Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ναι μωρέ.. Ξεκινάμε με όνειρα, καλή διάθεση και δύναμη και καταλήγουμε πληγωμένοι να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους.. Όμως louloudira εσένα δεν σε φοβάμαι.. Δεν θα το βάλεις κάτω αν δεν πετύχεις το στόχο σου και γι αυτό είμαι σίγουρη ότι θα τον πετύχεις και μάλιστα σύντομα..

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα..

Τουντσάκι κοτζάμ κοπέλα η μπουμπού σου... και ναι δικαιούσαι να γιορτάσεις με σουβλάκι.. εύχομαι και ελπίζω να το ευχαριστήθηκες τα μάλα.. λίγη υπομονή ακόμη και μετά θα γεμίσει η αγκαλιά σου!

Χρυσουλάκι μου θα ξεκινήσω την προσπάθεια για την 4η εξωσωματική μου.. με δυο παλίνδρομες και δυο αποξέσεις στις προηγούμενες τρεις προσπάθειες νομίζω ότι αυτή τη φορά δικαιούμαι και με το παραπάνω ένα καλό αποτέλεσμα μέχρι τέλους!

Λουλουδίρα... για μένα είναι αδιανόητο αυτό που περιγράφεις... Αφού εσύ το άντεξες... τα λόγια περισσεύουν!

Φεύγω αύριο το πρωί.. πάω στο χωριό μου για να κάνω επιτέλους τη μετακόμιση που εκκρεμεί ... και θα επιστρέψω Κυριακή βράδυ.. οπότε θα είμαι μαζί σας ξανά από Δευτέρα... εννοείται ότι δέχομαι μόνο ευχάριστα νέα.. Μου το υπόσχεστε;

L2qIp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα..

Τουντσάκι κοτζάμ κοπέλα η μπουμπού σου... και ναι δικαιούσαι να γιορτάσεις με σουβλάκι.. εύχομαι και ελπίζω να το ευχαριστήθηκες τα μάλα.. λίγη υπομονή ακόμη και μετά θα γεμίσει η αγκαλιά σου!

Χρυσουλάκι μου θα ξεκινήσω την προσπάθεια για την 4η εξωσωματική μου.. με δυο παλίνδρομες και δυο αποξέσεις στις προηγούμενες τρεις προσπάθειες νομίζω ότι αυτή τη φορά δικαιούμαι και με το παραπάνω ένα καλό αποτέλεσμα μέχρι τέλους!

Λουλουδίρα... για μένα είναι αδιανόητο αυτό που περιγράφεις... Αφού εσύ το άντεξες... τα λόγια περισσεύουν!

Φεύγω αύριο το πρωί.. πάω στο χωριό μου για να κάνω επιτέλους τη μετακόμιση που εκκρεμεί ... και θα επιστρέψω Κυριακή βράδυ.. οπότε θα είμαι μαζί σας ξανά από Δευτέρα... εννοείται ότι δέχομαι μόνο ευχάριστα νέα.. Μου το υπόσχεστε;

Τελικά παρήγγειλα μια μερίδα ολόκληρη με γκουρμέ μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλο, πίτα, πατάτες τηγανιτές και σαλάτα!!! Τα ευχαριστήθηκα λέει; Ακόμα το σκέφτομαι! :D

Καλή μετακόμιση!!! Θα σε περιμένουμε να γυρίσεις και υποσχόμαστε ότι τα νέα μας θα είναι ευχάριστα!! :cool:

Φιλενάδες καλησπέρα!!!

καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

είναι μεγάλη παρηγοριά αφού κανένας δικός μου άνθρωπος ακόμα δεν το ξέρει και δεν μπορώ να το μοιραστώ.

έχω ξεκινήσει την δουλειά κανονικά εξου κ οι απουσίες που πήρα 2 μέρες τώρα!Είναι μαρτυριο βέβαια γιατί έχω φοβερές αναγούλες από το πρωί ως το βράδυ, αλλά θα το παλέψω..

τουνσάκι μπράβο για την μπέμπα και μπράβο για το σουβλάκι!!!!

