Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου....δεν έχω λόγια....έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...

ήξερα ότι τα δημόσια νοσοκομεία είναι άθλια ...αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο πια!!!!!!!

δεν μπορώ να χωνέψω την αναισθησία αυτών των ανθρώπων!!!

Να τα κλείσουν τα βρωμονοσοκομεία τους αν δεν θέλουν να δουλεύουν!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Καλά κάνουν και τους κόβουν τους μισθούς, μαζί και τα κεφάλια τους έπρεπε να κόβουν!!!

Αχ, θέε μου νιώθω τόση αγανάκτηση:mad::x:x:x

αν επιτρέπεται σε πιο νοσοκομείο - άσυλο ήσουν???

αστα να πανε αυτη η στιγμη..το οτι γεννησα μπροστα στα ματια του αντρα μου,τησ μητερασ μου κ της αδερφης μου,μου εχει μεινει χαραγμενη στην μνημη..που εντρομη φωναζαν στο διαδρομο για να ερθουν...

στο ριο εγιναν ολα...αναισθησια στο φουλ..τι να πω..

Διαφημίσεις

Πωπω κοπέλα μου....τι να σου πω...Διαβάζω και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη!δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα νομίζω από αυτό που πέρασες...Ολες μπορούμε εδώ μεσα να καταλάβουμε την ψυχολογία σου. Βεβαια σε σενα ήταν πιο δύσκολο γιατί ήσουν σε προχωρήμένο μηνα. Το είχες νιώσει και γέννησες κανονικά. Οι νοσοκομες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!Οι γαιδουρες σε αφησαν και το πέρασες όλο αυτό μονη σου...Επρεπε ο αντρας σου να τις στόλιζε κατάλληλα!!

Κουράγιο και με τον καιρό θα νιώσεις καλύτερα . Τον πρώτο καιρό όντως θα είναι πολύ δύσκολα αλλά με τον καιρό και με πολύ ψυχολογική υποστήριξη από τους δικους σου θα το αντιμετωπίσεις.

δεν εχω αλλα λογια για να περιγραψω αυτη την φριχτη δοκιμασια που περασα..κ οσο σκεφτομαι οτι σε 2 μηνες θα ειχα την μπεμπουλα μου αγκαλιτσα τρελλενομαι....

οσο για της νοσοκομες της στολισαν για τα καλα κ ο αντρας μου κ οι δικοι μου...

κ μετα λενε οτι ειναι καλυτερα να γεννας σε δημοσιο νοσοκομειο....

δεν εχω αλλα λογια για να περιγραψω αυτη την φριχτη δοκιμασια που περασα..κ οσο σκεφτομαι οτι σε 2 μηνες θα ειχα την μπεμπουλα μου αγκαλιτσα τρελλενομαι....

οσο για της νοσοκομες της στολισαν για τα καλα κ ο αντρας μου κ οι δικοι μου...

κ μετα λενε οτι ειναι καλυτερα να γεννας σε δημοσιο νοσοκομειο....

Σιγουρα μετά από αυτό που πέρασες δεν πρόκειται ούτε απ έξω να περάσεις από το εν λογω νοσοκομειο σε επόμενη εγκυμοσυνη!

Τι λες κοπέλα μου...εδω σοκαρίστηκα εγώ που το διαβασα πόσο μαλλον εσύ που το πέρασες!!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στον 7ο μηνα με επιασαν κατι πόνοι στη δουλεια που κράτησαν μέχρι το βραδυ όπου και τηλ στον γιατρό και μου ειπε ναφύγω για το πλησιεστερο νοσοκομειο και να του τηλ ο γιατρός απο εκει όταν μου κανουν τις εξετασεις. Βλέπεις μένω και εγώ στην επαρχία.... Πηγα στο Αργος καπου στις 11 το βράδυ. Ηταν ενας γιατρός που του εξηγούσα τι έχω σε απόσταση 2 μετρων ενω ο κυριος έπαιζε με το κινητό του. Οταν τελειωσα μου λεει απόρω γιατί ήρθες σε μενα γαστρεντερίτιδα εχεις και επρεπε να πας σε παθολογο. Εν τω μεταξύ δεν ήταν η πρώτη φορά που παθαινα γαστρεντιρίτιδα στη ζωή μου ήξερα τα συμπτώματα και δεν είχα τπτ.Του λεω εγκυος είμαι και η κοιλια μου με ποναει που θα πηγαινα????

