Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα!

τι κανετε;εγω μμμμ ετσι κ ετσι..

δεν περνανε οι μερες να τελειωνω με αυτη την υποθεση..κ πρεπει να κανω κ τον καραγκιοζη..γιατι οι δικοι του δεν ξερουν τπτ κ προσπαθω μπροστα τους να το παιζω κουλ..σημερα με πηρε η θεια του,ανεβαζει μια παρασταση στο καστρο της πατρας κ επειδη την προηγουμενη φορα δεν ειχα παει,μου λεει αυτη τη φορα δεν τη γλυτωνεις θα ερθεις..κ δεν εχω καμια μα καμια ορεξη..

αννα μου αννουλα μου αννιω μου..δεν μπορω να σου πω να μην σκευτεσαι ολα αυτα που περασες..δεν γινεται εννοειται..ειμαι σιγουρη ομως οτι ολα αυτα του χρονου ,που θα ειναι παλι γεματη η κοιλιτσα σου,ολα αυτα θα σου φαινονται σαν ενας κακος εφιαλτης..σαν αυτον που μου ελεγες προχτες..

η αντριανη εχει δικιο..σε λιγο καιρο θα εισαι παλι μαζι μας,θα καθομαστε γυρω απο το τζακι.το κακο ειναι που θα μας κοροιδευουνε που θα ειμαστε χοντρουλες !!!!!!!!!!!ξερεις ποιες..ετσι;......

κανονικα θα πρεπει να αρχισω να ξεχναω...ομως μου ειναι αδυνατον..θελω να ειμαι δυνατη αλλα δεν μπορω..δεν περναει μερα που να μην το σκεφτομαι..κ ακομα χειροτερα που απο τωρα σκεφτομαι τα χριστουγενα που θα επρεπε να γεννησω κ τωρα τιποτα..τα χειροτερα χριστουγενα θα ειναι...

οσο για της σουσουραδες αστες να μας λενε οπως θελουν δεν πειραζει...

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα τη γέννα σε ιδιωτικό.. Πολύ καλύτερες οι συνθήκες..Δε λέω... Αλλά και πάλι, εκτός από ένα κάρο χρήματα που πληρώσαμε, λαδώσανε κιόλας οι δικοί μου για να έχω καλύτερη μεταχείριση.. Λαδώσανε και στην υστεροσκόπηση και τώρα στην περίδεση.. Δυστυχώς χωρίς λάδωμα στην Ελλάδα δεν γίνεται τίποτα.

Άννα τουλάχιστον 6 μήνες περίμενε πριν προχωρήσεις σε επόμενη εγκυμοσύνη. Δεν είναι μόνο το σωματικό κομμάτι. Είναι και το ψυχολογικό. Θα περάσεις διάφορα σκαμπανεβάσματα.. Όταν φτάσεις στο σημείο να διηγείσαι το γεγονός και να μην δακρύζεις, τότε βάλε μπρος..

6 μηνες μου φενετε πολυ αλλα αν δεν γινετε αλλιως τι να κανω θα το υποστο κ αυτο..

κ εγω λαδωσα για καλυτερη μεταχειρηση αλλα ματεω λες κ ειμουν κανα ζωο..γι αυτο καλυτερα το ιδιωτικο κ ας διαφωνη μαζι μου η αντριανη..γιατι σιγουρα θα διαφωνηση μαζι μου..

άννα πραγματικά έχω συγκλονιστεί ... νομίζω ότι δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι αυτό!κάνε κάτι ... μια καταγγελία, μια αναφορά ...κάτι!!! Δεν μπορούν αυτά τα ζώα να παίζουν έτσι με τις ζωές μας!!!Κάτι πρέπει να τους φρενάρει!!!

όσο για το πότε να ξεκινησεις ξανα τις προσπάθειες νομιζω ότι ο 1 μήνας είναι λίγος μετά από αυτο που πέρασες - το σώμα σου θέλει χρόνο να επανέλθει!εδω εμεις με μια "απλή" απόξεση κ μας λένε μετα από 3 μήνες!!!

πηγε ο αντρας μου να κανει αναφορα κ του ειπαν οτι δεν προκειτε να τους κανει απολυτος τιποτα...