καλή επιλογή;)

louloudira πολύ χαίρομαι που βρήκες γιατρό που τον εμπιστεύεσαι και μπορεί και σου δίνει δύναμη, δε νομίζω να καταλαβαίνει κανείς άλλος πόσο ανάγκη το έχουμε αυτό μετά από όσα έχουμε περάσει.Ελπίζω να βγουν γρήγορα τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου, εννοώ που είδες το μωράκι...εγώ τώρα σκέφτομαι να μη μάθουμε το φύλλο του παιδιού για να μη το προσωποποιήσουμε πριν γεννηθεί:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν έχω αποφασίσει ακόμα..στην πορεία θα δούμε.

έκλεισα και την αυχενική στις 14-11...τώρα προσεύχομαι να μη γίνουν απεργίες και τότε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δομνινάκι, σου το χρωστάει πραγματικά το μπεμπέ, και πιστεύω πως δεν θα ξεφύγει αυτή τη φορά!μετράμε αντίστροφα λοιπόν!

Χρύσα, άντε να παίρνετε σειρά και σύντομα να γεμίσουμε φουσκοκοιλίτσες εδώ μέσα!

πάμε κόντρα στην κρίση να γίνουμε οι μανούλες του 2012!!!

HDfQp3.png

Φιλενάδες καλησπέρα!!!

καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

είναι μεγάλη παρηγοριά αφού κανένας δικός μου άνθρωπος ακόμα δεν το ξέρει και δεν μπορώ να το μοιραστώ.

έχω ξεκινήσει την δουλειά κανονικά εξου κ οι απουσίες που πήρα 2 μέρες τώρα!Είναι μαρτυριο βέβαια γιατί έχω φοβερές αναγούλες από το πρωί ως το βράδυ, αλλά θα το παλέψω..

τουνσάκι μπράβο για την μπέμπα και μπράβο για το σουβλάκι!!!!

καλή επιλογή;)

louloudira πολύ χαίρομαι που βρήκες γιατρό που τον εμπιστεύεσαι και μπορεί και σου δίνει δύναμη, δε νομίζω να καταλαβαίνει κανείς άλλος πόσο ανάγκη το έχουμε αυτό μετά από όσα έχουμε περάσει.Ελπίζω να βγουν γρήγορα τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου, εννοώ που είδες το μωράκι...εγώ τώρα σκέφτομαι να μη μάθουμε το φύλλο του παιδιού για να μη το προσωποποιήσουμε πριν γεννηθεί:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν έχω αποφασίσει ακόμα..στην πορεία θα δούμε.

έκλεισα και την αυχενική στις 14-11...τώρα προσεύχομαι να μη γίνουν απεργίες και τότε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δομνινάκι, σου το χρωστάει πραγματικά το μπεμπέ, και πιστεύω πως δεν θα ξεφύγει αυτή τη φορά!μετράμε αντίστροφα λοιπόν!

Χρύσα, άντε να παίρνετε σειρά και σύντομα να γεμίσουμε φουσκοκοιλίτσες εδώ μέσα!

πάμε κόντρα στην κρίση να γίνουμε οι μανούλες του 2012!!!

Sosad μου όλα καλά θα πάνε και οι αναγούλες παρόλο που είναι ενοχλητικές και πόσο μάλλον οταν είσαι στη δουλειά είναι και καλό δείγμα της κύησης όποτε χαλάλι τους!!!Μεγαλώνει το σποράκι σου και οταν θα ρθει η ώρα για το φύλλο τότε θα δεις δεν είναι ανάγκη να το σκέφτεσαι από τώρα!!!!Ολα θα πάνε καλά βρε!!!!

Κοριτσάκια καλημέρα..

Δομνίνα καλά να περάσεις, τι καλά εκδρομούλα στο χωριό τέλεια σε βρίσκω!!!

Μάλλον κάτι δε πάει καλά με μένα που δε με επηρέασε καθόλου παραπάνω που είδα το μωρό!!!!Αφού όλοι λέτε πως δε θα αντέχατε και όχι μόνο εσείς κορίτσια αλλά και ο περίγυρος μου , μάλλον μεταλλάχθηκα με αυτή τη αποβολή σε ατσάλινη!!!!!!!!

Δομνίνα μου βέβαια και δικαιούσαι να πετύχεις αυτή τη φορά και να είσαι σίγουρη οτι θα πάνε όλα καλά!!!Απλά το χε η μοίρα μας να ταλαιπωρηθούμε πολύ πριν το πολυπόθητο!!!!Για να το απολαύσουμε περισσότερο μετά??Αγνωσται αι βουλαί του Κυρίου!!!!!!!!

