Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αποφάσισα να μην πιεστώ καθόλου αυτή τη φορά.. Ούτως ή άλλως όλα είναι προγραμματισμένα και τακτοποιημένα.. Είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε.. Συνειρμό πάντως δεν έκανα.. τ' ομολογώ!:P

Το αποφάσισες και τα καταφέρνεις; Άλλος ήρωας από δω..:) Καλά κάνεις και τα καταφέρνεις πάντως, γιατί όντως αυτή η φορά θα είναι και η καλή!! Το πιστεύω και το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!

Διαφημίσεις

Να την ακούτε τη τουντς!! Έχει πάντα δίκιο!!! :D (πλακίτσα ρε κορίτσια.. Αμέσως να στραβοκοιτάξετε.. Α πα πα πα πα)

......

Δεν μπορεί εντελώς ξαφνικά.. Μήπως μίλησες με την πεθερά; ;)

:D:D:D και πάλι σωστή!!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

κι εσύ πεθεροκαμμένη και με καταλαβαίνεις εεε;;; Συνάδελφεεεεεε!!:D

ευτυχως για την ώρα την έχω μακρυά αλλά κ από εκεί είναι ικανή με τον τρόπο της να μου ανεβάσει πίεση :D:D

age.png

ευτυχως για την ώρα την έχω μακρυά αλλά κ από εκεί είναι ικανή με τον τρόπο της να μου ανεβάσει πίεση :D:D

ξέρω ξέρω.. Και η δική μου έχει τέτοιες υπερφυσικές δυνάμεις.. Μόνο η μπέρτα της λείπει... :D

Διαφημίσεις

ξέρω ξέρω.. Και η δική μου έχει τέτοιες υπερφυσικές δυνάμεις.. Μόνο η μπέρτα της λείπει... :D

:D:D:D:D έχεις αποφασίσει τι τακτική απόκρουσης θα ακολουθήσεις όταν με το καλό γεννήσεις γιατί τότε μάλλον θα είναι χειρώτερα τα πράγματα

age.png

:D:D:D:D έχεις αποφασίσει τι τακτική απόκρουσης θα ακολουθήσεις όταν με το καλό γεννήσεις γιατί τότε μάλλον θα είναι χειρώτερα τα πράγματα

Από το 2009, κρατάω αυστηρά απόσταση ασφαλείας. Δεν την ξέρω, δεν με ξέρει. Ούτε τηλέφωνο δε σηκώνω.. Την είδα μόνο στην αποβολή, στην κηδεία του μπαμπά μου, στην περίδεση και θα την δω και στο μαιευτήριο αναγκαστικά... Από κει και πέρα ό,τι θέλει ο άντρας μου ας κάνει. Σπίτι μας πάντως, δεν πατάει. Και φυσικά δεν θα της βγάλω το όνομα που της είχα υποσχεθεί κάποτε. Άλλαξα γνώμη! :D Ευτυχώς έχω και τον άντρα μου σύμμαχο... Για να δούμε τι θα δούμε.. :rolleyes:

Γεια σας κοριτσια!Σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες!οπως λετε και εσεις επιτελους νιωθω οτι προχωραμε!Ελπιζω ολα να πανε καλα και ευχομαι σε ολες να κραταμε σε λιγους μηνες ενα υγιεστατο μωρακι!Οσες ειναι εγκυουλες να εχουν μια ηρεμη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη και οσες δεν ειμαστε να περνουμε σειρα!

Renita και Louloudira τα εμβολια που αρχισα ειναι τα αντιπατρικα!Εγω εκανα ολες τις εξετασεις που χρειαζοταν στον ανοσολογο.Ολες ομως!Και αναλυση DNA και καρυοτυπο και ολες για θρομβοφιλια και μεταλλαξεις και πολλες αλλες!Πολλοι γιατροι δεν τα δεχονται τα αντιπατρικα και τα εμβολια κτλ ο δικος μου τα πιστευει και για αυτο με εστειλε στον ανοσολογο αλλα εγω επειδη εχω και το παραδειγμα τις αδερφης μου η οποια ειχε και αυτη 3 αποβολες και εκανε 2 παιδακια με αυτη τη θεραπεια δεν εχω λογο να αμφιβαλω!Επισης αυτον τον γιατρο τον ανοσολογο που παω τον εμπιστευομαι πολυ!Ειναι παρα πολυ καλος και φαινεται οτι ξερει τι κανει!Μιλαει με σιγουρια και μου δεινει πολυ θαρρος!Τι να πω βρε κοριτσια θα δειξει!Εγω παντως αισθανομαι αισοδοξη και ψυχολογικα ειμαι καλα και ετοιμη να προσπαθησω!:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

xrysa1981 Δεν έχει σημασία αν οι γιατροί δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Από τη στιγμή που τον διάλεξες και τον εμπιστεύεσαι, έχοντας και την αδερφή σου ως αισιόδοξο παράδειγμα κι εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!! και μέσα στο 2012, θα κρατήσεις το πρώτο σου μπεμπέ αγκαλίτσα!!!! :D

Γεια σας κοριτσια!Σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες!οπως λετε και εσεις επιτελους νιωθω οτι προχωραμε!Ελπιζω ολα να πανε καλα και ευχομαι σε ολες να κραταμε σε λιγους μηνες ενα υγιεστατο μωρακι!Οσες ειναι εγκυουλες να εχουν μια ηρεμη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη και οσες δεν ειμαστε να περνουμε σειρα!

