Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα κοπελιες!

τι μου θυμισατε με τις εξετασεις 1 χρονο εκανα να βρω μια σειρα με απωλειες ενδοιαμεσα

θα την βρειτε την ακρη ειμαι σιγουρη κ τα μπεμπακια θα διαδεχονται το ενα μετα το αλο εδω μεσα δεν θα προλαβαινετε τις πανες λεμε! Δομνινακι μου με το καλο η επεμβαση να δεις που μετα θα ερθει το μωρακι μπορει να παιδευομαστε λιγακι να κανουμε μωρακι αλλα μετα αποζημιωνομαστε κ με το παραπανω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Την κορτιζόνη για αυξημένα ΝΚ αν και η ανοσολόγος μου είπε για εμβόλια γ-σφαιρίνης τα οποία δεν θέλω να κάνω και την ασπιρίνη προληπτικά.Βγήκα ετερόζυγος στο ΜΤΗFR Α1298C και πολυμορφισμός στο γονίδιο της γλυκοπρωτείνης(αν το γράφω σωστά).Η αιματολόγος μου είπε ότι αυτά δεν επηρεάζουν γι'αυτό δίνει την ασπιρίνη.Τη ρώτησα πολλές φορές αν χρειάζεται αντιπηκτικές και μου είπε όχι.Αυτό με προβληματίζει βέβαια γιατί οι περισσότεροι δίνουν ενέσεις.Τι να πω θα δείξει...Ασε που εκεί που λέμε να αχίσουμε προσπάθειες εμφανίζονται καινούρια πράγματα,τώρα έχω να ασχολούμαι με το ουρεόπλασμα,καινούριο φρούτο!

στεφ εμενα ο γιατρος μου δεν ηθελε να τα κανω αυτα εμβολια πηγα κ σε αλον που ηταν σιγουρος οτι εκει ειχα το προβλημα με χορτασε ενα σωρο αηδιες εν τελη δεν τα εκανα κ στην επομενη εγκυμοσυνη ολα πηγαν καλα

εγω ειχα βγει ομοζυγωτης στο MTHFR κ εκανα αντηπικτικες σε ολη την εγκυμοσυνη κ 1 μηνα μετα απο αυτην.το ουρεαπλασμα μην το αφησεις γιατι ευθηνεται για αποβολες ,δυστηχως πρεπει να περασουμε δια πυρος κ σιδηρου για να καταφερουμε να γινουμε μανες κ για μενα δυστηχως δεν σταματησαν τα προβληματα μου εκει τεσπα κανε την θεραπεια σου για το ουρεαπλασμα κ μετα στο ψητο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα κοριτσαρες!

θελω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΩ σε ολες σας.

1ον γιατι ειστε αγωνιστριες κ η καθε μια απο σας παρα τα στραπατσα που εχετε φαει ,ειστε ξανα σε θεση μαχης κ μαλιστα στην πρωτη γραμμη.

2ον γιατι απο τοτε που εγραψα εδω μεσα,αρχισα να βλεπω εντελως διαφορετικα τα πραγματα.πιστευω πως με βοηθησατε πολυ.οχι οτι δεν στεναχωριεμαι κ δεν κλαιω[κρυφα πλεον απο ολους γιατι δεν θελω να τους στεναχωρω]απλα ,μεσα απο τις δικες σας ιστοριες κ τον αγωνα που κανετε,μου δινετε κ εμενα κουραγιο..

θελω να ελπιζω οτι ο καινουριος χρονος θα μας δικαιωσει ολες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι κι εγώ βαθιά μέσα μου ελπίζω (διότι κρατάω και μια πισινή) ότι ο καινούργιος χρόνος μόνο χαρές θα μας φέρει.. Όλες μας έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή μας και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα) θα ανταμειφτούμε.. Γιατροί του εαυτού μας έχουμε γίνει αλλά δυστυχώς ο κάθε ανθρώπινος οργανισμός είναι από μόνος του απρόβλεπτος παράγοντας..

Πάντως το να κρατάς ένα ροζουλί μωρουδάκι που αποπνέει μωρουδίλα είναι η υπέρτατη ευτυχία όταν ξέρεις ότι είναι ολόδικό σου!

L2qIp2.png

Τζενάκι κι εγώ βαθιά μέσα μου ελπίζω (διότι κρατάω και μια πισινή) ότι ο καινούργιος χρόνος μόνο χαρές θα μας φέρει.. Όλες μας έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή μας και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα) θα ανταμειφτούμε.. Γιατροί του εαυτού μας έχουμε γίνει αλλά δυστυχώς ο κάθε ανθρώπινος οργανισμός είναι από μόνος του απρόβλεπτος παράγοντας..