ναι μωρέ.. Ξεκινάμε με όνειρα, καλή διάθεση και δύναμη και καταλήγουμε πληγωμένοι να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους.. Όμως louloudira εσένα δεν σε φοβάμαι.. Δεν θα το βάλεις κάτω αν δεν πετύχεις το στόχο σου και γι αυτό είμαι σίγουρη ότι θα τον πετύχεις και μάλιστα σύντομα..

Να σαι καλά Tountsaki!!!Ελπίζω να το πετύχω το στόχο μου γιατί το θέλω πολύ !!!Γελάμε με τον άντρα μου καμμιά φορά και κάνουμε οτι τρέμουμε με τα μπαστούνια σα φαφουτάκια γεροντάκια και μας λένε :Να σας ζήσει, να σας ζήσει!!!!Ελπίζω λίγο πιο σύντομα να τα καταφέρω !!!!Θα σκεφτόμαστε εσάς να μας δίνετε κουράγιο που ταλαιπωρηθήκατε και τα καταφέρατε για να συνεχίζουμε χωρίς να μας παίρνει από κατω!!!Με το καλό tountsaki και Blue Velvet!!!Καλέ Blue Velvet ΠΗΤ πρωτοχρονιά??Τι τέλεια πρωτοχρονιά θα ναι αυτή???Αντε με το καλό!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα..

Δομινα μου σου αξιζει και με το παραπανω!Σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε τελεια!

Sosad δεν μας παινει τιποτα εμας!Θα γινουμε μανουλες οτι και γινει!!!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

...

Να σαι καλά Tountsaki!!!Ελπίζω να το πετύχω το στόχο μου γιατί το θέλω πολύ !!!Γελάμε με τον άντρα μου καμμιά φορά και κάνουμε οτι τρέμουμε με τα μπαστούνια σα φαφουτάκια γεροντάκια και μας λένε :Να σας ζήσει, να σας ζήσει!!!!Ελπίζω λίγο πιο σύντομα να τα καταφέρω !!!!Θα σκεφτόμαστε εσάς να μας δίνετε κουράγιο που ταλαιπωρηθήκατε και τα καταφέρατε για να συνεχίζουμε χωρίς να μας παίρνει από κατω!!!Με το καλό tountsaki και Blue Velvet!!!...

Μαζί με τις πάνες ακράτειας, θα αγοράζετε και babylino ... χα χα χα χα :D πλάκα έχετε..

Ευχαριστώ για τις ευχές..

blue velvet πού είσαι; Θα ξέμεινες στην Αθήνα εε;

Blue Velvet ΠΗΤ πρωτοχρονιά??Τι τέλεια πρωτοχρονιά θα ναι αυτή???Αντε με το καλό!!!!

Eιδες? Φοβερο ετσι? Πρωτη μερα καθυστερησης ειχα την ημερα της Αναστασης και ΠΗΤ την πρωτοχρονια. Σημαδιακο αυτο το μωρο.

Πηγαμε που λετε και καναμε το ντοπλερ και ολα καλα.Το μονο που ο γιατρος μου ειπε οτι την ταϊζω καλα και το μωρο ειναι ηδη 1950 γραμμαρια. Αν παρει λεει ολο το μηνα θα γεννηθει 4500 κιλα!!!! Εδω νομιζω πρεπει να βαλω το εικονακι που το πεταγονται τα ματια εξω. Θεε μου βοηθα!!!

Και να πεις οτι εχω παρει πολλα κιλα ρε κοριτσια.... μονο 5 κιλα εχω παρει αφου ειχα χασει αρχικα 6....

Βεβαια και εγω ειχα γεννηθει 4300 και ο καλος μου 3800, οποτε μαλλον παει γονιδιακα το πραγμα.

Εκανα και εξεταση αιματος για να δουμε τι γινεται με την πηκτικοτητα καθως πρεπει να κοψω το σαλοσπιρ, και αν υπαρχει ακομα θεμα θα συνεχισω με ινοχεπ στην κοιλιτσα. Ελπιζω να τις γλιτωσω...

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μας!!!

Eιδες? Φοβερο ετσι? Πρωτη μερα καθυστερησης ειχα την ημερα της Αναστασης και ΠΗΤ την πρωτοχρονια. Σημαδιακο αυτο το μωρο.

