Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!

μπαίνω στα κλεφτά γιατί είναι εδώ οι γονείς μου και δεν έχω πολύ χρονο για internet!!! πω, πω κορίτσια μου πως πέρασε αυτή η βδομάδα...τι να σας λέω!!!

φιλοξενώ τους γονείς μου και προσπαθώ να κρύψω την εγκυμοσύνη..μια κατάσταση όνειρο!!!

κάθε πρωι ξυπνάω πρώτη πρωτη να τρέξω στο μπάνιο, να ανοίξω αθόρυβα τις ενεσούλες μου, να την κάνω, μετά να κρύψω τη σύριγγα, να πάρω κρυφά το φυλικό και την σαλοσπιρ, τα μεσημέρια να κάνω πως πίνω αλκοολ όταν πηγαίνουμε ταβέρνες και να πασάρω το ποτήρι μου στον άντρα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φοράω συνέχεια φαρδιές μπλούζες και ρουφάω την κοιλιά μου γιατί έχει πρηστεί από φουσκώματα και δεν κλείνουν τα παντελόνια...ψάχνω διακιολογίες που δεν ανεβαίνω στο μηχανάκι του άντρα μου...

όταν με πιάνουν πόνοι στην κοιλιά τρέχω στο μπάνιο και κάθομαι μέσα μέχρι να περάσουν...αφήστε που πρέπει να βρίσκω δικαιολογίες για να μην πάμε στην θάλασσα για μπάνιο τώρα που έφτιαξε ο καιρός..

Στο μεταξύ επειδή κάνω και βιαστικά τις ενέσεις η κοιλιά μου έχει γίνει μπλε:shock::shock::shock:

Αύριο φεύγουν και θα μπω και πάλι στο προγραμμά μου..πάντως πόσο θα ήθελα να τους το πω...μετά σκέφτομαι πόσο στενοχωρήθηκαν όταν έχασα το πρώτο και λέω να περιμένω μέχρι την αυχενική(αν όλα πάνε καλά)

Δομνινάκι τι ωραία νέα!!! άντε με το καλό να ξεκινήσετε να αναπτερωθεί λίγο και το ηθικό!!!είναι ωραίο να αναλαμβανεις δράση ρε παιδί μου...η αδράνεια σε κάνει να νιώθεις ανήμπορη, ενώ τώρα βάζεις στόχο και προχωράς!!!

Geni εδώ όλες καμμένες είμαστε αλλά πραγματικά δεν γίνεται να το βάλεις κάτω, θα πέσεις αλλά θα ξανασηκωθείς, η ζωή δεν σταμάτα και θέλει αγώνα, πρέπει να είμαστε δυνατές για να είμαστε έτοιμες όταν έρθει το μωρό μας!!!

louloudira έχεις δίκιο κοριτσάκι μου, πρέπει να είμαι αισιόδοξη, αλλά θα περιμένω να αισιοδοξήσω μετά το πρώτο ραντεβού:D:D:D

μη μου πεις οτι κρυβεσε κ απο επιπλο σε επιπλο μεχρι να φτασεις στο μπανιο???:shock::shock::shock:?οτι κατι συμβαινει σιγουρα θα το καταλαβε η μανα σου οι μαναδες ολα τα καταλαβαινουν εγω δεν μπορουσα να κρυφτω απο την δικη μου η ειναι πολυ εξυπνη η εγω δεν ηξερα να κρυβομαι :D:D:Dμε το καλο να ακουσετε καρδουλα θα περιμενουμε νεα σου κ πανω απο ολα ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!καλημερα.

