Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χελοου γκερλς..

μολις μιλησα με τη βοηθο του γιατρου..τελικα δεν το στειλανε για βιοψια το σακο..

ααα..να σας πω οτι η αννα η ξαδελφουλα μου απο Δευτερα επιασε δουλεια ξανα στο Γ.Γεννηματας..ολα καλα ειπε.εκανε κ εξετασεις για φολικο κ β12 κ κατι αλλες που δεν θυμαμαι κ μου ειπε οτι βγηκανε καλες ..της ειπαν κατι για σιδιροπενικη αναιμια;δεν ξερω κ αν το γραφω σωστα..αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο.της ειπαν να περνει σιδηρο κ ολα καλα..το καλο ειναι οτι το φολικο ειναι μια χαρα ανεβασμενο

Δεν το στείλανε εε? ίσως δεν ήταν αναγκαίο. Γλίτωσες και τα χρήματα. Νομίζω ότι κοστίζει ακριβά η βιοψία. Δεν ξέρω κιόλας..

Να δώσεις χαιρετίσματα απ'όλες στην Άννα!!

Ακριβώς ένα χρόνο πριν, κάθε μέρα ήμουν στο Γεννηματάς. Ήταν μέσα ο πατέρας μου..Δεν την γνώριζα όμως ... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Δεν το στείλανε εε? ίσως δεν ήταν αναγκαίο. Γλίτωσες και τα χρήματα. Νομίζω ότι κοστίζει ακριβά η βιοψία. Δεν ξέρω κιόλας..

Να δώσεις χαιρετίσματα απ'όλες στην Άννα!!

Ακριβώς ένα χρόνο πριν, κάθε μέρα ήμουν στο Γεννηματάς. Ήταν μέσα ο πατέρας μου..Δεν την γνώριζα όμως ... :rolleyes:

tounts,το Δεκεμβρη που μας περασε διοριστηκε.ειναι νεουδι..

οσο για τη βιοψια δεν νομιζω να πληρωνα και πολλα.1ον γιατι ειναι δημοσιο νοσοκομειο κ 2ον αν το εστελνε δεν θα με ρωταγε.η βοηθος του μου ειπε εκ των υστερων να παρω τηλ να ρωτησω.δεν με ρωτησαν απο την αρχη.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα!

genaki λογικό είναι, μη σε ανησυχεί το αίμα..εκτός αν έχεις πολύ βαριά αιμορραγία, τότε θα πρέπει να πάρεις τηλ. τον γιατρό σου.

εγώ και στις 2 αποξέσεις είχα όχι συνεχόμενα αλλά για παραπάνω από 15 μέρες αίμα, άλλες φορές λίγο κόκκινο άλλες φορές λίγο καφέ..

θα περάσει κοριτσάκι μου και θα έρθουν όλα πάλι στην φυσιολογική τους κατάσταση.

HDfQp3.png

sosad καλημερα..

με ανησυχησε γιατι απο την παρασκευη δεν ειχα πολυ αιμα.2 μερες μονο λιγο.μετα ειχα μονο στο σκουπισμα λιγο ροζ..αλλα μαλλον καθαριζει η μητρα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τελειώσανε τα μιτροτάν; Δόξα σοι!!!

καλημερα tounts...

ευτηχως τελειωσαν κ τα μιτροταν κ η αντιβιωση...το εκαψα εχτες ηπια κοκα κολα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα tounts...

