Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 minutes ago, Blu24 said:

Καλησπέρα !! Καλή επιτυχία εύχομαι να είναι η τυχερή σου και να μην χρειαστεί να αλλάξεις κέντρο !! Εγώ είμαι στο εμβρυογένεσης !! Θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο ; Είναι αρκετά καλό και συντονισμένο δεν υπάρχει πολύ αναμονή για ετ και ωοληψιες και θεωρώ πως έχουν καλό εμβρυολογικό !!

Και εγώ το εύχομαι. Ναι δεν θα ήθελα να πάω χύμα θα ήθελα να πάω με κάποιο γιατρό της ομάδας. Πχ έχω ακούσει για τον Μακράκη. Αλλά αν γνωρίζεις, μπορείς να μου πεις κάποιον γιατρό του κέντρο που θεωρείται καλός. Δεν είναι πολύ μικρή είμαι 41. Αυτήν ήταν η δεύτερη μου εξωσωματική. Στην πρώτη είχα 6 βλαστοκυστες και ήταν όλες οι βιοχημικές οι παλινδρομες. Έχω βρει πράγματα που τα έχω ρυθμίσει πχ την ινσουλίνη μου. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ο γιατρος μιλησε για τυχαιο γεγονος..

Εμένα, όταν είδε και την ιστολογική με τις πιθανές χρωμοσωματικές ανωμαλίες, μου είπε "κακής ποιότητος ωάριο συνάντησε κακής ποιότητος σπερματοζωάριο". Δεν παράγουμε σε κάθε κύκλο το καλύτερο υλικό οπότε μπορεί να συμβεί το "τυχαίο γεγονός". Η αιματολόγος πάλι θεώρησε το γεγονός ότι είμαι θετικός ετερόζυγος φορέας στο MTHFR αιτία παλίνδρομων κυήσεων μέχρι και την 9η εβδομάδα (8 εβδομάδων ήταν το γλυκό μου το μωράκι):-(, οπότε συνέστησε την αγωγή με τις ενέσεις σε επομενη εγκυμοσύνη

Επεξεργάστηκαν by patousitsas

IchNp3.png

Διαφημίσεις

οταν με ρωτησε ο γιατρος για την ιστολογικη ημουν ρακος κ μου ειπε πως κατα τη γνωμη του δεν χρειζοταν...τωρα οπως καταλαβαινεις θα με τρωει μια ζωη!δεν πειραζει παμε για αλλα αλλα τι προετοιμασια θα χρειαστει για τα ταξιδια αυτο δεν ξερω!!!!!!!!!επισης επαιρνα κ felicine φαντασου δηλαδη!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Έχεις ήδη βρει τη δύναμη να μιλάς γι' αυτό, ακόμα και να το ξορκίζεις με το χιούμορ σου. Και αυτό, μια κατάκτηση είναι.
tounts συμφωνω με την amarylis εχεις βρει διεξοδους και αμυνες μεσα απο το χιουμορ σου κι αυτο ειναι πολυ ωραιο.....! απ'την αλλη εγω ειμαι σε μια φαση που δεν ξερω αν πρεπει να το ψαξω παραπανω η απλως να παω για τη δευτερη προσπαθεια σιγουρα κατανοειτε οτι δεν θελω να περασω τα ιδια.......

Ευχαριστώ κορίτσια! Αν και δε νιώθω ότι το χιούμορ μου μειώνει το δικό μου πόνο. Μάλλον των άλλων μειώνει κι αυτό όχι πάντα.

Εγώ από μέσα πονάω το ίδιο

(Ουπς! Είπα 'από μέσα' και θυμήθηκα την χθεσινή εξέταση τύπου.. κολονοσκόπηση... Μπρρρρρρρρ!!!!)

Ευχαριστώ κορίτσια! Αν και δε νιώθω ότι το χιούμορ μου μειώνει το δικό μου πόνο. Μάλλον των άλλων μειώνει κι αυτό όχι πάντα.

Εγώ από μέσα πονάω το ίδιο

(Ουπς! Είπα 'από μέσα' και θυμήθηκα την χθεσινή εξέταση τύπου.. κολονοσκόπηση... Μπρρρρρρρρ!!!!)

Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω λίγη από την ηρεμία που νιώθω αυτή τη στιγμή μέσα μου....

IchNp3.png

μηπως να επαιρνα κ τη γνωμη αιματολογου?????ο γυναικολογος μου με τις εξετασεις που του πηγα απο τη βιοιατρικη μου ειπε οτι εχω θρομβ.και οτι θα κανω μια ενεση καθε μερα...στους 2μηνες εκανα εξεταση αιματος για να μου ρυθμισει τη δοση...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

μηπως να επαιρνα κ τη γνωμη αιματολογου?????ο γυναικολογος μου με τις εξετασεις που του πηγα απο τη βιοιατρικη μου ειπε οτι εχω θρομβ.και οτι θα κανω μια ενεση καθε μερα...στους 2μηνες εκανα εξεταση αιματος για να μου ρυθμισει τη δοση...

