Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ειρηνάκι μου γλυκό ξέρω πως εύχεσαι για μένα τα καλύτερα και σ' ευχαριστώ.. Ταλαιπωρήθηκες κι εσύ κοριτσάκι και ομολογώ πως στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι και τη δεύτερη φορά παλινδρόμησε το μωρό..

Μην ανησυχείς για την καθυστέρηση της περιόδου.. Αφενός είναι ψυχολογικό το όλο θέμα μιας και σίγουρα όλο αυτό που πέρασες δεν σε άφησε ανεπηρέαστη αλλά να ξέρεις πως μπορεί να χρειαστεί να περάσουν και 60 μέρες για να αδιαθετήσεις.. Ξέρω περίπτωση κοπέλας που μετά από απόξεση έκανε 60 μέρες να αδιαθετήσει.. Αφού έχεις συμπτώματα θα σου έρθει σύντομα.. εκτός εάν φυσικά κάνατε ελεύθερα σεξ αυτό το διάστημα και παίζει και εγκυμοσύνη.. Βρε λες;

καλησπερα Δομνινάκι μου!σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αλλά και για το καθυσηχαστικό μηνυμα! Είχα αρχίσει να ανησυχώ με το θέμα της περιόδου κι όπως λες είναι στη μέση και ο ψυχολογικός παράγοντας! Καμιά φορά νομίζω πως όταν αρχίσει η περίοδος όλα θα είναι και πάλι φυσιολογικά και θα έχουν πάρει το δρόμο τους!

Μπααααααααα όσο και να το ήθελα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα εγκυμοσύνης! Ο γιατρός μου το τόνισε επανειλημμενως πως πρεπει να περάσει τρίμηνο και μετά να ξεκινήσουμε! Μάλιστα μου είπε να μην έχω καν επαφες τον 1ο μήνα και τους επόμενους 2 μόνο με προφύλαξη! Τυπικά μπορούμε να ξεκινήσουμε από 16 Δεκεμβρίου, αλλά ψυχολογικά είπα να το αφήσουμε για τη νέα χρονιά!

Νέο έτος, νέο ξεκίνημα!! Ελπίζω και τυχερό για όλες μας!!:-D:grin::-D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κυρίες μου!!

Ειρηνάκι - συνονόματη καλά είμαι κοπέλα μου! Και εσένα όμως ετοιμοπόλεμη σε βλέπω!! Θα έρθει η περίοδός σου μην ανησυχείς! Όπως είπε κ η Δομνίνα μπορεί να πάρει ακόμα λίγο χρόνο γιατί σου κάνει μούτρα αλλά που θα πάει θα έρθει! Το γλουκοφαζ γιατί στο έδωσαν? επειδή έχεις προδιάθεση για σάκχαρο?

καλησπέρα συνονόματη!!:D:D:D

Μπορώ να πώ πως ναι είμαι ετοιμοπόλεμη πια!!! Αχ, ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πώς είναι η όλη κατάσταση με τη ψυχολογία μας!

Υπάρχουν στιγμές που είμαι λες και δεν έγινε ποτέ τπτ, δεν υπήρξα έγκυος ποτέ, υπάρχουν στιγμές που είμαι ήρεμη κι αλλές που στενοχωριέμαι και αναστενάζω...τουλάχιστον δεν κλαίω πια!

Στην αρχή φοβόμουν πάααααααρα πολύ για μια επόμενη εγκυμοσύνη! Τώρα ανυπομονώ! Εντάξει ο φόβος υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά λέω να του δίνω όση λιγότερη σημασία μπορώ!

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνω είναι η αρνητική διάθεση που είχα στην εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, ένστικτο; Δεν μπορούσα να χαρώ την εγκυμοσύνη μου γιατί πάντα μέσα μου είχα έναν φόβο ότι όλα θα τελείωναν...ίσως κατάλοιπα από την απογοήτευση της βιοχημικής, τι να πώ!

Υποσχέθηκα όμως στον εαυτό μου πως όταν με το καλό ξαναμείνω εγκυος θα είμαι πιο θετική!!

Το γλουκοφαζ μου το έδωσε ο γυναικολόγος μου γιατί το σάκχαρο μου ήταν εντός φυσιολογικών ορίων, αλλά στα ανώτατα όρια όπως και η γλυκοζυλιωμένη μου και τα ήθελε χαμηλότερα. Ο άλλος λόγος ήταν η προβληματική ωορηξία που φτιάχνει με τα γλουκοφαζ.

