Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κ από μένα!

blue velvet καλά αποτελέσματα με το doppler σήμερα!

τα δικά μου νέα είναι ότι βρήκαμε μια ευκαιρία να φύγουμε αύριο αν περάσει από εδώ ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο(!) η τελευταία μας ελπίδα, που θα μας πάει στο Λαύριο(!!!) μέσω Τουρκίας(πλα΄κα κάνω) αλλά θα κάνουμε 6(!!!) ώρες να φτάσουμε, και πάλι με κάθε επιφύλαξη ότι θα ταξιδεψει, αλλά πραγματικά είναι η τελευταία μας ελπίδα γιατί έχουμε πληροφορίες πως σκοπεύουν να κρατήσουν δεμένα τα πλοία όλη την επόμενη εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δηλαδή 2 βδομάδες αποκλεισμού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια... όλα καλά από το μέτωπο..

Sosad είσαι σίγουρη ότι θα περάσει το πλοίο αύριο; Έχουν απεργία μέχρι το πρωί της Κυριακής...

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κορίτσια!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια...

χάθηκα διότι δεν προλαβαίνω να ανασάνω...με τα τρία. Σας διαβάζω, σας εύχομαι τα καλύτερα. Όλη μου την αγάπη

κουράγιο Αννιώ.. Σε λίγο καιρό θα μπεις σε ένα ρυθμό. Ακόμα νωρίς είναι.. Φιλιά!!

Καλημέρα κορίτσια κ από μένα!

blue velvet καλά αποτελέσματα με το doppler σήμερα!

τα δικά μου νέα είναι ότι βρήκαμε μια ευκαιρία να φύγουμε αύριο αν περάσει από εδώ ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο(!) η τελευταία μας ελπίδα, που θα μας πάει στο Λαύριο(!!!) μέσω Τουρκίας(πλα΄κα κάνω) αλλά θα κάνουμε 6(!!!) ώρες να φτάσουμε, και πάλι με κάθε επιφύλαξη ότι θα ταξιδεψει, αλλά πραγματικά είναι η τελευταία μας ελπίδα γιατί έχουμε πληροφορίες πως σκοπεύουν να κρατήσουν δεμένα τα πλοία όλη την επόμενη εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δηλαδή 2 βδομάδες αποκλεισμού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted:

μήπως να πήγαινες στο νοσοκομείο για υπέρηχο να μην τραβάς κι αυτό το άγχος; Στην Ελλάδα ζούμε. Μην περιμένεις θαύματα.. Γιατί πλοίο εν μέσω απεργίας, θαύμα είναι.. Άσε που όπως λες είναι σαπιοκάραβο...

...

Φιλάκια Δομνίνα.. Εντάξει και η πίεση να υποθέσω εεε;

Sosad είσαι σίγουρη ότι θα περάσει το πλοίο αύριο; Έχουν απεργία μέχρι το πρωί της Κυριακής...

Σιγουρα θα περασει, γιατι θα περασει και απο εμας.... Το ραντεβουδακι εγω το εχασα για σημερα... Το μετεφερα Δευτερα και θα δουμε τι θα γινει με τα καραβια. Το καραβι ειναι λιγο παλιο, σιγουρα δεν ειναι blue star, αλλα ειναι ΟΚ και καλοταξιδο... δε θα εχεις προβλημα. Βγαλε μονο εισιτηρια γιατι προβλεπεται πανικος, καθως περναει απο ολα τα νησια και πολυς κοσμος θελει να ταξιδεψει.

Εχε μονο υποψη σου Sosad οτι το καραβι της αγονου θα δεσει Λαυριο, αλλα δε θα επιστρεψει, οποτε και θα χρειαστει να μεινεις Αθηνα, αν δεν ληξει η απεργια. Εισαι σιγουρη οτι κανει 6 ωρες?? Απ'οσο ξερω, κανει 3,5 το πολυ 4.

blue velvet δεν ξέρω και πολλά, ούτε ποιό καράβι είναι δεν ρώτησα, ο άντρας μου με πήρε σήμερα το πρωί τηλ. και μου είπε ότι μάλλον θα φύγουμε αύριο και μου είπε ότι κάνει τόσες ώρες από Σύρο..εσύ σε ποιό νησί είσαι?μήπως είσαστε πιό κοντά?

