Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

blue_velvet

καλώς να μας έρθεις για την εξέταση.. Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα της μπεμπούκας σου!!!

sosad

Δόξα σοι!!! Ελπίζω να μη σε ξαναπιάσει αγωνία τώρα μέχρι την αυχενική.... Μιλάω εγώ που αγωνιώ μέχρι να πάω στο γιατρό και γυρνώντας σπίτι, πάλι αγωνιώ μέχρι να ξαναπάω.. :tongue:

Δομνίνα

κανά 2 εβδομάδες έμειναν μόνο μέχρι ν' αρχίσεις την τελευταία και καλή προσπάθεια; Ανυπομονώ! Η πίεση εντάξει ε;

geni

τι μου θύμισες τώρα.. Είχα κι εγώ κάτι περίεργα υπολείμματα λίγο πριν αδιαθετήσω την πρώτη φορά μετά το συμβάν και ένιωθα θυμάμαι σαν άλιεν.. Μου είχε πει ο γιατρός ότι ακόμα καθάριζε η μήτρα.. Σημείωσε ότι δεν έβγαλα τη σερβιέτα από το συμβάν μέχρι την περίοδο.. Πάνω από 25 μέρες είχα αίμα δηλαδή.. (αφού τότε είχαν οι σερβιέτες δώρο κάτι πομ πομ βαμβακάκια και γέμισε το σπίτι πομ πομ :D)

stef 30

τι κάνεις; Κανένα νέο;

anna11

με το καλό να κάνεις τις εξετάσεις και να βάλεις μπρος.. Εύχομαι τα καλύτερα!!!

Εγώ τελικά θα πάω σήμερα το απόγευμα για ντόπλερ. Μάλλον θα μου κόψει κανένα ουτροτζεστάν και ίσως και το γιουτοπάρ.. Για να δούμε.. Ανυπομονώ να δω τη μπουμπού.. Από 12/9 έχω να τη δω.. Ολόκληρη κοπέλα θα έχει γίνει :P

Διαφημίσεις

tounts, τα νέα μας ήταν οτι βρήκαμε ουρεόπλασμα σε μια καλλιέργεια που έγινε,πήραμε αντιβίωση, απο βδομάδα θα δούμε τα αποτελέσματα της αντιβίωσης και μετά...αν δεν τύχει τίποτα άλλο...επιτέλους ξεκινάμε!Από τον αύγουστο περιμένω το οκ ,συνέχεια κατι προκύπτει και αναβάλλεται.Αυτά...καλημέρα!!!

Καλημερα κοριτσια. Αυριο 12 το πρωι θα παω για το ντοπλερ. Απο το ντοπλερ σου λενε ποτε περιπου θα γεννησεις κιολας... ετσι δεν ειναι? Εχω αγωνια να πανε ολα καλα γιατι πολυ ποναω βρε κοριτσια και ολο εχω αυτες τις συσπασεις...

Χθες πηρα γιουτοπαρ και κοντεψα να σκασω... Με επιασε ενα βρασιμο στους πνευμονες και ενας βηχας, ειχα και ταχυκαρδια και ζαλαδα. Λιγο ακομα να συνεχιζοταν, θα εφερνα γιατρο στο σπιτι. Διαβασα μετα στις παρενεργειες οτι ευθυνεται για θανατους απο πνευμονικο οιδιμα. Α παπα... αντε να δουμε τι θα πει ο γιατρος αυριο, και ευχομαι να μην το ξαναβαλω ποτε στο στομα μου.

Τουντσακι βλεπω τα τικερακια μας που προχωρανε και πολυ χαιρομαι. Λες να γεννησουμε μεσα στο 11 και οχι στο 12? Αχ να μας πανε ολα καλα... εχω πολυ αγωνια....

Αυριο ειπαμε με τον καλο μου, πως αν ολα ειναι οκ στο ντοπλερ, να παμε να κλεισουμε τα επιπλακια της.

Θα σας ενημερωσω αυριο το απογευμα. Φιλακια πολλα σε ολες.

sosad μας έκανες sohappy με τα νέα σου!Μπράβο κορίτσι μου!Με το καλό κ η αυχενική τώρα!