Ξεχασα να αναφερω πως για πολλά χρόνια είχα πολυκυστικές κι επαιρνα κατά περιοδους αντισυλληπτικα. Τα σταμάτησα τον Ιανουάριο του 2011 και τον Απρίλιο που πήγα στον γιατρό είχαν εξαφανιστεί!!! Μεχρι και τώρα ευτυχώς είμαι πεντακάθαρη!

Προφανώς αυτή η προδιάθεση όμως του σακχαρου κανει ζημια στην ωορηξία μου, αλλά τα γλουκοφαζ λειτούργησαν υπερ μου σε συντομο χρονικο διαστημα! Φαντασου τα ξεκινησα αρχες Μαϊου και εμεινα εγκυος τον Ιούλιο! Δεν το πιστευα με τπτ! Ημουν σιγουρη πως θα συνεχιζα απο Σεπτεμβριο με ενεσεις γοναδοτροπινών για να καταφερω εγκυμοσυνη!

Αχ, που φτάσαμε να παρακαλάμε να έρθει η σιχαμένη για να κυλήσουν όλα ομαλά!!

Καλά σε λίγους μήνες θα με βλέπετε να γκρινιάζω για να μη μου ξαναέρθει!!!!:D

Εσύ Ειρηνάκι σε τι φάση βρίσκεσαι;

my little angel 10/5/12

...Tountsaki θέλω τα φώτα σου!!!Οταν θέλω να κάνω quote ένα απόσπασμα από ενα μνμ και όχι όλο τι πατάωωωω??

....

Ευχαρίστως!! Κρατάς το QUOTE το πάνω και το QUOTE το κάτω όπως είναι (με τις παρενθέσεις τους και ό,τι άλλο έχουν) και σβήνεις ό,τι δεν χρειάζεσαι από το μήνυμα..

Δομνίνα η Παρασκευή είναι κοντά! Δεν ξέρω καθόλου τη διαδικασία. Πίνεις χάπια, αδιαθετείς και μετά αρχίζουν οι ενέσεις... και μετά;

Και τι μετακόμιση έκανες; Θα φύγεις από την Αθήνα ή μετέφερες πράγματα εκεί και θα το έχεις σαν εξοχικό; Ρωτάω για να ξέρω για τις εκδρομές μου.. :-)

ΕιρήνηΑ καλή επιτυχία! Με τόσες εξετάσεις και τόσες γνώσεις που έχεις επί του θέματος, σίγουρα θα τα καταφέρεις!! Άσε μόνο λίγο καιρό να περάσει χωρίς να σκέφτεσαι όσο γίνεται.. Και η περίοδος θα έρθει..45 μέρες δεν είναι και πολύ... Θα έρθει όπου να ναι..

Εγώ αυτές τις μέρες κάνω πάλι εμετούς.. Θυμήθηκα το πρώτο τρίμηνο.. Αλλά να μην είμαι αχάριστη.. Γερή να είναι η μπεμπού Παναγίτσα μου..

Ειρήνη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μακάρι όλες που γράψαμε στο τόπικ τα ιστορικά μας να καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες και σύντομα!!!Καλά έκανες και έγραψες το ιστορικό σου γιατί αυτό έχει νόημα για να μπορούμε να βλέπουμε κοινα σημεία ή κάτι που θα μας υποψιάσει για να ρωτήσουμε το γιατρό μας!!! Λοιπόν για τη περίοδο μην ανησυχείς καθόλου ανάλογα με την αποβολή αλλάζει και ο χρόνος έλευσης της!!!Εμένα πχ την προηγούμενη φορά έκανε ακριβώς 60 μέρες και τώρα ήρθε στις 37 μέρες!!!Την προηγούμενη ειχα πολυ αιμα στην αποξεση ο αιματοκρίτης από 43 επεσε στο 29!!!!!!Οποτε λογικό ήταν!!!Το οτι έχεις συμπτώματα καλό ειναι ερχεται οσονούπω!!!Λοιπόν οσον αφορά τη προδιάθεση για σάκχαρο όντως έχει σχέση με διαταραχή και στις ορμόνες όπως στη προγεστερόνη!!!Και γιαυτό το glucophage τη φτιάχνει!!Και γω το παίρνω 2 φορές τη μερα!!Σε συνδυασμό με διατροφή βέβαια!!Αλλοι λένε μόνο διατροφή αλλά σε εμενα που εχω και πολυκυστικές δεν αρκεί!!Βρε Ειρηνάκι τι εξέταση έκανες και είδες οτι τα ωάρια σου εκφυλίζοταν?Στην εγκυμοσύνη πόσο utrogestan σου δίνανε?Εγώ όσες φορές έκανα προγεστερόνη ήταν καλή αλλά στην εγκυμοσύνη δεν έκανα ποτέ και τώρα το σκέφτομαι!!!!Βέβαια χαπακωνόμουνα αλλά δεν έπρεπε να δούμε που βαδίζω ??Να ξέρω ρε κορίτσια φαντάσου να ναι αυτή η αιτία των αποβολών και γω να ψάχνω αλλού για αλλού??

