Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Louloudira μου γλυκιά..

Η θεραπεία που ακολούθησα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και την οποία θα ακολουθήσω και τώρα με τον γιατρό από το Λονδίνο (ο οποίος είναι Έλληνας αλλά ήταν πολλά χρόνια στην Αγγλία) ονομάζεται intralipids.. Νομίζω πως έχει να κάνει αποκλειστικά με το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο και τα αντισώματα που παράγει ο οργανισμός για να το αντιμετωπίσει.. Όσον αφορά τη θρομβοφιλία που έχω, γιατί έχω κι από αυτό καλύπτομαι με την αντιπηκτική που κάνω και το salospir.. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αυτή την εξέταση την αντι-χα γιατί δεν την έχω καταλάβει; μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό;

Καλημέρα κορίτσια!

Δομνίνα συγγνώμη που ξαναρωτάω αλλά και για τα αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα ήξερα οτι δίνουν αντιπηκτική και ασπιρίνη.Αυτή η θεραπεία που λες τα intralipids είναι άλλου είδους φάρμακο ή κάποιο αντιφωσφολιπιδικό αντίσωμα που έχεις??¨Οσο για την αντι χα είναι μια εξέταση που δείχνει το ποσοστό της ηπαρίνης στο αίμα σου.Συνεπώς αν σε καλύπτει η ένεση σου.Επιστημονικά διάβασε αυτό http://www.muschealth.com/lab/content.aspx?id=150384 αλλά η ουσία είναι οτι το anti-xa είναι μονάδα μέτρησης ηπαρίνης!!Καλύτερα να γίνει σε κάποιο μικροβιολογικό που θα σου πει ο αιματολόγος και που κάνουν όλες τις εξετάσεις σχετικές θρομβοφιλίας!!!Είπαμε θα προσέχουμε τά πάντα!!Πάντως εδώ στη πόλη μου που ρώτησα ούτε πότε πρέπει να είχα κάνει τη τελευταία ένεση δε ξέρανε , βέβαια μου το πε η μικροβιολόγος να ρωτήσω ηταν ειλικρινής τουλάχιστον !!Αλλά καλύτερα δεν είναι σε ένα κέντρο που κάνουν συνέχεια αντιχα και εξετάσεις θρομβοφιλίας??

Κάθε μήνυμα που κάνεις quote, για να διαφέρει από το δικό σου, πρέπει να έχει στην αρχή μια παρένθεση με τη λέξη quote=το όνομα του μέλους που το έγραψε, ερωτηματικό και ένα νούμερο.... και στο τέλος πάλι παρένθεση, κάθετη παύλα και τη λέξη quote. Αν δεν έχει στην αρχή και στο τέλος το quote δεν εμφανίζεται σωστά. Εγώ αν δεν το έχει, το βάζω μόνη μου με copy-paste ...

ευχαριστώωωωώ για να δούμε το πέτυχα??

