Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα κι απο εμενα!

Λουλουδιρα μου σχετικα με το θεμα της πηκτικοτητας εχω μπερδευτει απιστευτα πολυ, αλλα τωρα πια νομιζω πως ειμαι σε καλο δρομο! Βεβαια μεχρι προσφατα δεν ηξερα πως το θεμα με το σακχαρο παει πακετακι με την πηκτικοτητα του αιματος! Ε, στο τελος δικαιως θα δωσουμε εξετασεις για Ιατρικη!!

Πριν απο εναμιση χρονο περιπου σε τυχαιο ελεγχο διαπιστωσα πως ειχα αυξημενα αιμοπεταλια και crp στα υψη!

Πηγα σε αιματολογο κι αφου με ξεσκονισε απο ολα τα αυτοανοσα και ολα τα ειδη λευχαιμιων και καρκινου δεν βρηκαμε τπτ ανησυχητικο!

Μονο ο γυναικολογος ψυλλιαστηκε πως η crp ανεβαινει απο λανθανων διαβητη!! Η προδιαθεση που λεγαμε!

Τεσπα αλλου θελω να καταληξω. Τοτε εκανα καποιες εξετασεις για την πηκτικοτητα και χρονο προθρομβινης κτλ και βγηκαν πολυ καλες ολες. Προληπτικα εκανα θεραπεια με σαλοσπιρ για ενα διαστημα οπου τα αιμοπεταλια μου επανηλθαν στα φυσιολογικα ορια και μετα το σταματησα. Σε επομενες εξετασεις τα αιμοπεταλια μια ηταν φυσιολογικα μια ελαφρως τσιμπημενα, οταν λεμε ελαφρως δλδ επρεπε να ειναι μεχρι 440 κι εγω ειχα 446!

Δεν ξαναπηγα σε αιματολογο (εδω φταιω), αλλα εκανα τακτικα εξετασεις για να το ελεγχω.

Στον προγεννητικο παλι ηταν ελαφρως τσιμπημενα κι ο γυναικολογος ζητησε επανελεγχο σε 10 μερες κι αν δεν ειχαν πεσει θα ξεκινουσαμε σαλοσπιρ και συνεργασια με αιματολογο. Δυστυχως την ιδια μερα που ειδε τις εξετασεις μαθαμε πως το μωρο παλλινδρομησε...

Νιωθω φοβερες τυψεις και φυσικα αμεσως ζητησα να κανω ελεγχο θρομβοφιλιας. Ειχα επαναπαυτει στον τοτε καλο ελεγχο πηκτικτοτητας, αλλα ξαφνικα σκεφτηκα πως δεν εκανα οτι ηταν αρκετο..

Μπορει να εχω θρομβοφιλια, μπορει και οχι δεν ξερω ακομη..ξερω ομως πως ειτε εχω ειτε οχι "θα απαιτησω" απο την αιματολογο σε επομενη εγκυμοσυνη αντιπηκτικη αγωγη! Τουλαχιστον ψυχολογικα θα σκεφτομαι πως εκανα ο,τι επρεπε!

Καλα με αφηνετε και γραφω γραφω γραφω ασταματητα και σας κουραζω!ουφ σεντονι παλι!

tounts χαχαχαχχαχα ρε την πεθερα, εχει δυνατα ξορκια λεμε!!! απο σημερα εισαι επιτιμο μελος των ιατρικων μας διαλεξεων (τρομαρα μας)!!!

blue velvet δεν εχω εμπειρια αλλα εχω διαβασει για πολλες κοπελες που κανουν αντιπηκτικες ενεσουλες και ειλικρινα ειναι λιγο καπως μονο στην αρχη!μετα τη 2η ενεσουλα δεν ειναι τπτ!!ολα θα πανε καλα!!!με το καλο και μ' εναν πονο σου ευχομαι!!

υ.γ. ειμαι σιγουρη πως ο αιματολογος σου ειπε για την εξεταση anti-xa. Χοντρικα και μπακαλιστικα αυτη η εξεταση σου δειχνει την ποσοτητα υπαρινης που βρισκεται στο αιμα σου και ποση χρειαζεται ο οργανισμος σου για να εισαι οκ.

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

καλο μηνα..

τι κανετε;δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα ,εχω μπλεξει με το μαγαζι..

