Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ότι και να λέτε δίκιο έχετε κορίτσια, αλλά εγώ όλη τη βδομάδα τη πέρασα με ταχυκαρδίες και από χθες νομίζω θα πεταχτεί το αίμα από τις φλέβες!!!!!!!!!!

πάντως πήρα τον γιατρό κ το άλλαξα το ραντεβού για Δευτέρα με το καλό:|:-|:|

να δω πως θα αντέξω...............

ρενιτάκι δεν προλαβαίνω την παρασκευή ακόμα κ αν λήξει γιατι καράβι από εδώ για πειραιά έχει μόνο απόγευμα και δεν θα προλάβω τον γιατρό...άσε που δεν θα έχει ταξί και δεν έχουμε άλλο τρόπο να πάμε στο ιατρείο......

δεν πειράζει, τι να κάνω τώρα, ότι είναι να γινει θα γίνει έτσι κ αλλιώς..

υπομονή.Αχ, ρε κορίτσια πόσο θα ήθελα να μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη, να σκεφτείται φοβάμαι να χαϊδέψω την κοιλιά μου, μήπως κ γίνω συναισθηματική και μετά μου είναι πιό δύσκολο αν κάτι πάει στραβά:oops::oops::oops:τι κρίμα ρε γμτ...μακάρι να ηταν η πρώτη μου και να πήγαινε καλά, να μη φοβόμουν τόσο...

αφού άλλαξες το ραντεβού όλα καλά! (τελικά ανακοινωσαν απεργία κ την Παρασκευη) Έχεις απόλυτο δίκιο να αισθάνεσαι φόβο !Φαντάζομαι ότι όλες που έχουμε περάσει αυτην την τραυματική εμπειρία έτσι θα αισθανόμαστε στην επόμενη εγκυμοσύνη!Αλλά η tounts έχει δίκιο!Ότι έχει να γίνει θα γίνει! Οπότε προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος σου! Ασχολείσου με κάτι άλλο ώστε να ξεχνιέσαι λίγο ! Αλήθεια σε κάθε υπέρηχο δηλαδή θα πρέπει να έρχεσαι αθήνα?

χρύσα81 οπωσδηποτε ένα διάλλειμα το οφείλουμε στον εαυτό μας! με το καλό να ολοκληρωσεις την θεραπεία σου και να ξεκινησεις ξανά! Τα εμβόλια να υποθέσω ότι είναι για τα αντιπατρικά?

καλημέρα κυρίες μου!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Oυφ αντε.... εφτασε η μερα. Αυριο εχω το ντοπλερ και θα δω και τον γιατρο. Θελω να τον ρωτησω και γιαυτο τον πονο που εχω στο ηβικο οστο καθως και τον πονο που αισθανομαι αυτες τις μερες στον τραχηλο. Χθες παλι, ολο συσπασεις ειχα..... μηπως πρεπει να κανω καποιες ενεσεις κορτιζονης μην εχουμε κανενα απροοπτο γεγονος?

Καλημέρα κοριτσάκια..

Χρύσα καλώς ήλθες και πάλι στην παρέα μας... Καλά έκανες και αξιοποίησες το διάστημα των 2 1/2 μηνών για να συνέλθεις.. καλώς ή κακώς η κάθε απόξεση είναι και μια ταλαιπωρία για τον οργανισμό.. σωματική και ψυχολογική βεβαίως βεβαίως.. Χαίρομαι που ξεκίνησες την θεραπεία σου.. όντως αυτό σε πάει μπροστά μια που θεωρείς ότι επιτέλους κάτι κινείται. Εύχομαι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η θεραπεία και πολύ σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα.

Τουντσάκι ο φόβος ποτέ δεν θα μας αφήσει τελείως.. Με τόσα που έχουμε περάσει και τόσα που ακούμε είναι απολύτως δικαιολογημένος... Εγώ όταν με το καλό μείνω έγκυος το σταυρό μου θα κάνω πρωί και βράδυ...

Sosad.. σε λίγο θα σε λέμε Sohappy... Μας το χρωστάς νομίζω!