εμενα αυτη την διαφημηση την λεει ο αντρας μου

τα ματακια τα πηραμε απο τον μπαμπα τα χειλακια τα πηραμε απο τον μπαμπα τα δαχτυλακια τα πηραμε απο τον μπαμπα κ ολα τα υπολοιπα τα πηραμε απο τα mothercare.τι να κανω η μαρια ειναι ιδια ο παερας της ακομα κ στον χαρακτηρα γκρινιαρα κ απαιτητικη

Καλύτερα που του μοιάζει, να μην έχει και αμφιβολίες.. Γιατί εμένα από τον 3d υπέρηχο, ο άντρας μου ψάχνει στοιχεία από την ομορφάδα του και δεν βρίσκει :-) Μου λέει: Σίγουρα είναι δικό μου; :D

Καλύτερα που του μοιάζει, να μην έχει και αμφιβολίες.. Γιατί εμένα από τον 3d υπέρηχο, ο άντρας μου ψάχνει στοιχεία από την ομορφάδα του και δεν βρίσκει :-) Μου λέει: Σίγουρα είναι δικό μου; :D

:D:D:D

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

κοριτσακια μου καλησπέρα!!!

έχω πολύ καιρό να σας γράψω αλλά μπαίνω και διαβάζω τα νεάκια σας!!!

χαίρομαι πολύ πολύ για όσες τα κατάφεραν και εύχομαι και στις υπόλοιπες!!!;)

εμείς μετά και την τελευταία ταλαιπωρία μας είπαμε να ηρεμίσουμε λίγο και να μην ασχοληθούμε με το θέμα καθόλου.

Δομνινάκι μου γερά με τσαμπουκά και αυτή η φορά 8α είναι και η τυχερή σας!!!!!( η απόξεση δεν είναι τίποτα!!! έχω κάνει 3! άσε που μετά απο κάθε απόξεση ερχόταν και εγκυμοσύνη!!)

Τουντσάκι μου εσύ ξέρεις πως νιώθω για σένα!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πάρεις αγκαλίτσα την κοράκλα σου σε 2-3 μήνες!!(Α!!!! θέλω και ένα κομμάτι μηλόπιτα...... χιχιχιιχι)

Ανδριανή μου να είστε καλά και να περνάτε τέλεια με τη μπουμπού σας!!!(Α!! νομίζω οτι μοιάζει όντως του μπαμπά.... τουλαχιστον απο τις φωτό...)

sosad εύχομαι μία τέλεια και ανέμελη εγκυμοσύνη!;)

σας φιλώ γλυκά όλες και εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Α!!! ξέχασα να σας πώ οτι όσονούπω θα γίνω χαζοθεία:tongue: περιμένουμε κοριτσάκι!!!:D

...Τουντσάκι μου εσύ ξέρεις πως νιώθω για σένα!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πάρεις αγκαλίτσα την κοράκλα σου σε 2-3 μήνες!!(Α!!!! θέλω και ένα κομμάτι μηλόπιτα...... χιχιχιιχι)

....

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! Ξέρω πολύ καλά, όπως το πες, πώς νιώθεις για μένα... Αν και δεν γεύτηκα τον μουσακά σου.. Γι αυτό δεν ξέρω για μηλόπιτα.. Θα το σκεφτώ.. :wink:

Με το καλό να γίνεις χαζοθεία και πολύ σύντομα και χαζομαμά!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!

να μαι ξανα στον αγωνα..εργασια και χαρα...

ολα πηγαν καλα.μου εδωσαν μιτροταν κ μια αντιβιωση,αλλα ρε κοριτσια εχω κατι παρενεργιες αστα να πανε.το στομαχι μου με πεθαινει,ανεβαινει το φαρμακο πανω κ μου διλητηριαζει το στομα.ποναει πολυ το στομαχι μου.κ απο χτες το μεσημερι εχω τρομερους πονους περιοδου.η αντριανη λεει οτι ειναι απο τα μιτροταν .δεν περναει ουτε με παυσιπονο.

σημερα θα παρω τηλεφωνο στο νοσοκομειο να ρωτησω αν εστειλε ο γιατρος το σακο για βιοψια.εγω δεν του ειπα τιποτα αλλα η βοηθος του μου ειπε οτι αν το κρινει αυτος σκοπιμο θα το στειλει χωρις να ρωτησει...αυτα.

sosad σημερα πας για υπερηχο ε;θα περιμενω να ακουσω τα ευχαριστα.ελπιζω μεχρι τις 3 να μπεις μεσα..

σας ευχαριστω ολες για το κουραγιο που μου δωσατε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!