Πάντως το να κρατάς ένα ροζουλί μωρουδάκι που αποπνέει μωρουδίλα είναι η υπέρτατη ευτυχία όταν ξέρεις ότι είναι ολόδικό σου!

Δομνινακι μου λογικο ειναι να κρατας πισινη,εδω κραταω εγω..

γιατροι του εαυτου μας εχουμε γινει γιατι κανενας γιατρος δεν μπαινει στον κοπο να μας καλυψει τις απορριες..κ οντως ειναι η υπερτατη ευτυχια να κρατας ενα κομματι του εαυτου σου[αντε κ του συζυγου:rolleyes:]στα χερια σου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

....κ οντως ειναι η υπερτατη ευτυχια να κρατας ενα κομματι του εαυτου σου[αντε κ του συζυγου:rolleyes:]στα χερια σου..

τα ματάκια, τα πήραμε από τη μαμά...τη μυτούλα την πήραμε από τη μαμά.. τα χειλάκια τα πήραμε από τη μαμά.. και όλα τα υπόλοιπα από το jumbo ;)

τα ματάκια, τα πήραμε από τη μαμά...τη μυτούλα την πήραμε από τη μαμά.. τα χειλάκια τα πήραμε από τη μαμά.. και όλα τα υπόλοιπα από το jumbo ;)

Τη θυμάμαι και γελάω ακόμα... απίστευτη διαφήμιση:-P

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!

μπαίνω στα κλεφτά γιατί είναι εδώ οι γονείς μου και δεν έχω πολύ χρονο για internet!!! πω, πω κορίτσια μου πως πέρασε αυτή η βδομάδα...τι να σας λέω!!!

φιλοξενώ τους γονείς μου και προσπαθώ να κρύψω την εγκυμοσύνη..μια κατάσταση όνειρο!!!

κάθε πρωι ξυπνάω πρώτη πρωτη να τρέξω στο μπάνιο, να ανοίξω αθόρυβα τις ενεσούλες μου, να την κάνω, μετά να κρύψω τη σύριγγα, να πάρω κρυφά το φυλικό και την σαλοσπιρ, τα μεσημέρια να κάνω πως πίνω αλκοολ όταν πηγαίνουμε ταβέρνες και να πασάρω το ποτήρι μου στον άντρα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φοράω συνέχεια φαρδιές μπλούζες και ρουφάω την κοιλιά μου γιατί έχει πρηστεί από φουσκώματα και δεν κλείνουν τα παντελόνια...ψάχνω διακιολογίες που δεν ανεβαίνω στο μηχανάκι του άντρα μου...

όταν με πιάνουν πόνοι στην κοιλιά τρέχω στο μπάνιο και κάθομαι μέσα μέχρι να περάσουν...αφήστε που πρέπει να βρίσκω δικαιολογίες για να μην πάμε στην θάλασσα για μπάνιο τώρα που έφτιαξε ο καιρός..

Στο μεταξύ επειδή κάνω και βιαστικά τις ενέσεις η κοιλιά μου έχει γίνει μπλε:shock::shock::shock:

Αύριο φεύγουν και θα μπω και πάλι στο προγραμμά μου..πάντως πόσο θα ήθελα να τους το πω...μετά σκέφτομαι πόσο στενοχωρήθηκαν όταν έχασα το πρώτο και λέω να περιμένω μέχρι την αυχενική(αν όλα πάνε καλά)

Δομνινάκι τι ωραία νέα!!! άντε με το καλό να ξεκινήσετε να αναπτερωθεί λίγο και το ηθικό!!!είναι ωραίο να αναλαμβανεις δράση ρε παιδί μου...η αδράνεια σε κάνει να νιώθεις ανήμπορη, ενώ τώρα βάζεις στόχο και προχωράς!!!

Geni εδώ όλες καμμένες είμαστε αλλά πραγματικά δεν γίνεται να το βάλεις κάτω, θα πέσεις αλλά θα ξανασηκωθείς, η ζωή δεν σταμάτα και θέλει αγώνα, πρέπει να είμαστε δυνατές για να είμαστε έτοιμες όταν έρθει το μωρό μας!!!

louloudira έχεις δίκιο κοριτσάκι μου, πρέπει να είμαι αισιόδοξη, αλλά θα περιμένω να αισιοδοξήσω μετά το πρώτο ραντεβού:D:D:D

HDfQp3.png

sosad αυτή δεν ήταν φιλοξενία - ήταν η νέα εκδοχή των επικινδυνων αποστολών !!!:D Βεβαια λίγη παρέα καλό σου έκανε γιατι έφευγε το μυαλό σου από τις ανησυχίες σου αλλά άντε με το καλό να ξαναβρεις τους ρυθμούς σου! Πότε με το καλό θα πας στον γιατρό??