κορίτσια καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να σας αναφέρω την ιστορία μου,διάβαζα συχνά όλα αυτά που γραφάτε στα forum και δεν σας κρύβω πως μου στάθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα μάλιστα με έχουν προετοιμάσει για πολλά πράγματα που μου συνέβηκαν.Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 18/9 έκανα τεστ εγκυμοσύνης που βγήκε θετικό και εγώ και ο σύζυγος μου χαρήκαμε πολύ γιατί θέλαμε πάρα πολύ ένα δεύτερο παιδάκι,έχω ένα αγοράκι 4 ετών,ξέροντας από προγενητικές εξετάσεις ότι πάσχω από θρομβοφιλία ξεκίνησα σε συνεργασία με αιματολόγο αντιπηκτικές ενέσεις .Ολα έδειχναν ότι θα πήγαιναν καλά το μόνο που με ανησυχούσε ήταν ότι η γυναικολόγος μου σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη ήθελε να με βλέπει κάθε βδομάδα,έτσι την περασμένη τετάρτη πήγαμε στο γραφείο της για να δούμε την καρδιακή λειτουργία αλλά δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα μόνο το ότι το εμβρυο είχε μεγαλώσει σε σχεση με τον προηγουμενο υπέρηχο.Πραγματοποιήσα χοριακή η οποία έδειξε 56750 και στην συνέχεια την επισκέφτηκα για άλλη μια φορά με την πεποίθηση ότι αυτη την φορα θα δουμε καρδούλα αλλά και αυτη την φορα τίποτα έτσι την τετάρτη έκανα αλλη μια χοριακή 73000 το αποτελεσμα της κάναμε υπέρηχο στο μαιευτήριο μήπως και ο δικος της δεν εδειχνε κάτι αλλα και εκεί το ίδιο αποτελεσμα ....σήμερα λοιπόν το πρωί προχωρήσαμε σε απόξεση και ιστολογικη ανάλυση η οποία θα έιναι έτοιμη σε 10 μέρες.Τι νιωθω τώρα είναι δύσκολο να το περιγράψω ένιωσα φρικτό πονο εκλαιγα και εγώ και ο ανδρας μου ,να φανταστήτε ο μικρούλης μας που το καταλαβε εκείνες τισ μέρες ήταν λες και δεν υπήρχε στο σπίτι και μόνο όταν ηρεμήσαμε μου είπε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ε του εξήγησα και ξέρω ότι κατάλαβε.....σήμερα μετά που όλα τελείωσαν είμαι ήρεμη ξέρω ότι για να γίνει έτσι κάποιος λόγος θα υπήρχε και ίσως ήταν και καλύτερα τώρα παρά αργότερα να μου πεις τι λες όχι έτσι πιστεύω ότι είναι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν......μια άνωτερη δύναμη φροντίζει για αυτά....μόλις γύρισα σπίτι με περίμενε ο μικρούλης να μου πει ΜΑΜΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και εκεί κατάλαβα ότι είμαι πολύ τυχερή γιατι ο Θεός μου έδωσε ένα παιδάκι και μπορεί και αργότερα να μου δώσει αλλο ενα ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ

Λυπάμαι πολύ για την αποβολή σου!!Πάντα πονάει πολύ τελικά!!Απλά είναι μεγάλη παρηγοριά για το ζευγάρι να το περιμένει και μια μικρή αγκαλιά στο σπίτι!!Λίγο υπομονή και θα ρθει και το αδελφάκι του γιου σου!!!

Διαφημίσεις

dimi751 δυστυχώς όλες εδώ μέσα καταλαβαίνουμε ακριβώς πώς νιώθεις.. Σωστά σκέφτεσαι ότι είναι καλύτερα τώρα παρά αργότερα. Η φύση είναι σοφή! Σε λίγο καιρό θα το ξεπεράσεις πλήρως και θα έρθει και το δεύτερο παιδάκι. Αφού τα κατάφερες μία φορά, είσαι ήδη σε πολύ καλό δρόμο!! :wink:

καλημερα !

dimi751 λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβη..τα κοριτσια εχουν δικιο,οταν σε περιμενει ενα παιδακι στο σπιτι μαλακωνει ο πονος..

σου ευχομαι την επομενη φορα να πανε ολα καλα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Louloudira μου.. όσον αφορά τα Intralipids σου παραθέτω άρθρο που έχει γράψει ο γιατρός μου.. είναι νομίζω κατατοπιστικότατο..

Intralipids – μια νέα υπόσχεση για τις πολλαπλές αποβολές

Τι είναι το Intralipids

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία που προτείνεται για τις γυναίκες με πολλαπλές αποβολές ή πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τα Intralipids βοηθούν στη δημιουργία ενός πιο φιλικού ανοσολογικού περιβάλλοντος προς το έμβρυο και με αυτό τον τρόπο θεωρείται ότι αυξάνουν τις πιθανότητες εμφύτευσης του εμβρύου καθώς και τις πιθανότητες φυσιολογικής εξέλιξης της κύησης.

Τα Intralipids έχουν την εξής σύνθεση: 1.2% φωσφολιπίδια αυγού, 20% λάδι από σπόρους σόγιας (soybean oil), 2.2% γλυκερόλη και νερό. Χορηγούνται ενδοφλεβίως πριν από την εμβρυομεταφορά. Ανάλογα με τον ανοσοφαινότυπο της ασθενούς χορηγούνται είτε κατά τη φάση της διέγερσης των ωοθηκών πριν από την ωοληψία είτε μεταξύ ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς. Η χορήγησή τους επαναλαμβάνεται μετά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και στη συνέχεια κάθε 3-4 εβδομάδες, συνήθως για το 1ο 3μηνο της κύησης (δηλαδή συνήθως συνολικά 4 χορηγήσεις). Με αυτό τον τρόπο, ελέγχεται η δράση των επιθετικών προς την εγκυμοσύνη κυττάρων (όπως τα ΝΚ κύτταρα) και ο ανοσοφαινότυπος επανέρχεται σε φυσιολογικές τιμές έως ότου η κύηση προχωρήσει επιτυχώς.

