Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλησπερα..

louloudira ανεκαθεν ειχα μεγαλο κυκλο,τα τελευταια 2 χρονια ομως χτυπαει πολλες φορες σαρανταρι.σημερα εχω ραντευου με το γιατρο να δει τι γινεται.εκανα κ μια χοριακη το πρωι να δουμε τι θα δειξει,εχω την εντυπωση οτι δεν τη γλυτωνω την αποξεση.οτι δεν εχω καθε μηνα οωρηξια ειναι σιγουρο,αλλα εχω κ ενα συζηγο που οταν ακουει για εξετασεις του σηκωνονται τα μαλλια ορθια..[νομιζει οτι απο το αγχος μου κ μονο δεν εμενα ως τωρα κ παλι απο το αγχος μου κ μονο δεν πετυχε αυτη η φορα..]πριν μεινω εγκυος ρωτησα το γιατρο για σπερμοδιαγραμμα κ σαλπιγγογραφια μπροστα του κ πεσανε κ οι δυο να με φανε οτι κοιταω πολυ μπροστα,επισης μου ειπανε να μην κανω πολυ παρεα με την αντριανη[την αδελφη μου]εχουμε τον ιδιο γιατρο βλεπεις..

εγω απο την πλευρα μου θελω να κανω οοοοολες τις εξετασεις,σαλπιγγογραφια,για θρομβοφιλια,για προγεστερονη κ πολλες αλλες που επειδη τις εχω αχταρμα μες το μυαλο μου τις ξεχναω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αννα αννουλα ..κοιταξε εκει που θα πας να βαλεις νετ για να μπορουμε να μιλαμε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω απο την πλευρα μου θελω να κανω οοοοολες τις εξετασεις,σαλπιγγογραφια,για θρομβοφιλια,για προγεστερονη κ πολλες αλλες που επειδη τις εχω αχταρμα μες το μυαλο μου τις ξεχναω..

η σαλπιγγογραφία πάντως πονάει πολύ.. κι αν ο γιατρός λέει ότι δεν χρειάζεται, δεν καταλαβαίνω γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.. Μείωσε το άγχος, εμπιστεύσου τον γιατρό σου και όλα θα πάνε κατ' ευχήν.

Louloudira μου το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ στην παρούσα φάση είναι να βρεθεί όντως κάτι στις εξετάσεις του εμβρύου... Είναι πολύ ψυχοφθόρο να το περνάς αυτό 3 φορές.. εγώ το έχω περάσει ήδη δύο... και το τραγικότερο όλο είναι να το ρίχνουμε στη ρημάδα την τύχη... Αυτό δεν είναι τύχη... είναι τριπλό τζακ ποτ γκαντεμιάς!

Καλημέρα κορτσούδες!

καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα πια..

Δομνίνα νομίζω πως η τρίτη σου φορά θα είναι και η καλή! Είχες και τη μαμά σου άρρωστη και δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Άγχος, τρέξιμο, αγωνία, έξοδα.. Όλα στο κεφάλι σου!

Διαφημίσεις

εγώ πάντως στην σαλπιγγογραφία δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου - βεβαια είχα πάρει κ ένα αναλγητικό προληπτικά όπως μου είπε ο γιατρός μου και όλα καλά!! Από την στιγμή πάντως που έμεινες φυσιολογικά έγκυος geni μάλλον η σαλπιγγογραφία είναι περιττή

την καλησπέρα μου σε όλες!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα πια..

Δομνίνα νομίζω πως η τρίτη σου φορά θα είναι και η καλή! Είχες και τη μαμά σου άρρωστη και δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Άγχος, τρέξιμο, αγωνία, έξοδα.. Όλα στο κεφάλι σου!

Σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα... έχω κάνει 3 εξωσωματικές, οι 2 πετύχανε αλλά παλινδρόμησε το έμβρυο και η μία απέτυχε εξ αρχής.. Ας ελπίσω ότι η τελευταία που θα κάνω θα έχει αίσιο τέλος..

Τώρα έχω ηρεμήσει αρκετά.. είναι η αλήθεια αυτό..:-P

L2qIp2.png

Σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα... έχω κάνει 3 εξωσωματικές, οι 2 πετύχανε αλλά παλινδρόμησε το έμβρυο και η μία απέτυχε εξ αρχής.. Ας ελπίσω ότι η τελευταία που θα κάνω θα έχει αίσιο τέλος..

Τώρα έχω ηρεμήσει αρκετά.. είναι η αλήθεια αυτό..:-P

θα έχει σίγουρα αίσιο τέλος!!!!!

