφορετικά στο δρόμο.. Πάντα έτσι γίνεται και σε όλους... Αμάν πια!

Όπως και να χει η υγεία σου προέχει... Όσο μπορείς ηρέμησε και αντιμετώπιζε ένα πράγμα τη φορά.. Και μέχρι να κάνεις τις εξετάσεις, συνέχισε τη ζωή σου κανονικά χωρίς σκέψεις..Όσο γίνεται δηλαδή.. Ελπίζω κι εύχομαι κι εγώ ότι δεν θα είναι έτσι όπως τα λένε τα πράγματα.

Γεια σας κοριτσακια!Μολις γυρισα απο την αιματολογο και δυστυχως εχω διαφορα νεα! Ειμαι κομματακι χαλια, αλλα θα το αντιμετωπισουμε κι αυτο!

Λοιπον εχω 2 διαφορετικα θεματα να αντιμετωπισω που και τα 2 ομως σχετιζονται με το αιμα. 1. το πακετο θρομβοφιλιας που εκανα δεν ηταν το πληρες ηταν μονο ο γονιδιακος ελεγχος οποτε πρεπει να κανω και επιπροσθετες εξετασεις για να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη. απο αυτα που εχουμε εως τωρα προκυπτουν τα εξης: τα γονιδια που ειναι μεταλλαγμενα ειναι ηπιου κινδυνου σε κατασταση μη εγκυμοσυνης. ομως στην εγκυμοσυνη θελει αντιπηκτικη αγωγη κι επειδη απεβαλλα σε μικρη εβδομαδα κυησης πρεπει να ξεκινησω ηπαρινες χαμηλου μοριακου βαρους απο τωρα!θα δουμε βεβαια τι θα δειξουν και οι υπολοιπες εξετασεις και τοτε θα μου πει σχετικα με την αγωγη. 2. υπαρχει μια πιθανοτητα να πασχω απο μυελοδυσπλαστικη νοσο..ειναι μια χρονια παθηση του αιματος που μπορει να οδηγησει με τη παροδο των χρονων σε λευχαιμια!θα κανω και γι αυτο εξεταση γιατι πρεπει να το ξερω και για την πορεια της ζωης μου, αλλα και για την κυηση οπου παλι υπαρχουν κινδυνοι αποβολης.

Παντως η αιματολογος μου ειπε πως η κυηση παλλινδρομησε εξαιτιας της θρομβοφιλιας..

Αυτα προς το παρον! Εξετασεις θα κανω στις 21 Νοεμβριου και σε καμια δεκαρια μερες απο τοτε θα ξερω και τι μου γινεται!

Βρε Ειρηνάκι μου στενοχωρήθηκα με αυτό που διάβασα!!Τι στο καλό είναι η πάθηση αυτή??Πάντως να σου πω γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου ασε να κάνεις τις εξετάσεις σου πρώτα γιατί από βαρύγδουπες βιαστικές υποθέσεις γιατρών έχω φάει τα μούτρα μου!!Το ότι σου πε η αιματολόγος οτι η θρομβοφιλία ευθύνεται για την παλλίνδρομη και οτι βρήκες κάτι , στη φάση που μαστε καλό είναι γιατί ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη φορά!!Τώρα γιατί δε το κάναμε νωρίτερα είναι άλλη υπόθεση και σε καμμία περίπτωση δε φταίμε εμείς!!!¨Οπως και να χει πρέπει να προχωράμε μπροστά γιατί αν αρχίσουμε να αναλωνόμαστε σε ευθύνες κλάφτα Χαράλαμπε!!!Θα πρεπε να γίνω εκτελεστής και μετά να αυτοπυρποληθώ!!!!Σου εύχομαι οτι καλύτερο και για την υγεία σου και για μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!Αλήθεια ποια γονίδια βρήκες μεταλλαγμένα??Μου κανε εντύπωση που σου παν οτι δεν ειναι για τη κύηση τόσο .Πάντως και εμένα οι έλεγχοι πηκτικότητας ήταν καλοί μόνο οριακα ηταν το ΡΑΙ αλλά στην εγκυμοσύνη είναι αλλιώς !!!Επειδή λοιπόν έχουν πολλά ακόμα να ερευνήσουν οταν υπαρχουν αποβολές πάνω απο 2 δινουν αγωγή γιατι σου λεει να προλάβουμε αυτό που δε ξέρουμε ακόμα!!!!

