Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

αυτο το μικρο πλασματακι εσυ το λες υποχθονιο?κιουσου!

κ στην τελικη κατι επρεπε να παρει κ απο μενα ολα απο τον αντρεα?

δε λεω,κατι επρεπε να παρει απο σενα,αλλα ελπιζαμε οτι θα συμβει το αντιθετο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

δε λεω,κατι επρεπε να παρει απο σενα,αλλα ελπιζαμε οτι θα συμβει το αντιθετο..

ξερω ξερω να παρει την ομορφια την δικη μου(στυλ σακιρα!)κ την εξυπναδα του αντρεα?χμ!!!!κ ποσο καλο θα ηταν αυτο?κ τωρα δηλ ανεικουμε στα περιεργα της φυσης ?χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εβαλα υποθετο ντακταριν για την κολπιτιδα εχτες το βραδυ κ ξυπνησα στις 5 απο τη φαγουρα,αυτο υποτειθεται οτι θα μου την εδιωχνε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ξερω ξερω να παρει την ομορφια την δικη μου(στυλ σακιρα!)κ την εξυπναδα του αντρεα?χμ!!!!κ ποσο καλο θα ηταν αυτο?κ τωρα δηλ ανεικουμε στα περιεργα της φυσης ?χαχαχαχαχα

ετσι ετσι...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εβαλα υποθετο ντακταριν για την κολπιτιδα εχτες το βραδυ κ ξυπνησα στις 5 απο τη φαγουρα,αυτο υποτειθεται οτι θα μου την εδιωχνε

εσυ περιμενες οτι με την πρωτη θα σταματησει η φαγουρα?θελει τουλαχιστον 3-4 μερες να αρχισει να δρα κανε υπομονη

να σε παρω τηλ μη γεμιζουμε σελιδες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εσυ περιμενες οτι με την πρωτη θα σταματησει η φαγουρα?θελει τουλαχιστον 3-4 μερες να αρχισει να δρα κανε υπομονη

να σε παρω τηλ μη γεμιζουμε σελιδες?

οχι δεν περιμενα να σταματησει με την 1η.δεν περιμενα ομως οτι θα εχω πιο πολυ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ω ναι ολες ακουμε τις μλκς που λενε φανταζομαι οτι τα περισσοτερα τα λενε οταν δεν ακουμε!

μου σκοτισανε τον κω.... να κανω παιδι κ τωρα μου σκοτιζουν να κανω κ ενα αγορι

δηλ εγω θα γενναω μεχρι να βγαλουν διαδοχο?

Ας λένε ό,τι θέλουν. Φαντάζομαι ότι το παιδί ήθελες να το κάνεις για άλλους λόγους και όχι για να τους βουλώσεις το στόμα. Κι αυτό μόνο μετράει!

Γεια σας κορίτσια!!!Οσο περνάνε οι μέρες δεν καλυτερεύω απλά νοιώθω άδεια!!Περιμένω να βγουν οι εξετάσεις για να ηρεμήσω.Σε 2 βδομάδες περίπου θα βγουν από το πλακούντα και σε 2 μήνες περίπου η ιστολογική ,παθολογοανατομική!!Μια πρώτη εκτίμηση είναι οτι το πρόβλημα φαίνεται στο πλακούντα και το οτι ξεκίνησα την μεγάλη δόση αντιπηκτικής στην 8η βδομάδα ήταν καλό αλλά πολύ αργα πια και η ζημιά είχε γίνει.Επίσης και η κορτιζόνη όπως και η αντιπηκτική επρεπε να αρχίσει από την αρχή του κύκλου!!!Να φανταστειτε οτι η γιατρος μου εδώ μου ειπε μάλλον να αρχισω να παιρνω ασπιρινη καθε μερα και καθε 2-3 μερες να κανω και ενεσουλα!!Θα αρχισω να ανησυχώ και για την υγεια μου τώρα!!!!Δυστυχώς μάλλον είμαι περίπτωση που αλλά φαίνονται στις εξετάσεις και αλλα στο ιστορικό μου!!!Ειχα κάνει εξετάσεις για ΑΝΑ και αντιφωσφολιπιδικα αντισωματα τα πιο κυρια αλλά τώρα πρέπει να τα ξανακοιτάξω όλα!!Αυτά τα δικά μου!!!

Geni λυπάμαι πολύ !!!Κουράγιο όμως δεν γίνεται και τίποτα άλλο!!Κατά τη γνώμη μου ο μεγάλος κύκλος είναι ένοχος για πολλά!!!Εγώ απο 16 χρονων πάω σε γυναικολόγους στα 37 μου πανε εχω πολυκυστικές με συνέπεια αντισταση στην ινσουλινη!!!Το χεις ψάξει καθόλου προς τα κει?Γιατί και μενα οι εξετάσεις μου οι ορμονικές ηταν καλές και τα σακχαρα νηστειας μου καλά και κανενας δε ψυλλιαζοτανε μόνο από το μεγαλο και αστατο κυκλο.Μετα τη τριτη αποβολή και μια καμπυλη με στειλανε για λεπτομερη ελεγχο!Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά!!!