Πηγαμε που λετε και καναμε το ντοπλερ και ολα καλα.Το μονο που ο γιατρος μου ειπε οτι την ταϊζω καλα και το μωρο ειναι ηδη 1950 γραμμαρια. Αν παρει λεει ολο το μηνα θα γεννηθει 4500 κιλα!!!! Εδω νομιζω πρεπει να βαλω το εικονακι που το πεταγονται τα ματια εξω. Θεε μου βοηθα!!!

Και να πεις οτι εχω παρει πολλα κιλα ρε κοριτσια.... μονο 5 κιλα εχω παρει αφου ειχα χασει αρχικα 6....

Βεβαια και εγω ειχα γεννηθει 4300 και ο καλος μου 3800, οποτε μαλλον παει γονιδιακα το πραγμα.

Εκανα και εξεταση αιματος για να δουμε τι γινεται με την πηκτικοτητα καθως πρεπει να κοψω το σαλοσπιρ, και αν υπαρχει ακομα θεμα θα συνεχισω με ινοχεπ στην κοιλιτσα. Ελπιζω να τις γλιτωσω...

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μας!!!

μπαράβο μπράβοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! Καταπληκτικά νέα!!! Τι μπεμπαρού είναι αυτή; Δυο κιλά σχεδόν... Πω πω!!! :D Συγχαρητήρια!!!

Για τα πονάκια και τις συσπάσεις τι σου είπε; Αλλά και τι σημασία να έχουν αφού η μπέμπα μεγαλώνει ταχύτατα!!!

Άντε για έπιπλα τώρα! Αύριο είναι ανοιχτά τα μαγαζιά!!! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Επέστρεψα κι εγώ από την απόδρασή μου στο χωριό και το Δομνινοσπίτι!!! Πολύ μου αρέσει αυτή η λέξη!!! Κουράστηκα απίστευτα, τόσο πολύ που χθες το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί είχα πιαστεί ολόκληρη... αλλά κορίτσια άξιζε τον κόπο.. Έγινε τέλειο.. έγινε ακόμη καλύτερο απ' ότι είχα φανταστεί..

Και εννοείται ότι είναι πάντα ανοιχτό για όποιο κοριτσάκι το θελήσει, με μωρό ή χωρίς.. ούτως ή άλλως βρίσκεται ακριβώς στη μέση της Ελλάδας οπότε βολεύει όπου κι αν μένετε..

Χαίρομαι που διάβασα τόσο ευχάριστα νέα μαζεμένα.. Τα μωρά μεγαλώνουν, οι κοιλίτσες στρογγυλεύουν και οι μανούλες χαίρονται! Εγώ την Παρασκευή θα πάρω το πρώτο χαπάκι.. μόλις αδιαθετήσω ραντεβού στο κέντρο για υπέρηχο και αιματάκι και ξεκινάω ενεσούλες.. Γιούπι!!!

L2qIp2.png

Μετά από τόσο καιρό..καλημέρα κι απο εμένα!

Θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ στη sosad (μάλλον πρέπει ν' αλλάξεις νικ ε;;:tongue:) να εχεις κορίτσι μου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωρό!!

Λουλουδίρα δεν έχω λόγια να σου πω για ό,τι πέρασες..ειλικρινά ό,τι και να σου πω μου φαίνεται λίγο..μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι σύντομα να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!

Δομνινάκι μου καλή αρχή και καλή επιτυχία!! Σου εύχομαι τα καλύτερα και το ξέρεις!!:D:D:D:D

Χρυσάκι μου γλυκό τελικά εδώ θα τα λέμε συχνότερα! σε φιλώ!!

Ρενιτάκι πώς είσαι κούκλα;

Ειμαι σχετικά νέα στο συγκεκριμένο τοπικ οπότε δεν γνωρίζω τα υπόλοιπα κορίτσια..συγχωρέστε με που δεν αναφέρομαι ονομαστικά!:-(:-(