καλημέρα κυρίες μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

tounts, τα νέα μας ήταν οτι βρήκαμε ουρεόπλασμα σε μια καλλιέργεια που έγινε,πήραμε αντιβίωση, απο βδομάδα θα δούμε τα αποτελέσματα της αντιβίωσης και μετά...αν δεν τύχει τίποτα άλλο...επιτέλους ξεκινάμε!Από τον αύγουστο περιμένω το οκ ,συνέχεια κατι προκύπτει και αναβάλλεται.Αυτά...καλημέρα!!!

Ευτυχώς που το βρήκατε εγκαίρως, γιατί αυτά τα μικρόβια προκαλούν αποβολές.. Υπομονή.. Εμένα η αποβολή έγινε τον Ιανουάριο του 2010, μου είχε πει να βάλω μπρος ξανά από Σεπτέμβρη γιατί εντωμεταξύ έκανα εξετάσεις, υστεροσκόπηση, πήρα ορμόνες κ.λ.π.. Τον Σεπτέμβρη αδιαθέτησα 2 φορές στον ίδιο μήνα, τον Οκτώβρη αρρώστησε σοβαρά ο πατέρας μου, τον Δεκέμβρη είχα μια βιοχημική εγκυμοσύνη, μου είπε να περιμένω άλλους 4 μήνες να επανέλθει ο οργανισμός, ξαναπήρα ορμόνες και τελικά έμεινα έγκυος τον Μάιο του 2011..Έτσι είναι αυτά.. Δεν σηκώνουν πρόγραμμα...

Καλημερα κοριτσια. Αυριο 12 το πρωι θα παω για το ντοπλερ. Απο το ντοπλερ σου λενε ποτε περιπου θα γεννησεις κιολας... ετσι δεν ειναι? Εχω αγωνια να πανε ολα καλα γιατι πολυ ποναω βρε κοριτσια και ολο εχω αυτες τις συσπασεις...

Χθες πηρα γιουτοπαρ και κοντεψα να σκασω... Με επιασε ενα βρασιμο στους πνευμονες και ενας βηχας, ειχα και ταχυκαρδια και ζαλαδα. Λιγο ακομα να συνεχιζοταν, θα εφερνα γιατρο στο σπιτι. Διαβασα μετα στις παρενεργειες οτι ευθυνεται για θανατους απο πνευμονικο οιδιμα. Α παπα... αντε να δουμε τι θα πει ο γιατρος αυριο, και ευχομαι να μην το ξαναβαλω ποτε στο στομα μου.

Τουντσακι βλεπω τα τικερακια μας που προχωρανε και πολυ χαιρομαι. Λες να γεννησουμε μεσα στο 11 και οχι στο 12? Αχ να μας πανε ολα καλα... εχω πολυ αγωνια....

Αυριο ειπαμε με τον καλο μου, πως αν ολα ειναι οκ στο ντοπλερ, να παμε να κλεισουμε τα επιπλακια της.

Θα σας ενημερωσω αυριο το απογευμα. Φιλακια πολλα σε ολες.

Εγώ μάλλον μέσα Δεκεμβρίου θα γεννήσω με καισαρκή λόγω περίδεσης.. Δεν ξέρω όμως κιόλας. Σήμερα ίσως το συζητήσουμε κι αυτό..

Μαζί με το γιουτοπάρ, προτείνουν και το ιζόπτιν για να καταπραϋνει τα συμπτώματα σε περίπτωση που χρειαστεί. Δεν είχες τέτοιο;.. Νομίζω όμως ότι πιο πολύ η αγωνία σου δημιουργεί τόσο έντονα συμπτώματα, παρά το γιουτοπάρ σε τόσο μικρή δόση που το παίρνεις.. Οι περισσότερες κοπέλες παίρνουν 6 μισά την ημέρα (κάθε 4 ώρες). Μη φοβάσαι δεν παθαίνεις τίποτα.. Στις παρενέργειες γράφουν ένα σωρό φοβιστικά. Το ουτροτζεστάν το έχεις διαβάσει; Στα θυμαράκια θα ήταν όλες αν ήταν έτσι.. Πάντως και τώρα να γεννήσουμε, (που δεν το εύχομαι φυσικά) τα μωρά μας είναι βιώσιμα. Μπορείς να κοιτάξεις έπιπλα άφοβα..;)