μπαίνω στα κλεφτά γιατί είναι εδώ οι γονείς μου και δεν έχω πολύ χρονο για internet!!! πω, πω κορίτσια μου πως πέρασε αυτή η βδομάδα...τι να σας λέω!!!

φιλοξενώ τους γονείς μου και προσπαθώ να κρύψω την εγκυμοσύνη..μια κατάσταση όνειρο!!!

κάθε πρωι ξυπνάω πρώτη πρωτη να τρέξω στο μπάνιο, να ανοίξω αθόρυβα τις ενεσούλες μου, να την κάνω, μετά να κρύψω τη σύριγγα, να πάρω κρυφά το φυλικό και την σαλοσπιρ, τα μεσημέρια να κάνω πως πίνω αλκοολ όταν πηγαίνουμε ταβέρνες και να πασάρω το ποτήρι μου στον άντρα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φοράω συνέχεια φαρδιές μπλούζες και ρουφάω την κοιλιά μου γιατί έχει πρηστεί από φουσκώματα και δεν κλείνουν τα παντελόνια...ψάχνω διακιολογίες που δεν ανεβαίνω στο μηχανάκι του άντρα μου...

όταν με πιάνουν πόνοι στην κοιλιά τρέχω στο μπάνιο και κάθομαι μέσα μέχρι να περάσουν...αφήστε που πρέπει να βρίσκω δικαιολογίες για να μην πάμε στην θάλασσα για μπάνιο τώρα που έφτιαξε ο καιρός..

Στο μεταξύ επειδή κάνω και βιαστικά τις ενέσεις η κοιλιά μου έχει γίνει μπλε:shock::shock::shock:

Αύριο φεύγουν και θα μπω και πάλι στο προγραμμά μου..πάντως πόσο θα ήθελα να τους το πω...μετά σκέφτομαι πόσο στενοχωρήθηκαν όταν έχασα το πρώτο και λέω να περιμένω μέχρι την αυχενική(αν όλα πάνε καλά)

sosad και εγω δεν περασα λιγα γιατι οπως ξερεις δεν το ηξερε κανενας πλην της μανας μου κ δυο απο τις αδελφες μου.

πεμπτη βραδυ,και ενω προσπαθω να ετοιμασω το σπιτι γιατι τις επομενες μερες δεν θα μπορουσα να κανω τπτ,ερχονται στο σπιτι 10 ατομα.αδελφια,φιλοι του αντρα μου,χωρις να παρουν τηλ.φυλαγα κ τη μικρη της αντριανης γιατι ειχε κατι δουλειες μεσα πατρα,στις 1 φυγανε..προσπαθουσα να μη δειχτω αλλα ημουν φουλ στο αγχος..

παμε στο νοσοκομειο κ για κακη μας τυχη,πευτουμε πανω σε γνωστη,κουνιαδα της θεια του αντρα μου,ειναι αναισθησιολογος.απο παρασκευη μεσημερι αρχισαν τα τηλεφωνα.ρωτουσαν τον αντρα μου γιατι δεν ειμαι στο μαγαζι,τι εχω κλπ..τους ειπαμε οτι κρυωσα κ εκατσα σπιτι,αλλα αν ειπε οτι μας ειδε δεν το χαψανε..