Να ξέρεις μόνο πως μπορεί να έχουμε μιλήσει 2-3 φορες όλες κι όλες, αλλά όταν διάβασα τα δικά σου στενοχωρήθηκα πάρα πολύ..τεσπα δεν λέω άλλα γιατί δεν έχει νόημα να ξυνουμε πληγές που πονάνε!

Γλουκοφαζ παίρνω κι εγώ 2 την ημέρα των 850gr και νομίζω αυτή είναι η θεραπεία που προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση συμφωνούν ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος!

Τον Μαιο καναμε παρακολούθηση ωορηξίας με υπερηχο ανα 2 μερες!! Από μόνη μου χωρίς φάρμακα εκανα πχ 3 ωοθυλάκια κι εκεί που βλεπαμε να μεγαλωνουν ξαφνικά εκφυλιζονταν και ή μίκραιναν (τόσο που το ένα αριστερό δεν το εβλεπε καν στον υπερηχο!!!!) ή εμεναν στο ίδιο μέγεθος! Ωορηξια γιοκ! Τώρα μπορεί να έβλεπε κι αλλα πραγματα ο γιατρός που ίσως δεν γνωρίζω, εμένα μου περιέγραψε τα παραπανω και πως θα χρειαζόμουν μια μικρή υποβοηθηση εκτός αν ηθελα να προσπαθησω λιγο καιρο ακομη ετσι. Χαρακτηριστικά με ρωτησε "θελεις μωρο σωνει ντε και καλα τωρα ή θες να το προχωρησουμε πιο χαλαρα υπο παρακολουθηση;" εγω του απαντησα θελω σωνει ντε και καλα μωρο ΧΘΕΣ!

Δεν ξεκινησα με κλομιφαινη οπως προτεινουν οι περισσοτεροι γιατι μου ειπε πως θα ηταν χασιμο χρονου, αλλα αν ηθελα μπορουσαμε να το δοκιμασουμε!

Δεν ηθελα και προχωρησαμε σε γοναδοτροπινες τον Ιουνιο οπου δεν ειχαμε αποτελεσμα, αλλα τον επομενο μηνα εμεινα φυσιολογικα εγκυος μονο με τη ληψη των γλουκοφαζ!

Καταλαβα αμεσως πως ημουν εγκυος και με την 1η μερα καθυστερησης εκανα χοριακη και ξεκινησα ουτροτζεσταν. Επαιρνα 3 φορες την ημερα απο 200mg, αλλα επειδη ειχα παρενεργειες το γυρισαμε στο κολπικο vasclor που κανει την ιδια δουλεια και το βαζεις μονο μια φορα την ημερα. Μετρηση προγεστερονης δεν ξαναεκανα ουτε στην εγκυμοσυνη και να σου πω δεν με πολυενοιαζε μιας και επαιρνα συμπληρωμα. Ούτε ο γιατρος μου το ζητησε.

Φανταζομαι πως αφου ειχες καλη προγεστερονη χωρις εγκυμοσυνη κι επαιρνες και συμπληρωμα στην εγκυμοσυνη δεν θα ειχες προβλημα!

Εδω με μολις 0,50 κι ομως εγκυμοσυνη επετευχθει ασχετα αν δεν συνεχιστηκε!Λογικο να μη συνεχιστει! Αν το μαθαινα νωριτερα ισως (χλωμο) κατι να ειχε αλλαξει! Μα βρε κοριτσια ειχα καθυστερηση και ΟΛΑ τα τεστ εγκυμοσυνης που εκανα σε διαφορες φασεις της καθυστερησης μου εβγαιναν αρνητικα! Νομιζα πως χαλασε ο κυκλος μου γιατι επανηλθαν οι κυστες! Εκανα χοριακή μονο και μονο για να μου δωσει ο γιατρος κανενα πριμολουτ να αδιαθετησω!Φανταστειτε εκπληξη μολις μου ειπαν συγχαρητηρια!!!