φοβάμαι ρε παιδιά να πάω εδώ στο νοσοκομείο γιατί αν είναι άσχημα τα νέα πως θα αντέξω να περιμένω μέχρι να λήξει η απεργία για να πάω να κάνω απόξεση???το ξέρω θα με πείτε απαισιόδοξη αλλά δεν μπορώ να μη σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο, δυστυχώς..

όσο για το ενδεχόμενο να ξεμείνουμε στην Αθήνα, δε με νοιάζει καθόλου, αρκεί να είναι καλά τα πράγματα

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως να συναντηθείτε με τη Blue velvet στο καράβι για να περάσουν οι ώρες και πιο γρήγορα;

Είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα είναι.. αν και εγώ στη θέση σου θα πήγαινα πρώτα στο Νοσοκομείο και μετά θα ερχόμουν και Αθήνα.. Και αν είναι όλα καλά γιατί να ζεις αυτό το άγχος περισσότερες μέρες;

Νομίζω ότι στην Αθήνα σίγουρα θα περνάτε πολύ καλύτερα..

Τουντσάκι και χθες το πρωί που μετρήθηκα ήταν λίγο υψηλή αλλά καμιά σχέση με προχθές..

L2qIp2.png

sosad πάρε κ ένα διαβατήριο μαζί σου για καλό κ για κακό! :D

χρύσα 1981 και η νύφη μου μετά τα αντιπατρικά έκανε μια πανέμορφη μπέμπα!! Σου εύχομαι αυτή να είναι η λύση !

tounts μαρεσει που έχετε κοινή γραμμή αντιμετώπισης στο μέτωπο της πεθεράς και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

εγω πάντως sosad καταλαβαίνω την άρνησή σου να πας για υπέρηχο σε δημόσιο νοσοκομείο - από περιγραφές στα εφημερεύοντα έχω καταλάβει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι τόσο αξιοπιστο ούτε το προσωπικό ούτε η γνωμάτευση και να στεναχωρηθεις τσάμπα! Εκτός και αν έχεις γνωστο και σε προσέξει !

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Sosad με το καλό να πας αθήνα και να δεις το σποράκι σου να ησυχάσεις!!!!!Αφού δε θες να πας στο νοσοκομείο μη πας απλά είμαι σίγουρη οτι απλώς θα έβλεπες το φασολάκι σου με τη καρδούλα χτούπου χτούπου να ηρεμήσεις βρε παιδί μου!!!!Blue Velvet και συ καλό ταξίδι και καλά αποτελέσματα στο doppler!!!!!

Xrysa σου στειλα π.μ!!!!Μικρός ο κόσμος βρε παιδί μου ακόμα και ο ιντερνετικός!!!!!!!!

tounts μαρεσει που έχετε κοινή γραμμή αντιμετώπισης στο μέτωπο της πεθεράς και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!

χρειάστηκαν άπειρες συζητήσεις και τσακωμοί μέχρι να φτάσουμε στο κοινό μέτωπο, αλλά άξιζε.. :D

Διαφημίσεις

sosad πάρε κ ένα διαβατήριο μαζί σου για καλό κ για κακό! :D

χρύσα 1981 και η νύφη μου μετά τα αντιπατρικά έκανε μια πανέμορφη μπέμπα!! Σου εύχομαι αυτή να είναι η λύση !

Renita σε ευχαριστω πολυ!Και εμενα η αδερφη μου εκανε 2 παιδακια με τα εμβολια.Ελπιζω ολα να πανε καλα!Ευχομαι και σε σενα το ιδιο!:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Sosad με το καλό να πας αθήνα και να δεις το σποράκι σου να ησυχάσεις!!!!!Αφού δε θες να πας στο νοσοκομείο μη πας απλά είμαι σίγουρη οτι απλώς θα έβλεπες το φασολάκι σου με τη καρδούλα χτούπου χτούπου να ηρεμήσεις βρε παιδί μου!!!!Blue Velvet και συ καλό ταξίδι και καλά αποτελέσματα στο doppler!!!!!