την καλησπέρα μου σε όλες τις μαχήτριες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

geni αύριο είναι η απόξεση? άντε να την κάνεις για να τελειωνεις με αυτην την ιστορία και να γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου!

age.png

Διαφημίσεις

Renitaki όντως ξεχάστηκα λίγο είναι η αλήθεια, αλλά τώρα πλησιάζουν οι μέρες και όταν το σκέφτομαι με πιάνει ταχυκαρδία!!!

την δευτέρα το πρωί είναι το ραντεβού μου...πόσο θέλω να έχω ευχάριστα νέα δε λέγεται κορίτσια...τη δευτέρα θα είμαι περίπου 7μιση εβδομάδων οπότε αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να ακούσουμε καρδούλα...μακάρι παναγίτσα μου!!!!

HDfQp3.png

Δεν έλεγες στους γονείς σου να κάτσουν λίγο ακόμα για να μην το σκέφτεσαι ? :D Όλα καλά θα είναι και θα ακούσεις κ τον μαγικό ήχο τικ τακ τικ τακ!

age.png

Sosad συμφωνώ απόλυτα με τη Ρενίτα.. Εσύ και ο Τομ Κρουζ τόσο τρέξιμο και κάλυψη μαζεμένα... Δεν πειράζει.. ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έχεις κάθε λόγο νομίζω για να προσπαθείς να προστατέψεις τους γονείς σου.. Ας κάνεις την αυχενική με το καλό, να είναι όλα καλά και μετά τους το ανακοινώνεις περιχαρής.. Πόσο θέλω σύντομα να είμαι στη θέση σου..

Η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε λίγο ξαφνικό το πόσο σύντομα θα προχωρήσω στην επόμενη προσπάθεια.. βλέπετε εγώ είχα άλλα σχέδια (κατά Φλεβάρη μεριά) αλλά ο γιατρός μου επιμένει πως ότι είναι να γίνει να γίνει τώρα και να μην αφήσω άλλο χρόνο να περάσει.. Πιστεύω ότι κάτι παραπάνω γνωρίζει αυτός και έτσι δεν του το αρνήθηκα..

Τζενάκι με το καλό αύριο κοριτσάκι να τελειώσουν όλα όσο το δυνατόν περισσότερο ανώδυνα.. Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!

L2qIp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!καλημερα.

εμενα αυτη την διαφημηση την λεει ο αντρας μου

τα ματακια τα πηραμε απο τον μπαμπα τα χειλακια τα πηραμε απο τον μπαμπα τα δαχτυλακια τα πηραμε απο τον μπαμπα κ ολα τα υπολοιπα τα πηραμε απο τα mothercare.τι να κανω η μαρια ειναι ιδια ο παερας της ακομα κ στον χαρακτηρα γκρινιαρα κ απαιτητικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Sosad συμφωνώ απόλυτα με τη Ρενίτα.. Εσύ και ο Τομ Κρουζ τόσο τρέξιμο και κάλυψη μαζεμένα... Δεν πειράζει.. ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έχεις κάθε λόγο νομίζω για να προσπαθείς να προστατέψεις τους γονείς σου.. Ας κάνεις την αυχενική με το καλό, να είναι όλα καλά και μετά τους το ανακοινώνεις περιχαρής.. Πόσο θέλω σύντομα να είμαι στη θέση σου..

Η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε λίγο ξαφνικό το πόσο σύντομα θα προχωρήσω στην επόμενη προσπάθεια.. βλέπετε εγώ είχα άλλα σχέδια (κατά Φλεβάρη μεριά) αλλά ο γιατρός μου επιμένει πως ότι είναι να γίνει να γίνει τώρα και να μην αφήσω άλλο χρόνο να περάσει.. Πιστεύω ότι κάτι παραπάνω γνωρίζει αυτός και έτσι δεν του το αρνήθηκα..

Τζενάκι με το καλό αύριο κοριτσάκι να τελειώσουν όλα όσο το δυνατόν περισσότερο ανώδυνα.. Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!

δομνινακι μου κατι ξερει παραπανω ο γιατρος σου εχε του εμπιστοσυνη κ συντομα θα μυριζεις εκτος την μωρουδιλα κ μια αλλη μυρωδια απο λερωμενες πανες χαχαχαχαχχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...