παρασκευη βραδυ κ ενω ειμαι χαλια,ερχεται η αδελφη μου με τα παιδια,πρωτη φορα χωρις να παρει τηλεφωνο..με ρωτουσαν γιατι ειμαι ετσι.. γιατι δεν σηκωνομαι να κατσω μαζι τους..τα μπαλωσα λεγοντας οτι αδιαθετησα κ ποναω πολυ..μετα απο μιση ωρα εφυγαν αλλα μαλλον κ αυτοι κατι καταλαβαν..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Geni γρήγορα να συνέλθεις κοριτσάκι μου και να ρθουν τα καλύτερα!!!Εγώ κάτι μικροπονάκια είχα με το μιτροτάν αλλά ψυχολογικά δε τα άντεχα ούτε αυτά!!!Οσο για το κόσμο δε σου φτάνει η στενοχώρια σου ρε παιδί μου έχεις και αυτά?Απλά να κόβεις τον αέρα και να λες δε θέλω να συζητήσω τίποτα!!!Ψυχρά και κοφτά!!Εγώ σήμερα περιμένω τα πρώτα αποτελέσματα από τον πλακούντα και έχω μια αγωνία!!!!Δε σας κρύβω οτι έχω απογοητευτεί πολύ!!Νομίζω οτι εκτός της θρομβοφιλίας έχω και αντιπυρηνικά αντισώματα και αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα και δεν έχω αντιπατρικά και εχω και ορμονολογικά λόγω πολυκυστικών!!!!Η πλάκα είναι οτι όλα τα χω ψάξει και δεν είχα τίποτα αλλά θρομβοφιλια εχω σιγουρα!!Αρα και τα άλλα που εψαξα μπορει να τα χω αλλά να μη βγήκαν στις εξετασεις!!Ειδικα τα αντιφωσφολιπιδικα εχω κάνει μονο καρδιολιπινη και γλυκοπρωτεινη!!Μου χαν πει οτι ειναι τα πιο κυρια και αν δεν εχω αυτα , δεν εχω τιποτα!!!2 αιματολογοι κιολας όχι ένας!!!Γ@%ώ τη τύχη μου ρε παιδί μου!!!Τι θα γίνει έγω θα αποβάλλω και μετά θα αναιρούνται οι γιατροί ???Δε μπορεί να με πετύχει κανένας??Ειναι κάποια κοπέλα στη παρέα που ξέρει απο τα αντισώματα και τα αντιπατρικά?Θα τρελλάθώωωω

Geni γρήγορα να συνέλθεις κοριτσάκι μου και να ρθουν τα καλύτερα!!!Εγώ κάτι μικροπονάκια είχα με το μιτροτάν αλλά ψυχολογικά δε τα άντεχα ούτε αυτά!!!Οσο για το κόσμο δε σου φτάνει η στενοχώρια σου ρε παιδί μου έχεις και αυτά?Απλά να κόβεις τον αέρα και να λες δε θέλω να συζητήσω τίποτα!!!Ψυχρά και κοφτά!!Εγώ σήμερα περιμένω τα πρώτα αποτελέσματα από τον πλακούντα και έχω μια αγωνία!!!!Δε σας κρύβω οτι έχω απογοητευτεί πολύ!!Νομίζω οτι εκτός της θρομβοφιλίας έχω και αντιπυρηνικά αντισώματα και αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα και δεν έχω αντιπατρικά και εχω και ορμονολογικά λόγω πολυκυστικών!!!!Η πλάκα είναι οτι όλα τα χω ψάξει και δεν είχα τίποτα αλλά θρομβοφιλια εχω σιγουρα!!Αρα και τα άλλα που εψαξα μπορει να τα χω αλλά να μη βγήκαν στις εξετασεις!!Ειδικα τα αντιφωσφολιπιδικα εχω κάνει μονο καρδιολιπινη και γλυκοπρωτεινη!!Μου χαν πει οτι ειναι τα πιο κυρια και αν δεν εχω αυτα , δεν εχω τιποτα!!!2 αιματολογοι κιολας όχι ένας!!!Γ@%ώ τη τύχη μου ρε παιδί μου!!!Τι θα γίνει έγω θα αποβάλλω και μετά θα αναιρούνται οι γιατροί ???Δε μπορεί να με πετύχει κανένας??Ειναι κάποια κοπέλα στη παρέα που ξέρει απο τα αντισώματα και τα αντιπατρικά?Θα τρελλάθώωωω

Νομίζω ότι τα αντισώματα τα αντιμετωπίζουν με κορτιζόνη,όσο για τα αντιπατρικά εγω δεν έχω βγάλει άκρη άλλοι τα αποδέχονται και άλλοι όχι.Οι περισσότεροι τα θεωρούν ξεπερασμένη ιστορία.Προσφατα βέβαια από τις πολλές γνώμες που άκουσα μου είπαν να τα κάνω και αυτά αλλα προς το παρόν δεν θα ασχοληθώ.Πως συμπεραίνεις οτι έχεις αντισώματα αφού οι εξετάσεις ήταν καλές;

Εδώ είμαι κορίτσια μου!!!