Εγώ είμαι καλά.. αν εξαιρέσετε το γεγονός ότι χθες το βράδυ εντελώς ξαφνικά ανέβασα πίεση 15 με 10.... κορίτσια γύρναγε όλο το ταβάνι.. ευτυχώς με πήγε ο σύζυγος στο κρεβάτι, ξάπλωσα και ηρέμησα..

L2qIp2.png

έτσι στα καλά καθούμενα Δομνινάκι ανέβασες πίεση ή έχεις προδιάθεση??:confused:

age.png

έτσι στα καλά καθούμενα Δομνινάκι ανέβασες πίεση ή έχεις προδιάθεση??:confused:

Ανέκαθεν είχα υψηλή πίεση αλλά νομίζω ότι χθες παράγινε.. 15 δεν είχε φτάσει ποτέ.. Μάλλον μου βγαίνει μαζεμένη όλη η πίεση των γεγονότων..:shock:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ανέκαθεν είχα υψηλή πίεση αλλά νομίζω ότι χθες παράγινε.. 15 δεν είχε φτάσει ποτέ.. Μάλλον μου βγαίνει μαζεμένη όλη η πίεση των γεγονότων..:shock:

μήπως πρέπει να επισκεφτείς και έναν καρδιολόγο για καλό κ για κακό?? Είναι επικίνδυνη η υψηλή πίεση!!!

age.png

μήπως πρέπει να επισκεφτείς και έναν καρδιολόγο για καλό κ για κακό?? Είναι επικίνδυνη η υψηλή πίεση!!!

Προς το παρόν θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε.. Δεν θέλω να βάζω σκοτούρες τώρα στο κεφάλι μου.. Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως Ρενιτάκι:D

L2qIp2.png

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!!!Σήμερα είμαι πολύ χάλια !!!!Ορμονικά είμαι έτοιμη να σκάσω και εκτός από λίγα ροζ , κανονική περίοδος γιοκ!!!!Μέσα στα νεύρα είμαι και μαλώνω με όλους!!!Επειδή το προηγούμενο διάστημα δεν κατάρρευσα δε σημαίνει οτι είμαι καλά!!!Εχω και τις σκατομέρες μου!!!!ΑΑΑΑ τώρα μόλις με πήρε τηλέφωνο ο αντρούλης μου να μου πει οτι μου πήρε φόρεμα και μποτάκια δώρο!!!!Εχει και τα καλά της η σκατομέρα!!!Αν και δε μου λένε τίποτα τα υλικά πια , η κινηση του μετρησε για να νοιώσω καλύτερα!!!!Λοιπόν στα δικά μας τώρα!!!

Sosad όλες σε καταλαβαίνουμε κοριτσάκι μου και όλες λίγο πολύ το ίδιο αγχος θα έχουμε αλλά η μόνη αλήθεια είναι μία και μόνη!!!Οτι είναι να γίνει θα γίνει ,απλά το πολύ άγχος μπορεί να κάνει κακό σε μια εγκυμοσύνη με κάποιες δυσκολίες!!!Για αυτό προσπάθησε να το ελέγξεις όσο μπορείς!!

Blue velvet συζήτα με το γιατρό σου οπωςδήποτε για την ένεση κορτιζόνης!!Μη το αφήνεις!!

