Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

να σαι καλα αννουλα μου εισαι η μονη που το λες!

καλως εκανες κ γραφτηκες εδω μεσα θα βρεις αμεριστη συμπαρασταση ολες εχουμε στο ενεργητικο μας ατυχες εγκυμοσυνες εσενα βεβαια σου ετυχε ενα λαχειο που καμια δεν θα θελε να της κατσει υπομονη κ να ξερεις πως οι ξαδερφες σου σαγαπανε πολυυυυυυ

το ξερω...κ εγω σας αγαπωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυ......

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

louloudira, καρδούλα μου πόσο σε καταλαβαίνω που νιώθεις τόσο μπερδεμένη!Πραγματικά ελπίζω να βρουν ακριβώς τι έφταιξε και να μη περάσεις ποτέ ξανά τέτοιο πόνο..η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά κρεμόμαστε από τα λόγια των γιατρών και περιμένουμε να μας δώσουν εξηγήσεις και λύσεις..όταν σου λέει ο γιατρός ότι δεν ξέρει τι έφταιξε...πού να στραφείς τότε????εύχομαι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου..

anna καλως ήρθες στην παρέα μας!ελπίζω να νιώθεις καλύτερα μετά από αύτό που πέρασες..και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά, μέσα από την καρδιά μου!

Εγώ κορίτσια δεν έχω κανένα σύμπτωμα..τίποτα..όλο άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου...υπομονή μια βδομάδα ακόμα και θα δούμε...

προετοιμάζω τον εαυτό μου για όλες τις περιπτώσεις πάντως;);)

HDfQp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια!!geni και εγώ πιστεύω οτι δε χρειάζεστε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα αφού έμεινες φυσιολογικά!Περισσότερο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις ορμονικές εξετάσεις για το μεγάλο σου κύκλο και θρομβοφιλία!!Δομνίνα όλα καλά θα πάνε και μακάρι να μείνεις και φυσιολογικά!!!Πάντως εγώ ελπίζω μόνο στο Θεό πια!!!Στη περιπτωση μου είναι όλα δύσκολα!!Ούτε οι εξετάσεις μου είναι σαφείς !!Αλλα λέει ο ένας γιατρός άλλα ο άλλος !!!Παίζουν με το πόνο μου!!!Μαθαίνουν στη πλάτη μου!!!Εγώ οτι έχω πρόβλημα με διαβήτη κύησης και θρομβοφιλία δε το μαθα από εξετάσεις αλλά με αποβολές!!!!Τέλος πάντων ρε κορίτσια μία με παίρνει από κάτω και μία λέω όχι ρε γμτ πρέπει να δώσω και άλλη ευκαιρία σε αυτό το όνειρο!!!

Φυσικά και θα δώσεις και άλλη ευκαιρία!Καταρχην θα ηθελα να σου πω οτι πραγματικα δεν περιμενα αυτή την εξελιξη,λυπάμαι πολύ,ελπίζω να ήταν αυτή η τελευταία σου ταλαιπωρία.(Δεν συμμετέχω συχνά στις συζητήσεις σας αλλά σας διαβάζω καθημερινά και αγωνιώ μαζί σας).Απλά να ξέρεις οτί αυτό με τους γιατρούς και σε μένα γίνεται,συνηθίζεται.Ηθελα να πάρω πολλες γνώμες για να σιγουρέψω το αποτέλεσμα αλλά τέλικά το μόνο που κατάφερα είναι να πάρω τόσες γνώμες όσοι και οι γιατροί!!!Αποφάσισα να ακολουθήσω έναν από αυτους.Κορτιζόνη και ασπιρίνη παίρνω και εγω από την αρχή του κύκλου.Θα δείξει το αποτέλεσμα...Δείξε δύναμη και που θα πάει...θα πετύχει.