το ξερω ειναι λιγο ο ενας μηνας κ γι αυτο αλλαξα κ γιατρο τωρα θα μου δωσει να κανω κατι εξεταξεις κ βλεπουμε..

καλησπερα,καλη εβδομαδα σε ολες..

γυρισα απο το νοσοκομειο,μου εκαναν υπερηχο,εν τελει την παρασκευη θα κανω την αποξεση.νωριτερα λεει δεν μπορουσαν να με βαλουν..

ΑΝΝΑ..κανεις δεν σου λεει να ξεχασεις..δεν προκειται να ξεχασεις ποτε..

φροντισε να περνας καλα,γιατι ετσι θα σπρωξεις τον καιρο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πηγε ο αντρας μου να κανει αναφορα κ του ειπαν οτι δεν προκειτε να τους κανει απολυτος τιποτα...

το ξερω ειναι λιγο ο ενας μηνας κ γι αυτο αλλαξα κ γιατρο τωρα θα μου δωσει να κανω κατι εξεταξεις κ βλεπουμε..

αν ο καθένας που είχε αντίστοιχη μεταχείρηση έκανε από μια αναφορα σίγουρα κάτι θα άλλαζε! αν δεν κάνω λάθος στο δημόσιο αν συγκντρωσεις 3 αναφορές χάνεις την θέση σου! Λογικό μου ακούγεται που σας αποθάρρυναν με την πρόφαση ότι χάνετε τον χρόνο σας !Όπως και να χει κοίτα σου εύχομαι σύντομα να μπορέσεις να το ξεπεράσεις κ να κοιτάξεις μπροστά!

geni την παρασκευή??:shock::shock: τι να πω !

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,καλη εβδομαδα σε ολες..

γυρισα απο το νοσοκομειο,μου εκαναν υπερηχο,εν τελει την παρασκευη θα κανω την αποξεση.νωριτερα λεει δεν μπορουσαν να με βαλουν..

ΑΝΝΑ..κανεις δεν σου λεει να ξεχασεις..δεν προκειται να ξεχασεις ποτε..

φροντισε να περνας καλα,γιατι ετσι θα σπρωξεις τον καιρο..

καλα ασε τωρα τα δικα μου κ πες μου τα δικ σου πωσ εισαι εσυ??την παρασκευη τελικα θα πας εεε...στον σπηλιοπουλο θα πας??κ τι ωρα??ποιοι θα ειναι μαζι σου εκτος απο τον αντρουλη σου που εννοειτε?θες να ερθω κ εγω μαζι σου?

Γεια σας κορίτσια !!!Επέστρεψα μετά από μία τριήμερη εκδρομούλα που πήγα με τον άντρα μου για να ηρεμήσουμε!!!Μπήκα στο παρεάκι μας και έλεγα Παναγία μου μη δω κάτι άσχημο!!!Αχ βρε Αnna συγκλονίστηκα με αυτό που πέρασες!!!Κουράγιο κοπέλα μου και υπομονή!!!Τουλάχιστον ξέρεις πως να προφυλαγχθείς με το felicine και όλα θα πάνε καλά θα δεις!!!Geni όλα να πάνε καλά και όσο πιο ανώδυνα!!Να περάσει γρήγορα αυτή η άσχημη περίοδος!!!!Και να ρθει γρήγορα ο καιρός που πάλι θα νοιώσουμε αληθινά ευτυχισμένες όλες!!!!Sosad σε παρακαλώ σκέψου θετικά κοπέλα μου μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!!!Εχουμε ακούσει τόσες διαφορετικές επιδράσεις της εγκυμοσύνης που τίποτα δε πρέπει να σε πτοεί!!!Εδώ και αιμορραγία να χουμε δε πρέπει να το βάζουμε κάτω !!!Φυσικό είναι οταν έχουν προηγηθεί αποβολές να είμαστε επιφυλακτικές αλλά άλλο ειναι να μας έρχονται αρνητικές σκέψεις και να λέμε αντε μωρέ βλακείες σκέφτομαι και άλλο είναι οταν μας έρχονται αρνητικές σκέψεις να τις αναλύουμε και να λέμε ναι μωρέ το πιθανότερο είναι να ξαναγίνει αυτό!!!!Αμα ήταν έτσι δε θα έπρεπε να ξαναμείνω έγκυος ποτέ έγώ!!!Με 4 αποβολές στο ενεργητικό μου καλύτερα να κάτσω στα αυγά μου!!!Δεν είναι όμως έτσι!!!Υπάρχουν και χειρότερα από μια αποβολή!!!Ας μη τα αναλύσουμε τώρα και ψυχοπλακωθούμε!!!Η ζωή συνεχίζεται όπως και να χει!!!Πολλά φιλιά σε όλες