Ειρηνη ειχα κανει ενα περασμα απο το δεν θελω να αδιαθετησω κ ειχα διαβασει για σενα,για την 1η σου ατυχια εννοω και ειχα στεναχωρηθει πολυ,οπως στεναχωρεθηκα και τωρα .μη μασας,γερα με τσαμπουκα..θα τα καταφερουμε ολες που θα μας παει..

εγω σημερα ειμαι στην 26η μερα .ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να παρει κ 2 μηνες..

μακαρι να τα λεγαμε ακομη εκει! αλλα να που οι δρομοι μας διασταυρωνονται εδω!! σ' ευχαριστω πολυ geni μου!!που να ηξερα τοτε τι με περιμενε μετα!!

ομως οπως πολυ σωστα ειπες γερα με τσαμπουκα γιατι ειναι η μονη μας ελπιδα!!

ευτυχως αρχισα και παλι να το βλεπω αισιοδοξα το θεμα!αρχισα παλι να κανω ονειρα και να χαζευω σε sites με βρεφικα!αρχισα να κανω χωρο στο δωματιο που προοριζω για βρεφικο γιατι το εχω πια δεδομενο ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΝΑ!

Αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας και η καθε αποτυχια να μας πεισμωνει ακομη περισσοτερο!

Τα γραφω και για μενα γιατι υπαρχουν στιγμες που λιποψυχω, αλλα ευτυχως πια ειναι μονο καποιες στιγμες!

Τι διαολο θα αφησουμε τον φοβο να μας κυριευει ή την απογοητευση;ε, οχι δα!

καλη μας επιτυχια λοιπον!για ολες!!!!

οσο για τις μερες αισιως ειμαι στην 46η!

απο χθες ομως εχω πιο εντονα συμπτωματα!φανταζομαι οπου να ναι θα την υποδεχτω!

my little angel 10/5/12

ναι ναι μπορεί να πάει και 60 μέρες..Μη μετράς .όμως. Άμα δε μετράς, περνάει πιο γρήγορα ο καιρός.. :rolleyes:

αργω ν α απαντησω γιατι δουλευω.να σου πω την αληθεια μου δεν πολυ μετραω..αντε να εχω κοιταξει το ημερολογιο 3 φορες.το ζορι δεν ειναι τωρα.το ζορι θα ειναι οταν θα ξαναμπω στον αγωνα...εκει δεν θα περνανε οι μερες με τιποτα.την τελευταια εβδομαδα χωρις να το σκευτομαι ,βλεπω στον υπνο μου οτι εχει ερθει η μερα να κανω τεστ...αλλα..ο πεινασμενος στον υπνο του καρβελια ονειρευεται...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κι απο εμενα!.................

Καλα με αφηνετε και γραφω γραφω γραφω ασταματητα και σας κουραζω!ουφ σεντονι παλι!

tounts χαχαχαχχαχα ρε την πεθερα, εχει δυνατα ξορκια λεμε!!! απο σημερα εισαι επιτιμο μελος των ιατρικων μας διαλεξεων (τρομαρα μας)!!!

όχι δεν μας κουράζεις!! Οι γιατροί τα λένε ωραία!!!! :D

καλημέρα κυρίες μου!!!

τουντσινάκι και εγω μαζί σου!!Ελάχιστα καταλαβαίνω από το ... parent's academy !!Ελπίζω μόνο όλες να τα καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες πριν καταφέρουμε να πάρουμε πτυχίο στην ιατρική ! Η μαμά μου πάντα έλεγε ότι όταν αλλάζει μια έγκυος μήνα έχει κάποιες στομαχικές διαταραχες .. μηπως για αυτο δεν έπιασαν τα ...ξόρκια??

blue velvet έκανα και εγω ενέσεις ινοχεπ - δεν είναι τίποτα δύσκολο - γίνονται στην περιοχή της κοιλιάς γυρω από τον αφαλό, μαζεύεις με το ένα χέρι λίγο δέρμα-λίπος (σαν να ελέγχεις για κυτταριτιδα ένα πράγμα:tongue:) κ με το άλλο χέρι την καρφωνεις με φόρα. Αν δεν μπορείς μόνη σου ζήτα από κάποιος άλλον να στην κάνει αλλά δεν είναι τίποτα δύσκολο! Αν το φάρμακο σε πονάει να το βάλεις σιγά σιγά!! Καλή επιτυχία!