Καλημέρα sosad.Μην αγχώνεσαι,όλα καλά θα πάνε!!!Εξάλλου και η χοριακή που είχες κάνει ήταν πολύ καλή.Για να ηρεμήσεις μπορείς να κάνεις και άλλη μία για να δεις πως πάει.Πάντως υπάρχουν εγκυμοσύνες που έχουν πάει καλά χωρίς να έχουν συμπτώμματα από την αρχή,αλλά πολύ αργότερα.

καλημερα καλημερα!

πηγα εχτες στο γιατρο,με χοριακη 45 χιλλιαδες παρακαλω..και αδειο σακο..

πρεπει να γινει αποξεση,δεν πευτει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εγώ πάντως στην σαλπιγγογραφία δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου - βεβαια είχα πάρει κ ένα αναλγητικό προληπτικά όπως μου είπε ο γιατρός μου και όλα καλά!! Από την στιγμή πάντως που έμεινες φυσιολογικά έγκυος geni μάλλον η σαλπιγγογραφία είναι περιττή

την καλησπέρα μου σε όλες!!

την ερωτηση τνη ειχα κανει πριν μεινω εγκυος..

κ επειδη τωρα αναγκαστικα θα κανω αποξεση,φοβαμαι μη γινει καμια βλακεια,εχω ακουσει κοπελες που μετα απο αποξεση ειχαν πολλλα προβληματα στις σαλπιγγες κ στο ενδομητριο

επισης ξεχασα να πω οτι εχω κανει ορμονολογικες κ βγηκαν ολες φυσιολογικοτατες..

η μονη εξεταση που δεν εκανα ειναι η LH που νομιζω ειναι για το ''σπασιμο του αυγου''αν κ πιστευω δεν μου την εγραψε γιατι οταν πηγα για απολο υπερηχο πριν 3 μηνες ειδε οτι εχει γινει ωορηξια 3 μερες πριν παω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα καλημερα!

:(:( λυπάμαι που πρέπει να το περάσεις και αυτό!! Για πότε το κανονίσατε?

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

:(:( λυπάμαι που πρέπει να το περάσεις και αυτό!! Για πότε το κανονίσατε?

θα την κανω στο νοσοκομειο,παει τωρα ο αντρας μου να κανονισει,μαλλον δευτερα ,δεν το μπορω ρε κοριτσι,φαντασου οτι εχω ολα τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.δεν θελω να περναει ετσι ο καιρος.ηδη εχω χασει 3 εβδομαδες για το τιποτα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα καλημερα!

45χιλιάδες και άδειος σάκος;;;;; Απίστευτο!:confused:

45χιλιάδες και άδειος σάκος;;;;; Απίστευτο!:confused:

ειμαι για το γκινες η ρουφιανα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

την ερωτηση τνη ειχα κανει πριν μεινω εγκυος..

κ επειδη τωρα αναγκαστικα θα κανω αποξεση,φοβαμαι μη γινει καμια βλακεια,εχω ακουσει κοπελες που μετα απο αποξεση ειχαν πολλλα προβληματα στις σαλπιγγες κ στο ενδομητριο

Υπάρχουν και πολλές άλλες κοπέλες όμως που δεν είχαν προβλήματα μετά την απόξεση.. Αυτές να σκέφτεσαι! ;)

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα..

Τζενάκι σε καταλαβαίνω απολύτως κορίτσι μου.. είναι φοβερό να έχεις όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, κενό σάκο και στο τέλος να αναγκάζεσαι να υποβληθείς σε απόξεση.. Το έζησα κι εγώ την τελευταία φορά.. Βέβαια οι δικές μου μονάδες δεν ήταν τόσες πολλές αλλά ο κενός σάκος ήταν εκεί.. Ξέρω όμως πολλά κοριτσάκια που μετά από μια τέτοια ατυχία μείναν μετά πολύ σύντομα έγκυες και φέραν στον κόσμο υγιέστατα μωράκια.. θα είσαι σίγουρα μια από αυτές κοριτσάκι..