Τεσπα μου έκανε ενα nst και αφού μίλησε με τον γιατρό μου και τον διαβεβαίωσε ότι δεν έιχα τπτ φύγαμε. Ποναγα όλο το Σ/Κ και τη Δευτέρα ανεβαινε ο πατερας μου Αθήνα και πηγα και εγώ να με δει και ο γιατρός μου. Αποτελεσμα? Ηταν πόνοι γέννας. Αν δεν πήγαινα να με πλακώσουν στα χάπια και στις ενεσεις θα γένναγα μεσα στη βδομαδα!!!!

Αλλά την αντιμετώπισή του ακομα τη θυμαμαι και βράζω που δεν του τα χωσα!Ουτε εγώ ουτε καποιος απο τους δικους μου.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σιγουρα μετά από αυτό που πέρασες δεν πρόκειται ούτε απ έξω να περάσεις από το εν λογω νοσοκομειο σε επόμενη εγκυμοσυνη!

Τι λες κοπέλα μου...εδω σοκαρίστηκα εγώ που το διαβασα πόσο μαλλον εσύ που το πέρασες!!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στον 7ο μηνα με επιασαν κατι πόνοι στη δουλεια που κράτησαν μέχρι το βραδυ όπου και τηλ στον γιατρό και μου ειπε ναφύγω για το πλησιεστερο νοσοκομειο και να του τηλ ο γιατρός απο εκει όταν μου κανουν τις εξετασεις. Βλέπεις μένω και εγώ στην επαρχία.... Πηγα στο Αργος καπου στις 11 το βράδυ. Ηταν ενας γιατρός που του εξηγούσα τι έχω σε απόσταση 2 μετρων ενω ο κυριος έπαιζε με το κινητό του. Οταν τελειωσα μου λεει απόρω γιατί ήρθες σε μενα γαστρεντερίτιδα εχεις και επρεπε να πας σε παθολογο. Εν τω μεταξύ δεν ήταν η πρώτη φορά που παθαινα γαστρεντιρίτιδα στη ζωή μου ήξερα τα συμπτώματα και δεν είχα τπτ.Του λεω εγκυος είμαι και η κοιλια μου με ποναει που θα πηγαινα????

Τεσπα μου έκανε ενα nst και αφού μίλησε με τον γιατρό μου και τον διαβεβαίωσε ότι δεν έιχα τπτ φύγαμε. Ποναγα όλο το Σ/Κ και τη Δευτέρα ανεβαινε ο πατερας μου Αθήνα και πηγα και εγώ να με δει και ο γιατρός μου. Αποτελεσμα? Ηταν πόνοι γέννας. Αν δεν πήγαινα να με πλακώσουν στα χάπια και στις ενεσεις θα γένναγα μεσα στη βδομαδα!!!!

Αλλά την αντιμετώπισή του ακομα τη θυμαμαι και βράζω που δεν του τα χωσα!Ουτε εγώ ουτε καποιος απο τους δικους μου.

καταλαβα ηταν κ αυτος ενας απο τους καλους γιατρους που εχουμε στα νοσοκομεια..

φυσικα κ εγω νοσηλευτρια ειμαι κ δουλευω στον γεννηματα στην αθηνα...ομως δεν φερομε ετσι στους ασθενης..τρεχω για να μπορεσω να τους βοηθησω οσο μπορω..κ οταν βλεπω κατι ανιδεα γιατρουδακια να το πεζουν οτι καποιοι ειναι κ μιλουν ασχημα στους ασθενης μου την δινουν στα νευρα...κ επειδη ειμαι στο χωρο πιστεψε με υπαρχουν πολυ που δεν ξερουν τι τους γινετε...

