Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ήρθα και εγώ και είμαι μες στα νεύρα και τη στενοχώρια...

όλη την εβδομάδα έχω τρελαθεί γιατί νομίζω πως εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα και νιώθω πως κάτι δεν πάει καλα..

περιμένω πως και πως την παρασκευή που έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να δω τι στο καλό συμβαίνει εκεί μέσα...

και τώρα μαθαίνω πως συνεχίζονται οι απεργίες και δεν θα έχουμε καράβια μέχρι την παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είμαι αποκλεισμένη στο βρωμόνησο και δεν μπορώ να πάω να δω τι συμβαίνει στο σποράκι.....κορίτσια θα βάλω τα κλάμματα....

εδώ δεν υπάρχει γυναικολόγος εκτός από το νοσοκομείο για το οποίο δεν έχω ακούσει καλά λόγια....και να σας πω την αλήθεια φοβάμαι να πάω εδώ γιατί αν μου πουν ότι το έχασα πως θα περιμένω να λήξει η απεργία για να πάω στην αθήνα να κάνω απόξεση?????θα το χάσω το μυαλό μου...............

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΙΡΙΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Και ακόμα κ αν πάνε καλά τα πράγματα πως θα αντιμετωπίσω όλες τις δυσκολίες μιας τόσο επικίνδυνης εγκυμοσύνης χωρίς γιατρό κοντά μου και με ένα χειμώνα γεμάτο απεργίες????

θέλω να φύγω από εδω......θέλω να πάω στον πολιτισμό....σε άλλη χώρα αν γίνεται...γίνεται????

τι θα απογίνουμε εδώ πέρα στο τρίτο κόσμο που ζούμε????

HDfQp3.png

Ήρθα και εγώ και είμαι μες στα νεύρα και τη στενοχώρια...

όλη την εβδομάδα έχω τρελαθεί γιατί νομίζω πως εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα και νιώθω πως κάτι δεν πάει καλα..

περιμένω πως και πως την παρασκευή που έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να δω τι στο καλό συμβαίνει εκεί μέσα...

και τώρα μαθαίνω πως συνεχίζονται οι απεργίες και δεν θα έχουμε καράβια μέχρι την παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είμαι αποκλεισμένη στο βρωμόνησο και δεν μπορώ να πάω να δω τι συμβαίνει στο σποράκι.....κορίτσια θα βάλω τα κλάμματα....

εδώ δεν υπάρχει γυναικολόγος εκτός από το νοσοκομείο για το οποίο δεν έχω ακούσει καλά λόγια....και να σας πω την αλήθεια φοβάμαι να πάω εδώ γιατί αν μου πουν ότι το έχασα πως θα περιμένω να λήξει η απεργία για να πάω στην αθήνα να κάνω απόξεση?????θα το χάσω το μυαλό μου...............

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΙΡΙΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Κοριτσάκι μου καταρχήν ψυχραιμία.. Λογικό είναι να φοβάσαι και να ανησυχείς μετά από όλα όσα έχεις περάσει και ο ψυχισμός σου να είναι ιδιαίτερα ευάλωτος αυτή τη στιγμή..

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε ένας γυναικολόγος σε αυτό το νησί που είναι το μεγαλύτερο των Κυκλάδων. Μην τρελαθούμε κιόλας.. Σίγουρα όλο και κάποιος θα υπάρχει.. Στην τελική προκειμένου να ηρεμήσεις πήγαινε στο Νοσοκομείο.. Θα υπάρχει κάποιος αξιόλογος εκεί μέσα να σου κάνει έναν υπέρηχο της προκοπής..

Το αεροπλάνο δεν το σκέφτεσαι ως λύση;

L2qIp2.png

Πηρα γιουτοπαρ αλλα ηταν σκετος θανατος και το εκοψα. Προσπαθω να αντιμετωπισω την κατασταση με μπουσκοπαν πλας. Χθες το βραδυ ηταν ενα δραμα.... Καθε φορα που πηγαινα να σηκωθω απο το κρεβατι, ηταν και ενα μικρο μαρτυριο, μεχρι να ακουστει το πρωτο κρακ, οτι κατι μπηκε στην θεση του στην λεκανη μου. Πολυς πονος σου λεω.... ανοιγουν τα κοκαλα μου και υποφερω.