Φυσικά και θα δώσεις και άλλη ευκαιρία!Καταρχην θα ηθελα να σου πω οτι πραγματικα δεν περιμενα αυτή την εξελιξη,λυπάμαι πολύ,ελπίζω να ήταν αυτή η τελευταία σου ταλαιπωρία.(Δεν συμμετέχω συχνά στις συζητήσεις σας αλλά σας διαβάζω καθημερινά και αγωνιώ μαζί σας).Απλά να ξέρεις οτί αυτό με τους γιατρούς και σε μένα γίνεται,συνηθίζεται.Ηθελα να πάρω πολλες γνώμες για να σιγουρέψω το αποτέλεσμα αλλά τέλικά το μόνο που κατάφερα είναι να πάρω τόσες γνώμες όσοι και οι γιατροί!!!Αποφάσισα να ακολουθήσω έναν από αυτους.Κορτιζόνη και ασπιρίνη παίρνω και εγω από την αρχή του κύκλου.Θα δείξει το αποτέλεσμα...Δείξε δύναμη και που θα πάει...θα πετύχει.

Ευχαριστώ πολύ Stef 30!!!Και γω περιμένω να βγουν οι εξετάσεις του πλακουντα και του εμβρύου αλλά σχεδόν είμαι βέβαιη οτι την επόμενη φορά πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή του κύκλου κορτιζόνη και αντιπηκτική αγωγή!!!Η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε εδώ στη πολή μου και έδωσε μεγάλη σημασία στις μοριακές εξετάσεις που ειχα κανει στο Αρεταίειο , επιμένει οτι πρέπει να παίρνω ασπιρίνη και τώρα και μάλιστα ανα 3-4 μέρες να κάνω και ένεση!!Η άλήθεια έιναι οτι αυτό θα ήθελα να το τσεκάρω και σε αιματολόγο αλλά όσο αφορά στην εγκυμοσύνη ειμαι 1000% σίγουρη οτι χρειάζομαι απο την αρχή 6000 clexan!!!Την άρχισα βλέπετε 8,5 εβδομάδων και μου σταμάτησε τις αιμορραγίες!!!Ομως η ζημιά στον πλακούντα είχε γίνει ήδη και οταν εφτασα 13 βδομάδα που άρχισε αποκλειστικά να τρεφεται το μωρό από κει δεν άντεξε!!Βέβαια θα μπορούσα να μαι και τυχερή και να τη γλυτώσω αλλά φαινεται είχε γίνει ζημιά σε σοβαρά αγγεία του πλακούντα !!Αυτό υποπτευόμστε μέχρι τώρα!!!Θα δούμε αν θα επαληθευτούμε!!!Εχω μεγάλη αγωνία!!!Εσύ stef για ποιο πρ'οβλημα παίρνεις ασπιρίνη και κορτιζόνη?Ξέρεις; ακριβώς ποιο ανοσολογικό και ποιο πρόβλημα θρομβοφιλίας έχεις ή τα παίρνεις προληπτικά ?

Καλημέρα κυρίες μου..

Να μαι κι εγώ με τα φρέσκα νέα.. Λοιπόν.. το συμπέρασμα είναι το εξής.. Μπαίνω τη Δευτέρα για διαγνωστική υστεροσκόπηση διότι ο γιατρός θεωρεί ότι του "ξέφυγα" τις προηγούμενες φορές... Στον υπέρηχο δεν φαίνεται τίποτε ανησυχητικό.. Το θέμα του ανοσοποιητικού το έχουμε καλύψει με την ενδοφλέβια θεραπεία που θα κάνω πριν την εμβρυομεταφορά, το θέμα του σπέρματος θεωρεί ότι λύνεται με την καινούργια μέθοδο ενώ θεωρεί ότι κάθε μήνας που περνάει είναι εις βάρος των ωαρίων μου.. Δεν μπορεί να αποκλείσει εντελώς την πιθανότητα να φταίνε τα ωάριά μου αλλά θέλει να κάνουμε μια τελευταία και ηρωϊκή προσπάθεια με τα δικά μου προτού στραφούμε στη λύση των δανεικών..