Απο τοτε δεν ξαναεκανα κανενα τεστ! Μονο χοριακη!

my little angel 10/5/12

ΕιρήνηΑ καλή επιτυχία! Με τόσες εξετάσεις και τόσες γνώσεις που έχεις επί του θέματος, σίγουρα θα τα καταφέρεις!! Άσε μόνο λίγο καιρό να περάσει χωρίς να σκέφτεσαι όσο γίνεται.. Και η περίοδος θα έρθει..45 μέρες δεν είναι και πολύ... Θα έρθει όπου να ναι..

Εγώ αυτές τις μέρες κάνω πάλι εμετούς.. Θυμήθηκα το πρώτο τρίμηνο.. Αλλά να μην είμαι αχάριστη.. Γερή να είναι η μπεμπού Παναγίτσα μου..

tountsκι σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

μακάρι να τα καταφερω κι εγώ και όλες οι κοπέλες του κόσμου! μα γιατί να είναι τόσο δύσκολο και επώδυνο; κάποτε μου φαινόταν τόσο φυσιολογικό!!!

όσο για τις γνώσεις, αν δεν υπήρχε κι αυτό το φορουμ μαύρα μεσάνυχτα θα είχα!! ομως οφείλω να παραδεχτω πως και ο γιατρός μου είναι ιδιαίτερα ψαγμένος και ομιλητικός. θεωρώ πως είναι καλός επιστήμονας, αλλά πάνω απ όλα είναι καλός άνθρωπος! με στήριξε πάαααααρα πολύ!

με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!!

όσο για τους εμετούς υπομονή!! μαλλον πρεπει να είναι ζορικη η κορακλα σου!!! σου δηλωνει την παρουσια της ποικιλοτρόπως!!:D:D:D:D

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

tountsκι σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

μακάρι να τα καταφερω κι εγώ και όλες οι κοπέλες του κόσμου! μα γιατί να είναι τόσο δύσκολο και επώδυνο; κάποτε μου φαινόταν τόσο φυσιολογικό!!!

όσο για τις γνώσεις, αν δεν υπήρχε κι αυτό το φορουμ μαύρα μεσάνυχτα θα είχα!! ομως οφείλω να παραδεχτω πως και ο γιατρός μου είναι ιδιαίτερα ψαγμένος και ομιλητικός. θεωρώ πως είναι καλός επιστήμονας, αλλά πάνω απ όλα είναι καλός άνθρωπος! με στήριξε πάαααααρα πολύ!

με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!!

όσο για τους εμετούς υπομονή!! μαλλον πρεπει να είναι ζορικη η κορακλα σου!!! σου δηλωνει την παρουσια της ποικιλοτρόπως!!:D:D:D:D

Θα τα καταφέρεις δεν το συζητώ! Όλα τα κορίτσια θα τα καταφέρουν!!! Κι εμένα κάποτε μου φαινόταν εύκολο.. Μόλις είδα το θετικό τεστ την πρώτη φορά, νόμιζα ότι θα πρέπει να πάω να αγοράσω κούνια... (κούνια που με κούναγε..:P)

Μέχρι προχθές ήμουν μια χαρά. Δεν έκανα εμετούς.. Είναι δεύτερη μέρα σήμερα που ταλαιπωρούμαι.. Λέω ότι είναι μάτι.. (μπας και σκέφτηκε τίποτα για μένα η πεθερά; :rolleyes:)

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλό γιατρό και να τον εμπιστεύεσαι.. Όλα θα πάνε καλά.. Πάντως άμα ακούω τη Δομνίνα, τη Louloudira κι εσένα να μιλάτε, νομίζω ότι είστε γιατροί.. Δεν καταλαβαίνω γρι!!! :)

Θα τα καταφέρεις δεν το συζητώ! Όλα τα κορίτσια θα τα καταφέρουν!!! Κι εμένα κάποτε μου φαινόταν εύκολο.. Μόλις είδα το θετικό τεστ την πρώτη φορά, νόμιζα ότι θα πρέπει να πάω να αγοράσω κούνια... (κούνια που με κούναγε..:P)

