Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Νομίζω ότι τα αντισώματα τα αντιμετωπίζουν με κορτιζόνη,όσο για τα αντιπατρικά εγω δεν έχω βγάλει άκρη άλλοι τα αποδέχονται και άλλοι όχι.Οι περισσότεροι τα θεωρούν ξεπερασμένη ιστορία.Προσφατα βέβαια από τις πολλές γνώμες που άκουσα μου είπαν να τα κάνω και αυτά αλλα προς το παρόν δεν θα ασχοληθώ.Πως συμπεραίνεις οτι έχεις αντισώματα αφού οι εξετάσεις ήταν καλές;

Stef 30 το ξέρω και γω οτι διιστανται οι απόψεις και υπερτερούν οι κατά των εμβολίων για τα αντιπατρικά αλλά θα κλείσω ραντεβου και με ένα παθολόγο ανοσολόγο που μου είπαν και μετά θα βγάλω τα συμπεράσματα μου!!Πίστεύω οτι έχουν μια βάση αλλά πρέπει πρώτα να ψάχνεις τα πιο ευλογα, πράγμα που έχω ψάξει και δευτερον να έχεις ιστορικό τριων αποβολών για να μπεις στη διαδικασία αυτή!Εγώ έχω 4 δυστυχώς!!Και το σημαντικότερο να είναι ο γιατρός επιστήμονας και οχι αεριτζής.Βεβαια δε θα πάω μόνο για αυτά στο συγκεκριμενο γιατρό αλλά για όλα τα ανοσολογικά μου!!Για αντισώματα δε ξέρω αν έχω, απλά επειδή ο πλακούντας είχε πρόβλημα και όλα τα ανοσολογικά προσβάλουν τον πλακούντα γιαυτό υποψιάζομαι προς τα κει!!επίσης ανατρέχω σε παλίες εξετάσεις και βλέπω οτι δεν τα χω εξετάσει όλα τα αντιφωσφολιπιδικά !!Θα δείξει !!Μπορεί και να λέω βλακείες αλλά το ένστικτο μου λέει πως κάτι γίνεται και το σώμα μου για κάποιο λόγο μπλοκάρει το σχηματισμό του πλακούντα και ετσι δε τρεφεται το εμβρυο γιαυτο αποβάλλω!!Και η θρομβοφιλια μου δηλαδη μπορει να ειναι αποτελεσμα αυτής της αιτίας!!Την δημιουργεί ο οργανισμός για να διώξει τον πλακούντα!!!Ειναι πολύ σύνθετο το θέμα μου!!!Σας ζάλισα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

louloudira μου..με μπερδεψες με ολα αυτα..η αληθεια ειναι δεν πολυ εχω καταλαβει τι ψαχνεις τωρα..δεν τα ξερω δηλ..

οι εξεταση που περιμενες εχτες βγηκε;

επειδη εγω ειμαι πολυ φρεσκια κ δεν ξερω κ τα ιστορικα σας,αν θες μου λες.θρομβοφιλια ποτε εκανες;στην ειπε ο γιατρος σου να την κανεις η ψαχτηκες απο μονη σου;παντως πιστευω τσαμπα αγχωνεσαι..και στο κατω κατω της γραφης δεν μπορει ολα τα κακα να τα εχεις εσυ..