Sosad να σκέφτεσαι και όμορφα πράγματα εντάξει; Δε λέω.. καλά κάνεις και κρατάς μια πισινή γιατί όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι αλλά δικαιούσαι να χαμογελάς!

Εγώ κοριτσάκια αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα στα χέρια μου και βλέπουμε..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

καταρχην καλησπερα σε ολες.

δεν συστηθηκα με λενε αννα κ ειμαι 27 χρονων εμεινα εγκυος αρκετα γρηγορα κ ολες οι εξετασεις μου καθολη την εγκυμοσυνη ηταν καλες 24 βδομαδα πηγα για β επιπεδου ,οπου η γιατρος διαπιστωσε οτι το μωρο ειχε δυσχιδη ραχη ,μικροκεφαλια σχημα λεμονιου.

αναγκαστηκα να κανω διακοπη κυησης κ γεννησα φυσιολογικα ενα κοριτσακι.

αυτο που ιδιαιτερα εριξε την ψυχολογια μου ηταν ο τροπος που γεννησα.

οι μαιες της κλινικης θεωρουσαν οτι ενοχλω λεγοντας οτι ποναω (ηταν βραδι κ τους εκοβα τον υπνο)και δεν ερχονταν να με δουν ,οι πονοι γινονταν αφορητοι αλλα μαια πουθενα φωναζα οτι δεν αντεχω αλο αλλα και παλι φωνη βοοντος εν τη ερημο!

δεν εχεις διαστολη μου ελεγαν δεν εισαι ετοιμη ακομα.λιγα λεπτα αργοτερα πηγα τουαλετα οπου καταλαβα το παιδι να κατεβαινει φωναξα τον αρραβωνιαστικο μου κ την αδερφη μου που με πηραν αγκαλια και με εβαλαν στο κρεβατι κ το παιδι γλυστρισε βγηκε πανω στο κρεβατι φωναζαν οι δικοι μου τις μαιες ηρθε μια κοπελιτσα με κοιταξε απο την πορτα κ δεν μπηκε καν μεσα να δει κ εφυγε να βρει γιατρο δεν ειχα ουτε σεντονι να ριξω πανω στα ποδια μου να μην βλεπω το παιδι που το αισθανομουν αναμεσα στα ποδια μου.μετα απο αρκετη ωρα ηρθε ο γιατρος αλλα δεν υπηρχε τραυματιοφορεας με πηγαν στο χειρουργειο ο αντρας μου με το ιδιο κρεβατι που ημουν μεσα στο δωματιο με καθαρισαν κ οταν ξυπνησα ημουν στο ιδιο κρεβατι με τα αιματα στο οπιο εμεινα κ την υπολοιπη μερα ωσπου μια γυναικα που νοσηλευοταν μου εδωσε ενα δικο της

αυτα ειναι τα δημοσια νοσοκομεια μας!!!!

ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα δεν ξερω πως να αντιμετωπισω αυτο που μου συνεβει

ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζονται εξετασεις κ να βαλω μπροστα ξανα για παιδι σε εναν μηνα.

πηγα σε αλον και μου ειπε οτι πρπει να παω σε αιματολογο να παιρνω 2 δοσεις φιλισιν κ μπροστα ξανα για παιδι σε 6 μηνες

σορυ για το μεγαλο ποστ.ελπιζω να μην σας μαυρισα με την ιστορια μου

καταρχην καλησπερα σε ολες.

δεν συστηθηκα με λενε αννα κ ειμαι 27 χρονων εμεινα εγκυος αρκετα γρηγορα κ ολες οι εξετασεις μου καθολη την εγκυμοσυνη ηταν καλες 24 βδομαδα πηγα για β επιπεδου ,οπου η γιατρος διαπιστωσε οτι το μωρο ειχε δυσχιδη ραχη ,μικροκεφαλια σχημα λεμονιου.

αναγκαστηκα να κανω διακοπη κυησης κ γεννησα φυσιολογικα ενα κοριτσακι.

αυτο που ιδιαιτερα εριξε την ψυχολογια μου ηταν ο τροπος που γεννησα.