Μέχρι προχθές ήμουν μια χαρά. Δεν έκανα εμετούς.. Είναι δεύτερη μέρα σήμερα που ταλαιπωρούμαι.. Λέω ότι είναι μάτι.. (μπας και σκέφτηκε τίποτα για μένα η πεθερά; :rolleyes:)

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλό γιατρό και να τον εμπιστεύεσαι.. Όλα θα πάνε καλά.. Πάντως άμα ακούω τη Δομνίνα, τη Louloudira κι εσένα να μιλάτε, νομίζω ότι είστε γιατροί.. Δεν καταλαβαίνω γρι!!! :)

χαχα λες να εισαι ματιασμένη;; πεθεροπληκτη ε; εγω ευτυχως εχω πολλα βασανα, αλλα οχι αυτο!!καλου κακου δεν λες σε εμπιστο ατομο να σε ξεματιασει;κακο δεν κανει παντως ;);)

όσο για τις ιατρικες γνωσεις μεχρι κι ο γιατρος μου με κοιταει απορημενος καμια φορα!που να ξερε τι μελετη εχει πεσει χαχαχα!

μωρε ας ειχα ενα γερο μπεμπεκι τωρα κι ας μη καταλαβαινα κι εγω γρι!!!

που θα παει ομως θα τον πετυχουμε τον στοχο, ετσι δεν ειναι κοριτσια;;;:D:D

καληνυχτα σε ολες και ονειρα πολυχρωμα και μωρουδενια!!

my little angel 10/5/12

....Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλό γιατρό και να τον εμπιστεύεσαι.. Όλα θα πάνε καλά.. Πάντως άμα ακούω τη Δομνίνα, τη Louloudira κι εσένα να μιλάτε, νομίζω ότι είστε γιατροί.. Δεν καταλαβαίνω γρι!!! :)

χαχαχα αχ βρε Tountsaki τι να κάνουμε και μεις !!!!Με κάθε αποβολή μάθαινα ένα σωρό πράγματα!!!ΕΕΕ με 4 αποβολές έγινα γιατρός όντως!!!!Από τη μία δεν είναι καλό να ξέρεις πολλά απλά να έμπιστεύεσαι ένα καλό γιατρό!!!Αλλά που ξέρεις οτι είναι καλός ο γιατρός???Ολους καλούς τους νόμιζα αλλά μερικοί αποδείχτηκαν τραγικά άσχετοι για μένα!!!Ενώ αν ήμουν πιο ενημερωμένη ίσως ήξερα τουλάχιστον τι μου γινόταν νωρίτερα!!!Δε ξέρω αν θα χα παιδί γιατι για να λεμε και του στραβού το δίκιο αμα δεν είσαι και λίγο τυχερός δε πα να ναι θεός ο γιατρός δε γίνεται τίποτα!!Αν δε λειτουργήσει η παθολογία της κύησης ευνοικα αστα βραστα!!!Τουλάχιστον να βοηθηθεί η φύση και όχι να της πάει κοντρα ο ασχετος γιατρός με τις αυθαίρετες χαζοεκτιμήσεις του!!!

Παρεπιπτόντως ευχαριστώ για τη συμβουλή!!!Για να δούμε αν τη πέτυχα!!!!

Να ξέρεις μόνο πως μπορεί να έχουμε μιλήσει 2-3 φορες όλες κι όλες, αλλά όταν διάβασα τα δικά σου στενοχωρήθηκα πάρα πολύ..τεσπα δεν λέω άλλα γιατί δεν έχει νόημα να ξυνουμε πληγές που πονάνε!

Γλουκοφαζ παίρνω κι εγώ 2 την ημέρα των 850gr και νομίζω αυτή είναι η θεραπεία που προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση συμφωνούν ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος!

Τον Μαιο καναμε παρακολούθηση ωορηξίας με υπερηχο ανα 2 μερες!! Από μόνη μου χωρίς φάρμακα εκανα πχ 3 ωοθυλάκια κι εκεί που βλεπαμε να μεγαλωνουν ξαφνικά εκφυλιζονταν και ή μίκραιναν (τόσο που το ένα αριστερό δεν το εβλεπε καν στον υπερηχο!!!!) ή εμεναν στο ίδιο μέγεθος! Ωορηξια γιοκ! Τώρα μπορεί να έβλεπε κι αλλα πραγματα ο γιατρός που ίσως δεν γνωρίζω, εμένα μου περιέγραψε τα παραπανω και πως θα χρειαζόμουν μια μικρή υποβοηθηση εκτός αν ηθελα να προσπαθησω λιγο καιρο ακομη ετσι. Χαρακτηριστικά με ρωτησε "θελεις μωρο σωνει ντε και καλα τωρα ή θες να το προχωρησουμε πιο χαλαρα υπο παρακολουθηση;" εγω του απαντησα θελω σωνει ντε και καλα μωρο ΧΘΕΣ!