Τα δικά μου νέα δεν διαφέρουν και πολύ! Δεν θυμάμαι αν το ειχα αναφέρει, αλλά η ιστολογική δεν έδειξε τπτ παθολογικό. Επισκέφθηκα εκ νέου την ενδοκρινολόγο μου και είπε πως η καμπύλη σακχαρου που είχα κάνει (στην εγκυμοσύνη) ήταν κομματάκι προβληματική, αλλά ΔΕΝ ευθύνεται για την παλλίνδρομη. Ξεκίνησα το "αγαπημένο" γλουκοφαζ με τις ευλογίες τόσο τις δικές της όσο και του γυναικολόγο μου. Κάνω διατροφή και επανέλεγχο εξετάσεων τον Απρίλιο εκτός αν έχουμε νωρίτερα εγκυμοσύνη. Έχω προδιάθεση για σάκχαρο και όπως το βλέπω δεν θα γλυτώσω τον διαβήτη κυήσεως, αλλά αυτό δεν με απασχολεί τώρα! Θα το αντιμετωπίσω όταν έρθει η ώρα του.

Έκανα προληπτικά και εξετάσεις για θρομβοφιλία κι ακόμη περιμένω τα αποτελέσματα, άντε να δούμε!

Δεν μπήκα στη λογική (ούτε κι ο γιατρός μου ήθελε) να κάνω περισσότερες εξετάσεις γιατί ούτε ψυχολογικά ήμουν έτοιμη ούτε έχω ιστορικό καθ' έξιν αποβολών. Ο χρόνος βέβαια θα δείξει. Ίσως είμαι και λίγο εφησυχασμένη γιατί για άλλο λόγο πριν απο κανα χρόνο είχα κάνει εξετάσεις για αντιφωσφολιπιδικο (δεν είχα), ΑΝΑ (δεν είχα), ρευματοειδής παράγων (δεν είχα), υποθυρεοειδισμό που έχω είναι άψογα ρυθμισμένος.

Ο γυναικολόγος θεωρεί πως θα μείνω πολύ σύντομα έγκυος κι όλα θα πάνε καλά!Μακάρι! Μέσα σε 6 μήνες έμεινα εγκυος 2 φορές, αλλά μωρό γιοκ..

Την 1η φόρα (Απρίλιος 2011) είχα βιοχημική αλλά ήταν καθαρά θέμα προγεστερόνης! Εκείνο το μήνα έκανα εξέταση προγεστερονης και ήταν μόλις 0,50 η τιμή της! Ο γιατρός μου είπε πως λογικά δεν έκανα καθόλου ωορρηξία και ίσως να χρειαζόμουν κάποια μικρή υποβοήθηση. Κι όμως κορίτσια λίγες μέρες μετά έμαθα πως ήμουν έγκυος, αλλά ήταν αργά..Ο γιατρός έτριβε τα μάτια του ο χριστιανός!Δεν χρειάστηκα απόξεση και ξεκίνησα αμέσως προσπαθειες και γλουκοφάζ. Τον Μαιο καναμε παρακολούθηση ωορηξίας με υπερηχο και είδαμε πως τα ωάρια μου έφταναν μέχρι ένα σημείο και μετά εκφυλίζονταν!! Το τι κλάμα έριξα δεν λέγεται!Χωρίς να χάσουμε χρόνο τον Ιούνιο προχωρήσαμε σε διέγερση ωοθηκών με γοναδοτροπίνες, αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα! Τον Ιούλιο έμεινα έγκυος χωρίς καμία παρέμβαση!!! Πιστεύω πως τα γλουκοφαζ έφτιαξαν την ωορηξία μου και το πετύχαμε το σπόρι, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ..τεσπα αυτά με το ιστορικό μου!

Επίσης έχω απορία ανησυχητική..πότε στο καλό θα μου έρθει περίοδος; Είμαι στις 45 μέρες τώρα κι ακόμη τπτ!Έχω συμπτώματα αλλά αίμα γιοκ! Ν' ανησυχήσω;

Σορυ για το τεράστιο κείμενο!!

φιλιά σε όλες και υπομονή!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ειρηνάκι μου γλυκό ξέρω πως εύχεσαι για μένα τα καλύτερα και σ' ευχαριστώ.. Ταλαιπωρήθηκες κι εσύ κοριτσάκι και ομολογώ πως στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι και τη δεύτερη φορά παλινδρόμησε το μωρό..