Εμείς λέμε να αρχίσουμε με βάψιμο μετά το ντόπλερ. Επειδή είμαι ξαπλωμένη, έπιπλα μετά. Λίκνο έχω από την ανηψιά μου, οπότε εντάξει.. :-)

καλημέρα κυρίες μου!

καλημέρα Renita!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Κι εγώ με τη σειρά μου χαίρομαι πολύ για σας που προχωράνε τα τικεράκια σας με αυτούς τους ρυθμούς.. Πολύ πολύ σύντομα θα γίνετε μανούλες... και θα κρατάτε τα θαυματάκια σας στα χέρια σας.. Τουντσάκι αν είναι να γεννήσεις αρχές Φλεβάρη κανονικά γιατί να στο πάρει τόσο νωρίτερα; τι σχέση έχει η περίδεση; Αφού η περίδεση εμποδίζει την εξέλιξη του τοκετού; μήπως δεν έχω καταλάβει καλά;

Sosad όντως μας έχεις κάνει πολύ happy για σένα.. άντε με το καλό η αυχενική τώρα..

Εγώ είμαι καλά.. Σε 10 μέρες περίπου (δεν μετράω καθόλου απ' ότι βλέπετε) θα πάρω το πρώτο χαπάκι.. τι καλά!

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Κι εγώ με τη σειρά μου χαίρομαι πολύ για σας που προχωράνε τα τικεράκια σας με αυτούς τους ρυθμούς.. Πολύ πολύ σύντομα θα γίνετε μανούλες... και θα κρατάτε τα θαυματάκια σας στα χέρια σας.. Τουντσάκι αν είναι να γεννήσεις αρχές Φλεβάρη κανονικά γιατί να στο πάρει τόσο νωρίτερα; τι σχέση έχει η περίδεση; Αφού η περίδεση εμποδίζει την εξέλιξη του τοκετού; μήπως δεν έχω καταλάβει καλά;

Sosad όντως μας έχεις κάνει πολύ happy για σένα.. άντε με το καλό η αυχενική τώρα..

Εγώ είμαι καλά.. Σε 10 μέρες περίπου (δεν μετράω καθόλου απ' ότι βλέπετε) θα πάρω το πρώτο χαπάκι.. τι καλά!

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

Δεν νομιζω οτι η τουντς ειναι αρχες Φλεβαρη κανονικα...

Εχουμε διαφορα μιας εβδομαδας περιπου και εμενα τελευταια ημερομηνια μου εχει δωσει 1η Γεναρη, οποτε λογικα τοτε που αναφερει η Τουντς θα ειναι στην αρχη του μηνα της, αρα ολα ΟΚ.

Δεν νομιζω οτι η τουντς ειναι αρχες Φλεβαρη κανονικα...

Εχουμε διαφορα μιας εβδομαδας περιπου και εμενα τελευταια ημερομηνια μου εχει δωσει 1η Γεναρη, οποτε λογικα τοτε που αναφερει η Τουντς θα ειναι στην αρχη του μηνα της, αρα ολα ΟΚ.

Είναι που γράφει ότι έμεινε έγκυος τον Μάιο.. γι' αυτό μπερδεύτηκα!

L2qIp2.png

4 Μαΐου έκανα το τεστ και βγήκε θετικό.. (ούτε εγώ μετράω :wink:)...