φταίει μάλλον η αντιβίωση.. Παίρνω σεκλόρ εδώ και τρεις μέρες για να αποφύγουμε τυχόν φλεγμονή λόγω περίδεσης.. Είναι και που η μήτρα μεγαλώνει και πιέζει το στομάχι... !
Tountsaki ελπίζω να σαι καλά τώρα !!!Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο το ότι η μήτρα πιέζει το στομάχι !!Και ξινίλες και αναγούλες!!!Βρε μήπως το ριξε στο χορό η μικρή και σου ρχονται αυτά???
......

Dr Louloudira (αυτό δεν είναι forum είναι το greys anatomy) συμφωνώ μαζί σου ότι είναι και θέμα τύχης.. Εκ των υστέρων, που έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα λέμε ο γιατρός έπρεπε να έχει κάνει αυτό, κείνο τ'άλλο... Εκείνη την ώρα όμως, πού να φανταστεί κι αυτός πώς θα εξελιχθεί το πράγμα; Βλέποντας και κάνοντας πάει..κι αν είναι και κανένας που δεν.. Άστα!! Οπότε η τύχη είναι σημαντική!!

Και ναι το πέτυχες πάλι!! Είσαι εξαιρετική μαθήτρια!!;)

Είδες είμαι πράγματι dr Louloudira!Ακόμα και για τις αναγούλες ξέρω αν και δεν έχω φτάσει ποτέ πάνω απο το 4 μήνα!!!!Πάντως όλο και μαθαίνω νέα πράγματα!!Θα μου πεις εδώ μαθαίνουν οι αληθινοί γιατροι!!!!Σήμερα έλεγα στον άντρα μου οτι αμα γυρνούσε ο χρ΄΄ονος πίσω θα πήγαινα για βιολογία , γεννετίστρια να βοηθάω γυναικες με καθέξιν αποβολές!!Και μου πε να πάω στο ανοιχτό πανεπιστήμιο!!!!!!Χαχαχαχαχα Αν τα παιδιά μας έχουν ποτέ πρόβλημα(φτου φτου φτου ) να έροιυν στην dr Λουλουδίρα!!!!!

Tountsaki ελπίζω να σαι καλά τώρα !!!Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο το ότι η μήτρα πιέζει το στομάχι !!Και ξινίλες και αναγούλες!!!Βρε μήπως το ριξε στο χορό η μικρή και σου ρχονται αυτά???

Είδες είμαι πράγματι dr Louloudira!Ακόμα και για τις αναγούλες ξέρω αν και δεν έχω φτάσει ποτέ πάνω απο το 4 μήνα!!!!Πάντως όλο και μαθαίνω νέα πράγματα!!Θα μου πεις εδώ μαθαίνουν οι αληθινοί γιατροι!!!!Σήμερα έλεγα στον άντρα μου οτι αμα γυρνούσε ο χρ΄΄ονος πίσω θα πήγαινα για βιολογία , γεννετίστρια να βοηθάω γυναικες με καθέξιν αποβολές!!Και μου πε να πάω στο ανοιχτό πανεπιστήμιο!!!!!!Χαχαχαχαχα Αν τα παιδιά μας έχουν ποτέ πρόβλημα(φτου φτου φτου ) να έροιυν στην dr Λουλουδίρα!!!!!

Άμα πήρε από τη μαμά της, σίγουρα χορεύει!!! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις με το καλό γεννήσω, είναι να το ρίξω στο χορό.. Αχ πόσο μου χει λείψει η σάλσααααα... Αρρίμπα!!! :D

Και σήμερα πάντως χάλια είμαι, αλλά τελείωσε η αντιβίωση. Αύριο θα δούμε.. Αν δεν αλλάξει το πράγμα, τότε φταιει η μήτρα..