Ειρηνάκι_Α εγω είμαι σε φάση ανασυγκρότησης και περισυλλογής κουράγιου και χρημάτων καθώς ανήκω στο κλαμπ της εξωσωματικής! Τον Ιούλιο εμεινα έγκυος με την 2η προσπάθεια εξωσωματικής αλλά στην 9η εβδομάδα παλινδρόμησε κ έτσι οδηγήθηκα κ εγω για απόξεση. Τώρα κλείνω τρίμηνο και δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά η σέξυ ακόμα νάζια μου κάνει ! Αλλά την αφήνω γιατί για πόσο καιρό ακόμα θα με βασανίζει?Από την νέα χρονιά Θεού θέλοντος λέμε να ξαναπροσπαθήσουμε

Κυρίες μου τα σέβη μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

μακαρι να τα λεγαμε ακομη εκει! αλλα να που οι δρομοι μας διασταυρωνονται εδω!! σ' ευχαριστω πολυ geni μου!!που να ηξερα τοτε τι με περιμενε μετα!!

ομως οπως πολυ σωστα ειπες γερα με τσαμπουκα γιατι ειναι η μονη μας ελπιδα!!

ευτυχως αρχισα και παλι να το βλεπω αισιοδοξα το θεμα!αρχισα παλι να κανω ονειρα και να χαζευω σε sites με βρεφικα!αρχισα να κανω χωρο στο δωματιο που προοριζω για βρεφικο γιατι το εχω πια δεδομενο ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΝΑ!

Αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας και η καθε αποτυχια να μας πεισμωνει ακομη περισσοτερο!

Τα γραφω και για μενα γιατι υπαρχουν στιγμες που λιποψυχω, αλλα ευτυχως πια ειναι μονο καποιες στιγμες!

Τι διαολο θα αφησουμε τον φοβο να μας κυριευει ή την απογοητευση;ε, οχι δα!

καλη μας επιτυχια λοιπον!για ολες!!!!

οσο για τις μερες αισιως ειμαι στην 46η!

απο χθες ομως εχω πιο εντονα συμπτωματα!φανταζομαι οπου να ναι θα την υποδεχτω!

ειρηνακι δεν ειχαμε μιλησει καθολου.οταν μπηκα για πρωτη φορα κ πηγα να γραψω ειχα πεσει στη μερα που ειχες αποβαλει.εγω τοτε ειχα πρωτοξεκινησει τις προσπαθειες κ μπηκα να ρωτησω αλλα ηταν βαρυ το κλιμα και προτιμησα να μην γραψω τπτ..

εννοειται οτι θα γινουμε μανουλες και συντομα.λιγο υπομονη..λιγο..

σε ποσο καιρο σου ειπε ο γιατρος να αρχισετε τις προσπαθειες;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σου genακι!!! Αχ αυτά τα όνειρα!! Ούτε στον ύπνο μας δεν μπορούμε να ξεχαστούμε λίγο!! Άτιμο υποσυνείδητο που τόσο μας βασανίζει!

age.png

όχι δεν μας κουράζεις!! Οι γιατροί τα λένε ωραία!!!! :D

ετσι, ετσι δωσε θαρρος στο χωριατη κτλ κτλ χαχαχα!!

καλημέρα κυρίες μου!!!

Ειρηνάκι_Α εγω είμαι σε φάση ανασυγκρότησης και περισυλλογής κουράγιου και χρημάτων καθώς ανήκω στο κλαμπ της εξωσωματικής! Τον Ιούλιο εμεινα έγκυος με την 2η προσπάθεια εξωσωματικής αλλά στην 9η εβδομάδα παλινδρόμησε κ έτσι οδηγήθηκα κ εγω για απόξεση. Τώρα κλείνω τρίμηνο και δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά η σέξυ ακόμα νάζια μου κάνει ! Αλλά την αφήνω γιατί για πόσο καιρό ακόμα θα με βασανίζει?Από την νέα χρονιά Θεού θέλοντος λέμε να ξαναπροσπαθήσουμε

Κυρίες μου τα σέβη μου!

μαλιστα!εχεις και τα της εξωσωματικης να αντιμετωπισεις!