Geni μου είναι έτσι κι αλλιώς μπερδεμένη η κατάσταση μου!!!Η εξέταση του πλακούντα δε βγήκε χτες τελικά αλλά σε μια βδομάδα θα βγει!!Εγώ λοιπόν έχω 4 αποβολές στο ενεργητικό μου!!!Η αλήθεια ειναι οτι στην πρωτη που χα διδυμα από εξωσωματική εκτος utrogestan kai cyclacour που έπαιρνα δεν ηξερα τότε για το διαβητη κυησης που χα ούτε για αντιπηκτικές!!Τη δευτερη που εμεινα φυσιολογικα πιστεψα οτι όλα θα πανε καλα απο οτι μου λεγε ο γιατρος και ουτε προγεστερονη δε μου δωσε!!!τελειως ακαλυπτη!!!Μετα έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας απο μονη μου και βρήκα στις μοριακες στα γονιδια δηλαδη προδιαθεση με 7 μεταλλαξεις (6 ετεροζυγωτίες και μία ομοζυγωτία)!!Εκανα αντιφωσφολιπιδικά καρδιολιπινη καιγλυκοπρωτεινη και πολλά ΝΚ όλα αρνητικά!!Ο φαρμακογενετιστής προτεινει οπωσδήποτε σε κύηση να εχω αντιχα 0.5 με 0.6!!Παω σε αιματολογο στο Ωνασειο και μου τα αναιρει!!Μου βαζει ομοκυστεινη να κανω φυσιολογικά γιατι ως γνωστον οταν το γονιδιο ΜΤΗFR ειναι μεταλαγμενο επηρεαζει την ομοκυστεινη του πλασματος !!Αν δεν την ανεβάζει δεν τους ανησυχει!!Μου χε φανει εύλογο και το χα πιστεψει!!Το VLeiden επίσης που διναν σημασια δε το χα γω!!Επισης ειχα κανει πολλές εξετάσεις να δουμε πρακτικά την πηκτικοτητα και τελος πάντων δεν ειχα βρει σημαντικά πραγματα εκτος του οτι ειχα αυξημενο κινδυνο για αρτηριακες και αγγειακες θρομβωσεις λογω του οτι δεν γυμναζομουν και ειχα παραπανισια κιλα ημουν τοτε 72 ενω κανόνικα επρεπε να μαι 60 κιλά! ( Τι ειρωνια τώρα είμαι 59 κιλά !!!)Αλλά η πηκτικότητα βγηκε κανονική!!!Μετα ρε κοριτσια μαθαινω οτι ειμαι έγκυος 2 βδομαδες μετα την αναμενόμενη περίοδο και ωσπυ να πάω Αθηνα να κανω εξετάσεις περασε αλλη μια βδομάδα εντωμεταξυ την ειχα παρει τηλεφωνο μηπως να παρω προληπτικα ασπιρινη και μου λεει οχι οχι θα εχεις αιμορραγίες!!!Ωσπου να με εξετασει και να αρχίσω clexane(εντελως προληπτικα όπως μου είπε) έφτασα 7 εβδομαδα και φυσικά δε π-ρολαβα τίποτα μόν ο 3 ενεσεις και αυτές τρίχες!!!2000 clexane που απο οτι φανηκε τώρα ήταν σαν να μη πηρα καθολου!!Παω μετα στον αιματολογο του Χασ---ου και επαναλαμβανει καποιες εξετασεις οπως Vleiden καποια αντιφωσφολιπιδικα, πρωτεινη C,S, πήξη, ινωδόλυσηκαι τελος παντων συμφωνει με τη προηγούμενη και μου λεει στην επομενη κύηση προφυλακτικη αγωγη απο την θετική χοριακή!!!Μου ειπε το εξής σημαντικό που το χω ξαναγράψει βεβαια αλλά ειναι σημαντικό!!Πολλά λέει τα ερευνούμε ακόμα και δε τα ξέρουμε οποτε οταν εχουμε καθεξην αποβολές παντα δινουμε αντιπηκτική!!Μετα παω και σε διαβητολογο , βρισκω πολυκυστικές και διαταραχη στην ινσουλινη!!Αντε ΄'εω αυτα ήταν οι αιτίες των αποβολών!!