ευτηχως τελειωσαν κ τα μιτροταν κ η αντιβιωση...το εκαψα εχτες ηπια κοκα κολα

ηπιες κοκακολα??????????κιουσιου σαν δε ντρεπεσε

χαχαχαχαχ καλημερα κοριτσιαααααααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Γεια σας κορίτσια!!!!Τελικά κατάλαβα κάτι !!!!Οτι αν κάνεις εξετάσεις και βρεις κάτι χειροπιαστό έχει καλώς !!!!!Δηλαδή ανατομικά προβλήματα ή σοβαρά μικρόβια !!!Αλλιώς τρέχα γύρευε!!!Η ορμονολογικά που άντε να τα συμμαζέψεις ή ανοσολογικά προβλήματα που είναι μπερδεμένα γιατί η θεραπεία δεν είναι ξεκάθαρο πως θα λειτουργήσει σε κάθε οργανισμό!!!Ετσι κι αλλιώς η κύηση είναι μια τόσο πολύπλοκη ενέργεια για το σώμα μας που σε όλα πρέπει να υπάρχει ισορροπία για να εξελιχθεί ομαλά!!! Βέβαια αυτές είναι ορθολογικές σκέψεις και στην ουσία απλά κάνουμε οτι μπορούμε από εξετάσεις , βρίσκουμε ένα γιατρό σωστό να μας βοήθησει να κάνουμε το πολυπόθητο μωρό και μας δίνει μια θεραπεία!!!κανουμε το σταυρό μας και περιμένουμε να μας ταιριάξει αυτή η θεραπεία!!!Και αφήνουμε τη φύση να κάνει όλα τα άλλα!!!Αλλωστε έχουμε πάμπολλα παραδείγματα για γυναίκες με καθεξιν αποβολές που τα καταφέρανε στο τέλος και μάλιστα μερικές χωρίς καν θεραπεία!!!Πάντως στη δική μου περίπτωση που δείχνουν άλλα οι εξετάσεις και άλλα το ιστορικό δε ρίχνω ευθύνες στους γιατρούς τελικά!!!Απλά συνειδητοποίησα οτι δυστυχώς όσο περισσότερες πληροφορίες έχουν τόσο καλύτερα συμπεράσματα βγάζουν!!!Και τις περισσότερες φορές στη τύχη ή στη φύση επιβεβαιώνονται !!!!Οσο για το μεγαλογιατρό που πήγαινα έχει ελαττώματα αλλά το κακό είναι οτι μπορείς να βασιστείς να κάνεις μια περίδεση σε αυτόν!!!Στο κομμάτι της χειρουργικής κεντάει!!Οπότε απλά θα έχω και τη γυναικολόγο μου εδώ και αυτόν!!!!Και δε θα αφήνω τίποτα στη τύχη!!!Θα μιλάω ΕΓΩ με αιματο΄λόγο , ανοσολόγο , διαβητολόγο!!!Αυτό με τον αιματολόγο που δε μιλησα εγώ ήταν λάθος μου που το πληρώνω ακριβά ίσως!!!!Ετσι ήθελε η μοίρα αλλιώς θα υποπτευόμουνα κατι!!!!Εμείς δε φταίμε σε τίποτα κορίτσια είναι λάθος να ριχνουμε ευθύνες στον εαυτό μας!!!

sosad καλημερα..

με ανησυχησε γιατι απο την παρασκευη δεν ειχα πολυ αιμα.2 μερες μονο λιγο.μετα ειχα μονο στο σκουπισμα λιγο ροζ..αλλα μαλλον καθαριζει η μητρα

Geni μην ανυσηχείς μωρέ ώσπου να καθαρίσει η μήτρα κάνει κουλά!!!!Και μένα είχαν σταματήσει και το αίμα και τα καφέ που κράτησαν 2 βδομάδες και μετά μια βδομάδα ακόμη είχα ροζ στο σκούπισμα!!!Μάλλον θα αδιαθετήσω σε καμμιά βδομάδα γιατι έχω και κατι ψιλοενοχλήσεις οικίες!!Μακάρι!!Μήπως είναι και εσένα κάτι τέτοιο??

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Σχετικά με τον Ν....ρο.. τον οποίο έχω επισκεφθεί και εγώ.. Εμένα προσωπικά μου βρήκε ότι πάσχω από το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο και μου είπε ότι κάθε φορά που είναι να προχωρήσω σε εξωσωματική θα πρέπει να ακολουθώ μια συγκεκριμένη θεραπεία, να κάνω αντιπηκτικές και να παίρνω salospir εφ' όρου ζωής.. Ο εξωσωματικός μου συνεργάζεται με έναν γιατρό ο οποίος είναι άρτι αφιχθείς από το Λονδίνο και εξειδικεύεται σε θέματα αποβολών.. Την τελευταία φορά κάναμε μια μόνο θεραπεία πριν την εμβρυομεταφορά και την επαναλάβαμε αφού έμεινα έγκυος.. Αν προχωρούσε η εγκυμοσύνη θα έπρεπε να την επαναλάβω κάθε μήνα μέχρις ότου να κλείσω τον 3ο. Και τώρα αυτό θα κάνω.. Παράλληλα θα κάνω αντιπηκτικές και salospir. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι έχω μείνει ακάλυπτη στο συγκεκριμένο θέμα..

Λουλουδίρα όντως έχεις περάσει τα απίστευτα... Σου εύχομαι να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία και η επόμενη φορά να στεφθεί από επιτυχία..