με καλά νέα ευτυχώς!!!Το σποράκι ήταν εκεί στη θέση του, με την καρδούλα να χτυπάει..ντουκου-ντουκου-ντούκου...ακόμα έχω τον ήχο στα αυτιά μου...

είμαστε λίγο μικρουληδες, 4 ημέρες λιγότερο από ότι θα έπρεπε και οι σφυγμοί μας είναι 136 το λεπτό..

το κακό είναι ότι έχουμε μια μεγαλούτσικη αποκόλληση και προς το παρόν θα πρέπει να μείνω σπίτι μέχρι το επόμενο ραντεβού σε 2 βδομάδες!

ελπίζω να μη μας δημιουργήσει πρόβλημα...αναγκαστηκά το είπα στη δουλειά γιατί πήρα αναρρωτική άδεια, ελπίζω να μη με γλωσσοφάνε...:rolleyes::rolleyes:

αχ, κοριτσάκια μου ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει...μακάρι να πάνε όλα καλά, μόνο αυτό σκέφτομαι:D:D:D:D

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ήρθα κι εγώ.. έκανα την υστεροσκόπηση σήμερα και βρέθηκε ένα διάφραγμα ελαφριάς μορφής το οποίο και αφαιρέθηκε.. τίποτε δεν μπορεί να μας αποκλείσει το γεγονός να έφταιγε αυτό για τις παλίνδρομες κυήσεις αλλά και τίποτε πάλι δεν μπορεί να μας αποκλείσει το γεγονός να φταίγαν χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου.. Τουλάχιστον βρέθηκε κάτι.. Θα πάρω αντιβίωση 4 μέρες, θα αφήσω αυτό τον κύκλο να περάσει για να θρέψει το ενδομήτριο και με την περίοδο του Νοεμβρίου ξεκινάμε κι εμείς..

Τζενάκι η δουλειά του Μιτροτάν είναι να δημιουργεί συσπάσεις στη μήτρα για να αποβληθεί το περιεχόμενό της και να επανέλθει στο φυσιολογικό της μέγεθος.. Υπομονή κοριτσάρα θα περάσει κι αυτό..

Sosad κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα αποκόλληση η οποία ξεκουράστηκε με ξάπλα.. Ξάπλα λοιπόν κι εσύ και μη σε νοιάζει τι θα λένε οι συνάδελφοι.. Εσύ τον εαυτό σου να σκέφτεσαι, το μωρό σου και τον άνδρα σου..

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Και τις τρεις φορές που έμεινα έγκυος, το είπα από την αρχή σε όλους τους κοντινούς και στη δουλειά για να μπορώ να φέρομαι όπως ένιωθα. Κι έτσι αυτή τη φορά που η κύηση προχωρά, όλοι ξέρουν τι έχω περάσει και απολαμβάνω τα πούπουλα!!! :-)

Τα μιτροτάν είναι πολύ άτιμα.. σε συνδυασμό με την ψυχολογία την άσχημη, άστα να πάνε.. Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω.. Κουράγιο geni θα περάσει κι αυτό!!

louloudira σαν πολλά δεν μαζευτήκανε; Είναι δυνατόν να τα έχεις όλα αυτά; Πάντως κι εγώ για τα αντιπατρικά, έχω ακούσει από τον γιατρό μου ότι πια δεν ασχολούνται με αυτά. Έχουν ξεπεραστεί. Και επίσης είχε πει ότι κάποιοι γιατροί συστήνουν στις κοπέλες να τα ψάξουν είτε επειδή τα πιστεύουν ακόμα, είτε για να πάρουν ποσοστά από τις πανάκριβες εξετάσεις.

sosad πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!! Ξάπλωσε και θα τα λέμε από δω!! Περνάει γρήγορα ο καιρός!

Δομνίνα έχω καλό προαίσθημα!!!! Ο Νοέμβρης είναι κοντά!!!! γιούπιιιιι!!!!!!!! Τελικά πολύ καλή ιδέα να κάνεις την υστεροσκόπηση. Να δεις που το διάφραγμα εμπόδιζε την εμφύτευση.. Όλα θα πάνε καλά!!!! ξανά γιούπιιιιι!!!!!!!!