Πραγματι μενω εγκυος γρήγορα (με βοηθησε η διατροφή και το glucophage)και κάνω αμεσως διαβητη κύησης το ρυθμίζω με ινσουλίνες και όλα καλά!!!Utrogestan παίρνω 3 χαπια των 200 τη μερα!!Αντιπηκτική κανω 2000clexan από την αρχή πλέον αλλά πάλι στην 7 εβδομάδα εχω 2 αιμορραγίες!!!Κανω και 2 ενεσεις proluton!!Η γυναικολογος μου εδώ στη πολη μου που πάω για υπερηχο μετα το αιμα να ακουσω καρδουλα , που βλεπει τις μοριακες για θρομβοφιλία τρελλαινεται και μου τριπλασιαζει τη δοση σε 6000 clexan!!Μεχρι τοτε με παρακολουθουσε ο Χασ---κος και εκτελούσε οτι του ελεγε ο αιματολογος του!!Και ακουστε το παράλογο!!!Εκ των υστέρων έμαθα οτι αιματολόγος του ,έδινε αγωγή προληπτικά 4000μοναδες αντιπηκτική και εγώ οταν μιλησα τηλεφωνικα με το ιατρείο του Χασ---κου και μαλιστα με τη βοηθό του που εμαθα οτι έφυγε απο το ιατρειο, μου ειπε να παρω 2000 μοναδες !!!Μου ειχε πει ο αιματολόγος στη διαγνωση του οτι θα παρω προφυλακτική αγωγή χωρις να μου πει ακριβώς και μου ειπε οτι απο κει και περα θα μιλάω με το γυναικολόγο μου!!Ετσι και γω σπαω τη κεφάλα μου τώρα και λεω δεν επαιρνα εγω μόνη μου τον αιματολόγο να ρωτησω τι εμπιστευτηκα το γυναικολόγο??Μπορει αν αρχιζα με 4000 CLEXAN να μην απέβαλλα !!!Αλλά εγώ ειχα μεινει στο οτι η δοση 2000 ειναι σωστη αλλά δεν ειχα προλαβει να τη παρω στη προηγουμενη κυηση και γιαυτο απέβαλλά!!Που να ξέρω οτι και απο την αρχή που τη πήρα δεν έφτανε??Ετσι οταν η γυναικολογος που με κοιταξε εδώ στη πόλη μου μου έδωσε 6000 σταματησε το αίμα και για ενα μηνα απολαυσα τη εγκυμοσύνη!!Πιστεψα οτι αφού δαμασα το διαβήτη και πρόλαβα με την αντιπηκτική όλα θα ναι καλά !!!Διαψευστηκα με το χειρότερο τρόπο όμως!!!!!!Σταματησε η καρδούλα από τη μια μέρα στην άλλη!!!Πρώτη υποψία : η ζημιά ειχε γίνει στο πλακούντα γιατι παλι την 6οοο την αρχισα αργά στην ουσία στη 8 βδομαδα!!!Δευτερη υποψία οτι έχει σχέση με κακό πλακούντα δηλαδή αντιπατρικά , αντιφωσφολιπιδικά , αντιπυρηνικά αντισώματα!!!!Και βλέπουμε!!!Αν καταφέρατε να διαβάσετε όλη την ιστορία και δεν .....κοιμηθήκατε συμφωνείτε μαζί μου οτι δεν εχω αδικο που θέλω να τα εξαντλήσω όλα???Μεχρι τώρα οποτε είπα αντε μην ειμαι υπερβολική αποδειχθηκε οτι εκανα λαθος!!Οποτε τώρα θα τους τρελλάνω όλους με ερωτησεις και χιλια τηλεφωνα!!!!Και σας τα ειπα και χοντρά χοντρά που να σας έγραφα όλες τις εξετάσεις που εκανα μεχρι τώρα !!!Μπορει να ήμουν τυχερή και για κάποιο λόγο να μην απέβαλλα αυτη τη φορα θα ελεγα έφταιγε μονο ο διαβητης αλλά τώρα πρεπει να μαζεψω τα κομματια μου και να εξαντλησω καθε εξέταση και μαλιστα να επεξεργαστώ και τα αποτελέσματα !!!!!Φιλάκια και συγνώμη αν κουράζω αλλά κάθε εμπειρία μετράει νομίζω αν την επεξεργαστείς βέβαια γιατί καθέ οργανισμός ειναι διαφορετικός και την ιδια παθηση να χουμε που λεει ο λογος αλλιως αντιδρα ο καθενας!!Φιλάκια