Tountsaki kai sosad χαίρομαι για εσάς!!!!Φιλάκια σε όλες

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!Οσο περνάνε οι μέρες δεν καλυτερεύω απλά νοιώθω άδεια!!Περιμένω να βγουν οι εξετάσεις για να ηρεμήσω.Σε 2 βδομάδες περίπου θα βγουν από το πλακούντα και σε 2 μήνες περίπου η ιστολογική ,παθολογοανατομική!!Μια πρώτη εκτίμηση είναι οτι το πρόβλημα φαίνεται στο πλακούντα και το οτι ξεκίνησα την μεγάλη δόση αντιπηκτικής στην 8η βδομάδα ήταν καλό αλλά πολύ αργα πια και η ζημιά είχε γίνει.Επίσης και η κορτιζόνη όπως και η αντιπηκτική επρεπε να αρχίσει από την αρχή του κύκλου!!!Να φανταστειτε οτι η γιατρος μου εδώ μου ειπε μάλλον να αρχισω να παιρνω ασπιρινη καθε μερα και καθε 2-3 μερες να κανω και ενεσουλα!!Θα αρχισω να ανησυχώ και για την υγεια μου τώρα!!!!Δυστυχώς μάλλον είμαι περίπτωση που αλλά φαίνονται στις εξετάσεις και αλλα στο ιστορικό μου!!!Ειχα κάνει εξετάσεις για ΑΝΑ και αντιφωσφολιπιδικα αντισωματα τα πιο κυρια αλλά τώρα πρέπει να τα ξανακοιτάξω όλα!!Αυτά τα δικά μου!!!

Geni λυπάμαι πολύ !!!Κουράγιο όμως δεν γίνεται και τίποτα άλλο!!Κατά τη γνώμη μου ο μεγάλος κύκλος είναι ένοχος για πολλά!!!Εγώ απο 16 χρονων πάω σε γυναικολόγους στα 37 μου πανε εχω πολυκυστικές με συνέπεια αντισταση στην ινσουλινη!!!Το χεις ψάξει καθόλου προς τα κει?Γιατί και μενα οι εξετάσεις μου οι ορμονικές ηταν καλές και τα σακχαρα νηστειας μου καλά και κανενας δε ψυλλιαζοτανε μόνο από το μεγαλο και αστατο κυκλο.Μετα τη τριτη αποβολή και μια καμπυλη με στειλανε για λεπτομερη ελεγχο!Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά!!!

Tountsaki kai sosad χαίρομαι για εσάς!!!!Φιλάκια σε όλες

louloudira δεν ξέρω τι να πω! Από τη μία στεναχωριέμαι πολύ για το δύσκολο μονομάτι που σου έλαχε και από την άλλη σε θαυμάζω για το σθένος σου! Είσαι πραγματικά άξιος άνθρωπος!!!!Και πιστεύω ότι οι άξιοι άνθρωποι αργά ή γρήγορα τα καταφέρνουν γιατί επιμένουν!!! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις κι εσύ!!!

αντριανη ας λενε οτι θελουν...το παιδι ειναι φτυστο εσυ...

να σαι καλα αννουλα μου εισαι η μονη που το λες!

καλως εκανες κ γραφτηκες εδω μεσα θα βρεις αμεριστη συμπαρασταση ολες εχουμε στο ενεργητικο μας ατυχες εγκυμοσυνες εσενα βεβαια σου ετυχε ενα λαχειο που καμια δεν θα θελε να της κατσει υπομονη κ να ξερεις πως οι ξαδερφες σου σαγαπανε πολυυυυυυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα τουντσακι

λουλουδιρα μου τωρα πηρα χαμπαρι τι εγινε με σενα μιας κ δεν μπαινω συχνα λυπαμαι πολυ δεν εχω τι αλο να σου πω μονο κουραγιο

για την αννα να πω (μην φαινεται οτι μιλαω σαν την τρελλη)οτι εκανε διακοπη κυησης 24βδομαδα λογο δισχιδους ραχης κ μικροκεφαλια!γεννησε σε πολυ αθλιες συνθηκες φυσιολογικα μεσα απο την καρδια μου ολες εδω μεσα σε λιγο καιρο να παψετε να γραφετε η να μπαινετε μονο να μας λετε τα νεα της νεα σας εγκυμοσυνης!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Louloudira μου το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ στην παρούσα φάση είναι να βρεθεί όντως κάτι στις εξετάσεις του εμβρύου... Είναι πολύ ψυχοφθόρο να το περνάς αυτό 3 φορές.. εγώ το έχω περάσει ήδη δύο... και το τραγικότερο όλο είναι να το ρίχνουμε στη ρημάδα την τύχη... Αυτό δεν είναι τύχη... είναι τριπλό τζακ ποτ γκαντεμιάς!

Καλημέρα κορτσούδες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...