Εγώ έκλεισα κιόλας ένα μήνα ξαπλωμένη. Η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει αρκετά και η ζυγαριά ανεβαίνει και ανεβαίνει.. Έφτασα τα 8 κιλά συν και προβλέπεται από δω και πέρα να πάρω μπόλικα ακόμα.. Για να δούμε πού θα φτάσω :-) Το Σάββατο θα κάνω ένεση κορτιζόνης για τους πνεύμονες της μπουμπούς και κατά την 30η εβδομάδα, θα πάω επιτέλους στο γιατρό να τη δω. Τη νιώθω βέβαια που στριφογυρίζει, μου ρίχνει και κλωτσιές, αλλά άλλο είναι να τη βλέπεις!!! :wink: Αρχίζω πάντως πια και σκέφτομαι αισιόδοξα...

καλημέρα καλημέρα!Πολλά ευχάριστα νέα βλέπω και χαίρομαι !!!

sosad φαντάζομαι την χαρά σου όταν άκουσες τον μαγικό ήχο!! Όλα καλά λοιπόν με το σποράκι σου! Τώρα ξάπλα και άγιος ο Θεός!! Αλήθεια αίμα από την αποκόλληση δεν έχεις??

Δομνινάκι πέρα από τις υποθέσεις και τα ευρήματα το σημαντικοτερο είναι ότι θα ξεκινήσεις την επόμενη προσπάθεια με άλλον αέρα αισιοδοξίας!!! Έρχεται το μωράκι σουυυ!!

tounts όντως νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να το πιστεύψεις ότι αυτήν την φορα όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια την ένεση κορτιζόνης γιατί να την κάνεις από τώρα?

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

καλημερα καλημερα!

sosad ειδες που ολα πανε κατευχην;τωρα σταματα να αγχωνεσαι..τα καλυτερα ερχονται..

Δομνινα κ συ ευχαριστα βλεπω..αρχιζεις απο Νοεμβρη..μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα.το οτι βρηκατε ενα προβλημα κ το διορθωσατε πιστευω παιζει πολυ μεγαλο ρολο.οντως δεν ξερεις αν οι ατυχιες που ειχες ως τωρα οφειλονταν σε αυτο.τωρα ηρεμια κ σε λιγο δωστου να καταλαβει...ολα θα πανε καλα..εχω ενστικτο εγω...

louloudira μου..με μπερδεψες με ολα αυτα..η αληθεια ειναι δεν πολυ εχω καταλαβει τι ψαχνεις τωρα..δεν τα ξερω δηλ..

οι εξεταση που περιμενες εχτες βγηκε;

επειδη εγω ειμαι πολυ φρεσκια κ δεν ξερω κ τα ιστορικα σας,αν θες μου λες.θρομβοφιλια ποτε εκανες;στην ειπε ο γιατρος σου να την κανεις η ψαχτηκες απο μονη σου;παντως πιστευω τσαμπα αγχωνεσαι..και στο κατω κατω της γραφης δεν μπορει ολα τα κακα να τα εχεις εσυ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για την αισιοδοξία που μου εμφυσήσατε.. Αφού σκέφτεστε εσείς θετικά για μένα, νομίζω ότι επιβάλλεται εγώ να σκεφτώ ακόμα πιο θετικά..

Θέλω κι εγώ να πιστεύω ότι αυτό το άτιμο το διάφραγμα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στις αποτυχίες των προηγούμενων προσπαθειών και πως τώρα η προσπάθειά μας θα στεφθεί από επιτυχία μέχρι τέλους!

Τουντσάκι κοντεύεις κορίτσι μου.. και ναι, τα πούπουλα σου αξίζουν και με το παραπάνω..

Sosad κάθε μέρα που περνάει να ευχαριστείς το Θεό που μπορείς και συλλαμβάνεις τόσο εύκολα.. και να δεις που αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά με ξεκούραση, ηρεμία και χαλαρότητα..

Geni κουράγιο κορίτσι μου..

Άντζελα καλά κάνεις και δεν προγραμματίζεις τίποτε.. θα έρθει από μόνο του, είμαι σίγουρη!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...