Δεν ξεκινησα με κλομιφαινη οπως προτεινουν οι περισσοτεροι γιατι μου ειπε πως θα ηταν χασιμο χρονου, αλλα αν ηθελα μπορουσαμε να το δοκιμασουμε!

Δεν ηθελα και προχωρησαμε σε γοναδοτροπινες τον Ιουνιο οπου δεν ειχαμε αποτελεσμα, αλλα τον επομενο μηνα εμεινα φυσιολογικα εγκυος μονο με τη ληψη των γλουκοφαζ!

Καταλαβα αμεσως πως ημουν εγκυος και με την 1η μερα καθυστερησης εκανα χοριακη και ξεκινησα ουτροτζεσταν. Επαιρνα 3 φορες την ημερα απο 200mg, αλλα επειδη ειχα παρενεργειες το γυρισαμε στο κολπικο vasclor που κανει την ιδια δουλεια και το βαζεις μονο μια φορα την ημερα. Μετρηση προγεστερονης δεν ξαναεκανα ουτε στην εγκυμοσυνη και να σου πω δεν με πολυενοιαζε μιας και επαιρνα συμπληρωμα. Ούτε ο γιατρος μου το ζητησε.

Φανταζομαι πως αφου ειχες καλη προγεστερονη χωρις εγκυμοσυνη κι επαιρνες και συμπληρωμα στην εγκυμοσυνη δεν θα ειχες προβλημα!

Εδω με μολις 0,50 κι ομως εγκυμοσυνη επετευχθει ασχετα αν δεν συνεχιστηκε!Λογικο να μη συνεχιστει! Αν το μαθαινα νωριτερα ισως (χλωμο) κατι να ειχε αλλαξει! Μα βρε κοριτσια ειχα καθυστερηση και ΟΛΑ τα τεστ εγκυμοσυνης που εκανα σε διαφορες φασεις της καθυστερησης μου εβγαιναν αρνητικα! Νομιζα πως χαλασε ο κυκλος μου γιατι επανηλθαν οι κυστες! Εκανα χοριακή μονο και μονο για να μου δωσει ο γιατρος κανενα πριμολουτ να αδιαθετησω!Φανταστειτε εκπληξη μολις μου ειπαν συγχαρητηρια!!!

Απο τοτε δεν ξαναεκανα κανενα τεστ! Μονο χοριακη!

Αχ βρε Ειρήνη μοιάζουν τα ιστορικά μας ως προς το σάκχαρο και τις πολυκυστικές!!!Και γω συμφωνώ οτι το χάπι είναι πολύ καλο και για την ωορρηξία γιατι και γω έμεινα έγκυος αμέσως!!Μαιο το άρχισα και Ιούλιο ήμουν έγκυος!!¨ομως εκανα διαβητη κύησης και δυσκολευτηκα να τον κουμαντάρω ακόμα και με ινσουλίνη!!Μια ανέβαινε μια έπεφτε πολύ το σακχαρο!!!Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή μην αιφνιδιαστείς και πολύ σωστό πρόγραμμα και το μηχανακι να παιρνει φωτιά ώσπου να ρυθμιστεί το άτιμο!!!Μακάρι να ναι μόνο αυτό το πρόβλημα!!Συνήθως πάει μαζί και το πρόβλημα της πηκτικότητας και θέλει οπωσδηποτε προληπτικα ηπαρινη!Τέλος πάντων αν έχουμε από κοντά το διαβητολόγο , τον αιματολόγο και το γυναικολόγο θα τα καταφέρουμε που θα πάει!!!Οσον αφορά για την προγεστερόνη μάλλον δικιο έχεις, άλλωστε μου φαινεται καπου διαβασα οτι δε μπορει να μετρηθει και ευκολα στην εγκυμοσυνη γιατι στην αρχή βγαινει απο το ωχρο σωμάτιο!!!και γω πάντως επαιρνα 3 Utrogestan των 200 στην αρχή κολπικα αλλά μετα δεν ηθελα και τα κατάπινα!!!Χαλια το στομάχι όμως!!!

.......

