Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Οι άντρες δεν έχουν συμπτώματα. Μεταφέρουν απλώς τα μικρόβια σε μας. Γι αυτό τις θεραπείες τις κάνουν μαζί τα ζευγάρια συνήθως.. Αλλά αφού σου έδωσε μόνο κολπικά υπόθετα, ίσως να μην χρειάζεται. Ο γιατρός ξέρει..

αυτο δεν το ηξερα,θα ρωτησω το γιατρο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

δε λεω καλο..αλλα δεν περνουν απο λογια.ποτε θα τους ξεβαφτισω κ θα τελειωνει η υποθεση δεν ξερω.το ωραιο ειναι οτι μπροστα ηταν κ ο παππους του αντρα μου,φυλαει τη συννυφαδα μου κ ερχεται σε εμενα ,με φιλαει κ μου λεει..ζηλευεις;μη ζηλευεις μωρε.δεν το εκανε απο κακια αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να του ριξω μπουνια.

ειμαι που ειμαι απο μονη μου μες το αγχος κ την ανυπομονησια για ενα παιδι,εχει γεμισει κ η οικογενεια μου απο μωρα κ οποτε με βλεπουν να κραταω ενα αγκαλια,μου τη λενε,δεν πας να κανεις ενα δικο σου,των αλλων θα μεγαλωνεις;εγω για να ξεαγχωθω πρεπει να μην βλεπω κανεναν για 5 μηνες τουλαχιστον.

έχοντας μεγαλώσει και ζώντας σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που περιγράφεις, μου φαίνονται όλα αυτά απαίσια και τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω :shock:. Μη δίνεις όσο γίνεται σημασία και σταμάτα να αγχώνεσαι!! Εντάξει;

κοριτσάκια μου καλησπέρα!

geni πραγματικά νομίζω πως θα σου κάνει καλό να απομακρυνθείς λίγο από θείες-γιαγιάδες-παππούδες κτλ κτλ, γιατί μόνο άγχος σου προκαλούν...

στο λέω γιατί εγώ που βρίσκομαι μακριά από όλους τους συγγενείς-δικούς μου και του άντρα μου- όταν πηγαίνω να τους δω μια φορά στο τόσο, μου δημιουργούν ως και ενοχές που δεν έχω κάνει ακόμα παιδί:shock::shock::shock: ξέρεις τώρα, του τύπου, πόσο ακόμα θα είμαστε γεροί, περναν τα χρόνια, και τι έχουμε να περιμένουμε εμείς ...και άλλα τέτοια όμορφα!!!

οπότε και εγώ κάθομαι στο σπιτάκι μου μακριά από όλους και στην ησυχία μου..και όταν ου λένε κάτι στο τηλ. απλά το αγνοώ..

Όσο για τα δικά μου, πήρα και την καμπύλη ζαχάρου ...οι τιμές είναι καλές εκτός από τα 60 λεπτά!!!εκεί αντί να ανέβει το ζάχαρο έπεσε(!) στο 95 από 124 που ήταν στα 30 λεπτά και μετά από μισή ώρα ξαναανέβηκε στο 103!!!

τι ηταν τώρα αυτό???πρέπει να πάω σε διαβητολόγο λέτε?

είναι διαταραχη?

HDfQp3.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα!

geni πραγματικά νομίζω πως θα σου κάνει καλό να απομακρυνθείς λίγο από θείες-γιαγιάδες-παππούδες κτλ κτλ, γιατί μόνο άγχος σου προκαλούν...

στο λέω γιατί εγώ που βρίσκομαι μακριά από όλους τους συγγενείς-δικούς μου και του άντρα μου- όταν πηγαίνω να τους δω μια φορά στο τόσο, μου δημιουργούν ως και ενοχές που δεν έχω κάνει ακόμα παιδί:shock::shock::shock: ξέρεις τώρα, του τύπου, πόσο ακόμα θα είμαστε γεροί, περναν τα χρόνια, και τι έχουμε να περιμένουμε εμείς ...και άλλα τέτοια όμορφα!!!

οπότε και εγώ κάθομαι στο σπιτάκι μου μακριά από όλους και στην ησυχία μου..και όταν ου λένε κάτι στο τηλ. απλά το αγνοώ..

Όσο για τα δικά μου, πήρα και την καμπύλη ζαχάρου ...οι τιμές είναι καλές εκτός από τα 60 λεπτά!!!εκεί αντί να ανέβει το ζάχαρο έπεσε(!) στο 95 από 124 που ήταν στα 30 λεπτά και μετά από μισή ώρα ξαναανέβηκε στο 103!!!

τι ηταν τώρα αυτό???πρέπει να πάω σε διαβητολόγο λέτε?

είναι διαταραχη?

Δηλαδή κι εσύ τα αντιμετωπίζεις αυτά; Μα εγώ πού ζω; Στον παράδεισο; Ποτέ κανένας δεν μου είπε τίποτα... ούτε για το πότε θα παντρευτώ, ούτε για το πότε θα κάνω παιδί..