Όντως το γιουτοπάρ είναι δράμα.. Εγώ μισό κάθε βράδυ παίρνω προληπτικά και φροντίζω να το καταπίνω λίγο πριν με πάρει ο ύπνος, γιατί αλλιώς τρελλαίνομαι!! Υπομονή... Τον φάγαμε τον γάιδαρο!! ;)

Θα σας παραθέσω ένα διάλογο μεταξύ εμού και της ανηψιάς μου (ηλικίας 3 1/2 και μεγάλη μου αδυναμία)...

Σήμερα το πρωί πάω δίπλα στον αδερφό μου για να τους πω μια καλημέρα.. Με το που με βλέπει η μικρή τρέχει πάνω μου να με αγκαλιάσει.. Γονατίζω για να φτάσω στο ύψος της και με παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά και μου λέει: Σου έλειψα ε;

Εν συνεχεία εκεί που κουβεντιάζουμε της λέω: Θα έρθεις να σε πάρω σπίτι μου για πάντα; να είσαι το μωρό μου αφού εγώ δεν έχω παιδάκι; Όχι μου απαντά.. Γιατί όχι τη ρωτάω; Αφού έρχεσαι πάντα εδώ μου απαντάει..!!!

Πανέξυπνη η μικρή εεε; Σου λέει έτσι έχω και τους γονείς μου και τη θεία... ;)

Διαφημίσεις

sosad.. Είναι πραγματικά δύσκολο αυτό που περνάς.. Στη θέση σου κι εγώ να τσιρίξω θα ήθελα.. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.. Είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά και θα πάνε και καλά!! Τσάμπα ανησυχείς..

Κοριτσάκι μου καταρχήν ψυχραιμία.. Λογικό είναι να φοβάσαι και να ανησυχείς μετά από όλα όσα έχεις περάσει και ο ψυχισμός σου να είναι ιδιαίτερα ευάλωτος αυτή τη στιγμή..

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε ένας γυναικολόγος σε αυτό το νησί που είναι το μεγαλύτερο των Κυκλάδων. Μην τρελαθούμε κιόλας.. Σίγουρα όλο και κάποιος θα υπάρχει.. Στην τελική προκειμένου να ηρεμήσεις πήγαινε στο Νοσοκομείο.. Θα υπάρχει κάποιος αξιόλογος εκεί μέσα να σου κάνει έναν υπέρηχο της προκοπής..

Το αεροπλάνο δεν το σκέφτεσαι ως λύση;

Αχ, Δομνινάκι μου έτσι έλεγα και εγώ όταν ήρθαμε πριν 6 μήνες, αλλά είναι γεγονός ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένας ιδιώτης γυναικολόγος!!!!Μόνο στο νοσοκομείο το οποίο επίσης απεργεί!!!!

ΑΑΑ επίσης έχουμε ωραιότατο αεροδρόμιο, αλλά δεν υπάρχουν δρομολογημένα αεροπλάνα!!!!μόνο το καλοκαίρι για τους τουριστες!!!!

Αυτά είναι τα χάλια της πρωτεύουσας των κυκλάδων!!!!

HDfQp3.png

Sosad προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη!!! Εχεις δίκιο που ανησυχείς αλλά θα προνοήσει ο Θεούλης για τις μετακινήσεις σου!!!!Πήγαινε να κάνεις έναν υπέρηχο στο νοσοκομείο όπως και να ναι ο γιατρός , πόσο κακός να ναι για έναν υπέρηχο?Ολα θα πάνε καλά !!!!!

Tounts έτσι πληροφοριακά γιατί είναι τόσο χάλια αυτο το yutopar?Πικρό είναι??Τι δημιουργεί και το παίρνεις πριν τον ύπνο ??Μου εξάψατε τη περιέργεια!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Αχ, Δομνινάκι μου έτσι έλεγα και εγώ όταν ήρθαμε πριν 6 μήνες, αλλά είναι γεγονός ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένας ιδιώτης γυναικολόγος!!!!Μόνο στο νοσοκομείο το οποίο επίσης απεργεί!!!!