Τι να σου πω.. Μία δεύτερη γνώμη δε βλάπτει αλλά είναι πολύ πιθανόν να σου δώσει και άλλες εξετάσεις να κάνεις και να μπερδευτείς. Και μένα τις πρώτες, τις βασικές ο γυναικολόγος μου τις έδωσε. Όταν όμως με έστειλε στην αιματολόγο εκείνη θεώρησε σκόπιμο να με ξετινάξει επιμένοντας κιόλας ότι σίγουρα θα βρεθεί και κάτι επιπλέον!! Φυσικά τις έκανα και φυσικά δε βρέθηκε τίποτα άλλο! Μετά πήγα και στο 2ο γυναικολόγο (με παρακολουθούσαν δύο μέχρι να αποφασίσω ποιόν θα κρατήσω) και ο άνθρωπος έπαθε σοκ από το ψάξιμο που έκανα! Και δεν ήξερα και πώς να δικαιολογηθώ, αφού δεν του είπα ότι είχα πάει και σε άλλο γιατρό αλλά ότι πήγα από μόνη μου σε διαγνωστικό και ζήτησα το πλήρες πακέτο της θρομβοφιλίας:confused:

IchNp3.png

πατουσιτσας ευχαριστω πολυ για αυτα που μοιραστηκες μαζι μου...:-)σκεφτομαι να μιλησω πρςτα με το γιατρο μου σε μια πρωτη φαση ,ουτως η αλλλως μεχρι να ερθει η περιοδος εχω καιρο και μετα βλεπουμε!!!!!!!:mad: εχω πεισμωσει καταλαβαινεις...

1a0fd6e0b8.png

Σε ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω κι εύχομαι να βρούμε τι δεν πήγε καλά και να ξαναπροσπαθήσουμε με σίγουρα βήματα αυτή τη φορά. Είναι κρίμα να ξαναπεράσουμε τα ίδια.

πατουσιτσας ευχαριστω πολυ για αυτα που μοιραστηκες μαζι μου...:-)σκεφτομαι να μιλησω πρςτα με το γιατρο μου σε μια πρωτη φαση ,ουτως η αλλλως μεχρι να ερθει η περιοδος εχω καιρο και μετα βλεπουμε!!!!!!!:mad: εχω πεισμωσει καταλαβαινεις...

Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο!:rolleyes: Τουλάχιστον να μην μπεις άδικα σ'αυτόν τον ατέλειωτο κύκλο εξετάσεων και αναμονής αποτελεσμάτων που και χρόνο θα σου φάει αλλά και πολύ χρήμα:mad: Μέχρι και παραμονές Χριστουγέννων για εξετάσεις έτρεχα και δε σου κρύβω ότι αυτό με είχε κυριολεκτικά διαλύσει. Να έχεις τον πόνο σου να τρέχεις και σαν την άδικη κατάρα από γιατρό σε γιατρό και από εξέταση σε εξέταση:mad:.Ουφ!!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

giasemi καλωσηρθες κι απο μενα κι εγω νεουδι ειμαι κ με εχουν βοηθησει πολυ τα κοριτσια...καθε μερα νιωθω καλυτερα και πιο δυνατη κι αν καμια φορα πεφτω προσπαθω να σκεφτομαι ωραια παργματα και να μιλαω με τα κοριτσια που με νιωθουν!!!!!!κι εγω τις ιδιες σκεψεις κανω με σενα...δεν θελω να μου ξανασυμβει......!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

εγω παραμονες Χριστουγεννων επλεα σε πελαγη ευτυχιας(εγκυμοσυνης)δηλαδη αλλα να σου πω κατι θα ξαναμεινω εγκυος καποια στιγμη οποτε δεν θα κλαψω τωρα θα σκεφτω θετικα αλλωστε μου ταιριαζει περισσοτερο...(διδυμος στο ζωδιο καταλαβαινεται!!!!!!)χαχαχα

1a0fd6e0b8.png

Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω λίγη από την ηρεμία που νιώθω αυτή τη στιγμή μέσα μου....

ΜΟυ δίνεις και μου παραδίνεις!!! Και ηρεμία και συμπαράσταση και αγκαλιά .... Και σ' ευχαριστώ!!!

Όλες σας ευχαριστώ!!! :D

KAΛΕ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΜΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ?ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!:lol:

GIASEMI MOY ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ!!!Κ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...