Πολύ καλή ιδέα να γίνεις βιολόγος ή γεννετήστρια, αλλά όχι για τα παιδιά μας.. Τα παιδιά μας θα είναι υγιέστατα.. ;) Εμάς μάλιστα! Να μας κουράρεις όσο θέλεις!! Κι αν ασχολείσαι και με κάλους στο μυαλό, να σου στείλω και την πεθερά...:)

Good morning girls!

Τουντσάκι ήμουν απολύτως σίγουρη ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις βγεις από το μαιευτήριο είναι να χορέψεις.. η μικρή θα βγει με πουέτ... γεννημένη μπαλαρίνα βλέπεις!

Εμένα άρχισε να μου πονά από χθες η κοιλίτσα.. αυτό είναι καλό.. μάλλον η περίοδος θα με επισκεφθεί νωρίτερα... άρα θα ξεκινήσω και νωρίτερα.. τι καλά!

L2qIp2.png

Αχ βρε Ειρηνάκι μου.. καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου κοριτσάκι μου αλλά σε παρακαλώ πολύ να σκέφτεσαι πως ότι κι αν είναι είναι αντιμετωπίσιμο ... και αφού βρείτε τι φταίει θα το αντιμετωπίσετε μια χαρά.. Ελπίζω τελικά να δείξουν οι εξετάσεις πως δεν είναι αυτό που φοβάστε αλλά κάτι πολύ λιγότερο επικίνδυνο..

Φιλάκια πολλά!

Δομνινακι μου μη στενοχωριεσαι γιατι σημερα ειμαι πολυ καλυτερα και δεν το αφηνω να με επηρρεασει. χθες ημουν καπως γιατι νομιζα πως το ειχα αφησει πισω μου και ξαφνικα βγηκε παλι στο προσκηνιο!ισως χθες να ημουν και λιγο "μελο" ως προς την περιγραφη και την εξελιξη αυτης της νοσου!ειναι μια χρονια νοσος που ομως ναι μπορει να οδηγησει και σε πιο δυσαρεστα θεματα.

το ξερω απο περυσι οποτε μεσα μου το εχω επεξεργαστει! Ομως ειλικρινα οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες. Δεν υπαρχουν σημαντικες ενδειξεις, αλλα η αιματολογος θελει να ειναι 100% σιγουρη γιατι σε κατασταση εγκυμοσυνης τα πραγματα περιπλεκονται!πριν λοιπον μεινω εγκυος πρεπει να το ξερουμε αυτο!εστω λοιπον κι αν υπαρχουν λιγες πιθανοτητες θα το κανω για να μην εχουμε στο μελλον πισωγυρισματα!δεν μπορω πια τις αμβιφολιες οποτε ας ξεκαθαρισει το τοπιο!!

τι λες βρε Ειρήνη :confused:

Μα πώς γίνεται όταν αρχίζουμε το ψάξιμο για κάτι να μας βγαίνουν εκατό πράγματα διαφορετικά στο δρόμο.. Πάντα έτσι γίνεται και σε όλους... Αμάν πια!

Όπως και να χει η υγεία σου προέχει... Όσο μπορείς ηρέμησε και αντιμετώπιζε ένα πράγμα τη φορά.. Και μέχρι να κάνεις τις εξετάσεις, συνέχισε τη ζωή σου κανονικά χωρίς σκέψεις..Όσο γίνεται δηλαδή.. Ελπίζω κι εύχομαι κι εγώ ότι δεν θα είναι έτσι όπως τα λένε τα πράγματα.

ευχαριστω πολυ τουντσακι μου!ετσι ειναι οπως τα λες! πας για αλλο και σου βγαζουν κι ενα νεο "κουσουρι" ετσι να εχεις να ασχολεισαι!!οπως ειπα και παραπανω δεν πιστευω πως εχω αυτο το χαζοσυνδρομο, αλλα θα κανω τις ρημαδες τις εξετασεις για να μου φυγει και η παραμικρη υπονοια!οσο για τη θρομβοφιλια ε, τι αλλο να πω; οπως οι υπολοιπες συμπασχουσες ετσι κι εγω!:D δυνατα με αισιοδοξια και προσεκτικα βηματα!δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο!!