Επίσης.. με το που κάνουμε την υστεροσκόπηση στον επόμενο κύκλο ξεκινάω κατευθείαν.. Δεν θέλει να χάσουμε καθόλου χρόνο και θεωρεί ότι μετά την υστεροσκόπηση οι πιθανότητες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.. Το πρωτόκολλο θα είναι πάλι το βραχύ και τα φάρμακα τα ίδια..

Κορίτσια με έπεισε.. το καλό επίσης είναι ότι στη υστεροσκόπηση θα είναι παρών και ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί και έτσι θα έχω δυο γιατρούς πάνω από το κεφάλι μου να με προσέχουν!

Αισθάνομαι καλά και αισιόδοξα.. ίσως το μωράκι μου να ήθελε απλώς να είναι καλοκαιρινό..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

μπράβο louloudira και Δομνίνα! Θαυμάζω την αποφασιστηκότητά σας και την αισιοδοξία σας!!! Φτου φτου φτου!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα βγείτε νικήτριες!!!

Ομολογώ louloudira ότι δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα με όλους αυτούς τους ιατρικούς όρους και τις μετρήσεις που αναφέρεις..Έχεις γίνει μοριακή βιολόγος απ ό,τι κατάλαβα!! ;) Μήπως Δομνίνα έχω καταλάβει με σένα τι γίνεται; Για ποιο λόγο θα κάνεις υστεροσκόπηση και τι μπορεί να έχουν τα ωάριά σου και να φταίνε;

Όπως και να χει, εύχομαι και στις δυο σας τα καλύτερα!!!

Εγώ έκανα σήμερα τη καμπύλη και περιμένω σε λίγο τα αποτελέσματα. Ελπίζω να μη μου κόψουν το φαγητό, γιατί έτσι ξαπλωμένη που είμαι, το έχω για παρηγοριά :tongue:

Διαφημίσεις

Μήπως Δομνίνα έχω καταλάβει με σένα τι γίνεται; Για ποιο λόγο θα κάνεις υστεροσκόπηση και τι μπορεί να έχουν τα ωάριά σου και να φταίνε;

Όπως και να χει, εύχομαι και στις δυο σας τα καλύτερα!!!

Ε

Τουντσάκι μου γλυκό.. αποφασίσαμε να κάνω την υστεροσκόπηση για να αποκλείσουμε την πιθανότητα να υπάρχει κάτι στη μήτρα που εμποδίζει την κύηση να προχωρήσει αλλά που δεν φαίνεται στον υπέρηχο.. Ούτως ή άλλως ο γιατρός υποστηρίζει ότι η υστεροσκόπηση βοηθάει τη μήτρα να αιματώνεται καλύτερα.. κατά συνέπεια έχουμε πολλές πιθανότητες εμφύτευσης..

Τα ωάριά μου ίσως λόγω ηλικίας να μην είναι και τόσο καλής ποιότητας.. Τέλος πάντων.. Αυτή η προσπάθεια θα γίνει γερά με τσαμπουκά!

L2qIp2.png

Τουντσάκι μου γλυκό.. αποφασίσαμε να κάνω την υστεροσκόπηση για να αποκλείσουμε την πιθανότητα να υπάρχει κάτι στη μήτρα που εμποδίζει την κύηση να προχωρήσει αλλά που δεν φαίνεται στον υπέρηχο.. Ούτως ή άλλως ο γιατρός υποστηρίζει ότι η υστεροσκόπηση βοηθάει τη μήτρα να αιματώνεται καλύτερα.. κατά συνέπεια έχουμε πολλές πιθανότητες εμφύτευσης..

Τα ωάριά μου ίσως λόγω ηλικίας να μην είναι και τόσο καλής ποιότητας.. Τέλος πάντων.. Αυτή η προσπάθεια θα γίνει γερά με τσαμπουκά!