αχ, βρε ρενιτακι τι να κανουμε;παλευουμε με οποιον τροπο για τον ιδιο σκοπο!!μακαρι, μακαρι ολα συντομα να μας φαινονται ενας κακος εφιαλτης και να μιλαμε για αλλα πιο ευχαριστα!!ποσο θελω τετοια εποχη του χρονου να ειμαστε ολες ετοιμογεννες!!!!!

οσο για την σεξυ, θα το αντεξω τι να κανω;; χαχα!λιγα ειναι τα ψωμια της ακομη!!κι εμεις με το νεο ετος ξεκιναμε και τοτε δεν θα την παρακαλαω για να ερθει!

τουντς η πεθερα εχει κανενα ξορκι για την απομακρυνση της βρωμερης;;;:tongue:

ειρηνακι δεν ειχαμε μιλησει καθολου.οταν μπηκα για πρωτη φορα κ πηγα να γραψω ειχα πεσει στη μερα που ειχες αποβαλει.εγω τοτε ειχα πρωτοξεκινησει τις προσπαθειες κ μπηκα να ρωτησω αλλα ηταν βαρυ το κλιμα και προτιμησα να μην γραψω τπτ..

εννοειται οτι θα γινουμε μανουλες και συντομα.λιγο υπομονη..λιγο..

σε ποσο καιρο σου ειπε ο γιατρος να αρχισετε τις προσπαθειες;

α, μπηκες σε ωραια μερα ε;; σε "καλωσορισα" με το παραπανω τρομαρα μου!!!

ομολογω πως την ασχημη εμπειρια της βιοχημικης την ξεπερασα πολυ πιο γρηγορα, ισως γιατι μονο 2 μερες ηξερα πως ημουν εγκυος, ισως επειδη δεν χρειαστηκα αποξεση και ουσιαστηκα δεν τον ειχα συνειδητοποιησει με υπερηχο κτλ κτλ, ηταν λιγοτερο επωδυνη διαδικασια απο ολες τις πλευρες. μου εκανε κι ενα καλο!ηξερα πως μπορουσα να συλλαβω!

ο γιατρος αυστηρα απαγορευσε για ενα τριμηνο τις προσπαθειες. μαλιστα τον 1ο μηνα μου ειπε οχι επαφες μεχρι να συνελθει η μητρα και τους 2 επομενους με προφυλαξη. Τυπικα απο 16 δεκεμβριου μπορουμε να ξεκινησουμε, αλλα ειπα να φυγει αυτος ο χρονος και μετα μπας κι αλλαξει το γουρι!!!

my little angel 10/5/12

Λοιπον σας εχω νεα της τελευταιας στιγμης!!

Μολις με πηρε ο γυναικολογος και μου ειπε επι λεξη πως πολυ σωστα επεμενα και φωναζα να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας γιατι οντως βρεθηκε καποιο προβληματακι! Δεν μου εξηγησε αναλυτικα απο το τηλεφωνο αλλα μου ειπε πως πρεπει να παω τις εξετασεις στην αιματολογο μου και να εχουμε μια κοινη γραμμη.

Ειπε πως δεν μπορει να πει με σιγουρια πως αυτο το προβληματακι ευθυνεται για την παλλινδρομη, αλλά με σιγουρια μπορει να πει πως η επομενη εγκυμοσυνη πρεπει να εχει εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση με αντιπηκτικη αγωγη κτλ κτλ!

Ωραιοτατα! Και τωρα οι τυψεις με τρωνε ακομη περισσοτερο!!

Αντε να δουμε τι θα πει και η αιματολογος! Παω στοιχημα πως θα ξεκινησω απο τωρα σαλοσπιρ, αλλιως θα σκισω τα πτυχια μου χαχαχαχαχα!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Μάλλον ο γιατρός σου Ειρηνάκι πρέπει να σκύσει το πτυχίο του κ όχι εσύ το δικό σου!! Μην έχεις τύψεις!Ότι έγινε έγινε!! Το θέμα πλέον είναι να μην ξαναγίνει..

age.png

Bonjour πεπέλες μου..