Βρε Ειρηνάκι μου στενοχωρήθηκα με αυτό που διάβασα!!Τι στο καλό είναι η πάθηση αυτή??Πάντως να σου πω γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου ασε να κάνεις τις εξετάσεις σου πρώτα γιατί από βαρύγδουπες βιαστικές υποθέσεις γιατρών έχω φάει τα μούτρα μου!!Το ότι σου πε η αιματολόγος οτι η θρομβοφιλία ευθύνεται για την παλλίνδρομη και οτι βρήκες κάτι , στη φάση που μαστε καλό είναι γιατί ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη φορά!!Τώρα γιατί δε το κάναμε νωρίτερα είναι άλλη υπόθεση και σε καμμία περίπτωση δε φταίμε εμείς!!!¨Οπως και να χει πρέπει να προχωράμε μπροστά γιατί αν αρχίσουμε να αναλωνόμαστε σε ευθύνες κλάφτα Χαράλαμπε!!!Θα πρεπε να γίνω εκτελεστής και μετά να αυτοπυρποληθώ!!!!Σου εύχομαι οτι καλύτερο και για την υγεία σου και για μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!Αλήθεια ποια γονίδια βρήκες μεταλλαγμένα??Μου κανε εντύπωση που σου παν οτι δεν ειναι για τη κύηση τόσο .Πάντως και εμένα οι έλεγχοι πηκτικότητας ήταν καλοί μόνο οριακα ηταν το ΡΑΙ αλλά στην εγκυμοσύνη είναι αλλιώς !!!Επειδή λοιπόν έχουν πολλά ακόμα να ερευνήσουν οταν υπαρχουν αποβολές πάνω απο 2 δινουν αγωγή γιατι σου λεει να προλάβουμε αυτό που δε ξέρουμε ακόμα!!!!

φιλεναδα σου απαντησα στο πμ με ενα τεραστιο!θα εχεις να διαβαζεις ωρες!!χαχα

καταλαβαινω οσα γραφεις και συμφωνω σε ολα!!!!στα αναλυω και στο πμ.

θα ηθελα ομως να αναφερθω και δημοσια ειδικα σε ο,τι εχει να κανει με το συνδρομο γιατι χθες ημουν καπως λακωνικη και δεν θελω να δινω λανθασμενες εντυπωσεις σε οσες διαβαζουν!

δεν ειναι κατι που προεκυψε τωρα, το ξερω απο περυσι, υπαρχουν ενδειξεις, αλλα ευτυχως οχι ισχυρες κι επειδη τωρα μας προκυπτει και το θεμα της θρομβοφιλιας δυστυχως πρεπει να ψαξω και αυτο για να ειμαστε σιγουροι πως βαδιζουμε σωστα ως προς την αγωγη και για μια πιθανη κυηση αλλα και για τη γενικοτερη υγεια μου.

σας τρομαξα λιγακι και συγνωμη που χθες τα εγραψα μονοκοπανια χωρις εξηγησεις!

τωρα αναφορικα με την αιματολογο μου μεχρι τωρα δεν μου δινει αφορμη για να μην την εμπιστευτω. εχω ομως τα ματια και τα αυτια μου ανοιχτα (και κυριως το μυαλο μου), για παν ενδεχομενο!

ακομη και η μαμα μου απο περυσι την εβρισκε υπερβολικη που μου εδωσε εναν σκασμο εξετασεων!το θεμα ειναι πως το βλεπει κανεις!δυστυχως δεν μπορουμε να κρινουμε για τις ικανοτητες ενος γιατρου παρα μονο εκ του αποτελεσματος! απο την αλλη προτιμω να ξοδευτω τωρα κι ας μη μου βρουν κατι παρα να το παρω χαλαρα και να κοπαναω το κεφαλι μου αργοτερα!!δεν ξερω, μπορει να ειναι λαθος η οπτικη μου, αλλα εμενα μου δημιουργει μια αισθηση ασφαλειας να με "ξεψαχνιζει" απο το να αδιαφορει!καλα, καταλοιπα ειναι αυτα γιατι καηκα απο τον προηγουμενο μου γυναικολογο που πιστευω πως δεν μου εδωσε την πρεπουσα σημασια και δεν με κατευθυνε σωστα οταν του εθεσα τους αρχικους προβληματισμους μου!