οι μαιες της κλινικης θεωρουσαν οτι ενοχλω λεγοντας οτι ποναω (ηταν βραδι κ τους εκοβα τον υπνο)και δεν ερχονταν να με δουν ,οι πονοι γινονταν αφορητοι αλλα μαια πουθενα φωναζα οτι δεν αντεχω αλο αλλα και παλι φωνη βοοντος εν τη ερημο!

δεν εχεις διαστολη μου ελεγαν δεν εισαι ετοιμη ακομα.λιγα λεπτα αργοτερα πηγα τουαλετα οπου καταλαβα το παιδι να κατεβαινει φωναξα τον αρραβωνιαστικο μου κ την αδερφη μου που με πηραν αγκαλια και με εβαλαν στο κρεβατι κ το παιδι γλυστρισε βγηκε πανω στο κρεβατι φωναζαν οι δικοι μου τις μαιες ηρθε μια κοπελιτσα με κοιταξε απο την πορτα κ δεν μπηκε καν μεσα να δει κ εφυγε να βρει γιατρο δεν ειχα ουτε σεντονι να ριξω πανω στα ποδια μου να μην βλεπω το παιδι που το αισθανομουν αναμεσα στα ποδια μου.μετα απο αρκετη ωρα ηρθε ο γιατρος αλλα δεν υπηρχε τραυματιοφορεας με πηγαν στο χειρουργειο ο αντρας μου με το ιδιο κρεβατι που ημουν μεσα στο δωματιο με καθαρισαν κ οταν ξυπνησα ημουν στο ιδιο κρεβατι με τα αιματα στο οπιο εμεινα κ την υπολοιπη μερα ωσπου μια γυναικα που νοσηλευοταν μου εδωσε ενα δικο της

αυτα ειναι τα δημοσια νοσοκομεια μας!!!!

ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα δεν ξερω πως να αντιμετωπισω αυτο που μου συνεβει

ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζονται εξετασεις κ να βαλω μπροστα ξανα για παιδι σε εναν μηνα.

πηγα σε αλον και μου ειπε οτι πρπει να παω σε αιματολογο να παιρνω 2 δοσεις φιλισιν κ μπροστα ξανα για παιδι σε 6 μηνες

σορυ για το μεγαλο ποστ.ελπιζω να μην σας μαυρισα με την ιστορια μου

Πωπω κοπέλα μου....τι να σου πω...Διαβάζω και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη!δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα νομίζω από αυτό που πέρασες...Ολες μπορούμε εδώ μεσα να καταλάβουμε την ψυχολογία σου. Βεβαια σε σενα ήταν πιο δύσκολο γιατί ήσουν σε προχωρήμένο μηνα. Το είχες νιώσει και γέννησες κανονικά. Οι νοσοκομες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!Οι γαιδουρες σε αφησαν και το πέρασες όλο αυτό μονη σου...Επρεπε ο αντρας σου να τις στόλιζε κατάλληλα!!

Κουράγιο και με τον καιρό θα νιώσεις καλύτερα . Τον πρώτο καιρό όντως θα είναι πολύ δύσκολα αλλά με τον καιρό και με πολύ ψυχολογική υποστήριξη από τους δικους σου θα το αντιμετωπίσεις.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσάκι μου....δεν έχω λόγια....έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...

ήξερα ότι τα δημόσια νοσοκομεία είναι άθλια ...αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο πια!!!!!!!

δεν μπορώ να χωνέψω την αναισθησία αυτών των ανθρώπων!!!

Να τα κλείσουν τα βρωμονοσοκομεία τους αν δεν θέλουν να δουλεύουν!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Καλά κάνουν και τους κόβουν τους μισθούς, μαζί και τα κεφάλια τους έπρεπε να κόβουν!!!

Αχ, θέε μου νιώθω τόση αγανάκτηση:mad::x:x:x

αν επιτρέπεται σε πιο νοσοκομείο - άσυλο ήσουν???

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...