Xrysa σου στειλα π.μ!!!!Μικρός ο κόσμος βρε παιδί μου ακόμα και ο ιντερνετικός!!!!!!!!

louloudira ειναι πραγματι πολυ μικρος ο κοσμος!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Δομνινάκι, με τα καράβια κτλ. ξέχασα να σε ρωτήσω για την πίεση!

πως το κατάλαβες ότι ανέβηκε τόσο???έχεις γενικά προδιάθεση για υπέρταση?

πες το και στον εξωσωματικό σου, μήπως χρειάζεται παρακολούθηση.

εμείς όντως περνάμε καλύτερα στην Αθήνα, παρολο που μου αρέσει πολύ η επαρχία, αλλά ζούσαμε Αθήνα τα τελευταία 7 χρονια και εκεί είναι όλοι οι καλοί μας φίλοι..εδώ είμαστε ολομόναχοι και είναι πολύ δύσκολα,

σκέψου αυτές τις 2 βδομάδες που δεν πήγα για δουλειά δεν είδα άνθρωπο εκτός από τον άντρα μου, τον οποίο έχω πρήξει και σε λίγο θα με βαρεθεί και θα με διώξει από το σπίτι!!!!

HDfQp3.png

... αυτές τις 2 βδομάδες που δεν πήγα για δουλειά δεν είδα άνθρωπο εκτός από τον άντρα μου, τον οποίο έχω πρήξει και σε λίγο θα με βαρεθεί και θα με διώξει από το σπίτι!!!!

μπα μη φοβάσαι.. Για τους επόμενους 9 μήνες, δεν κινδυνεύεις να σε διώξει... :D

Δομνινάκι, με τα καράβια κτλ. ξέχασα να σε ρωτήσω για την πίεση!

πως το κατάλαβες ότι ανέβηκε τόσο???έχεις γενικά προδιάθεση για υπέρταση?

πες το και στον εξωσωματικό σου, μήπως χρειάζεται παρακολούθηση.

εμείς όντως περνάμε καλύτερα στην Αθήνα, παρολο που μου αρέσει πολύ η επαρχία, αλλά ζούσαμε Αθήνα τα τελευταία 7 χρονια και εκεί είναι όλοι οι καλοί μας φίλοι..εδώ είμαστε ολομόναχοι και είναι πολύ δύσκολα,

σκέψου αυτές τις 2 βδομάδες που δεν πήγα για δουλειά δεν είδα άνθρωπο εκτός από τον άντρα μου, τον οποίο έχω πρήξει και σε λίγο θα με βαρεθεί και θα με διώξει από το σπίτι!!!!

Κοριτσάκι μου παλαιότερα είχα ένα θέμα με την πίεση.. Είχα πολύ υψηλή τη μικρή.. έφτανε και 9 με 9.5.. το είχα καταλάβει διότι ώρες ώρες έβλεπα μαυράκια στα ξαφνικά να πετάνε μπροστά μου.. το είχα ψάξει το θέμα.. είχα μείνει 10 ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο όπου με ξεψαχνίσανε, δεν βρήκαμε τίποτε και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι εκ γεννετής..

Τον τελευταίο μήνα το έχω νιώσει δυο φορές.. Μια φορά στο γραφείο όπου εντελώς ξαφνικά άρχισε να γυρίζει το δωμάτιο πολύ άσχημα.. τόσο άσχημα που πήρα τηλέφωνο τον άνδρα μου και ήρθε και με πήρε.. -τότε το απέδωσα σε μάτι - και μια προχθές το βράδυ όπου εντελώς ξαφνικά πάλι γύριζε το δωμάτιο και μου ρθε φλασιά να πάρω την πίεση.. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό.. Θα το παρακολουθήσω όμως να δω που θα πάει η κατάσταση..

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε κάποιο μέρος χωρίς φίλους ή γνωστούς.. αν όμως γενικότερα είναι για καλύτερα τότε καλώς.. σίγουρα σιγά σιγά θα κάνετε κάποιον κύκλο δικό σας στο νησί!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...