ΠΗΤ έχω των φώτων 6/1/2012.. (όπως τα λέει η blue velvet )

Kόβουν την περίδεση την 36η εβδομάδα και μετά άλλες γεννάνε την ίδια μέρα, άλλες γυρνάνε σπίτι και περιμένουν.. Ο τράχηλος αποφασίζει.. Εγώ επειδή έχω κάνει φυσιολογικό τοκετό και δεν θα μείνω με τον καημό :rolleyes:, λέω να ζητήσω μια προγραμματισμένη καισαρική στην 36η, να μου κόψουν και την περίδεση, να ξεμπερδεύω.. Δεν θέλω άλλη αγωνία.. Αλλά ο γιατρός και η μπουμπού θα πάρουν την τελική απόφαση. Ό,τι πουν θα κάνω..:tongue:

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Sosad μπράβοοοοο!!!!!Είδες που όλα είναι καλά??Αντε να πάρεις τα πάνω σου!!!Επιβάλλεται!!!!Tountsaki & Blue Velvet καλή επιτυχία με τα doppler σας!!!Εγώ ακόμα περιμένω να αδιαθετήσω και είμαι πρησμένη!!!Με τσιμπάνε οι ωοθήκες, έχω διάφορα υγρά καφεκόκκινα πότε πότε και έτοιμη να σκάσω!!!!Εμαθα τα πρώτα αποτελέσματα από το καρυότυπο του εμβρύου!!Οπως περίμενα βέβαια , το μωράκι μου ήταν μια χαρά κανένα χρωμοσωμικό πρόβλημα!!Και τι άλλο έμαθα??Οτι ήταν κοριτσάκι τελικά!!!Στην απόξεση το είδα και γω οτι φαινόταν αγοράκι όπως μου είπε και η γιατρός !!Η πλάκα ήταν οτι είχα ένστικτο οτι ήταν κορίτσι στην εγκυμοσύνη!!Αλλά στην απόξεση αφού το είδαμε λέω λάθος έκανα νόμιζα οτι είχα ένστικτο!!!Και χθες μου ρθε κατραπακιά!!!!!Τελικά το ένστικτο της μανας δε πέφτει έξω!!!Κατα τα άλλα πήγα σε ανοσολόγο και έβγαλα πολλά συμπεράσματα !!!Καταρχήν όπως μου πε και ο γιατρός πρέπει να περιμένουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα και από τη παθολογοανατομική του εμβρύου και τη βιοψία του πλακούντα για να έχει ολοκληρωμένη άποψη στο τι εξετάσεις να μου ζητήσει !!Αν δε βγει κάτι σημαντικό πάμε για γονιδιακές εξετάσεις που έχουν σχέση με τα αντιπατρικά και την ιστοσυμβατότητα!!!Πολύ τον εμπιστεύτηκα αυτό το γιατρό κορίτσια !!Μεγάλη υπόθεση ο γιατρός να σε ηρεμεί, να είναι μεθοδικός , να τα εξετάζει όλα με προσοχή και βήμα βήμα να σε βοηθά να φτάσεις στο στόχο σου !!!!Με ανθρώπινο και επιστημονικό τρόπο!!!Πάντα βέβαια χωρίς να αμελούμε και το παράγοντα διαβήτη κυήσεως και πολυκυστικών ωοθηκών και θρομβοφιλίας!!!Ετσι είμαι αισιόδοξη λοιπόν!!!!Ευχομαι για όλες που γράφουμε σε αυτό το φόρουμ να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας και πρώτα το έυχομαι στις ήδη εγκυούλες και μετά στις μέλλουσες γκαστρούλες!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Louloudira μου... από τη μια στενοχωριέμαι για όλα αυτά που πέρασες αλλά από την άλλη χαίρομαι διότι δεν το βάζεις κάτω... και προχωράς ακάθεκτη.. Αναρωτιέμαι όμως, στην απόξεση ήσουν ξύπνια; πως άντεξες να δεις το μωράκι; εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το δω..

Τελικά κορίτσια είναι απίστευτο πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας..