Renita και Louloudira τα εμβολια που αρχισα ειναι τα αντιπατρικα!Εγω εκανα ολες τις εξετασεις που χρειαζοταν στον ανοσολογο.Ολες ομως!Και αναλυση DNA και καρυοτυπο και ολες για θρομβοφιλια και μεταλλαξεις και πολλες αλλες!Πολλοι γιατροι δεν τα δεχονται τα αντιπατρικα και τα εμβολια κτλ ο δικος μου τα πιστευει και για αυτο με εστειλε στον ανοσολογο αλλα εγω επειδη εχω και το παραδειγμα τις αδερφης μου η οποια ειχε και αυτη 3 αποβολες και εκανε 2 παιδακια με αυτη τη θεραπεια δεν εχω λογο να αμφιβαλω!Επισης αυτον τον γιατρο τον ανοσολογο που παω τον εμπιστευομαι πολυ!Ειναι παρα πολυ καλος και φαινεται οτι ξερει τι κανει!Μιλαει με σιγουρια και μου δεινει πολυ θαρρος!Τι να πω βρε κοριτσια θα δειξει!Εγω παντως αισθανομαι αισοδοξη και ψυχολογικα ειμαι καλα και ετοιμη να προσπαθησω!:D

Οταν πράγματι μια γυναίκα χρειάζεται τα εμβόλια και αυτό προκύπτει από εξετάσεις που δίνει ένας επιστήμονας ανοσολόγος τότε φυσικά και πετυχαίνουν!!!!Οπότε προχώρα γερά με τσαμπουκά!!!Και γω για αυτό θέλω γνώμη σοβαρή!!!Γιατί τότε που τα έκανα ούτε ανοσολόγος ήταν ο γιατρός και έχω βάσιμες υποψίες οτι ηταν μόνο για να μου τα πιάσει!!!Να φανταστείτε τωρα που κοιτάω τις τότε εξετάσεις που τότε μου φαινότανε κινέζικα ,ανακάλυψα οτι ειχα κανει αντιπυρηνικα αντισώματα στις 28/09/05 και είχαν βγει αρνητικά 1/30 ( μου το χε ζητήσει ο εξωσωματικός μου)και στις 3/10/05που μου κανε εξετάσεις ο διευθυντής του μικροβιολογικού του ίδιου που ήταν ανοσοβιολόγος και καλά, για να δούμε τα αντιπατρικά έλεγε 1/55 ενδιάμεσο θετικό!!!!! Βγήκαν σε 5 μέρες ????Και σε αυτόν με έστειλε ο ελεγκτής του ταμείου μου παρόλο που ειχα μονο μια αποβολή !!!!!Θυμαμαι κόστιζαν 850 ευρώ και εγώ δε πλήρωσα τίποτα βέβαια αλλά υποψιάζομαι οτι ολο αυτό εγινε για να τα πιάσει το μικροβιολογικό και να παρει τη μιζα του και ο ελεγκτής !!!!!Τι να πω μακάρι να κάνω λάθος αλλά αυτά τα αντιπυρηνικά εδώ μου κάθησαν!!!Κάτι μου βρωμάει!!!Ομως αν γίνουν όλα σωστά εγώ τα πιστεύω και γιαυτο θα τα ξαναψάξω!!!Είμαι σίγουρη οτι φταίει και ο διαβήτης κύησης και η θρομβοφιλία αλλά θα εξαντλήσω και αυτό να είμαι καλυμμένη!!!!Αν μπορείς βρε Xrysa μου στείλε μου πμ με λεπτομέρειες τι εξετασεις σου κανε για να δει οτι θέλεις εμβόλια και το ον ομα του ανοσολόγου σου!!!!Φιλάκια

Διαφημίσεις

xrysa1981 Δεν έχει σημασία αν οι γιατροί δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Από τη στιγμή που τον διάλεξες και τον εμπιστεύεσαι, έχοντας και την αδερφή σου ως αισιόδοξο παράδειγμα κι εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!! και μέσα στο 2012, θα κρατήσεις το πρώτο σου μπεμπέ αγκαλίτσα!!!! :D

Αχ βρε tounts σε ευχαριστω παααρα πολυ!Και εγω ετσι πιστευω!Ενταξει τωρα και οι γιατροι εχουν διαφωνιες!Αλλα εγω εμπιστευομαι και τον γυναικολογο μου και τον ανοσολογο!Και αυτο εχει μεγαλη σημασια για μενα!Αν δεν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου... αστα!Ενταξει οτι εγινε εγινε αλλα τωρα ξερω που παω και τι αντιμετωπιζω!Εχω δυο γιατρους που με καθοδηγουν και προχωραμε!Και εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να σκεφτομαι θετικα για να βοηθησω την καταταση!Αυτο μου ειπε ο ανοσολογος οτι θελει μονο απο μενα!Ολα τα αλλα να τα αφησω πανω του!:D

xDoop3.png

pcDup3.png

Άμα έχεις καεί απ τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι.. Αλλά πράγματι η εμπιστοσύνη στον γιατρό και η θετική σκέψη, είναι το παν.

Ετσι ακριβως!Γιατι υπαρχουν και αυτοι οι γιατροι που εκμεταλευονται καταστασεις και τον πονο του καθενα!Και δυστιχως ειναι πολλοι!

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...