Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

δομνινα μου τα παιδια σημερα ειναι πανεξυπνα εμενα προχθες η δικη μου μαλωνε τον ξαδερφο της που ειναι 8 χρονια μεγαλυτερος διοτι επαιζε με το λαπ τοπ μας κ του κοπαναγε τα χερια να μην το ακουμπαει

τουντσακι τα γιουτοπαρ τα επαιρνα απο τον 5ο μεχρι που γεννησα κ ειναι απαισιααααα

μου εφερναν ταχυκαρδιες

λουλουδιρα μου τα νατουραλ κιλερς τα παιρνουν νομιζω οπιαδηποτε στιγμη εμενα ενας γιατρος(ειχα παει σε αυτον για δευτερη γνωμη) ηθελε να με στειλει Αθηνα να κανω την εξεταση 3 μηνες μετα την αποξεση καλιτερα που δεν τον ακουσα ειναι αναξιοπιστα κ αποτι διαβασα ιντερνετικα μπορει να ειναι κ επικυνδινα αν δεν κανω λαθος κ κοπελα απο εδω μεσα τα εκανε κ ξαναειχε αποβολη κ αν θυμαμαι καλα ηταν η κριστι.

σοσαντ σε αφησα τελευταια.θες να ερθω πουλακι μου να σου ριξω ξυλο?το σπορακι σου εκει ειναι κ θα ειναι μια χαρα αν δεν κανεις ετσι κ γω ετσι εκανα κ τι καταλαβα εβγαλα ενα νευρασθενικο παιδι που πεταγεται με το παραμικρο

τα συμπτωματα μια θα ερχονται μια θα φευγουν δεν ειναι μονιμα πηγαινε στο νοσοκομειο πες οτι εισαι εγκυος κ οτι πονας πολυ αλλιως δεν σε κοιταν οχι τπτ αλο για να ηρεμησεις

ολα καλα θα ειναι στο λεω εγω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλά τουνσάκι είσαι γλύκα!!!σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία να ψάξεις!γι αυτό σας αγαπάω!!!!

την είχα βρει κ εγώ αυτή τη γυναικολόγο στον κατάλογο αλλά τελικά έχει φύγει από το νησί:shock::shock::shock:

είμαι 8w3d σήμερα...αχ, ρε γμτ να μπορούσα να δω τι γίνεται εκει μέσα.....:?:-?

Το φαντάστηκα ότι θα την είχες βρει κι εσύ, αλλά λέω αν μία στο εκατομμύριο;;; Θα είχε κι αυτή κανέναν δεσμό και θα τον χώρισε.. γι αυτό έφυγε :D

Πάντως είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα.. Εγώ που σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα τρομερούς εμετούς και υπέφερα για δυο μήνες, τα συμπτώματα άρχισαν δειλά δειλά αφού έκλεισα την 9 εβδομάδα... Όπου να ναι, θα περνάς κι εσύ την ώρα σου πάνω απ' το θρόνο.. Αν και δεν είναι απαραίτητο..

τα παιδια σημερα ειναι πανεξυπνα

είναι πανέξυπνα, αλλά όχι από μόνα τους..Είπαμε! Παίρνουν από τη μαμά τους!! :wink:

τουντσακι τα γιουτοπαρ τα επαιρνα απο τον 5ο μεχρι που γεννησα κ ειναι απαισιααααα μου εφερναν ταχυκαρδιες

Κατάλαβα!! καλοπέρασες κι εσύ!! Κι ύστερα λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή της γυναίκας.. Εμένα μου λες; :|

καλημέρα καλημέρα!

sosad θα συμφωνήσω με τις προλαλησασες ... σίγουρα το σποράκι σου ειναι μια χαρά!! Μην ασχολείσαι με τα συμπτώματα γιατί αυτά έχουν να κάνουν περισσότερο με τα επίπεδα των ορμονων παρά με την κατάσταση του μωρού σου!! Οπότε μην το έχεις ως ένδειξη. Σε ότι αφορά τις απεργίες από ότι βλέπω η ναυτική ομοσπονδία έχει ανακοινώσει για την ώρα απεργία μέχρι και την Πέμπτη. Μπορεί την Παρασκευή να μην είστε πλέον αποκλεισμένοι!! Όπως και να χει κοίτα να ηρεμήσεις γιατί αυτη η ψυχολογία μόνο καλό δεν κάνει στο μωρό σου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Ότι και να λέτε δίκιο έχετε κορίτσια, αλλά εγώ όλη τη βδομάδα τη πέρασα με ταχυκαρδίες και από χθες νομίζω θα πεταχτεί το αίμα από τις φλέβες!!!!!!!!!!

πάντως πήρα τον γιατρό κ το άλλαξα το ραντεβού για Δευτέρα με το καλό:|:-|:|

να δω πως θα αντέξω...............

ρενιτάκι δεν προλαβαίνω την παρασκευή ακόμα κ αν λήξει γιατι καράβι από εδώ για πειραιά έχει μόνο απόγευμα και δεν θα προλάβω τον γιατρό...άσε που δεν θα έχει ταξί και δεν έχουμε άλλο τρόπο να πάμε στο ιατρείο......