louloudira σαν πολλά δεν μαζευτήκανε; Είναι δυνατόν να τα έχεις όλα αυτά; Πάντως κι εγώ για τα αντιπατρικά, έχω ακούσει από τον γιατρό μου ότι πια δεν ασχολούνται με αυτά. Έχουν ξεπεραστεί. Και επίσης είχε πει ότι κάποιοι γιατροί συστήνουν στις κοπέλες να τα ψάξουν είτε επειδή τα πιστεύουν ακόμα, είτε για να πάρουν ποσοστά από τις πανάκριβες εξετάσεις.

Tountsaki συμφωνώ οτι υπάρχει εκμετάλλευση και ποσοστά παίρνουν πολλά είτε σε στείλουν για εξετάσεις που χρειάζεσαι είτε όχι!!!Μη νομίζεις οτι παρολη την ενταση μου δεν ειμαι επιφυλακτική !!!Τους περνάω από κοσκινο πια!!!

Βρε Tountsaki οχι μονο αισιόδοξα να σκέφτεσαι αλλά να πανηγυρίζεις!!!!Βρε κοντέυεις 7 μηνών πότε θα ησυχάσεις?Αφού ξεπέρασες προ πολλού τη κρίσιμη περίοδο μη φοβάσαι!!!!Η ξάπλα δεν ειναι τίποτα!!!Και καλύτερα που θα κανεις ένεση για να νοιώθεις ασφάλεια!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ήρθα κι εγώ.. έκανα την υστεροσκόπηση σήμερα και βρέθηκε ένα διάφραγμα ελαφριάς μορφής το οποίο και αφαιρέθηκε.. τίποτε δεν μπορεί να μας αποκλείσει το γεγονός να έφταιγε αυτό για τις παλίνδρομες κυήσεις αλλά και τίποτε πάλι δεν μπορεί να μας αποκλείσει το γεγονός να φταίγαν χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου.. Τουλάχιστον βρέθηκε κάτι.. Θα πάρω αντιβίωση 4 μέρες, θα αφήσω αυτό τον κύκλο να περάσει για να θρέψει το ενδομήτριο και με την περίοδο του Νοεμβρίου ξεκινάμε κι εμείς..

Μπράβο Δομνίνα!!Πολύ καλά νέα !!!Αμαν ρε κορίτσια αμα βρισκουμε κάτι χαιρόμαστε !!Τι παράδοξο έ??Αλλά να που έχεις κάτι στα χερια σου σημαντικό για τις αποβολές σου!!!Με το καλό να μεινεις έγκυος σου ευχομαι και μαζί με τα προληπτικά φάρμακακια ειμαι απολύτως σίγουρη οτι θα γίνεις μανούλα αυτη τη φορά!!!

Εδώ είμαι κορίτσια μου!!!

με καλά νέα ευτυχώς!!!Το σποράκι ήταν εκεί στη θέση του, με την καρδούλα να χτυπάει..ντουκου-ντουκου-ντούκου...ακόμα έχω τον ήχο στα αυτιά μου...

ι:D:D:D:D

Sosad μπράβο κοριτσάκι μου!!!Ολα θα πάνε καλά Θα δεις !!!!

tounts όντως νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να το πιστεύψεις ότι αυτήν την φορα όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια την ένεση κορτιζόνης γιατί να την κάνεις από τώρα?

Στην 28η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός, ώστε σε περίπτωση πρόωρου τοκετού να έχουμε δώσει μία ώθηση στους πνεύμονες.

Λουλουδίρα, δεν ξέρω τι να πω. Συγκλονίστηκα μαζί σου για μια ακόμη φορά. Κουράγιο, κοριτσάκι μου.

Διάβασα και το σεντόνι που έγραψες. Τόσες εξετάσεις και να μη βγαίνει άκρη και να προσπαθείς μόνη σου να γίνεις γιατρός του εαυτού σου. Εμένα ο Ν....ρος μου είχε πει ότι έκοβε το κεφάλι του ότι δεν χρειάζομαι ηπαρίνη. Τον επισκέφτηκα στις 2 τελευταίες εγκυμοσύνες και μου είπε ότι ήταν 100% βέβαιος ότι δεν χρειάζομαι ηπαρίνη ούτε προληπτικά. Μάλιστα μου είπε ότι αν είχε έστω και 1% αμφιβολία ότι χρειάζομαι ηπαρίνη, θα μου την έδινε, αλλά δεδομένου ότι η ηπαρίνη προκαλεί οστεοπώρωση, μου είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ. Όταν με είδε ήμουν 6 εβδομάδων και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να με ξαναδεί. Με πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω και του είπα ότι παλλινδρόμησε για μια ακόμη φορά και στενοχωρήθηκε πολύ και μου επανέλαβε ότι δεν είναι αιματολογικοί οι παράγοντες της παλλινδρόμησης. Μου κάνει εντύπωση που εσένα σου είπε να μιλάς με τον Χα....κο απευθείας για το θέμα σου. Εγώ μιλούσα πρώτα με τον Νο.....ρο και μετά πήγαινα στον Χα.....κο και του έλεγα τι μου είπε ο Νο.....ρος. Δεν εμπιστευόμουν να μιλήσει η βοηθός με τον αιματολόγο, γιατί έχουν πολλή δουλειά στο ιατρείο και τα έχουν παίξει. Τώρα, θα μου πεις, έγινε. Τέλος πάντων, ελπίζω να βρεις άκρη και να τα καταφέρεις.