Υποσχέθηκα όμως στον εαυτό μου πως όταν με το καλό ξαναμείνω εγκυος θα είμαι πιο θετική!!

.......

Αχ, που φτάσαμε να παρακαλάμε να έρθει η σιχαμένη για να κυλήσουν όλα ομαλά!!.......

Καλά σε λίγους μήνες θα με βλέπετε να γκρινιάζω για να μη μου ξαναέρθει!!!!:D

....

Ετσι θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά θα δεις!!!!!

Καλά φοβερό αυτό με τη ακατανόμαστη!!!!!Τόσες μέρες και γω παρακαλούσα να ρθει!!!!Κάποιες στιγμές νόμιζα οτι έχω πάθει κρίση ταυτότητας!!!!!Πρώτη φορά χάρηκα τόσο που την είδα!!!!!Και πράγματι σε λίγους μήνες θα την απευχόμαστε όπως ο διάολος με το λιβάνι!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχα λες να εισαι ματιασμένη;; πεθεροπληκτη ε; εγω ευτυχως εχω πολλα βασανα, αλλα οχι αυτο!!καλου κακου δεν λες σε εμπιστο ατομο να σε ξεματιασει;κακο δεν κανει παντως ;);)

όσο για τις ιατρικες γνωσεις μεχρι κι ο γιατρος μου με κοιταει απορημενος καμια φορα!που να ξερε τι μελετη εχει πεσει χαχαχα!

μωρε ας ειχα ενα γερο μπεμπεκι τωρα κι ας μη καταλαβαινα κι εγω γρι!!!

που θα παει ομως θα τον πετυχουμε τον στοχο, ετσι δεν ειναι κοριτσια;;;:D:D

καληνυχτα σε ολες και ονειρα πολυχρωμα και μωρουδενια!!

καληνύχτα Dr Ειρήνη!!..κοιμήσου ξεκουράσου και ο στόχος θα επιτευχθεί.. Το 2012 θα είναι τυχερό!!

Είπα στον άντρα μου ότι δεν αισθάνομαι καλά και πήρε την πεθερά να με ξεματιάσει.. Ε πώς να μου περάσει; :rolleyes: Έβαλα και τη γειτόνισσα εγώ να ξεματιάζει, αλλά που να ξέρω ποιανής το "ξόρκι" νίκησε.. :D... Εφόσον όμως τους εμετούς δεν τους γλίτωσα, μάλλον ξέρω ποια νίκησε..:(

χαχαχα αχ βρε Tountsaki τι να κάνουμε και μεις !!!!Με κάθε αποβολή μάθαινα ένα σωρό πράγματα!!!ΕΕΕ με 4 αποβολές έγινα γιατρός όντως!!!!Από τη μία δεν είναι καλό να ξέρεις πολλά απλά να έμπιστεύεσαι ένα καλό γιατρό!!!Αλλά που ξέρεις οτι είναι καλός ο γιατρός???Ολους καλούς τους νόμιζα αλλά μερικοί αποδείχτηκαν τραγικά άσχετοι για μένα!!!Ενώ αν ήμουν πιο ενημερωμένη ίσως ήξερα τουλάχιστον τι μου γινόταν νωρίτερα!!!Δε ξέρω αν θα χα παιδί γιατι για να λεμε και του στραβού το δίκιο αμα δεν είσαι και λίγο τυχερός δε πα να ναι θεός ο γιατρός δε γίνεται τίποτα!!Αν δε λειτουργήσει η παθολογία της κύησης ευνοικα αστα βραστα!!!Τουλάχιστον να βοηθηθεί η φύση και όχι να της πάει κοντρα ο ασχετος γιατρός με τις αυθαίρετες χαζοεκτιμήσεις του!!!

Παρεπιπτόντως ευχαριστώ για τη συμβουλή!!!Για να δούμε αν τη πέτυχα!!!!...

Dr Louloudira (αυτό δεν είναι forum είναι το greys anatomy) συμφωνώ μαζί σου ότι είναι και θέμα τύχης.. Εκ των υστέρων, που έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα λέμε ο γιατρός έπρεπε να έχει κάνει αυτό, κείνο τ'άλλο... Εκείνη την ώρα όμως, πού να φανταστεί κι αυτός πώς θα εξελιχθεί το πράγμα; Βλέποντας και κάνοντας πάει..κι αν είναι και κανένας που δεν.. Άστα!! Οπότε η τύχη είναι σημαντική!!