Γερά με τσαμπουκάααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Ναι ναι ναι ναι!!!!!:D Όλα θα πάνε τέλεια!!! Είμαι σίγουρη!!

Ευτυχώς η καμπύλη βγήκε καλή και λέω να χτυπήσω ένα εκλαίρ απόψε! να το γιορτάσω ;)..

Δομνινάκι πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια ,δηλαδή να γίνεις μανούλα σύντομα!!!Οπως ίσως θα χεις διαβάσει, ξεκίνησα με εξωσωματική και εγώ!!Τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος όμως τα κατάφερα φυσιολόγικά!!!Αυτό στην ουσία όμως με κράτησε πίσω γιατι μετά δεν πήγα για τρίτη προσπάθεια αμέσως και έτσι αφού απογοητεύτηκα που πέρασαν άλλα 4 χρόνια(εντωμεταξύ έκανα λαπαροσκόπηση κτλ) που δεν έμεινα έγκυος απόφάσισα να πάω στον εξωσωματικό μου!!!Κάναμε υστεροσκόπηση με σκοπό μετά να πάω για εξωσωματική!!!Δε πρόλαβα γιατι τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος φυσιολογικά!!Μετά την υστεροσκόπηση μου έδωσε και duphaston για αποκατάσταση του ενδομητρίου!!Από τότε είχα πει οτι άμα ξανακάνω εξωσωματική θα κάνω πρώτα υστεροσκόπηση!!!Πως θα γίνει ,καλύτερα δεν είναι να χει δει ο γιατρός σου από μέσα τη μήτρα σου πριν να τοποθετήσει τα μωράκια???

Tountsaki αμά καταλαβαίναμε τι έχουμε δε θα χτυπούσαμε και το κεφάλι μας στον τοίχο!!!Πράγματι έχω γίνει και γυναικολόγος και ανοσολόγος και διαβητολόγος και αιματολόγος !!!!Προπάντων αντιλήφθηκα όμως οτι είμαι πρώτη γκαντέμω στον εαυτό μου!!!Με λίγα λόγια θα σου πω τι έχω, όχι γιατί θέλω αλλά αυτό το νόημα έχει αυτό το φόρουμ!!!Μια ζωή θεωρούσα οτι είμαι απολύτως υγιής και δε είχα μπει ποτέ σε νοσοκομεία κτλ!!Τώρα έχω μπει πια σε νοσοκομεία άπειρες φορές για αποξέσεις 5 φορές !!!!!!!( τα δίδυμα σε 2 δόσεις!!), για λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση 2 φορές, για περίδεση κτλΕχω κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας που κόστισαν πάνω από 1000 ευρώ δηλαδή μοριακές εννοω ποια γονίδια που δείχνουν προδιαθεση για θρομβοφιλία έχουν μετάλλαξη και εξετάσεις για παράγοντες του αίματος που δείχνουν πηκτικότητα , ανοσολογικές πάνω από 300 ευρώ δηλαδή για ΝΚ κύτταρα , τα κυριότερα αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα , για θυρεοειδή αντισώματα και ένα σωρό άλλες!!!Οι γνώμες των γιατρών διιστανται και έπρεπε να εμπλουτίσω το ιστορικό μου με 2 απόβολές ακόμα στις 27/2/2011 και 21/09/2011 για να συμφωνήσουν όλοι οτι έχω θρομβοφιλία !!!Και ανοσολογικά αίτια πάρόλο που δε φαίνονται στις εξετάσεις μου!!Σε λίγο θα δεχθώ πρόσκληση από τον ιατρικό σύλλογο να με κάνουν πειραματόζωο γιατί είμαι περίπτωση!!!Ασε και τον διαβήτη κύησης !!!Εγώ που πάντα είχα χαμηλό σάκχαρο οταν έκανα εξετάσεις πως θα ψιλιαζόμουν οτι τώρα πια εκτός εγκυμοσύνης πρέπει να παιρνω 2 glucophage και πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου εφορου ζωής γιατι θα κάνω διαβήτη 1 και στη κύηση έκανα 4 ινσουλίνες τη μέρα για να ρυθμιστώ??Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και θα τη παλέψω αλλά θέλω να πω οτι είμαι άτυχη γιατί αν ήταν ξεκάθαρες οι εξετάσεις μου και έδειχναν αυτά που θεωρούν οι γιατροί σημαντικά και μου δίνανε αγωγή από την αρχή τώρα θα ήταν αλλιώς !!Μιλάω για τη θρομβοφιλία και αυτό που μου πε ο αιματολόγος οτι υπάρχουν πολλά ακόμα που θα μάθουμε και θα αλλάζουν τα δεδομένα!!Δηλαδή σε 2 χρόνια πχ θα βγουν και άλλες εξετάσεις ή θα βγουν άλλα συμπεράσματα για τις ήδη υπάρχουσες!!!Πάντως τώρα ξέρω οτι από την αρχή την επόμενη φορά θα κάνω μεγάλη αντιπηκτική δόση και μπολικη κορτιζόνη!!Μένει να μάθω αν πρέπει να πάρω και ασπιρίνη μαζί!!Φοβάμαι όμω ςοτι αν πάει πάλι κατι στραβά την επομενη φορά(φτου φτου)θα μου πούνε ααα έπρεπε να κάνεις και αυτό!!Ολο δηλαδή πίσω θα μαι και εκ των υστέρων θα μου λένε τι να κάνω!!!Ψυχραιμία !!!!!Μόνο με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω τελικά!!!