Εγώ τα έχω παρατήσει. Δεν ρισκάρω την ψυχική και σωματική μου υγεία, αρκετά πια.

Τζένη, στενοχωρήθηκα και με σένα. Η περίπτωσή σου μου θύμισε την πρώτη μου εγκυμοσύνη που είχα χοριακή 40.000 και ο σάκος ήταν κενός. Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή.

So sad, όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά, να έχεις θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Δομνίνα μου, αγαπημένη μου, διάβασα για το διάφραγμα. Ελπίζω να ήταν το διάφραγμα η αιτία της παλλινδρόμησης. Κι εγώ είχα διάφραγμα, όπως ξέρεις, και το αφαίρεσα, νόμισα ότι βρήκα την αιτία των παλλίνδρομων αλλά, δυστυχώς, έπαθα και τρίτη. Ίσως για τις προηγούμενες να έφταιγε το διάφραγμα και στην τελευταία να έφταιξε κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι να πω. Στενοχωριέμαι, όταν διαβάζω τέτοια πράγματα.

Τουντσάκι μου, κουράστηκες ξάπλα, ε? Δεν πειράζει, κάνε υπομονή, είναι για καλό σκοπό. Άντε τον γάιδαρο τον έφαγες, η ουρά έμεινε τώρα, καρδούλα μου.

Διαφημίσεις

Τουντσάκι μου, κουράστηκες ξάπλα, ε? Δεν πειράζει, κάνε υπομονή, είναι για καλό σκοπό. Άντε τον γάιδαρο τον έφαγες, η ουρά έμεινε τώρα, καρδούλα μου.

όχι όχι.. Δεν κουράστηκα! Δεν είμαι από την αρχή ξάπλα. Σφιχτά περιορισμένη μεν, αλλά όχι ξάπλα. Κατέβαινα και στον κήπο τη μαμάς μου στο ισόγειο, με πήγαινε και ο άντρας μου καμιά βόλτα τριγύρω με το αυτοκίνητο, πέρασε ο καιρός. Πριν ένα μήνα όμως που έκανα περίδεση, ο γιατρός είπε να μείνω ξαπλωμένη και να μην ανέβω ούτε στο σπίτι μου.(δεν έχω ασανσέρ και είναι 2 όροφοι)..Έτσι μένω με τη μαμά μου στο ισόγειο και νιώθω βασίλισσα! Με φροντίζει, συζητάμε, τακτοποιούμε (εγώ τακτοποιώ συρτάρια, αποδείξεις..ό,τι μπορώ από ύπτια θέση :-) ) και περνάω πολύ όμορφα εγώ κι εκείνη ξεχνιέται και από την απώλεια του μπαμπά μου και όλα καλά! Βολεύτηκε και ο άντρας μου που τρώει κάθε μέρα φρέσκο φαγητό και έχει και το διπλό κρεβάτι όλο μόνος του! :wink: Μια χαρά είμαι!!

καλημερα!

βρε louloudira mou εσυ εχεις περασει του χριστου τα παθη..

απο την ιστορια σου εγω εχω βγαλει το εξης συμπερασμα..κανενας δεν εχει παρει την υποθεση σου στα σοβαρα..απο γιατρους εννοω..

τι παει να πει δεν ειναι εδω ο γιατρος;γιατι σου εδωσε αγωγη μια ασχετη;γιατι ασχετ ες ειναι οι βοηθοι..σε μια ιδιαζουσα περιπτωση σαν τη δικη σου επρεπε να ριξουν πιο πολυ βαρος κ να μην δινει συμβουλες το καθε τσουτσεκι..