Και ναι το πέτυχες πάλι!! Είσαι εξαιρετική μαθήτρια!!;)

Καλημερα κοριτσια. Μιλησα χθες με τον αιματολογο και μπαινω και εγω στο κλαμπ της υπαρινης. Ινοχεπ των 0.35 ειπε ο γιατρος, μια καθε μερα. Εχει κανε καμια σας ποτε? Τις κανουν λεει κυριως στην κοιλια αυτες, γυρω απο τον αφαλο?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Μιλησα χθες με τον αιματολογο και μπαινω και εγω στο κλαμπ της υπαρινης. Ινοχεπ των 0.35 ειπε ο γιατρος, μια καθε μερα. Εχει κανε καμια σας ποτε? Τις κανουν λεει κυριως στην κοιλια αυτες, γυρω απο τον αφαλο?

αρχίσαμε πάλι τα ακαταλαβίστικα..:confused: Για ποιο λόγο τις κάνεις αυτές τις ενέσεις;

αρχίσαμε πάλι τα ακαταλαβίστικα..:confused: Για ποιο λόγο τις κάνεις αυτές τις ενέσεις;

Πρεπει να κοψω το σαλοσπιρ που επερνα μεχρι τωρα και ο επανελεγχος πηκτικοτητας που εκανα, εδειξε οτι πρεπει να συνεχισω με αντιπηκτικη αγωγη, αρα.... υπαρινη στην κοιλιτσα. Θα κανω μια καθε πρωι μεχρι και ενα μηνα μετα απο τον τοκετο.

Ο λογος που δεν κανει να παιρνω σαλοσπιρ ειναι οτι μπορει να προκυψει τοκετος απο εδω και περα και να εχω προβλημα με ακατασχετη αιμοραγια, οποτε το προβλημα αντιμετωπιζεται πλεον μονο με υπαρινη.

Αυτα...

καλημερα καλημερα!

καλο μηνα..

τι κανετε;δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα ,εχω μπλεξει με το μαγαζι..

Ειρηνη ειχα κανει ενα περασμα απο το δεν θελω να αδιαθετησω κ ειχα διαβασει για σενα,για την 1η σου ατυχια εννοω και ειχα στεναχωρηθει πολυ,οπως στεναχωρεθηκα και τωρα .μη μασας,γερα με τσαμπουκα..θα τα καταφερουμε ολες που θα μας παει..

εγω σημερα ειμαι στην 26η μερα .ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να παρει κ 2 μηνες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πρεπει να κοψω το σαλοσπιρ που επερνα μεχρι τωρα και ο επανελεγχος πηκτικοτητας που εκανα, εδειξε οτι πρεπει να συνεχισω με αντιπηκτικη αγωγη, αρα.... υπαρινη στην κοιλιτσα. Θα κανω μια καθε πρωι μεχρι και ενα μηνα μετα απο τον τοκετο.

Ο λογος που δεν κανει να παιρνω σαλοσπιρ ειναι οτι μπορει να προκυψει τοκετος απο εδω και περα και να εχω προβλημα με ακατασχετη αιμοραγια, οποτε το προβλημα αντιμετωπιζεται πλεον μονο με υπαρινη.

Αυτα...

αααα μάλιστα.. Διάβασα λίγο στο ίντερνετ και λέει ότι κρατάς με τα δύο δάχτυλα το δέρμα της κοιλιάς και τρυπάς.. Αλλά τώρα που είναι φουσκωμένη η κοιλίτσα, δεν ξέρω.. Η φαρμακοποιός θα σου πει σίγουρα πώς και τι.. και φυσικά όσες κοπέλες το έχουν κάνει.. Καλή επιτυχία!! Πάντως διάβασα ότι δεν πονάει..

καλημερα καλημερα!

καλο μηνα..

τι κανετε;δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα ,εχω μπλεξει με το μαγαζι..

Ειρηνη ειχα κανει ενα περασμα απο το δεν θελω να αδιαθετησω κ ειχα διαβασει για σενα,για την 1η σου ατυχια εννοω και ειχα στεναχωρηθει πολυ,οπως στεναχωρεθηκα και τωρα .μη μασας,γερα με τσαμπουκα..θα τα καταφερουμε ολες που θα μας παει..

εγω σημερα ειμαι στην 26η μερα .ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να παρει κ 2 μηνες..

ναι ναι μπορεί να πάει και 60 μέρες..Μη μετράς όμως. Άμα δε μετράς, περνάει πιο γρήγορα ο καιρός.. :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...