Μην ανησυχείς για την καθυστέρηση της περιόδου.. Αφενός είναι ψυχολογικό το όλο θέμα μιας και σίγουρα όλο αυτό που πέρασες δεν σε άφησε ανεπηρέαστη αλλά να ξέρεις πως μπορεί να χρειαστεί να περάσουν και 60 μέρες για να αδιαθετήσεις.. Ξέρω περίπτωση κοπέλας που μετά από απόξεση έκανε 60 μέρες να αδιαθετήσει.. Αφού έχεις συμπτώματα θα σου έρθει σύντομα.. εκτός εάν φυσικά κάνατε ελεύθερα σεξ αυτό το διάστημα και παίζει και εγκυμοσύνη.. Βρε λες;

L2qIp2.png

Καλησπέρα κυρίες μου!!

Ειρηνάκι - συνονόματη καλά είμαι κοπέλα μου! Και εσένα όμως ετοιμοπόλεμη σε βλέπω!! Θα έρθει η περίοδός σου μην ανησυχείς! Όπως είπε κ η Δομνίνα μπορεί να πάρει ακόμα λίγο χρόνο γιατί σου κάνει μούτρα αλλά που θα πάει θα έρθει! Το γλουκοφαζ γιατί στο έδωσαν? επειδή έχεις προδιάθεση για σάκχαρο?

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Μετά από τόσο καιρό..καλημέρα κι απο εμένα!

Θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ στη sosad (μάλλον πρέπει ν' αλλάξεις νικ ε;;:tongue:) να εχεις κορίτσι μου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωρό!!

Λουλουδίρα δεν έχω λόγια να σου πω για ό,τι πέρασες..ειλικρινά ό,τι και να σου πω μου φαίνεται λίγο..μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι σύντομα να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!

Δομνινάκι μου καλή αρχή και καλή επιτυχία!! Σου εύχομαι τα καλύτερα και το ξέρεις!!:D:D:D:D

Χρυσάκι μου γλυκό τελικά εδώ θα τα λέμε συχνότερα! σε φιλώ!!

Ρενιτάκι πώς είσαι κούκλα;

Ειμαι σχετικά νέα στο συγκεκριμένο τοπικ οπότε δεν γνωρίζω τα υπόλοιπα κορίτσια..συγχωρέστε με που δεν αναφέρομαι ονομαστικά!:-(:-(

Τα δικά μου νέα δεν διαφέρουν και πολύ! Δεν θυμάμαι αν το ειχα αναφέρει, αλλά η ιστολογική δεν έδειξε τπτ παθολογικό. Επισκέφθηκα εκ νέου την ενδοκρινολόγο μου και είπε πως η καμπύλη σακχαρου που είχα κάνει (στην εγκυμοσύνη) ήταν κομματάκι προβληματική, αλλά ΔΕΝ ευθύνεται για την παλλίνδρομη. Ξεκίνησα το "αγαπημένο" γλουκοφαζ με τις ευλογίες τόσο τις δικές της όσο και του γυναικολόγο μου. Κάνω διατροφή και επανέλεγχο εξετάσεων τον Απρίλιο εκτός αν έχουμε νωρίτερα εγκυμοσύνη. Έχω προδιάθεση για σάκχαρο και όπως το βλέπω δεν θα γλυτώσω τον διαβήτη κυήσεως, αλλά αυτό δεν με απασχολεί τώρα! Θα το αντιμετωπίσω όταν έρθει η ώρα του.

Έκανα προληπτικά και εξετάσεις για θρομβοφιλία κι ακόμη περιμένω τα αποτελέσματα, άντε να δούμε!

Δεν μπήκα στη λογική (ούτε κι ο γιατρός μου ήθελε) να κάνω περισσότερες εξετάσεις γιατί ούτε ψυχολογικά ήμουν έτοιμη ούτε έχω ιστορικό καθ' έξιν αποβολών. Ο χρόνος βέβαια θα δείξει. Ίσως είμαι και λίγο εφησυχασμένη γιατί για άλλο λόγο πριν απο κανα χρόνο είχα κάνει εξετάσεις για αντιφωσφολιπιδικο (δεν είχα), ΑΝΑ (δεν είχα), ρευματοειδής παράγων (δεν είχα), υποθυρεοειδισμό που έχω είναι άψογα ρυθμισμένος.

Ο γυναικολόγος θεωρεί πως θα μείνω πολύ σύντομα έγκυος κι όλα θα πάνε καλά!Μακάρι! Μέσα σε 6 μήνες έμεινα εγκυος 2 φορές, αλλά μωρό γιοκ..