αλλα κ οποτι καταλαβαινω κ ο γιατρος δεν ειναι καλυτερος..

εχεις περασει πολλα..και δυσκολα..αν θες τη γνωμη μου αλλαξε γιατρο,αιματολογο κλπ..γιατι αν ειναι να παρουμε ντοκτορα για να μπορεσουμε να βγαλουμε μια εγκυμοσυνη περα,τοτε τι τους θελουμε τους γιατρους,για την γεννα;γενναμε κ στο σπιτι ..τσατιστηκα τωρα..

με την ιστορια σου μονο ο υπνος δεν μπορει να με παρει..μεταμεσονυκτιο θριλερ μου φανηκε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ιολη ψαχνοντας να βρω πορομοια περιστατικα με το δικο μου επεσα κ στη δικη σου ιστορια ,ειμαστε λιγο γκαντεμουδες μπορω να πω..με την εννοια οτι στην αρχη παρακαλαγα να ειναι μεγαλες οι χοριακες κ εμεινα με...τις χοριακες στο χερι..

ειναι λιγο ειρωνικο..να παρακαλαω μετα να δω χαμηλη τιμη για να μη χρειαστω αποξεση..εν τελει εσυ το εψαξες;εκανες βιοψια;

εμενα μου ειπαν απο το νοσ.να παρω τηλ να ρωτησω αν το εστειλε ο γιατρος ..περνω απο προχτες κ δεν μπορω να βρω κανεναν..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κορίτσια! σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!σημαίνουν πολλά για μένα, και ελπίζω να πιάσουν!!!

renitaki αιμορραγίες δεν έχω ακόμα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να έχω σύντομα, η αποκόλληση να σκεφτείς είναι μπροστά από τον σάκο και έχει ίδιο μέγεθος με αυτόν:shock::shock::shock:

δομνίνα, έχεις δίκιο, πραγματικά ευχαριστώ τον θεό που μένω εύκολα έγκυος, απλά μετά από 2 παλλίνδρομες και δύο αποξέσεις μέσα σε 6 μήνες έχω φοβηθεί πολύ και δεν μπορώ εύκολα να αφεθώ στη χαρά της 3ης εγκυμοσύνης..

louloudira έχεις κάθε δίκιο να ψάχνεσαι, και μην το αφήσεις...

δεν θέλω να κατηγορώ γιατρούς αλλά πραγματικά και λόγω δικής μου εμπειρίας αλλά και από άλλες κοπέλες θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από μεγαλογιατρούς που δεν έχουν τον χρονο να ασχοληθούν όπως πρέπει με μια περίπτωση τόσο ιδιαίτερη όπως η δική σου..

σας αφήνω κορίτσάκια μου, έχουν αρχίσει οι αναγούλες και αισθάνομαι χάλια...θα τα πούμε αργότερα..φιλάκια!

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Sosad κοριτσάκι μου.. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, η οποία παλινδρόμησε στην 9η βδομάδα, είχα κι εγώ αποκόλληση και μάλιστα αρκετά μεγάλη.. Όμως δεν είχα ούτε ίχνος αίματος.. βέβαια με την ξάπλα μετά μαζεύτηκε κάπως το θέμα αλλά δεν είχε θρέψει ποτέ ουσιαστικά.. Ελπίζω να μην έχεις καμία αιμορραγία και να θρέψει τελείως ο σάκος..

Ιόλη μου χαίρομαι πάρα πολύ που σε διαβάζω ξανά.. Μας έχεις λείψει πολύ... Εγώ θα τολμήσω για μια ακόμη φορά να σου προτείνω να κάνει ο άνδρας σου την εξέταση κατάτμησης.. Μόνο εκεί μπορεί να πάει το μυαλό μου για τη δική σου περίπτωση.. Εκτός πια αν είσαι τόσο άτυχη και τις τρεις φορές η παλινδρόμηση να οφειλόταν σε τυχαίο γεγονός..