Καλημέρα κορίτσια μου!

louloudira, καρδούλα μου πόσο σε καταλαβαίνω που νιώθεις τόσο μπερδεμένη!Πραγματικά ελπίζω να βρουν ακριβώς τι έφταιξε και να μη περάσεις ποτέ ξανά τέτοιο πόνο..η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά κρεμόμαστε από τα λόγια των γιατρών και περιμένουμε να μας δώσουν εξηγήσεις και λύσεις..όταν σου λέει ο γιατρός ότι δεν ξέρει τι έφταιξε...πού να στραφείς τότε????εύχομαι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου..

anna καλως ήρθες στην παρέα μας!ελπίζω να νιώθεις καλύτερα μετά από αύτό που πέρασες..και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά, μέσα από την καρδιά μου!

Εγώ κορίτσια δεν έχω κανένα σύμπτωμα..τίποτα..όλο άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου...υπομονή μια βδομάδα ακόμα και θα δούμε...

προετοιμάζω τον εαυτό μου για όλες τις περιπτώσεις πάντως;);)

sosad αν κ δεν ξερω καλα τι ακριβως σου συμβενει κ ποση ηταν η χοριακη σου ενα θα σου πω..κ εγω στην εγκυμοσηνη που ειχα δεν ειχα καθολου συμπτωματα οποτε μην αγχωνεσε κ ολα θα πανε καλα στο ευχομε μεσα απο την καρδια μου...:tongue:

Διαφημίσεις

δεν εχω αλλα λογια για να περιγραψω αυτη την φριχτη δοκιμασια που περασα..κ οσο σκεφτομαι οτι σε 2 μηνες θα ειχα την μπεμπουλα μου αγκαλιτσα τρελλενομαι

κοριτσακι μου δεν μπορω να σου πω να μην στεναχωριεσε ειναι ανωφελο,κ οταν εισαι μαζι μας μην νομιζεις οτι ειμαστε αναισθητες κ δεν το συζηταμε οσο θα θελες.ο λογος ειναι οτι ποναμε κ μεις μαζι σου κ πρακτικα δεν μπορουμε να κανουμε κατι μονο να σε στηριζουμε ψυχολογικα.

τωρα που γυρνας στην δουλεια σου ευχομαι να περασει ο καιρος νερακι κ να ξαναβαλεις ξανα μπροστα για ενα μπεμπακι που θα γεμισει το σοι των χουρδουμ γιαλουμ γιακουμπ!!!!ξεχνα την αδιαφορια κ την αναισθησια καποιων που το μονο που ηθελαν ηταν να περασει η βαρδια τους χωρις να τους χαλασει το βραδι τους το τι περασες ο θεουλης το ξερει κ το κυριοτερο στηριξε τον αντρουλη σου γιατι εγω πραγματικα ειδα εναν ακη που δεν γνωριζα οσο πονας εσυ ποναει κ αυτος.

θελω να μην αμελησεις τις εξετασεις σου κ συντομα να ξαναερθεις κοντα μας καλη η αθηνα αλλα η οικογενεια σου ειναι εδω

να αραξουμε στο τζακι ολες οι ξαδερφες (ντινα-ρουλα -ευγενια αντριανη-αννα)να μιλαμε για τρομακτικες ιστοριες ολο το βραδι:twisted::twisted::twisted:γιατι εμεις στο σοι μας ετσι διασκεδαζουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

άννα πραγματικά έχω συγκλονιστεί ... νομίζω ότι δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι αυτό!κάνε κάτι ... μια καταγγελία, μια αναφορά ...κάτι!!! Δεν μπορούν αυτά τα ζώα να παίζουν έτσι με τις ζωές μας!!!Κάτι πρέπει να τους φρενάρει!!!

όσο για το πότε να ξεκινησεις ξανα τις προσπάθειες νομιζω ότι ο 1 μήνας είναι λίγος μετά από αυτο που πέρασες - το σώμα σου θέλει χρόνο να επανέλθει!εδω εμεις με μια "απλή" απόξεση κ μας λένε μετα από 3 μήνες!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

καλημερα!

τι κανετε;εγω μμμμ ετσι κ ετσι..