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνη. Επίσης γίνονται πολύ καλά ανεκτά από τον οργανισμό και δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες για τη μητέρα ή το έμβρυο. Οι πρώτες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Η ενδοφλέβια χορήγησή τους (500ml) διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Για ποιες ασθενείς είναι κατάλληλη η θεραπεία με Intralipids;

Η χορήγηση Intralipids συστήνεται για γυναίκες με πολλαπλές αποβολές ή πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες με εξωσωματική γονιμοποίηση, οι οποίες εμφανίζουν επιθετικό ανοσολογικό περιβάλλον προς την κύηση (π.χ. αυξημένα ΝΚ κύτταρα ή άλλες αλλαγές στον ανοσοφαινότυπο).

Νομίζω ότι μια αντι-χα θα την κάνω αυτή τη φορά, έτσι για να μου φύγει η απορία..

Dimi σε καταλαβαίνω γιατί το έχω περάσει κι εγώ αυτό 2 φορές μάλιστα.. το να έχεις ένα παιδάκι στο σπίτι που να λιώνει μόνο που σε κοιτάει είναι το καλύτερο γιατρικό .. πίστεψέ με..

Εγώ αδιαθέτησα το Σάββατο και μετράω αντίστροφα πια για την περίοδο του Νοεμβρίου..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα πράγματι κατατοπιστικότατο το άρθρο!!!Δεν είχα ιδέα για αυτή τη θεραπεία!!!Θα ρωτήσω και τον ανοσολόγο που θα πάω στη Θεσσαλονίκη !!Πάντως όντως μου φάνηκαν καλύτερα απο τις ανοσοσφαιρίνες που τις φοβήθηκα όταν διάβαζα για αυτές λόγω κινδύνων και λόγω τίμής που είναι πανάκριβες!!!Οσες φορές έχω κάνει εξετάσεις για τα ΝΚ και πληθυσμό και φονικότητα έχουν βγει φυσιολογικές αλλά είπαμε ....πότε δε ξέρεις!!!Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο??Τη κορτιζόνη στην έχει αποκλείσει ο γιατρός σου ή παίρνεις και κορτιζόνη??Σου εύχομαι τα καλύτερα Δομνινάκι στη νέα σου προσπάθεια!!!ΕΕΕΕ δε μπορεί θα μας κάτσει αυτή τη φορά!!!!!!Φιλιά!!!

Τη κορτιζόνη στην έχει αποκλείσει ο γιατρός σου ή παίρνεις και κορτιζόνη??Σου εύχομαι τα καλύτερα Δομνινάκι στη νέα σου προσπάθεια!!!ΕΕΕΕ δε μπορεί θα μας κάτσει αυτή τη φορά!!!!!!Φιλιά!!!

Την κορτιζόνη θα την παίρνω κανονικότατα αμέσως μετά την ωοληψία.. από φάρμακα άλλο τίποτε!!

Καλή μας επιτυχία κοριτσάρα!:tongue:

L2qIp2.png

Εσείς που έχετε ξαναπάρει κορτιζόνη, φέρνει υπερένταση; Έκανα ένεση 1μιση φυαλίδιο ντεξατόν το Σάββατο το πρωί και το βράδυ δεν έκλεισα μάτι μέχρι τις 4.. Λέτε να έπαιξε ρόλο η κορτιζόνη; :rolleyes:

Tountsaki εγώ την κορτιζόνη την παίρνω σε χάπια αλλά εγώ σαν οργανισμός πολύ σπάνια εμφανίζω παρενέργειες σε οποιοδήποτε φάρμακο.. Το μόνο φάρμακο που μου έφερε απίστευτη ζαλάδα είναι το utrogestan όταν το έπαιρνα από το στόμα. Μόλις άλλαξα και το έβαλα κολπικά περάσαν ως δια μαγείας οι ζαλάδες..

Τα ενέσιμα φάρμακα γενικότερα να ξέρεις πως έχουν άμεση δράση διότι κυκλοφορούν κατευθείαν στον οργανισμό μας μέσω του αίματος..