Σευχαριστώ Δομνινάκι!!!Και σε σένα καλή επιτυχία μέσα από τη καρδιά μου!!!¨οπως έλεγα και παραπάνω το οτι βρήκες αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο ωθεί το γιατρό σου να σου δώσει συγκεκριμένη θεραπεία και είναι κάτι ξεκάθαρο τουλάχιστον να ξέρεις τι κάνεις!!!!Οσον αφορά τη θεραπαεία που λες κάθε μήνα με τον Αγγλο γιατρό τι ακριβώς εννοείς ?Μήπω ςμε λεμφοκύτταρα?Η πάνω στο αντιφωσφολιπιδικό??

Καλημέρα κορίτσια! σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!σημαίνουν πολλά για μένα, και ελπίζω να πιάσουν!!!

louloudira έχεις κάθε δίκιο να ψάχνεσαι, και μην το αφήσεις...

δεν θέλω να κατηγορώ γιατρούς αλλά πραγματικά και λόγω δικής μου εμπειρίας αλλά και από άλλες κοπέλες θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από μεγαλογιατρούς που δεν έχουν τον χρονο να ασχοληθούν όπως πρέπει με μια περίπτωση τόσο ιδιαίτερη όπως η δική σου..

σας αφήνω κορίτσάκια μου, έχουν αρχίσει οι αναγούλες και αισθάνομαι χάλια...θα τα πούμε αργότερα..φιλάκια!

Sosad μου να σκέφτεσαι θετικά !!!Εχεις περάσει τόσα και συ και τώρα πρέπει να σαι δυνατή για το ντούκου ντούκου που άκουσες!!!!!Εσύ παίρνεις αντιπηκτική ο,45 inohepp αν δε κάνω λάθος ε??Μήπως να έκανες μια αντι-χα να δεις αν σε καλύπτει?Ρώτα το γιατρό σου !!!

καλημερα!

βρε louloudira mou εσυ εχεις περασει του χριστου τα παθη..

απο την ιστορια σου εγω εχω βγαλει το εξης συμπερασμα..κανενας δεν εχει παρει την υποθεση σου στα σοβαρα..απο γιατρους εννοω..

τι παει να πει δεν ειναι εδω ο γιατρος;γιατι σου εδωσε αγωγη μια ασχετη;γιατι ασχετ ες ειναι οι βοηθοι..σε μια ιδιαζουσα περιπτωση σαν τη δικη σου επρεπε να ριξουν πιο πολυ βαρος κ να μην δινει συμβουλες το καθε τσουτσεκι..

αλλα κ οποτι καταλαβαινω κ ο γιατρος δεν ειναι καλυτερος..

εχεις περασει πολλα..και δυσκολα..αν θες τη γνωμη μου αλλαξε γιατρο,αιματολογο κλπ..γιατι αν ειναι να παρουμε ντοκτορα για να μπορεσουμε να βγαλουμε μια εγκυμοσυνη περα,τοτε τι τους θελουμε τους γιατρους,για την γεννα;γενναμε κ στο σπιτι ..τσατιστηκα τωρα..

με την ιστορια σου μονο ο υπνος δεν μπορει να με παρει..μεταμεσονυκτιο θριλερ μου φανηκε..

Θρίλερ δε λες τίποτα!!!Πρέπει να συντονίζουμε τους γιατρούς αλλιώς βράστα και άστα!!!!Καλά είμαι και εγώ ιδιάζουσα περίπτωση !!!!Αλλά για αυτό δεν είναι οι γιατροί?Μόνο για τα εύκολα??Αμα ήμασταν ευκολες γεννούσαμε όπως οι γιαγιάδες μας στον αχερώνα!!!!!!Ασε που οι μεγαλογιατροί (όχι όμως ο Χασ----ος )δε θέλουν και τα δύσκολά για να μη δυσφημούνται!!!!!Γιατι δεν ειναι παντα στο χερι τους η καλή έκβαση και όλοι θα πουν ααααααα ο γιατρός φταίει!!Αβυσσος η εγκυμοσύνη και ο μεγαλογιατρός!!!!!!!!Ρε κορίτσια να σας πω και κάτι θα με κοροιδευετε!!!!!Στη προηγούμενη αποβολή ΄μετα λιγες μερες είχα δει στον υπνο μου χωρις να τον ξερω τον Χασ---κο να μου χαμογελάει και να λέει οτι θα με βοηθήσει!!!!Μετά οταν τον είδα σε φωτο στο ιντερνετ κοκκάλωσα!!!!!Το θεωρούσα σημαδιακό !!!βέβαια τώρα δε με βοήθησε καθόλου αλλά δε μπορώ να τον κατηγορήσω και για την αποβολή!!!Εχω κολλήσει με αυτό το γιατρό!!!Αλλά πως να πάω παλι σε αυτό τον υπέρηχο που πήρα το χειρότερο νέο της ζωής μου??Θα μου πειτε τι λες βρε τρελλή κατσε να μεινεις έγκυος πρώτα!!!!!!