δεν περνανε οι μερες να τελειωνω με αυτη την υποθεση..κ πρεπει να κανω κ τον καραγκιοζη..γιατι οι δικοι του δεν ξερουν τπτ κ προσπαθω μπροστα τους να το παιζω κουλ..σημερα με πηρε η θεια του,ανεβαζει μια παρασταση στο καστρο της πατρας κ επειδη την προηγουμενη φορα δεν ειχα παει,μου λεει αυτη τη φορα δεν τη γλυτωνεις θα ερθεις..κ δεν εχω καμια μα καμια ορεξη..

αννα μου αννουλα μου αννιω μου..δεν μπορω να σου πω να μην σκευτεσαι ολα αυτα που περασες..δεν γινεται εννοειται..ειμαι σιγουρη ομως οτι ολα αυτα του χρονου ,που θα ειναι παλι γεματη η κοιλιτσα σου,ολα αυτα θα σου φαινονται σαν ενας κακος εφιαλτης..σαν αυτον που μου ελεγες προχτες..

η αντριανη εχει δικιο..σε λιγο καιρο θα εισαι παλι μαζι μας,θα καθομαστε γυρω απο το τζακι.το κακο ειναι που θα μας κοροιδευουνε που θα ειμαστε χοντρουλες !!!!!!!!!!!ξερεις ποιες..ετσι;......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγώ έκανα τη γέννα σε ιδιωτικό.. Πολύ καλύτερες οι συνθήκες..Δε λέω... Αλλά και πάλι, εκτός από ένα κάρο χρήματα που πληρώσαμε, λαδώσανε κιόλας οι δικοί μου για να έχω καλύτερη μεταχείριση.. Λαδώσανε και στην υστεροσκόπηση και τώρα στην περίδεση.. Δυστυχώς χωρίς λάδωμα στην Ελλάδα δεν γίνεται τίποτα.

Άννα τουλάχιστον 6 μήνες περίμενε πριν προχωρήσεις σε επόμενη εγκυμοσύνη. Δεν είναι μόνο το σωματικό κομμάτι. Είναι και το ψυχολογικό. Θα περάσεις διάφορα σκαμπανεβάσματα.. Όταν φτάσεις στο σημείο να διηγείσαι το γεγονός και να μην δακρύζεις, τότε βάλε μπρος..

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε;εγω μμμμ ετσι κ ετσι..

δεν περνανε οι μερες να τελειωνω με αυτη την υποθεση..κ πρεπει να κανω κ τον καραγκιοζη..γιατι οι δικοι του δεν ξερουν τπτ κ προσπαθω μπροστα τους να το παιζω κουλ..σημερα με πηρε η θεια του,ανεβαζει μια παρασταση στο καστρο της πατρας κ επειδη την προηγουμενη φορα δεν ειχα παει,μου λεει αυτη τη φορα δεν τη γλυτωνεις θα ερθεις..κ δεν εχω καμια μα καμια ορεξη..

...

Να πας. Τι θα γίνει άμα κάτσεις σπίτι. Θα αλλάξει κάτι; Να πας και να περάσεις και καλά!!!

Ήρθα κι εγώ με ευχάριστα και δυσάρεστα νέα..

Τα ευχάριστα πρώτα.. Ευτυχώς δεν έχουμε κανένα μικρόβιο... Επίσης αυξήθηκε λίγο ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η κινητικότητα..

Τα δυσάρεστα τώρα.. Δεν μένω με τίποτε έγκυος είτε φυσιολογικά είτε με σπερματέγχυση μιας και οι φυσιολογικές μορφές είναι μόλις 1%.. Οπότε και πάλι είναι μονόδρομος για μας η εξωσωματική..

Αννούλα μου δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή.. Αίσχος.. μόνο αυτό.. Συμφωνώ απόλυτα με τις κοπέλες που σου λένε να περιμένεις κανένα εξάμηνο προτού προχωρήσεις σε νέες προσπάθειες.. Είναι πολύ νωρίς ο μήνας κοριτσάρα μου..