ολα αυτα φυσικα τα γραφω για να δειτε πως νιωθω και σκεφτομαι και οχι ως μομφη σε οσα μου εχετε πει!!!

νομιζω ολες καταλαβαινετε τι εννοω!!

παντως ειμαι πολυ πιο αισιοδοξη για το μελλον κι ελπιζω αυτο να μη με διαψευσει!:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Δομνίνα με το καλό να έρθει και μετά με το καλό να μην ξαναέρθει.. Αύριο παίρνεις και το πρώτο χάπι εε; Με το καλό κι αυτό!! Όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά.

Ειρήνη δίκιο έχεις. Καλύτερα να ψαχτείς καλά, παρά να έχεις αμφιβολίες... Όμως η ισορροπία είναι πολύ λεπτή. Τα μάτια σου 14.. ξέρεις εσύ άλλωστε.. (τι το χεις κοτζάμ πτυχίο; ;))

Εμένα οι μέρες μου περνάνε ταξινομώντας ανά κατηγορία τα διάφορα ρουχαλάκια μπεμπέ που μου έδωσαν. Είναι μικροσκοπικά και πανέμορφα... Θα τα πλύνουμε, θα τα σιδερώσουμε και θα περιμένουμε τη μπουμπού να τα φορέσει.. Αχχχχ! Απίστευτο μου φαίνεται!! :rolleyes:

Δομνίνα με το καλό να έρθει και μετά με το καλό να μην ξαναέρθει.. Αύριο παίρνεις και το πρώτο χάπι εε; Με το καλό κι αυτό!! Όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά.

Εμένα οι μέρες μου περνάνε ταξινομώντας ανά κατηγορία τα διάφορα ρουχαλάκια μπεμπέ που μου έδωσαν. Είναι μικροσκοπικά και πανέμορφα... Θα τα πλύνουμε, θα τα σιδερώσουμε και θα περιμένουμε τη μπουμπού να τα φορέσει.. Αχχχχ! Απίστευτο μου φαίνεται!! :rolleyes:

Ναι, επιτέλους έφτασε η μέρα.. Γιούπι!

Η μικρή σου θα βγει μοντέλα από κοιλιά.. το μόνο σίγουρο!:lol:

L2qIp2.png

Ναι, επιτέλους έφτασε η μέρα.. Γιούπι!

Η μικρή σου θα βγει μοντέλα από κοιλιά.. το μόνο σίγουρο!:lol:

καλέ να δεις ρούχα.. θα πάθεις.. Μάρκα και κακό.. Εγώ πάντως, τόσες μάρκες δεν έχω φορέσει στη ζωή μου. Χορεύτρια, μοντέλα και κακομαθημένη με το καλημέρα σας.. Πω πω τι έχουμε να τραβήξουμε..:tongue:

καλέ να δεις ρούχα.. θα πάθεις.. Μάρκα και κακό.. Εγώ πάντως, τόσες μάρκες δεν έχω φορέσει στη ζωή μου. Χορεύτρια, μοντέλα και κακομαθημένη με το καλημέρα σας.. Πω πω τι έχουμε να τραβήξουμε..:tongue:

Αυτή καλέ δεν θα θέλει να θηλάζει.. θα το θεωρεί μπανάλ.. Με το που θα βγει θα σου πει "μάνα πιάσε ένα frisolac"!:tongue:

L2qIp2.png

Αυτή καλέ δεν θα θέλει να θηλάζει.. θα το θεωρεί μπανάλ.. Με το που θα βγει θα σου πει "μάνα πιάσε ένα frisolac"!:tongue:

χα χα χα χα :lol: ναι έτσι.. θα μας χορέψει στο ταψί.. βάι βάι... Αλλά χορό δεν ήθελα; Ορίστε!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...