Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνίνα και ο αντρας μου που έχει τη μικρή πίεση πότε πότε ψηλή , είναι όταν αγχώνεται και όταν τρώγαμε άτσαλα!!!Η γυμναστική και το περπάτημα βοηθάει πολύ!!!

Διαφημίσεις

κοιμήθηκα χθες στις 2, ξύπνησα στις 7, έκανα στις 11 την ένεση κορτιζόνης, δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι καθόλου και τώρα είναι 2:19 και το μάτι μου γαρίδα.. Προβλέπεται να πάει 4 τουλάχιστον για να νυστάξω κάπως.. Και το προηγούμενο Σάββατο που έκανα την ένεση, ολονυχτία είχα..

Σκέφτομαι όταν με το καλό γεννηθεί η μπουμπού και κλαίει και πρέπει να αντέχω ξύπνια, να φωνάζω τη γειτόνισσα να μου κοπανάει ενεσούλα από το πρωί, και όλα καλά!!! :rolleyes:

:D:D:D αυτό θα πει ξενυχτι!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

:D:D:D αυτό θα πει ξενυχτι!!!

δεν έχω παράπονο, από τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, μου μειναν τουλάχιστον τα ξενύχτια τώρα στην εγκυμοσύνη... Δεν τα στερούμαι και όλα ;)

Tι να εγινε αραγε η sosad? Ελπιζω να της ειπε καλα νεα ο γιατρος. Εγω τελικα δεν πηγα γιατρο και εχουμε μεταφερει ραντεβου την Πεμπτη οπου και λογικα τα πλοια θα κινουνται.

Tι να εγινε αραγε η sosad? Ελπιζω να της ειπε καλα νεα ο γιατρος. Εγω τελικα δεν πηγα γιατρο και εχουμε μεταφερει ραντεβου την Πεμπτη οπου και λογικα τα πλοια θα κινουνται.

πώς νιώθεις; Πονάς ακόμα;

Κι εγώ μάλλον την Πέμπτη θα πάω για ντόπλερ. Ήταν να πάω Σάββατο, αλλά ο γιατρός μου έχει μια ΠΗΤ μιας κοπέλας εκείνη τη μέρα και θέλει να είναι ελέυθερος..

πώς νιώθεις; Πονάς ακόμα;

Κι εγώ μάλλον την Πέμπτη θα πάω για ντόπλερ. Ήταν να πάω Σάββατο, αλλά ο γιατρός μου έχει μια ΠΗΤ μιας κοπέλας εκείνη τη μέρα και θέλει να είναι ελέυθερος..

Eιμαι γενικα καλυτερα. Ηταν και ΣΚ οποτε δεν κουραστηκα πολυ με την δουλεια. Παιρνω και καθε βραδυ 1/4 απο yutopar, και ηρεμω λιγακι. Το 1/4 δεν με ενοχλει τοσο. Λογικα η απεργια θα σπασει Τριτη ή Τετάρτη πρωι, οποτε μαλλον θα παω Πεμπτη στην Αθηνα.

ΓΎΡΙΣΑ!!!!Με τρομερή ταλαιπωρία βέβαια, το στομάχι μου το ξέρει αλλά το ποντικομικρούλι μας αποζημίωσε!!!

όλα καλά κορίτσια μου, μεγαλώσαμε, 22 ολόκληρα χιλιοστά, και έχουμε χεράκια κ ποδαράκια και κάναμε κ χαρούλες στον υπέρηχο, κουνιόταν το σκατούλι!!!

δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό!

όλα φάνηκαν καλά, η αποκόλληση απορροφήθηκε, και σε 2 βδομάδες θα πάω για αυχενική:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σαν όνειρο μου φαίνεται, δεν έχω φτάσει ποτε στην αυχενική!!!

είμαστε και πάλι 4 ημέρες πίσω στην ηλικία, αλλά όλα καλά!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

ΓΎΡΙΣΑ!!!!Με τρομερή ταλαιπωρία βέβαια, το στομάχι μου το ξέρει αλλά το ποντικομικρούλι μας αποζημίωσε!!!

όλα καλά κορίτσια μου, μεγαλώσαμε, 22 ολόκληρα χιλιοστά, και έχουμε χεράκια κ ποδαράκια και κάναμε κ χαρούλες στον υπέρηχο, κουνιόταν το σκατούλι!!!

δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό!

όλα φάνηκαν καλά, η αποκόλληση απορροφήθηκε, και σε 2 βδομάδες θα πάω για αυχενική:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σαν όνειρο μου φαίνεται, δεν έχω φτάσει ποτε στην αυχενική!!!

είμαστε και πάλι 4 ημέρες πίσω στην ηλικία, αλλά όλα καλά!!!

Άντε βρε κορίτσι και μας κοψοχόλιασες! Είδες τελικά το μικρούλι σας αποζημίωσε και με το παραπάνω για την ταλαιπωρία..

Είναι η 3η και τυχερή σου εγκυμοσύνη... καλό είναι σιγά σιγά να αρχίζεις να πιστεύεις στο μωράκι σου.. Με το καλό και η αυχενική διαφάνεια!:-D

L2qIp2.png

καλησπερα στα κοριτσια..

sosad μπραβωωωωωωωω..μια χαρα..χαιρομαι πολυ για σενα..

δομνινακι εσυ ολα καλα;

οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε καλα..

ρε κοριτσια να ρωτησω;εχω ακομα αιμα.σημερα ειναι η 19η μερα απο την αποξεση,αυτη στο νοσοκομειο μου ειχε πει το πολυ 15 μερες..εν τω μεταξυ πριν μια εβδομαδα εβγαλα κατι που δεν μπορω καν να το χαρακτηρισω..ηταν γκρι σκουρα βλεννα να το πω..αυτο σημαινει οτι δεν με καθαρισανε καλα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι στην τελευταία απόξεση εγώ είχα αίμα και διάφορα υγρά κοντά 20 μέρες.. όταν ρώτησα το γιατρό μου είπε ότι αυτό είναι το φυσιολογικό και να μην ανησυχώ διότι αυτό δείχνει ότι καθαρίζει τελείως η μήτρα.. Αν παρ' όλα αυτά ανησυχείς πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο!

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσα τι κανετε ολα καλα?sorry που χαθηκα αλλα εχω γυρισει αθηνα πισω στην δουλεια κ εκει δεν εχω internet. sosad μπραβο πολυ χερομε αντε με το καλο...εγω σημερα πηγα στον γιατρο να με δει μου εγραψε να κανω σαλπιγγογραφια κ για θρομβοφιλια..επισισ μου ειπε οτι απο γεναρη μπορω να ξανα προσπαθισω..το θελω πολυ κ ανυπομονο να περασει ο καιρος γρηγορα..αυτα τα νεα..θα τα ξανα πουμε συντομα πιστευω..φιλια σε ολες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...