Λουλουδίρα, δεν ξέρω τι να πω. Συγκλονίστηκα μαζί σου για μια ακόμη φορά. Κουράγιο, κοριτσάκι μου.

Διάβασα και το σεντόνι που έγραψες. Τόσες εξετάσεις και να μη βγαίνει άκρη και να προσπαθείς μόνη σου να γίνεις γιατρός του εαυτού σου. Εμένα ο Ν....ρος μου είχε πει ότι έκοβε το κεφάλι του ότι δεν χρειάζομαι ηπαρίνη. Τον επισκέφτηκα στις 2 τελευταίες εγκυμοσύνες και μου είπε ότι ήταν 100% βέβαιος ότι δεν χρειάζομαι ηπαρίνη ούτε προληπτικά. Μάλιστα μου είπε ότι αν είχε έστω και 1% αμφιβολία ότι χρειάζομαι ηπαρίνη, θα μου την έδινε, αλλά δεδομένου ότι η ηπαρίνη προκαλεί οστεοπώρωση, μου είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ. Όταν με είδε ήμουν 6 εβδομάδων και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να με ξαναδεί. Με πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω και του είπα ότι παλλινδρόμησε για μια ακόμη φορά και στενοχωρήθηκε πολύ και μου επανέλαβε ότι δεν είναι αιματολογικοί οι παράγοντες της παλλινδρόμησης. Μου κάνει εντύπωση που εσένα σου είπε να μιλάς με τον Χα....κο απευθείας για το θέμα σου. Εγώ μιλούσα πρώτα με τον Νο.....ρο και μετά πήγαινα στον Χα.....κο και του έλεγα τι μου είπε ο Νο.....ρος. Δεν εμπιστευόμουν να μιλήσει η βοηθός με τον αιματολόγο, γιατί έχουν πολλή δουλειά στο ιατρείο και τα έχουν παίξει. Τώρα, θα μου πεις, έγινε. Τέλος πάντων, ελπίζω να βρεις άκρη και να τα καταφέρεις.

Εγώ τα έχω παρατήσει. Δεν ρισκάρω την ψυχική και σωματική μου υγεία, αρκετά πια.

Ιόλη μου τι να πω σίγουρα προέχει η υγεία μας έχεις δίκιο!!!Νοιώθω πως έχω λίγο δύναμη ακόμη!!!Μακάρι να μη τα παρατούσες όμως!!!Ετσι αυθόρμητα το λέω ετσι κι αλλιώς δε σε ξέρω προσωπικά!!!Και ξέρω οτι και γω που λεω να συνεχίσω μπορεί να φάω τα μούτρα μου και μη σου πω οτι είναι το πιθανότερο απλά νοιώθω οτι μέχρι τώρα δεν έχω κάνει σωστή θεραπεία άρα οφείλω να συνεχίσω!!!Εσύ είχες βρει κάτι?Ειχες κάνει ολοκληρωμένες θεραπείες τουλάχιστόν σε 2 προσπάθειες ?Εχω διαβάσει σίγουρα για σένα αλλά ξέρεις πως είμαι τώρα!!!Εχω πάθει μπλακ-αουτ!!!Παντως για τον Νο--ρο που λές δε μου πε να μιλάω με το γιατρό αλλά μου πε να κανω προληπτικά αντιπηκτική σε επόμενη κύηση και να επικοινωνήσω μαζι του τη 12 εβδομάδα!!!Οταν του πα όταν έχω θετική χοριακή να του τηλεφωνήσω μου πε δε χρειάζεται γιατί θα μιλάω με το γιατρό μου που έχει φοβερή εμπειρία !!!!!!Ετσι τη πάτησα, πειστηκα οτι δεν εχω πρόβλημα και να μη γίνομαι και φορτική!!!!!!!ΝΑ ΝΑ(μουτζώθηκα τώρα!!!))))Αυτά από μένα φιλάκια σε όλες !!!!!

Διαφημίσεις

Ασχετο ρε κορίτσια αλλά αφού πατάω multi quote σε όλα τα μνμτ γιατί μου βγαίνει στα μισά???