ΑΑΑ επίσης έχουμε ωραιότατο αεροδρόμιο, αλλά δεν υπάρχουν δρομολογημένα αεροπλάνα!!!!μόνο το καλοκαίρι για τους τουριστες!!!!

Αυτά είναι τα χάλια της πρωτεύουσας των κυκλάδων!!!!

και είχα έναν δεσμό πριν παντρευτώ, που είχε λυσσάξει να ζήσουμε εκεί γιατί είχε σπίτι... Ευτυχώς που τον χώρισα ;)

Διαφημίσεις

Tounts έτσι πληροφοριακά γιατί είναι τόσο χάλια αυτο το yutopar?Πικρό είναι??Τι δημιουργεί και το παίρνεις πριν τον ύπνο ??Μου εξάψατε τη περιέργεια!!!

Το αγαπημένο yutopar είναι χαπάκι για να μη κάνει συσπάσεις η μήτρα. Δεν έχει πρόβλημα στη γεύση..Ένα χαπάκι σαν όλα φαίνεται να είναι, αλλά έχει τρομερές παρενέργειες. Προκαλεί ταχυκαρδίες και τρέμουλο. Στο μαιευτήριο μου το είχαν βάλει στον ορό και όλη μέρα ένιωθα σα να πετάχτηκε κάποιος από το στοπ και παραλίγο να τρακάρω.. Ξέρεις ανησυχία, υπερένταση.. Αλλά τι να κάνουμε; Ας έρθει η μπουμπού και δεν θα ξαναγοράσω τίποτα από φαρμακείο..:)

tountsaki κατάλαβα θα ναι σαν το prepair που έπαιρνα και γω παλιότερα και είχα 120 σφυγμούς!!!!Αμα είναι να ηρεμεί η μήτρα χαλάλι!!!!

Πήρα τον ανοσολόγο να κλείσω ραντεβού και μου πε σε 20 μέρες!!!!Εχω περίπου 28 μέρες από την αποβολή , αν περάσουν και άλλες 20 μέρες δε θα ν αι αργά για εξετάσεις?Πχ τα ΝΚ μήπως φαίνονται κοντά στη κύηση?Αμα γνωρίζει κάποια ας μου πει!!Please!!!

tountsaki κατάλαβα θα ναι σαν το prepair που έπαιρνα και γω παλιότερα και είχα 120 σφυγμούς!!!!Αμα είναι να ηρεμεί η μήτρα χαλάλι!!!!

Πήρα τον ανοσολόγο να κλείσω ραντεβού και μου πε σε 20 μέρες!!!!Εχω περίπου 28 μέρες από την αποβολή , αν περάσουν και άλλες 20 μέρες δε θα ν αι αργά για εξετάσεις?Πχ τα ΝΚ μήπως φαίνονται κοντά στη κύηση?Αμα γνωρίζει κάποια ας μου πει!!Please!!!

ναι ναι ακριβώς!..Τα γιουτοπάρ, αντικατέστησαν τα πρεπάρ. Χαλάλι όπως τα λες..

Δυστυχώς για τα ΝΚ δεν ξέρω τίποτα.. Ο ανοσολόγος τι λέει; Αμάν κι αυτός. Τόσο πολύ δουλειά έχει και πάει το ραντεβού 20 μέρες μετά; Άμα νομίζεις ότι θα είναι αργά πάντως, δεν κλείνεις ραντεβού με άλλον γιατρό;

sosad σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; (σου έστειλα πμ με μια γυναικολόγο που βρήκα στο χρυσό οδηγό)

Καλά τουνσάκι είσαι γλύκα!!!σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία να ψάξεις!γι αυτό σας αγαπάω!!!!

την είχα βρει κ εγώ αυτή τη γυναικολόγο στον κατάλογο αλλά τελικά έχει φύγει από το νησί:shock::shock::shock:

είμαι 8w3d σήμερα...αχ, ρε γμτ να μπορούσα να δω τι γίνεται εκει μέσα.....:?:-?

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...