Βλέπω ότι έχουμε την αγαπημένη μου συζήτηση.. τη θρομβοφιλία και την αντιπηκτική αγωγή.. είμαι παθούσα κι εγώ.. κι εγώ θα πρέπει εφ' όρου ζωής να παίρνω σαλοσπίρ, στην περίοδο της εγκυμοσύνης να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις και πριν προχωρήσω στην ωοληψία να κάνω μια ειδική θεραπεία.. Το μόνο σίγουρο είναι Βελβετάκι ότι την Innohep μπορείς κάλλιστα να την κάνεις στο μπράτσο. Εγώ εκεί τις κάνω.. θα πρέπει να τις κάνεις σιγά σιγά γιατί το φάρμακο πονάει όταν το εγχύεις γρήγορα..

Καλώς ή κακώς πρέπει να γίνουμε γιατροί του εαυτού μας.. Και ο δικός μου γιατρός χαριτολογώντας με αποκαλεί "Μισό-συνάδελφο"..

Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε πολύ σύντομα όλες μας στη θέση της Τουντς με αναγούλες, ανακατωσούρες, εμετούς και έγκυες! Θέλω να αφήσω πίσω το άσχημο παρελθόν και να κοιτάξω με αισιοδοξία το μέλλον!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Μάλλον ο γιατρός σου Ειρηνάκι πρέπει να σκύσει το πτυχίο του κ όχι εσύ το δικό σου!! Μην έχεις τύψεις!Ότι έγινε έγινε!! Το θέμα πλέον είναι να μην ξαναγίνει..

η αληθεια ειναι πως τον ακουσα καπως στενοχωρημενο στο τηλεφωνο!δεν τον κατηγορω σε καμια περιπτωση γιατι οταν ειδε ελαφρως αυξημενα τα αιμοπεταλια μου στον προγεννητικο του χτυπησε το καμπανακι, αλλα δυστυχως τοτε δεν προλαβαμε!κατηγορω ομως το συστημα που λεει πως πρεπει να εχεις κατ'εξακολουθηση αποβολες για να ψαξεις αιτια θρομβοφιλιας που απ οτι βλεπω τελικα δεν ειναι και τοσο σπανιο να το εχεις!

γιατι πρεπει να γινεται αυτο;γιατι;

ολοι στο περιβαλλον μου θεωρουσαν πως ειμαι υπερβολικη που το εψαχνα τοσο, αλλα να που ειχα δικιο!σαν απο ενστικτο ηξερα πως κατι δεν παει καλα με τη θρομβοφιλια, ξεγελαστηκα λιγο με τον ελεγχο πηκτικτοτητας που βγηκε καλος, αλλα τελικα ειχα δικιο!

τα εχω ομως με τον προηγουμενο γυναικολογο γιατι βλεπω πως εκανε πολλα λαθη και δεν με καθοδηγησε σωστα ενω ειχα συμπτωματα που επρεπε εστω να τον προβληματισουν!

τουλαχιστον θα ειμαι προετοιμασμενη για την επομενη φορα κι ελπιζω να μη μου βγει κατι αλλο στη πορεια!

Bonjour πεπέλες μου..

Βλέπω ότι έχουμε την αγαπημένη μου συζήτηση.. τη θρομβοφιλία και την αντιπηκτική αγωγή.. είμαι παθούσα κι εγώ.. κι εγώ θα πρέπει εφ' όρου ζωής να παίρνω σαλοσπίρ, στην περίοδο της εγκυμοσύνης να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις και πριν προχωρήσω στην ωοληψία να κάνω μια ειδική θεραπεία.. Το μόνο σίγουρο είναι Βελβετάκι ότι την Innohep μπορείς κάλλιστα να την κάνεις στο μπράτσο. Εγώ εκεί τις κάνω.. θα πρέπει να τις κάνεις σιγά σιγά γιατί το φάρμακο πονάει όταν το εγχύεις γρήγορα..

Καλώς ή κακώς πρέπει να γίνουμε γιατροί του εαυτού μας.. Και ο δικός μου γιατρός χαριτολογώντας με αποκαλεί "Μισό-συνάδελφο"..

Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε πολύ σύντομα όλες μας στη θέση της Τουντς με αναγούλες, ανακατωσούρες, εμετούς και έγκυες! Θέλω να αφήσω πίσω το άσχημο παρελθόν και να κοιτάξω με αισιοδοξία το μέλλον!

Σας φιλώ!

δομνινακι μου βαλε με κι εμενα στο κλαμπ της θρομβοφιλιας!! θα κρατησω την τελευταια σου παραγραφο κι ελπιζω συντομα να ζησουμε μονο τετοιες στιγμες!!

my little angel 10/5/12

καλημέρα κυρίες μου!!!