Την 1η φόρα (Απρίλιος 2011) είχα βιοχημική αλλά ήταν καθαρά θέμα προγεστερόνης! Εκείνο το μήνα έκανα εξέταση προγεστερονης και ήταν μόλις 0,50 η τιμή της! Ο γιατρός μου είπε πως λογικά δεν έκανα καθόλου ωορρηξία και ίσως να χρειαζόμουν κάποια μικρή υποβοήθηση. Κι όμως κορίτσια λίγες μέρες μετά έμαθα πως ήμουν έγκυος, αλλά ήταν αργά..Ο γιατρός έτριβε τα μάτια του ο χριστιανός!Δεν χρειάστηκα απόξεση και ξεκίνησα αμέσως προσπαθειες και γλουκοφάζ. Τον Μαιο καναμε παρακολούθηση ωορηξίας με υπερηχο και είδαμε πως τα ωάρια μου έφταναν μέχρι ένα σημείο και μετά εκφυλίζονταν!! Το τι κλάμα έριξα δεν λέγεται!Χωρίς να χάσουμε χρόνο τον Ιούνιο προχωρήσαμε σε διέγερση ωοθηκών με γοναδοτροπίνες, αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα! Τον Ιούλιο έμεινα έγκυος χωρίς καμία παρέμβαση!!! Πιστεύω πως τα γλουκοφαζ έφτιαξαν την ωορηξία μου και το πετύχαμε το σπόρι, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ..τεσπα αυτά με το ιστορικό μου!

Επίσης έχω απορία ανησυχητική..πότε στο καλό θα μου έρθει περίοδος; Είμαι στις 45 μέρες τώρα κι ακόμη τπτ!Έχω συμπτώματα αλλά αίμα γιοκ! Ν' ανησυχήσω;

Σορυ για το τεράστιο κείμενο!!

φιλιά σε όλες και υπομονή!

Ειρήνη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μακάρι όλες που γράψαμε στο τόπικ τα ιστορικά μας να καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες και σύντομα!!!Καλά έκανες και έγραψες το ιστορικό σου γιατί αυτό έχει νόημα για να μπορούμε να βλέπουμε κοινα σημεία ή κάτι που θα μας υποψιάσει για να ρωτήσουμε το γιατρό μας!!! Λοιπόν για τη περίοδο μην ανησυχείς καθόλου ανάλογα με την αποβολή αλλάζει και ο χρόνος έλευσης της!!!Εμένα πχ την προηγούμενη φορά έκανε ακριβώς 60 μέρες και τώρα ήρθε στις 37 μέρες!!!Την προηγούμενη ειχα πολυ αιμα στην αποξεση ο αιματοκρίτης από 43 επεσε στο 29!!!!!!Οποτε λογικό ήταν!!!Το οτι έχεις συμπτώματα καλό ειναι ερχεται οσονούπω!!!Λοιπόν οσον αφορά τη προδιάθεση για σάκχαρο όντως έχει σχέση με διαταραχή και στις ορμόνες όπως στη προγεστερόνη!!!Και γιαυτό το glucophage τη φτιάχνει!!Και γω το παίρνω 2 φορές τη μερα!!Σε συνδυασμό με διατροφή βέβαια!!Αλλοι λένε μόνο διατροφή αλλά σε εμενα που εχω και πολυκυστικές δεν αρκεί!!Βρε Ειρηνάκι τι εξέταση έκανες και είδες οτι τα ωάρια σου εκφυλίζοταν?Στην εγκυμοσύνη πόσο utrogestan σου δίνανε?Εγώ όσες φορές έκανα προγεστερόνη ήταν καλή αλλά στην εγκυμοσύνη δεν έκανα ποτέ και τώρα το σκέφτομαι!!!!Βέβαια χαπακωνόμουνα αλλά δεν έπρεπε να δούμε που βαδίζω ??Να ξέρω ρε κορίτσια φαντάσου να ναι αυτή η αιτία των αποβολών και γω να ψάχνω αλλού για αλλού??

Δομνινάκι είμαστε μαζί σου!!!!!!!Καλή επιτυχίαααααααα!!!!!

Tountsaki θέλω τα φώτα σου!!!Οταν θέλω να κάνω quote ένα απόσπασμα από ενα μνμ και όχι όλο τι πατάωωωω??

Φιλάκια σε όλες και γερά με τσαμπουκά!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...