Tountsaki αμά καταλαβαίναμε τι έχουμε δε θα χτυπούσαμε και το κεφάλι μας στον τοίχο!!!Πράγματι έχω γίνει και γυναικολόγος και ανοσολόγος και διαβητολόγος και αιματολόγος !!!!Προπάντων αντιλήφθηκα όμως οτι είμαι πρώτη γκαντέμω στον εαυτό μου!!!Με λίγα λόγια θα σου πω τι έχω, όχι γιατί θέλω αλλά αυτό το νόημα έχει αυτό το φόρουμ!!!Μια ζωή θεωρούσα οτι είμαι απολύτως υγιής και δε είχα μπει ποτέ σε νοσοκομεία κτλ!!Τώρα έχω μπει πια σε νοσοκομεία άπειρες φορές για αποξέσεις 5 φορές !!!!!!!( τα δίδυμα σε 2 δόσεις!!), για λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση 2 φορές, για περίδεση κτλΕχω κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας που κόστισαν πάνω από 1000 ευρώ δηλαδή μοριακές εννοω ποια γονίδια που δείχνουν προδιαθεση για θρομβοφιλία έχουν μετάλλαξη και εξετάσεις για παράγοντες του αίματος που δείχνουν πηκτικότητα , ανοσολογικές πάνω από 300 ευρώ δηλαδή για ΝΚ κύτταρα , τα κυριότερα αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα , για θυρεοειδή αντισώματα και ένα σωρό άλλες!!!Οι γνώμες των γιατρών διιστανται και έπρεπε να εμπλουτίσω το ιστορικό μου με 2 απόβολές ακόμα στις 27/2/2011 και 21/09/2011 για να συμφωνήσουν όλοι οτι έχω θρομβοφιλία !!!Και ανοσολογικά αίτια πάρόλο που δε φαίνονται στις εξετάσεις μου!!Σε λίγο θα δεχθώ πρόσκληση από τον ιατρικό σύλλογο να με κάνουν πειραματόζωο γιατί είμαι περίπτωση!!!Ασε και τον διαβήτη κύησης !!!Εγώ που πάντα είχα χαμηλό σάκχαρο οταν έκανα εξετάσεις πως θα ψιλιαζόμουν οτι τώρα πια εκτός εγκυμοσύνης πρέπει να παιρνω 2 glucophage και πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου εφορου ζωής γιατι θα κάνω διαβήτη 1 και στη κύηση έκανα 4 ινσουλίνες τη μέρα για να ρυθμιστώ??Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και θα τη παλέψω αλλά θέλω να πω οτι είμαι άτυχη γιατί αν ήταν ξεκάθαρες οι εξετάσεις μου και έδειχναν αυτά που θεωρούν οι γιατροί σημαντικά και μου δίνανε αγωγή από την αρχή τώρα θα ήταν αλλιώς !!Μιλάω για τη θρομβοφιλία και αυτό που μου πε ο αιματολόγος οτι υπάρχουν πολλά ακόμα που θα μάθουμε και θα αλλάζουν τα δεδομένα!!Δηλαδή σε 2 χρόνια πχ θα βγουν και άλλες εξετάσεις ή θα βγουν άλλα συμπεράσματα για τις ήδη υπάρχουσες!!!Πάντως τώρα ξέρω οτι από την αρχή την επόμενη φορά θα κάνω μεγάλη αντιπηκτική δόση και μπολικη κορτιζόνη!!Μένει να μάθω αν πρέπει να πάρω και ασπιρίνη μαζί!!Φοβάμαι όμω ςοτι αν πάει πάλι κατι στραβά την επομενη φορά(φτου φτου)θα μου πούνε ααα έπρεπε να κάνεις και αυτό!!Ολο δηλαδή πίσω θα μαι και εκ των υστέρων θα μου λένε τι να κάνω!!!Ψυχραιμία !!!!!Μόνο με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω τελικά!!!