Xrysa καλή επιτυχία με τα εμβόλια και γρήγορα με θετική χοριακή!!!!Και ένα υγιές μωράκι!!!τι εμβόλια άρχισες?Με ενδιαφέρει πολύ!!!Και γω θα πάω σε ανοσολόγο και έχω πολλά να πω!!!Εγω κορίτσια εχω επισκεφτεί και στο παρελθόν ανοσολόγο και παλίοτερα μαλιστα είχα κάνει και εμβόλια για αντιπατρικά !!Μετά όμως δεν εμεινα έγκυος (τότε έκανα τη 2η προσπάθεια εξωσωματικής)και έτσι κι αλλιώς μετά ,είχα αμφιβολίες!!!Τώρα όμως που είπα δεν αφήνω τίποτα στη τύχη θα πάω σε αυτόν που είναι πολύ ειδικός ανοσολόγος και αναπαραγωγής για να δει όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει και να μου πει τι μου λείπει και τελος πάντων να βασιστώ στη γνώμη του!!!Και να κάνω και κάποιες μοριακές εξετάσεις που έχουν σχέση με to DNA μας και αν το σώμα μου αναγνωρίζει το έμβρυο όχι ως ξένο αλλά ως δικό μου μόνο και γιαυτό δεν το προστατευω με δεσμευτικά αντισώματα αλλά το διώχνω αφού δε το αναγνωρίζω ώς έμβρυο που θα πρεπε να έχει και πατρικά στοιχεία!!!Η αλήθεια είναι οτι έχει πολύ κόσμο αυτός ο γιατρός γιατί δεν έχει και κάθε μέρα ιατρείο!!!Μίλησα με το γραμματέα του και μου πε να ξαναπάρω χθες αλλά δε μπόρεσα να πάρω!!!!Τέλος πάντων θα πάω τότε και ότι γίνει!!!!Φιλάκια σε όλες!!!

...η tounts έχει δίκιο!

Να την ακούτε τη τουντς!! Έχει πάντα δίκιο!!! :D (πλακίτσα ρε κορίτσια.. Αμέσως να στραβοκοιτάξετε.. Α πα πα πα πα)

Oυφ αντε.... εφτασε η μερα. Αυριο εχω το ντοπλερ και θα δω και τον γιατρο. Θελω να τον ρωτησω και γιαυτο τον πονο που εχω στο ηβικο οστο καθως και τον πονο που αισθανομαι αυτες τις μερες στον τραχηλο. Χθες παλι, ολο συσπασεις ειχα..... μηπως πρεπει να κανω καποιες ενεσεις κορτιζονης μην εχουμε κανενα απροοπτο γεγονος?

Δηλαδή δεν έχεις μιλήσει με τον γιατρό γι αυτά τα θέματα ούτε τηλεφωνικά; Μπράβο ψυχραιμία!! Εγώ τον έχω ζαλίσει τον άνθρωπο.

Τουντσάκι ο φόβος ποτέ δεν θα μας αφήσει τελείως.. Με τόσα που έχουμε περάσει και τόσα που ακούμε είναι απολύτως δικαιολογημένος... Εγώ όταν με το καλό μείνω έγκυος το σταυρό μου θα κάνω πρωί και βράδυ.....

Όταν πήρα το δίπλωμα αυτοκινήτου και ξαμολύθηκα στους δρόμους με το σαραβαλάκι μου, έλεγα στον αδερφό μου "φοβάμαι" και μου έλεγε "ο φόβος σώζει".

Εγώ είμαι καλά.. αν εξαιρέσετε το γεγονός ότι χθες το βράδυ εντελώς ξαφνικά ανέβασα πίεση 15 με 10.... κορίτσια γύρναγε όλο το ταβάνι.. ευτυχώς με πήγε ο σύζυγος στο κρεβάτι, ξάπλωσα και ηρέμησα..

Δεν μπορεί εντελώς ξαφνικά.. Μήπως μίλησες με την πεθερά; ;)

Όταν πήρα το δίπλωμα αυτοκινήτου και ξαμολύθηκα στους δρόμους με το σαραβαλάκι μου, έλεγα στον αδερφό μου "φοβάμαι" και μου έλεγε "ο φόβος σώζει".

Και πολύ σωστά είπε ο αδερφός σου :D

Δεν μπορεί εντελώς ξαφνικά.. Μήπως μίλησες με την πεθερά; ;)

Δεν μίλησα με την πεθερά.. όμως εκείνη τη στιγμή άκουγα τον άνδρα μου να παραπονιέται για το στομάχι του.. λες να φταίει αυτό; Πλάκα πλάκα ήταν εντελώς ξαφνικά...:cry:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

O γιατρος με ειχε δει πριν 20 μερες και μου ειχε πει οτι το μωρο ειναι καλα και πως ειχε σχεδον 5 εκατοστα τραχηλο. Να μην ανησυχω και να ξεκουραζομαι και να παιρνω μπουσκοπαν πλας οταν εχω πονους.