τουντσινάκι και εγω μαζί σου!!Ελάχιστα καταλαβαίνω από το ... parent's academy !!Ελπίζω μόνο όλες να τα καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες πριν καταφέρουμε να πάρουμε πτυχίο στην ιατρική ! Η μαμά μου πάντα έλεγε ότι όταν αλλάζει μια έγκυος μήνα έχει κάποιες στομαχικές διαταραχες .. μηπως για αυτο δεν έπιασαν τα ...ξόρκια??

Έλα κάτσε δίπλα μου να παρακολουθήσουμε τη διάλεξη..:-)

Δεν ξέρω γιατί οι εμετοί ξαφνικά πάλι..ίσως να έχει δίκιο η μαμά σου.. Παίρνω και αντιβίωση όμως... Ίσως να έπαιξε κι αυτή το ρόλο της.. Αν συμβεί και σήμερα, θα ρωτήσω το γιατρό.....

..τουντς η πεθερα εχει κανενα ξορκι για την απομακρυνση της βρωμερης;;;:tongue:

Βεβαίως!!! Αρκεί να της πεις ότι επιθυμείς το αντίθετο...:P

.....Ωραιοτατα! Και τωρα οι τυψεις με τρωνε ακομη περισσοτερο!!

Αντε να δουμε τι θα πει και η αιματολογος! Παω στοιχημα πως θα ξεκινησω απο τωρα σαλοσπιρ, αλλιως θα σκισω τα πτυχια μου χαχαχαχαχα!

Να μην έχεις τύψεις.. Ακόμα τότε ήσουν φοιτήτρια δεν τα ξερες καλά!! :tongue:

....Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε πολύ σύντομα όλες μας στη θέση της Τουντς με αναγούλες, ανακατωσούρες, εμετούς και έγκυες! ....

ααα ώστε θέλεις τη θέση μου εεε;;; Αλλά την πεθερά μου δεν τη θέλεις..Ό,τι μας συμφέρει.. Καλή είσαι!! :rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε!

Ειρηνούλα καλώς ήρθες και πάλι και με το καλό να έρθει η ακατανόμαστη, να δεις πόση ανακούφηση θα νιώσεις:rolleyes:απίστευτο κ όμως αληθινό!

όπως είπες κ εσύ αργότερα θα την ξορκίζουμε να μην εμφανιστεί αλλά προς το παρόν την θέλουμε λέμε!!!

όσο για τον έλεγχο θρομβοφιλίας, μη νιώθεις τύψεις, πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις πως αντιδρά ο οργανισμός στην εγκυμοσύνη, μπορεί κάτι που δεν θα σου δημιουργούσε ποτέ στη ζωή σου πρόβλημα, να σου δημιουργήσει τότε.

τώρα που θα το δείτε με τον γιατρό σου θα αποφασίσετε πως θα κινηθείτε την επόμενη τυχερή φορά;););)

Και ο δικός μου έλεγχος ήταν φυσιολογικότατος, αλλά αποφασίσαμε μετά την δεύτερη παλίνδρομη να κάνουμε την αντιπηκτική θεραπεία.Μέχρι στιγμής πάμε καλά, ευτυχώς.

blue velvet, μην ανησυχείς για τις ενεσούλες, εγώ κάνω από την ημέρα που έμαθα την εγκυμοσύνη, πραγματικά δεν είναι τίποτα, η βελόνα είναι πολύ λεπτή, ψάχνεις να βρεις λίγο λίπος΄περίπου 2-3 δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και κάνεις την ενεσούλα αφού ανασηκώσεις το δέρμα με τα δάχτυλα, κάποιες φορές μπορεί να νιώσεις το φάρμακο κ να πονέσει λίγο και κάποιες είναι εντελώς ανώδυνες, επίσης μερικές φορές κάνεις μελανιές, μερικές φορές δεν αφήνεις καν σημάδι. δεν πειράζει, όλα είναι φυσιολογικά.Άντε καλή αρχή;)

Τουνσάκι έμετούς στην εβδομάδα σου???

πώ,πω, απογοητεύτηκα...πως κ πως περιμένω να περάσει αυτός ο μήνας για να μου φύγουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κούνια που με κόυναγε...

Σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, τις καλησπέρες μου!!!Φιλάκια!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...