Μετά την επέμβαση που έκανε ο σύζυγος αποκλείεται να συλλάβεις και φυσιολογικά; Έχω ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις γι αυτό το λέω.

θα έχει σίγουρα αίσιο τέλος!!!!!

Μετά την επέμβαση που έκανε ο σύζυγος αποκλείεται να συλλάβεις και φυσιολογικά; Έχω ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις γι αυτό το λέω.

Δεν αποκλείεται καθόλου.. αλλά θα εξαρτηθεί από το πως έχει πάει η επέμβαση... Το Σάββατο παίρνουμε τα πρώτα αποτελέσματα μετά την εγχείρηση κι έχω αγωνία γιατί έτσι θα δούμε τι κάναμε τελικά..:confused:

L2qIp2.png

Δεν αποκλείεται καθόλου.. αλλά θα εξαρτηθεί από το πως έχει πάει η επέμβαση... Το Σάββατο παίρνουμε τα πρώτα αποτελέσματα μετά την εγχείρηση κι έχω αγωνία γιατί έτσι θα δούμε τι κάναμε τελικά..:confused:

μα τόσο πολύ αργούνε τα αποτελέσματα; Έλεος!! Είναι πολύς καιρός που έχει κάνει την επέμβαση.. Αλλά τουλάχιστον το Σάββατο είναι κοντά!!

Διαφημίσεις

μα τόσο πολύ αργούνε τα αποτελέσματα; Έλεος!! Είναι πολύς καιρός που έχει κάνει την επέμβαση.. Αλλά τουλάχιστον το Σάββατο είναι κοντά!!

Όχι βρε.. Απλά ο γιατρός μας τόνισε ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα φαίνονται μετά το εξάμηνο.. έτσι αφήσαμε λίγο καιρό περισσότερο να περάσει για να είμαστε σίγουροι..

Οι πρώτες εξετάσεις που είχαμε κάνει τον Απρίλη ήταν θετικές..:-P

L2qIp2.png

Όχι βρε.. Απλά ο γιατρός μας τόνισε ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα φαίνονται μετά το εξάμηνο.. έτσι αφήσαμε λίγο καιρό περισσότερο να περάσει για να είμαστε σίγουροι..

Οι πρώτες εξετάσεις που είχαμε κάνει τον Απρίλη ήταν θετικές..:-P

ααααα είπα κι εγώ.. Τόση κωλυσιεργία στη Ελλάδα.. Περίεργο.. ;)

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια!!geni και εγώ πιστεύω οτι δε χρειάζεστε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα αφού έμεινες φυσιολογικά!Περισσότερο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις ορμονικές εξετάσεις για το μεγάλο σου κύκλο και θρομβοφιλία!!Δομνίνα όλα καλά θα πάνε και μακάρι να μείνεις και φυσιολογικά!!!Πάντως εγώ ελπίζω μόνο στο Θεό πια!!!Στη περιπτωση μου είναι όλα δύσκολα!!Ούτε οι εξετάσεις μου είναι σαφείς !!Αλλα λέει ο ένας γιατρός άλλα ο άλλος !!!Παίζουν με το πόνο μου!!!Μαθαίνουν στη πλάτη μου!!!Εγώ οτι έχω πρόβλημα με διαβήτη κύησης και θρομβοφιλία δε το μαθα από εξετάσεις αλλά με αποβολές!!!!Τέλος πάντων ρε κορίτσια μία με παίρνει από κάτω και μία λέω όχι ρε γμτ πρέπει να δώσω και άλλη ευκαιρία σε αυτό το όνειρο!!!

καλημερα τουντσακι

λουλουδιρα μου τωρα πηρα χαμπαρι τι εγινε με σενα μιας κ δεν μπαινω συχνα λυπαμαι πολυ δεν εχω τι αλο να σου πω μονο κουραγιο

για την αννα να πω (μην φαινεται οτι μιλαω σαν την τρελλη)οτι εκανε διακοπη κυησης 24βδομαδα λογο δισχιδους ραχης κ μικροκεφαλια!γεννησε σε πολυ αθλιες συνθηκες φυσιολογικα μεσα απο την καρδια μου ολες εδω μεσα σε λιγο καιρο να παψετε να γραφετε η να μπαινετε μονο να μας λετε τα νεα της νεα σας εγκυμοσυνης!

ενα θα σου πω με συγκηνησες...δεν ξερω γιατι απλα ετσι...αυριο μαλλον θα ερθω κατω να τα πουμε κ απο κοντα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...