Κάθε μήνυμα που κάνεις quote, για να διαφέρει από το δικό σου, πρέπει να έχει στην αρχή μια παρένθεση με τη λέξη quote=το όνομα του μέλους που το έγραψε, ερωτηματικό και ένα νούμερο.... και στο τέλος πάλι παρένθεση, κάθετη παύλα και τη λέξη quote. Αν δεν έχει στην αρχή και στο τέλος το quote δεν εμφανίζεται σωστά. Εγώ αν δεν το έχει, το βάζω μόνη μου με copy-paste ...

Louloudira μου γλυκιά..

Η θεραπεία που ακολούθησα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και την οποία θα ακολουθήσω και τώρα με τον γιατρό από το Λονδίνο (ο οποίος είναι Έλληνας αλλά ήταν πολλά χρόνια στην Αγγλία) ονομάζεται intralipids.. Νομίζω πως έχει να κάνει αποκλειστικά με το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο και τα αντισώματα που παράγει ο οργανισμός για να το αντιμετωπίσει.. Όσον αφορά τη θρομβοφιλία που έχω, γιατί έχω κι από αυτό καλύπτομαι με την αντιπηκτική που κάνω και το salospir.. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αυτή την εξέταση την αντι-χα γιατί δεν την έχω καταλάβει; μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό;

Καλημέρα κορίτσια!

L2qIp2.png

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια..

louloudira μου..αυτη την τρελλα την εχουμε ολες πιστευω..γιατι κ εγω ετσι σκευτομαι..κ ας εχει περασει μονο μια εβδομαδα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κορίτσια καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να σας αναφέρω την ιστορία μου,διάβαζα συχνά όλα αυτά που γραφάτε στα forum και δεν σας κρύβω πως μου στάθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα μάλιστα με έχουν προετοιμάσει για πολλά πράγματα που μου συνέβηκαν.Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 18/9 έκανα τεστ εγκυμοσύνης που βγήκε θετικό και εγώ και ο σύζυγος μου χαρήκαμε πολύ γιατί θέλαμε πάρα πολύ ένα δεύτερο παιδάκι,έχω ένα αγοράκι 4 ετών,ξέροντας από προγενητικές εξετάσεις ότι πάσχω από θρομβοφιλία ξεκίνησα σε συνεργασία με αιματολόγο αντιπηκτικές ενέσεις .Ολα έδειχναν ότι θα πήγαιναν καλά το μόνο που με ανησυχούσε ήταν ότι η γυναικολόγος μου σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη ήθελε να με βλέπει κάθε βδομάδα,έτσι την περασμένη τετάρτη πήγαμε στο γραφείο της για να δούμε την καρδιακή λειτουργία αλλά δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα μόνο το ότι το εμβρυο είχε μεγαλώσει σε σχεση με τον προηγουμενο υπέρηχο.Πραγματοποιήσα χοριακή η οποία έδειξε 56750 και στην συνέχεια την επισκέφτηκα για άλλη μια φορά με την πεποίθηση ότι αυτη την φορα θα δουμε καρδούλα αλλά και αυτη την φορα τίποτα έτσι την τετάρτη έκανα αλλη μια χοριακή 73000 το αποτελεσμα της κάναμε υπέρηχο στο μαιευτήριο μήπως και ο δικος της δεν εδειχνε κάτι αλλα και εκεί το ίδιο αποτελεσμα ....σήμερα λοιπόν το πρωί προχωρήσαμε σε απόξεση και ιστολογικη ανάλυση η οποία θα έιναι έτοιμη σε 10 μέρες.Τι νιωθω τώρα είναι δύσκολο να το περιγράψω ένιωσα φρικτό πονο εκλαιγα και εγώ και ο ανδρας μου ,να φανταστήτε ο μικρούλης μας που το καταλαβε εκείνες τισ μέρες ήταν λες και δεν υπήρχε στο σπίτι και μόνο όταν ηρεμήσαμε μου είπε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ε του εξήγησα και ξέρω ότι κατάλαβε.....σήμερα μετά που όλα τελείωσαν είμαι ήρεμη ξέρω ότι για να γίνει έτσι κάποιος λόγος θα υπήρχε και ίσως ήταν και καλύτερα τώρα παρά αργότερα να μου πεις τι λες όχι έτσι πιστεύω ότι είναι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν......μια άνωτερη δύναμη φροντίζει για αυτά....μόλις γύρισα σπίτι με περίμενε ο μικρούλης να μου πει ΜΑΜΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και εκεί κατάλαβα ότι είμαι πολύ τυχερή γιατι ο Θεός μου έδωσε ένα παιδάκι και μπορεί και αργότερα να μου δώσει αλλο ενα ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...