Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι να σου πω.. Μία δεύτερη γνώμη δε βλάπτει αλλά είναι πολύ πιθανόν να σου δώσει και άλλες εξετάσεις να κάνεις και να μπερδευτείς. Και μένα τις πρώτες, τις βασικές ο γυναικολόγος μου τις έδωσε. Όταν όμως με έστειλε στην αιματολόγο εκείνη θεώρησε σκόπιμο να με ξετινάξει επιμένοντας κιόλας ότι σίγουρα θα βρεθεί και κάτι επιπλέον!! Φυσικά τις έκανα και φυσικά δε βρέθηκε τίποτα άλλο! Μετά πήγα και στο 2ο γυναικολόγο (με παρακολουθούσαν δύο μέχρι να αποφασίσω ποιόν θα κρατήσω) και ο άνθρωπος έπαθε σοκ από το ψάξιμο που έκανα! Και δεν ήξερα και πώς να δικαιολογηθώ, αφού δεν του είπα ότι είχα πάει και σε άλλο γιατρό αλλά ότι πήγα από μόνη μου σε διαγνωστικό και ζήτησα το πλήρες πακέτο της θρομβοφιλίας:confused:

χα χα κι εγώ για να μην πω στον γιατρό μου ότι πήγα σε άλλον γιατρό για δεύτερη γνώμη, του είπα ό,τι ακριβώς μου είπε ο 2ος, αλλά τάχα ότι τα βρήκα από το ίντερνετ..

Θα νομίζουν ότι τρελλαθήκαμε και κάνουμε του κεφαλιού μας.. ή μας έχουν πάρει χαμπάρι και παίζουν το παιχνίδι μας.. Δεν αποκλείεται..

εγω παραμονες Χριστουγεννων επλεα σε πελαγη ευτυχιας(εγκυμοσυνης)δηλαδη αλλα να σου πω κατι θα ξαναμεινω εγκυος καποια στιγμη οποτε δεν θα κλαψω τωρα θα σκεφτω θετικα αλλωστε μου ταιριαζει περισσοτερο...(διδυμος στο ζωδιο καταλαβαινεται!!!!!!)χαχαχα

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ!!:-(Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΩ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΛΩΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ''ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ''! ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ!!!:lol:

KAΛΕ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΜΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ?ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!:lol:

GIASEMI MOY ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ!!!Κ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Αχ μπράβο κι έχω αφραγκιές!!!!!!! :cool:

γεια σου mama κι εγω το ιδιο επαθα...καποια στιγμη ειχα μπερδευτει!!!!!!δεν ηξερα τι να πρωτογραψω...πως εισαι?????:lol:

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!:lol:

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο κι έχω αφραγκιές!!!!!!! :cool:

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣ!!!!:-P

ΑΝ Κ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΚΡΙΣΗ!ΟΛΟ ΛΕΜΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΕΞΟΔΩΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ Η' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Η' ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!:lol:

tounts νομιζω πως οι γιατροι με το internet εχουν βρει κακο μπελα!!!!!!!mama μπραβο και για ολες τις προσπαθειες που εχεις κανει για τους αλλους και για την αισιοδοξια σου....ετσι προχωραμε δυναμικαααα...ωχ σαν πολιτικος ακουστηκα αυτο δεν ειναι κ πολυ καλο!!!!!!!εγω οταν συνηλθα απο τη ναρκωση ειπα στο γιατρο μου ξερουν οι δικοι μου οτι ειμαι ενταξει...??????δεν κοιταγα να ξυπνησω τρομαρα μου...αυτα κανουμε ομως χαχαχα !!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Και γω σας αφήνω κορίτσια! Αν προλάβω με το μαγείρεμα και το σίδερο να μπω και από το σπίτι αργότερα, καλώς. Αλλιώς θα τα πούμε αύριο πάλι!! Σας φιλώ όλες!!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

χα χα κι εγώ για να μην πω στον γιατρό μου ότι πήγα σε άλλον γιατρό για δεύτερη γνώμη, του είπα ό,τι ακριβώς μου είπε ο 2ος, αλλά τάχα ότι τα βρήκα από το ίντερνετ..

Θα νομίζουν ότι τρελλαθήκαμε και κάνουμε του κεφαλιού μας.. ή μας έχουν πάρει χαμπάρι και παίζουν το παιχνίδι μας.. Δεν αποκλείεται..

Άσε μεγάλη νίλα!! Αυτοσχεδίασα εκείνη τη στιγμή! Και είχα και το φόβο μην πεταχτεί ο άντρας μου και μαρτυρήσει τίποτα και με ξεφτιλίσει τελείως:rolleyes:! Αχ τι τραβάμε!!!!

IchNp3.png

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣ!!!!:-P

ΑΝ Κ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΚΡΙΣΗ!ΟΛΟ ΛΕΜΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΕΞΟΔΩΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ Η' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Η' ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!:lol:

20ευρώ το μήνα είναι μόνο το ίντερνετ.. (Αν έχεις υπολογιστή φυσικά)

Ο ψυχολόγος (η φθηνότερη που βρήκα) είναι 60.

Συμφέρει το ίντερνετ δεν το συζητώ! ;)

Βέβαια εντάξει πλάκα κάνω..Έχω κάνει ψυχοθεραπεία στο παρελθόν και δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Μακάρι να ήταν πιο φθηνά και να μην υπήρχαν ταμπού και να έκαναν όλοι! Πολύ καλύτερο κόσμο θα είχαμε!

giasemi καλωσηρθες κι απο μενα κι εγω νεουδι ειμαι κ με εχουν βοηθησει πολυ τα κοριτσια...καθε μερα νιωθω καλυτερα και πιο δυνατη κι αν καμια φορα πεφτω προσπαθω να σκεφτομαι ωραια παργματα και να μιλαω με τα κοριτσια που με νιωθουν!!!!!!κι εγω τις ιδιες σκεψεις κανω με σενα...δεν θελω να μου ξανασυμβει......!!!!!!!!

ΝΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ..

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ. ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ , ΔΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ. ΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΑ ΚΑΦΕ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ , ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΖΟΥΣΕ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ , ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ. ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΒΡΑΔΥΚΑΡΔΙΑ , ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΕΤΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ. ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ: ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΡΕ? ΓΙΑΤΙ? ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΤΙΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΦΟΡΤΙΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΩΘΑΤΕ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Επεξεργάστηκαν by giasemi

giasemi πολυ καλα εκανες και το μοιραστηκες κι εγω νιωθω πολυ καλυτερα οταν τα συζηταω ιδιως σ'αυτο το καφε που ολοι με νιωθουν τοσο πολυ.............το θετικο ειναι πως οι ασχημες στιγμες σταδιακα περνουν κ θα αντικατασταθουν απο ομορφες αυτο εχω αναγκη να πιστευω!!!!!!εγω στις 12-2 επαθα παλινδρομιση κ το μαθαμε τη μερα της αυχενικης διαφανειας...ολα ομως συμβαινουν για καποιο λογο.......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...