Σχετικά με τον Ν....ρο.. τον οποίο έχω επισκεφθεί και εγώ.. Εμένα προσωπικά μου βρήκε ότι πάσχω από το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο και μου είπε ότι κάθε φορά που είναι να προχωρήσω σε εξωσωματική θα πρέπει να ακολουθώ μια συγκεκριμένη θεραπεία, να κάνω αντιπηκτικές και να παίρνω salospir εφ' όρου ζωής.. Ο εξωσωματικός μου συνεργάζεται με έναν γιατρό ο οποίος είναι άρτι αφιχθείς από το Λονδίνο και εξειδικεύεται σε θέματα αποβολών.. Την τελευταία φορά κάναμε μια μόνο θεραπεία πριν την εμβρυομεταφορά και την επαναλάβαμε αφού έμεινα έγκυος.. Αν προχωρούσε η εγκυμοσύνη θα έπρεπε να την επαναλάβω κάθε μήνα μέχρις ότου να κλείσω τον 3ο. Και τώρα αυτό θα κάνω.. Παράλληλα θα κάνω αντιπηκτικές και salospir. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι έχω μείνει ακάλυπτη στο συγκεκριμένο θέμα..

Λουλουδίρα όντως έχεις περάσει τα απίστευτα... Σου εύχομαι να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία και η επόμενη φορά να στεφθεί από επιτυχία..

Τουντσάκι βλέπω ο σύζυγος περνάει ζωή και κότα.. Αλλά και η φροντίδα της μαμάς είναι το κάτι άλλο!

Τζενάκι πολλά φιλιά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Τουντσάκι βλέπω ο σύζυγος περνάει ζωή και κότα.. Αλλά και η φροντίδα της μαμάς είναι το κάτι άλλο!

Τέλεια περνάει ο σύζυγος.. Μόνο που κουβαλάει πάνω κάτω πράγματα και τον στέλνουμε και για ψώνια.. Κατά τα άλλα, βασιλιάς κι αυτός!! Έχει γλιτώσει κι από την γκρίνια μου για τις δουλειές του σπιτιού..

Αλλά κι εγώ..Είχα να νιώσω τόση ξεγνοιασιά, ηρεμία και ξεκούραση από όταν ήμουν παιδί.. 2 μηνάκια ακόμα και μετά τέρμα τα δίφραγκα! Μετά είπαμε.. Φακιόλι και δουλειές στο σπίτι σου.. Να μη νιώσεις κι εσύ λίγο βασίλισσα; Το δικαιούσαι και με το παραπάνω!!!! ;)

λουλουδίρα κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια που λένε να αλλάξεις γιατρό.. ίσως κάποιος λιγότερο γνωστός, αλλά πρόθυμος να έκανε πιο οργανωμένη δουλειά. Αλλά θα μου πεις.. Θέμα τύχης είναι κι αυτοί. Πάρε βαθιές ανάσες, ανασυγκροτήσου και προς Θεού μη νιώθεις γκαντέμω.. Όλα για κάποιο σκοπό γίνονται που τον μαθαίνουμε συνήθως πολύ αργότερα..

Μετά είπαμε.. Φακιόλι και δουλειές στο σπίτι σου.. Να μη νιώσεις κι εσύ λίγο βασίλισσα; Το δικαιούσαι και με το παραπάνω!!!! ;)

Δεν το δέχομαι.. θα κρατώ το μωρό σου, θα πίνουμε καφεδάκι, θα τρώμε κουλουράκια και θα ακούμε μουσικούλα!:tongue:

L2qIp2.png

χελοου γκερλς..

μολις μιλησα με τη βοηθο του γιατρου..τελικα δεν το στειλανε για βιοψια το σακο..

ααα..να σας πω οτι η αννα η ξαδελφουλα μου απο Δευτερα επιασε δουλεια ξανα στο Γ.Γεννηματας..ολα καλα ειπε.εκανε κ εξετασεις για φολικο κ β12 κ κατι αλλες που δεν θυμαμαι κ μου ειπε οτι βγηκανε καλες ..της ειπαν κατι για σιδιροπενικη αναιμια;δεν ξερω κ αν το γραφω σωστα..αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο.της ειπαν να περνει σιδηρο κ ολα καλα..το καλο ειναι οτι το φολικο ειναι μια χαρα ανεβασμενο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...