δεν πειράζει, τι να κάνω τώρα, ότι είναι να γινει θα γίνει έτσι κ αλλιώς..

υπομονή.Αχ, ρε κορίτσια πόσο θα ήθελα να μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη, να σκεφτείται φοβάμαι να χαϊδέψω την κοιλιά μου, μήπως κ γίνω συναισθηματική και μετά μου είναι πιό δύσκολο αν κάτι πάει στραβά:oops::oops::oops:τι κρίμα ρε γμτ...μακάρι να ηταν η πρώτη μου και να πήγαινε καλά, να μη φοβόμουν τόσο...

HDfQp3.png

tountsaki κατάλαβα θα ναι σαν το prepair που έπαιρνα και γω παλιότερα και είχα 120 σφυγμούς!!!!Αμα είναι να ηρεμεί η μήτρα χαλάλι!!!!

Πήρα τον ανοσολόγο να κλείσω ραντεβού και μου πε σε 20 μέρες!!!!Εχω περίπου 28 μέρες από την αποβολή , αν περάσουν και άλλες 20 μέρες δε θα ν αι αργά για εξετάσεις?Πχ τα ΝΚ μήπως φαίνονται κοντά στη κύηση?Αμα γνωρίζει κάποια ας μου πει!!Please!!!

Τα ΝΚ είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν.. Εγώ πήγα στον αιματολόγο 2 μήνες σχεδόν από την απόξεση και ήταν εκεί... Απλά εάν υπάρχουν στον οργανισμό σου στην εγκυμοσύνη φουντώνουν περισσότερο.. Αλλά δεν τα πολυπιστεύουν πια.. Μην ανησυχείς!

L2qIp2.png

Ότι και να λέτε δίκιο έχετε κορίτσια, αλλά εγώ όλη τη βδομάδα τη πέρασα με ταχυκαρδίες και από χθες νομίζω θα πεταχτεί το αίμα από τις φλέβες!!!!!!!!!!

πάντως πήρα τον γιατρό κ το άλλαξα το ραντεβού για Δευτέρα με το καλό:|:-|:|

να δω πως θα αντέξω...............

ρενιτάκι δεν προλαβαίνω την παρασκευή ακόμα κ αν λήξει γιατι καράβι από εδώ για πειραιά έχει μόνο απόγευμα και δεν θα προλάβω τον γιατρό...άσε που δεν θα έχει ταξί και δεν έχουμε άλλο τρόπο να πάμε στο ιατρείο......

δεν πειράζει, τι να κάνω τώρα, ότι είναι να γινει θα γίνει έτσι κ αλλιώς..

υπομονή.Αχ, ρε κορίτσια πόσο θα ήθελα να μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη, να σκεφτείται φοβάμαι να χαϊδέψω την κοιλιά μου, μήπως κ γίνω συναισθηματική και μετά μου είναι πιό δύσκολο αν κάτι πάει στραβά:oops::oops::oops:τι κρίμα ρε γμτ...μακάρι να ηταν η πρώτη μου και να πήγαινε καλά, να μη φοβόμουν τόσο...

Κορίτσι μου γλυκό απολύτως κατανοητή η ψυχική σου κατάσταση.. Σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε για χώρα δυστυχώς τα αυτονόητα δεν είναι καθόλου αυτονόητα.. Τη Δευτέρα το σποράκι σου θα είναι εκεί!

L2qIp2.png

...Αχ, ρε κορίτσια πόσο θα ήθελα να μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη, να σκεφτείται φοβάμαι να χαϊδέψω την κοιλιά μου, μήπως κ γίνω συναισθηματική και μετά μου είναι πιό δύσκολο αν κάτι πάει στραβά:oops::oops::oops:τι κρίμα ρε γμτ...μακάρι να ηταν η πρώτη μου και να πήγαινε καλά, να μη φοβόμουν τόσο...

Έτσι είναι.. κι εγώ ακόμα μέσα στην αγωνία είμαι.. Αλλά μήπως έτσι καταφέρνουμε και τίποτα; Άλλωστε ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει..

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε;

Sosad δυστυχως η εγκυμοσυνη για μας δεν θα ειναι απολαυση!Παντα θα εχουμε το ανχος!Ομως ισως θα ειναι μεγαλυτερη η χαρα οταν κρατησουμε το μωρακι μας!Σου ευχομαι ολα να πανε τελεια και οσο μπορεις χαλαρα αν και καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο!ποσων εβδομαδων εισαι;

Louloudira εχω καιρο να μπω!Τι εγινε;Λυπαμαι πολυ!μην απελπιζεσαι ομως!Ολα θα γινουν!

Εγω προχθες τη Δευτερα ξεκινησα θεραπεια επιτελους!Πηγα στον ανοσολογο και εκανα το πρωτο εμβολιο!Το επομενο στις 7/11!Περασαν 2μιση μηνες απο τη τελευταια παλλινδρομη και επιτελους περασε ο καιρος και τωρα μπηκαμε στο προγραμμα!Μεχρι τα μεσα του Δεκεμβρη θα παει και μετα θα εχουμε την "αδεια" να προσπαθησουμε!Ελπιζω ολα να πανε καλα την αλλη φορα!Αισθανομαι αισιοδοξη παντως!Μου χρειαζοταν τελικα αυτο το 2μηνο για ηρεμησω και παρω να δυναμεις!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Χρύσα ωραία νέα!