L2qIp2.png

Σίγουρα το ενέσιμο είναι πιο στούκας, αλλά δεν μπορεί από το πρωί να με πείραξε το βράδυ..έτσι δεν είναι; Η αϋπνία θα ήταν από την πολύ ξάπλα.. Αφού είμαι όλη μέρα ξαπλωμένη, πώς να κουραστώ και να νυστάξω;

Διαφημίσεις

Kουραγιο Τουντσακι.. πλησιαζουμε.

Εγω εχω ραντεβου την Παρασκευη για ντοπλερ. Θα περασω να δω και τον Χασιακο μετα, καθως οι συσπασεις δεν εχουν σταματησει και ποναω πολυ και στο ηβικο οστο τον τελευταιο καιρο. Αν ολα ειναι καλα.. Σαββατο ειπαμε να παμε να δουμε και για κρεβατακι για την μπουμπουκα.

Kουραγιο Τουντσακι.. πλησιαζουμε.

Εγω εχω ραντεβου την Παρασκευη για ντοπλερ. Θα περασω να δω και τον Χασιακο μετα, καθως οι συσπασεις δεν εχουν σταματησει και ποναω πολυ και στο ηβικο οστο τον τελευταιο καιρο. Αν ολα ειναι καλα.. Σαββατο ειπαμε να παμε να δουμε και για κρεβατακι για την μπουμπουκα.

ααααα βέλβετ!! Σε είχα χάσει!!! Δεν ήξερα ότι έχεις συσπάσεις; Παίρνεις κι εσύ το αγαπημένο γιουτοπάρ; Εγώ το Σάββατο θα χτυπήσω άλλη μία κορτιζόνη και το επόμενο Σάββατο θα πάω για ντόπλερ.. Αλλά είμαι ξαπλωμένη (έκανα περίδεση) και τα ψώνια θα τα αναβάλλω για μετά.. Ας έρθει η μπουμπού να ναι γερή και θα βολευτούμε με ό,τι έχουμε από την ανηψιά μέχρι να μπορούμε να πάρουμε τους δρόμους μαζί..... :)

ααααα βέλβετ!! Σε είχα χάσει!!! Δεν ήξερα ότι έχεις συσπάσεις; Παίρνεις κι εσύ το αγαπημένο γιουτοπάρ; Εγώ το Σάββατο θα χτυπήσω άλλη μία κορτιζόνη και το επόμενο Σάββατο θα πάω για ντόπλερ.. Αλλά είμαι ξαπλωμένη (έκανα περίδεση) και τα ψώνια θα τα αναβάλλω για μετά.. Ας έρθει η μπουμπού να ναι γερή και θα βολευτούμε με ό,τι έχουμε από την ανηψιά μέχρι να μπορούμε να πάρουμε τους δρόμους μαζί..... :)

Πηρα γιουτοπαρ αλλα ηταν σκετος θανατος και το εκοψα. Προσπαθω να αντιμετωπισω την κατασταση με μπουσκοπαν πλας. Χθες το βραδυ ηταν ενα δραμα.... Καθε φορα που πηγαινα να σηκωθω απο το κρεβατι, ηταν και ενα μικρο μαρτυριο, μεχρι να ακουστει το πρωτο κρακ, οτι κατι μπηκε στην θεση του στην λεκανη μου. Πολυς πονος σου λεω.... ανοιγουν τα κοκαλα μου και υποφερω.

Θα σας παραθέσω ένα διάλογο μεταξύ εμού και της ανηψιάς μου (ηλικίας 3 1/2 και μεγάλη μου αδυναμία)...

Σήμερα το πρωί πάω δίπλα στον αδερφό μου για να τους πω μια καλημέρα.. Με το που με βλέπει η μικρή τρέχει πάνω μου να με αγκαλιάσει.. Γονατίζω για να φτάσω στο ύψος της και με παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά και μου λέει: Σου έλειψα ε;

Εν συνεχεία εκεί που κουβεντιάζουμε της λέω: Θα έρθεις να σε πάρω σπίτι μου για πάντα; να είσαι το μωρό μου αφού εγώ δεν έχω παιδάκι; Όχι μου απαντά.. Γιατί όχι τη ρωτάω; Αφού έρχεσαι πάντα εδώ μου απαντάει..!!!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...