L2qIp2.png

Γύρισα κορίτσια! Όλα καλά!! 1.325kg η μπουμπού.. Θα πάει σχολείο σε λίγο :D.. Ο τράχηλος 32χιλ.. Μια χαρά!!! Συνεχίζω βέβαια ξαπλωμένη μέχρι τη γέννα, αλλά κόβω το ένα ουτροτζεστάν και τελείως το γιουτοπάρ.. Κάτι είναι κι αυτό.. Φωτογραφία αυτή τη φορά δεν καταφέραμε να τη βγάλουμε.. ήταν γυρισμένη, αλλά δεν πειράζει σε 1μιση, 2 μήνες, θα τη δούμε ολοζώντανη!!! Ακόμα δεν το έχω πιστέψει ότι περάσανε τα δύσκολα, αλλά 1 σουβλάκι να το γιορτάσω, θα το φάω!! :D

Louloudira θα σου κάνει καλό να το έχεις στο μυαλό σου ως κύημα, ως κάτι που δεν είχε ταυτότητα και όχι ως κοριτσάκι.. Εμένα με βοήθησε πολύ πάντως τότε..

Και απορώ κι εγώ όπως η Δομνίνα. Πού βρήκες το θάρρος και είδες το προϊόν της απόξεσης; Είσαι απίστευτα δυνατή!!! Και αφού έχεις σύμμαχο και το γιατρό, θα πάνε τέλεια τα πράγματα από εδώ και πέρα...

Είμαι πολύ αισιόδοξη. Το 2012, όλες σε αυτό το τόπικ τουλάχιστον, θα έχουμε από ένα μωράκι στα χέρια ή στην κοιλιά!!! Ω ναι!!:D

Μπράβο tountsaki!!!!Με το καλό να τη πάρεις αγκαλίτσα !!!

Κορίτσια το έμβρυο το είδα μετά που ξύπνησα μου το έδειξε η γιατρός μου μετά από δική μου επιμονή !!Ενα καλοσχηματισμένο τοσοδα εμβρυάκι περίπου 9 εκατοστών!!!Δεν ήταν κάτι αποκρουστικό !!Ο πόνος μου ήταν μεγάλος που απέβαλλα αλλά δεν έγινε μεγαλύτερος επειδή το είδα!!!Ουτε στο μυαλό μου το χα μετά ούτε τίποτα!!!Κάτι σαν αποχαιρετισμό το ένοιωσα!!!Δε ξέρω αν είμαι δυνατή μάλλον έχω σκληρύνει πολύ!!!Πιστεύω όλα καλά θα πάνε από δω και πέρα!!!αμα πιάνουμε πάτο εεεε μετά θα άνεβουμε τι στο καλό!!!!Θα το γυρίσουμε το φόρουμ από παλλίνδρομες σε ελπίδα!!!!!

Γεια σας κοριτσια!

tounts υπεροχα τα νεα σου!μπραβο!μια χαρα η μπεμπουλα σου!ολα καλα αρα να το γιορτασεις με ενα σουβλακι!το δικαιουσαι!:lol:

sosad μπραβο σου και σενα!αντε ολα καλα!εχετε και χερια και ποδια πια!ε.. ολοκληρος ανθρωπακος!μπραβο και παλι!:lol:

Αχ τι ωραια ρε κοριτσια!Ετσι να προχωραμε!να περναει ο καιρος για ολες τις εγκυουλες να γεννησουν και οι μη εγκυουλες να περνουμε σειρα!Ολα να πηγαινουν τελεια και ηρεμα!

Δομινα καλη επιτυχια και καλη αρχη!Αν και δεν ξερω γιατι ακριβως!Παντως καλη επιτυχια!;)

Louloudira... στα ειπα ολα!Να ξερεις οτι εισαι σε πολυ καλα χερια (το καταλαβες αλλωστε) και ολα θα πανε καλα απο και περα!:wink:

Φιλακια σε ολες!:P

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Χρύσα έχεις π.μ!!!!Πράγματι είμαι σε καλά χέρια!!!Μετά από 4 αποβολές και άπειρους ανοργάνωτους και ξερόλες και φιλοχρήματους μόνο και κακούς επιστήμονες και ανεύθυνους και αναίσθητους γιατρούς εεεεεεεεεεε δικαιούμουν και γω να βρω ένα γιατρό να με δει στα σοβαρά πια!!!!Γα-ω τη τύχη μου γα-ώ έστω και τώρα!!Δεν είναι αργά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...