:shock: Μήπως να κάνεις έναν αγιασμό πριν απ' όλα; Τι να πώ; Πολλά μαζεύτηκαν και διαφορετικά... Τη βοήθεια του Θεού μη τη γελάς καθόλου πάντως. Προσευχήσου, σκέψου θετικά και δεν γίνεται.. Στο τέλος θα τα καταφέρεις!

Ευχαριστώ πολύ Stef 30!!!Και γω περιμένω να βγουν οι εξετάσεις του πλακουντα και του εμβρύου αλλά σχεδόν είμαι βέβαιη οτι την επόμενη φορά πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή του κύκλου κορτιζόνη και αντιπηκτική αγωγή!!!Η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε εδώ στη πολή μου και έδωσε μεγάλη σημασία στις μοριακές εξετάσεις που ειχα κανει στο Αρεταίειο , επιμένει οτι πρέπει να παίρνω ασπιρίνη και τώρα και μάλιστα ανα 3-4 μέρες να κάνω και ένεση!!Η άλήθεια έιναι οτι αυτό θα ήθελα να το τσεκάρω και σε αιματολόγο αλλά όσο αφορά στην εγκυμοσύνη ειμαι 1000% σίγουρη οτι χρειάζομαι απο την αρχή 6000 clexan!!!Την άρχισα βλέπετε 8,5 εβδομάδων και μου σταμάτησε τις αιμορραγίες!!!Ομως η ζημιά στον πλακούντα είχε γίνει ήδη και οταν εφτασα 13 βδομάδα που άρχισε αποκλειστικά να τρεφεται το μωρό από κει δεν άντεξε!!Βέβαια θα μπορούσα να μαι και τυχερή και να τη γλυτώσω αλλά φαινεται είχε γίνει ζημιά σε σοβαρά αγγεία του πλακούντα !!Αυτό υποπτευόμστε μέχρι τώρα!!!Θα δούμε αν θα επαληθευτούμε!!!Εχω μεγάλη αγωνία!!!Εσύ stef για ποιο πρ'οβλημα παίρνεις ασπιρίνη και κορτιζόνη?Ξέρεις; ακριβώς ποιο ανοσολογικό και ποιο πρόβλημα θρομβοφιλίας έχεις ή τα παίρνεις προληπτικά ?

Την κορτιζόνη για αυξημένα ΝΚ αν και η ανοσολόγος μου είπε για εμβόλια γ-σφαιρίνης τα οποία δεν θέλω να κάνω και την ασπιρίνη προληπτικά.Βγήκα ετερόζυγος στο ΜΤΗFR Α1298C και πολυμορφισμός στο γονίδιο της γλυκοπρωτείνης(αν το γράφω σωστά).Η αιματολόγος μου είπε ότι αυτά δεν επηρεάζουν γι'αυτό δίνει την ασπιρίνη.Τη ρώτησα πολλές φορές αν χρειάζεται αντιπηκτικές και μου είπε όχι.Αυτό με προβληματίζει βέβαια γιατί οι περισσότεροι δίνουν ενέσεις.Τι να πω θα δείξει...Ασε που εκεί που λέμε να αχίσουμε προσπάθειες εμφανίζονται καινούρια πράγματα,τώρα έχω να ασχολούμαι με το ουρεόπλασμα,καινούριο φρούτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...