Όσο για τη καμπύλη, δεν ξέρω τίποτα! Κι εγώ θα την κάνω σε λίγες μέρες. Είχα υποσχεθεί στα κορίτσια εδώ να την κάνω και στην αρχή της κύησης, αλλά "έφυγε" ο μπαμπάς μου, μετά είχα τρομερούς εμετούς για δύο μήνες και μετά με απασχολούσε η πορεία του τραχήλου.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Διαφημίσεις

δε λεω καλο..αλλα δεν περνουν απο λογια.ποτε θα τους ξεβαφτισω κ θα τελειωνει η υποθεση δεν ξερω.το ωραιο ειναι οτι μπροστα ηταν κ ο παππους του αντρα μου,φυλαει τη συννυφαδα μου κ ερχεται σε εμενα ,με φιλαει κ μου λεει..ζηλευεις;μη ζηλευεις μωρε.δεν το εκανε απο κακια αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να του ριξω μπουνια.

ειμαι που ειμαι απο μονη μου μες το αγχος κ την ανυπομονησια για ενα παιδι,εχει γεμισει κ η οικογενεια μου απο μωρα κ οποτε με βλεπουν να κραταω ενα αγκαλια,μου τη λενε,δεν πας να κανεις ενα δικο σου,των αλλων θα μεγαλωνεις;εγω για να ξεαγχωθω πρεπει να μην βλεπω κανεναν για 5 μηνες τουλαχιστον.

εγω δεν εχω κανενα προβλημα να την μεγαλωσεις θα στην φερω αυριο κ θα ερθω να την παρω καποτε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα κοριτσια!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τουντσακι αποτι φαινεται κ στατιστικα να το δεις μονο εσυ δεν εχεις ακουσει ποτε τπτ!

η ζεις στον παραδεισο η στον κοσμο σου χιχιχιχιχιχι φιλακιααααααααααα στην κοιλιτσα με την ζυγαρια πως τα παμε?χαχαχαχ παλι την κακια μου να πω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τουντσακι αποτι φαινεται κ στατιστικα να το δεις μονο εσυ δεν εχεις ακουσει ποτε τπτ!

η ζεις στον παραδεισο η στον κοσμο σου χιχιχιχιχιχι φιλακιααααααααααα στην κοιλιτσα με την ζυγαρια πως τα παμε?χαχαχαχ παλι την κακια μου να πω

Αλήθεια λες; Δηλαδή όλες τραβάτε τέτοιο ζόρι; :shock: Κρίμα!!! Προτιμώ τον παραδεισένιο κόσμο μου ;)

Με τα κιλά μια χαρά.. Έχω πάρει 6 μέχρι εδώ. Καλά δεν είναι;

καλημερα καλημερα!

sosad αυτο θα κανω.αποχη απο ολους κ απ'ολα .

για την καμπυλη δεν ξερω,ισως να ηρεμουσες αν επερνες τον γιατρο σου,αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο.

tounts αν εγραφα ολα αυτα που μου εχουν πει εδω κ 1,5 χρονο θα εφτιαχνα βιβλιο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω δεν εχω κανενα προβλημα να την μεγαλωσεις θα στην φερω αυριο κ θα ερθω να την παρω καποτε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα κοριτσια!!!!!

το δικο σου το παιδι δεν το φυλαω,ειναι πονηρο κ υποχθονιο σαν τη μανα του:tongue:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Αλήθεια λες; Δηλαδή όλες τραβάτε τέτοιο ζόρι; :shock: Κρίμα!!! Προτιμώ τον παραδεισένιο κόσμο μου ;)

καλα ειναι αλλα στο λεω απο πειρα,[εβλεπα 5 γκαστρωμενες μαζι]τα κιλα τα περνεις τους τελευταιους 2 μηνες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σε μισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα ειπαμε αλλες 14 βδομαδες ειναι μπροστα!

κ ω ναι ολες ακουμε τις μλκς που λενε φανταζομαι οτι τα περισσοτερα τα λενε οταν δεν ακουμε!

μου σκοτισανε τον κω.... να κανω παιδι κ τωρα μου σκοτιζουν να κανω κ ενα αγορι

δηλ εγω θα γενναω μεχρι να βγαλουν διαδοχο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

σε μισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα ειπαμε αλλες 14 βδομαδες ειναι μπροστα!

κ ω ναι ολες ακουμε τις μλκς που λενε φανταζομαι οτι τα περισσοτερα τα λενε οταν δεν ακουμε!

μου σκοτισανε τον κω.... να κανω παιδι κ τωρα μου σκοτιζουν να κανω κ ενα αγορι

δηλ εγω θα γενναω μεχρι να βγαλουν διαδοχο?

κ αγορι να εκανες πρωτα μετα θα σου λεγανε,αντε να κανεις κ ενα κοριτσακι να βγαλεις το ονομα της πεθερας...:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το δικο σου το παιδι δεν το φυλαω,ειναι πονηρο κ υποχθονιο σαν τη μανα του:tongue:

αυτο το μικρο πλασματακι εσυ το λες υποχθονιο?κιουσου!

κ στην τελικη κατι επρεπε να παρει κ απο μενα ολα απο τον αντρεα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ αγορι να εκανες πρωτα μετα θα σου λεγανε,αντε να κανεις κ ενα κοριτσακι να βγαλεις το ονομα της πεθερας...:rolleyes:

προσωπικα τους εχω γραψει δευτερο παιδι θα αργησει εχουμε αλλα στο κεφακι μας τωρα!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...