Τωρα βεβαια τα συμπτωματα εγιναν λιγο πιο εντονα αυτες τις μερες, οποτε εν αναμονη του ραντεβου, αν και εφοσον γινει το δρομολογιο του πλοιου αυριο.

....Μέσα στα νεύρα είμαι και μαλώνω με όλους!!!Επειδή το προηγούμενο διάστημα δεν κατάρρευσα δε σημαίνει οτι είμαι καλά!!!Εχω και τις σκατομέρες μου!!!!ΑΑΑΑ τώρα μόλις με πήρε τηλέφωνο ο αντρούλης μου να μου πει οτι μου πήρε φόρεμα και μποτάκια δώρο!!!!Εχει και τα καλά της η σκατομέρα!!!Αν και δε μου λένε τίποτα τα υλικά πια , η κινηση του μετρησε για να νοιώσω καλύτερα!!

Όλος ο κόσμος έχει σκατομέρες. Πόσο μάλλον εσύ που δεν πέρασες και λίγα.. Δικαιολογείσαι!! Μάλωσε με όποιον θες και κοπάνα και κανένα μαξιλάρι να εκτονωθείς.. Κι αν εργάζεσαι, κοπάνα και το αφεντικό. Δεν παθαίνουν τίποτα αυτοί.. ;) Και το βράδυ φόρα το φόρεμα και τα μποτάκια, πιες και κανένα ποτάκι, δώσε κι ένα φιλάκι στον σύζυγο που 'έγραψε' με τα δωράκια του και όλα καλά θα πάνε!! Στο υπόσχομαι!!!!

Δεν μίλησα με την πεθερά.. όμως εκείνη τη στιγμή άκουγα τον άνδρα μου να παραπονιέται για το στομάχι του.. λες να φταίει αυτό; Πλάκα πλάκα ήταν εντελώς ξαφνικά...:cry:

Μήπως έκανες κανένα συνειρμό.. Πάντως αν επαναληφθεί, συμβουλέψου και κανένα γιατρό.. Αν όχι, δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας.. Συμβαίνουν αυτά! Άλλωστε πιέζεσαι αρκετά. Είσαι στην αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη προσπάθεια και η αγωνία κορυφώνεται.. Έτσι δεν είναι;

Μήπως έκανες κανένα συνειρμό.. Πάντως αν επαναληφθεί, συμβουλέψου και κανένα γιατρό.. Αν όχι, δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας.. Συμβαίνουν αυτά! Άλλωστε πιέζεσαι αρκετά. Είσαι στην αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη προσπάθεια και η αγωνία κορυφώνεται.. Έτσι δεν είναι;

Αποφάσισα να μην πιεστώ καθόλου αυτή τη φορά.. Ούτως ή άλλως όλα είναι προγραμματισμένα και τακτοποιημένα.. Είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε.. Συνειρμό πάντως δεν έκανα.. τ' ομολογώ!:P

L2qIp2.png

O γιατρος με ειχε δει πριν 20 μερες και μου ειχε πει οτι το μωρο ειναι καλα και πως ειχε σχεδον 5 εκατοστα τραχηλο. Να μην ανησυχω και να ξεκουραζομαι και να παιρνω μπουσκοπαν πλας οταν εχω πονους.

Τωρα βεβαια τα συμπτωματα εγιναν λιγο πιο εντονα αυτες τις μερες, οποτε εν αναμονη του ραντεβου, αν και εφοσον γινει το δρομολογιο του πλοιου αυριο.

Για μένα πάντως 20 μέρες χωρίς να μιλήσω στον γιατρό, είναι αδιανόητο.. Αφού του έχω πει ότι θα του τηλεφωνώ και μετά ..όταν με το καλό έρθει η μπουμππού.. :D

Είσαι ήρωας πάει και τελείωσε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...