σίγουρα χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνέλθεις κυρίως ψυχολογικά μετά την απόξεση, νομίζω όμως πως όταν ξεκινάς πάλι προσπάθειες ή στην περίπτωση σου την θεραπεία που χρειάζεσαι, νιώθεις ότι παίρνουν τον δρόμο τους πλέον τα πράγματα και ότι προχωράς!

με το καλό λοιπόν να ολοκληρώσετε τις θεραπείες και γρήγορα με μια τεράστια κοιλιά για το 2012!!!

Εγώ είμαι 8w3d σήμερα και καρδούλα ακούσαμε στις 7w1d, όπως καταλαβαίνεις αυτες οι βδομάδες είναι κρίσιμες για να δούμε σε πρώτη φάση αν θα προχωρήσει οπότε με έχει φάει η αγωνία...έτυχε κ αυτό με τα καράβια και είμαι χάλια:twisted::twisted::twisted:

άσε που δεν περνάν οι μέρες με τίποτα...νιώθω λες και σταμάτησε ο χρόνος από τότε που έκανα τεστ και βγήκε θετικό:shock:

HDfQp3.png

Χρύσα ωραία νέα!

σίγουρα χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνέλθεις κυρίως ψυχολογικά μετά την απόξεση, νομίζω όμως πως όταν ξεκινάς πάλι προσπάθειες ή στην περίπτωση σου την θεραπεία που χρειάζεσαι, νιώθεις ότι παίρνουν τον δρόμο τους πλέον τα πράγματα και ότι προχωράς!

με το καλό λοιπόν να ολοκληρώσετε τις θεραπείες και γρήγορα με μια τεράστια κοιλιά για το 2012!!!

Εγώ είμαι 8w3d σήμερα και καρδούλα ακούσαμε στις 7w1d, όπως καταλαβαίνεις αυτες οι βδομάδες είναι κρίσιμες για να δούμε σε πρώτη φάση αν θα προχωρήσει οπότε με έχει φάει η αγωνία...έτυχε κ αυτό με τα καράβια και είμαι χάλια:twisted::twisted::twisted:

άσε που δεν περνάν οι μέρες με τίποτα...νιώθω λες και σταμάτησε ο χρόνος από τότε που έκανα τεστ και βγήκε θετικό:shock:

Sosad μπραβο κοριτσακι μου!Ολα καλα θα πανε!Να σκεφτεσαι θετικα και αισιοδοξα!Το ανχος μονο κακο κανει και δεν εχει νοημα!Αλλα ξερω οτι δεν ειναι ευκολο!Εγω ακομα και τωρα τρεμω οταν σκεφτομαι την επομενη εγκυμοσυνη!Ολα ομως θα πανε καλα και θα περασει ο χρονος!Τι περιεργο πραγμα αυτος ο χρονος!Οταν θελεις να περασει γρηγορα δεν περναει με τιποτα ο ατιμος και αλλες φορες φευγει και ουτε που το καλαβαινεις!Θα περασει ομως θελει δεν θελει να κλεισεις τις 12 εβδομαδες και μετα να χαλαρωσεις!;)

xDoop3.png

pcDup3.png

xrysa1981 εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη θεραπεία και πολύ γρήγορα να δεις και θετικό τεστ! Και μετά θα δεις.. Θα περάσει ο καιρός, θα έρθει το μπιρμπιλόνι σου και δεν θα το καταλάβεις.. Ω ναι!! :)

xrysa1981 εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη θεραπεία και πολύ γρήγορα να δεις και θετικό τεστ! Και μετά θα δεις.. Θα περάσει ο καιρός, θα έρθει το μπιρμπιλόνι σου και δεν θα το καταλάβεις.. Ω ναι!! :)

Αχ σε ευχαριστω πολυ tounts!Πιστευω πως η επομενη εγκυμοσηνη θα ειναι η τυχερη!Φοβαμαι πολυ βεβαια οταν το σκεφτομαι αλλα θα το ξεπερασω!!!Παντως ειμαι καλα ψυχολογικα τωρα!

εσυ το εφαγες το μισο ε;αντε ακομα λιγο!:D

xDoop3.png

pcDup3.png

Αχ σε ευχαριστω πολυ tounts!Πιστευω πως η επομενη εγκυμοσηνη θα ειναι η τυχερη!Φοβαμαι πολυ βεβαια οταν το σκεφτομαι αλλα θα το ξεπερασω!!!Παντως ειμαι καλα ψυχολογικα τωρα!

εσυ το εφαγες το μισο ε;αντε ακομα λιγο!:D

Όλα καλά θα πάνε! Θα είναι η τυχερή σου οπωσδήποτε!! Όσο για τον φόβο, αν κρίνω από μένα, σου εγγυώμαι ότι θα είναι πιστός σου φίλος απ' την αρχή μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...