Η blue velvet γυρίζει στο φόρουμ του Χασιάκου.. Καλά είναι απ' όσο διαβάζω..

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Ήρθα κι εγώ με ευχάριστα και δυσάρεστα νέα..

Τα ευχάριστα πρώτα.. Ευτυχώς δεν έχουμε κανένα μικρόβιο... Επίσης αυξήθηκε λίγο ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η κινητικότητα..

Τα δυσάρεστα τώρα.. Δεν μένω με τίποτε έγκυος είτε φυσιολογικά είτε με σπερματέγχυση μιας και οι φυσιολογικές μορφές είναι μόλις 1%.. Οπότε και πάλι είναι μονόδρομος για μας η εξωσωματική..

Αννούλα μου δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή.. Αίσχος.. μόνο αυτό.. Συμφωνώ απόλυτα με τις κοπέλες που σου λένε να περιμένεις κανένα εξάμηνο προτού προχωρήσεις σε νέες προσπάθειες.. Είναι πολύ νωρίς ο μήνας κοριτσάρα μου..

Η blue velvet γυρίζει στο φόρουμ του Χασιάκου.. Καλά είναι απ' όσο διαβάζω..

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Ποτέ δεν ξέρεις... Γίνονται και θαύματα!!! Αλλά δεν θα βασιστείς φυσικά στο θαύμα.. Θα προχωρήσεις με εξωσωματική και όλα θα πάνε σούπερ!!! Και μέχρι τον Φεβρουάριο που θα γίνει η επόμενη προσπάθεια, θα απολαύσεις τη ζωή όσο μπορείς!!!!!!!!!!!!!! Αμίιιιιιιι ;)

Tountsaki never say never που λέει και κάποιος πολύ γνωστός πράκτορας!! Θαύματα σαφώς και γίνονται αλλά όπως πολύ σωστά λες κι εσύ, εγώ δεν πρόκειται να βασιστώ σε αυτή την πιθανότητα..

Μέχρι το Φλεβάρη λοιπόν θα περάσω ζάχαρη.. Μετά βλέπουμε!

L2qIp2.png

κοριτσακι μου δεν μπορω να σου πω να μην στεναχωριεσε ειναι ανωφελο,κ οταν εισαι μαζι μας μην νομιζεις οτι ειμαστε αναισθητες κ δεν το συζηταμε οσο θα θελες.ο λογος ειναι οτι ποναμε κ μεις μαζι σου κ πρακτικα δεν μπορουμε να κανουμε κατι μονο να σε στηριζουμε ψυχολογικα.

τωρα που γυρνας στην δουλεια σου ευχομαι να περασει ο καιρος νερακι κ να ξαναβαλεις ξανα μπροστα για ενα μπεμπακι που θα γεμισει το σοι των χουρδουμ γιαλουμ γιακουμπ!!!!ξεχνα την αδιαφορια κ την αναισθησια καποιων που το μονο που ηθελαν ηταν να περασει η βαρδια τους χωρις να τους χαλασει το βραδι τους το τι περασες ο θεουλης το ξερει κ το κυριοτερο στηριξε τον αντρουλη σου γιατι εγω πραγματικα ειδα εναν ακη που δεν γνωριζα οσο πονας εσυ ποναει κ αυτος.

θελω να μην αμελησεις τις εξετασεις σου κ συντομα να ξαναερθεις κοντα μας καλη η αθηνα αλλα η οικογενεια σου ειναι εδω

να αραξουμε στο τζακι ολες οι ξαδερφες (ντινα-ρουλα -ευγενια αντριανη-αννα)να μιλαμε για τρομακτικες ιστοριες ολο το βραδι:twisted::twisted::twisted:γιατι εμεις στο σοι μας ετσι διασκεδαζουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ..ξαδερφουλα μου σας αγαπω πολυ κ το ξερετε..θελω παρα πολυ να φυγω για αθηνα να παω για δουλεια ,να ξεχαστω ,να περασει ο καιρος γρηγορα και να γυρισω πισω με γεματη την κοιλιτσα μου...κ να καθομαστε μπροστα στο τζακι κ να λεμε τρομακτικες ιστοριες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...