Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγωισταρού!!!!! :)

χαχαχαχαχαχα..δεν εισαι η μονη που το λες..:rolleyes:

αργω να απαντησω γιατι ειμαι σε μαγαζι κ εξυπηρετω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Στους γονείς έχω σκοπό να το πω μετά την αυχενική:shock::shock::shock:

επειδή μένουν και πολύ μακριά μας, πιστεύω θα είναι εύκολο να το κρατήσω!

στα πεθερικά θα το πω αν με το καλό κλείσω τον 6ο:shock::shock::shock:η πεθερά μου δεν θέλει να το μάθει νωρίτερα:shock:κουφο έτσι????

πάντως ενώ θα ήθελα πολύ να το πω στους δικούς μου, δεν το κάνω γιατί στη δεύτερη εγκυμοσύνη που δεν τους το είπαμε, όταν παλινδρομησε, το αντιμετώπισα καλύτερα σε σχέση με την 1η που έπρεπε να μιλάω με όλους 10 φορές την ημέρα που με ρωτούσαν αν είμαι καλά κτλ κτλ.αυτό με είχε καταρρακώσει, ενώ στην 2η μόνο ο άντρας μου το ήξερε, και μου φερόταν φυσιολογικά..οπότε μετά από 1 μήνα ήμουν πολύ καλύτερα..

έτσι όπως τα λες, καλά κάνεις και δεν το λες ακόμα. Να μην έχουν κι εκείνοι άγχος και στο μεταφέρουν.. Όλα καλά θα πάνε όμως αυτή τη φορά!!!

καλημέρα σε όλες!!!

sosad i am sohappy for you!!!:D πετάει η χοριακή!!!

geni δεν ρωτας τον γιατρό σου μήπως πρέπει να πάρει κάτι κ ο συζυγος??

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Καλημέρα κοριτσάρες..

....

Εγώ εδώ.. στην αναμονή των εξελίξεων..

Τουντσάκι πολλά φιλάκια!

Πολλά φιλάκια Δομνίνα! Κάνεις κάτι αυτή την περίοδο σε σχέση με το πολυπόθητο ή ξεκουράζεσαι και περιμένεις να περάσει ο καιρός για τη νέα προσπάθεια;

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!!

sosad i am sohappy for you!!!:D πετάει η χοριακή!!!

geni δεν ρωτας τον γιατρό σου μήπως πρέπει να πάρει κάτι κ ο συζυγος??

RENITA καλημερα..

ο αντρας μου να παρει γιατι;μην εχει κολλησει;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πολλά φιλάκια Δομνίνα! Κάνεις κάτι αυτή την περίοδο σε σχέση με το πολυπόθητο ή ξεκουράζεσαι και περιμένεις να περάσει ο καιρός για τη νέα προσπάθεια;

Δεν κάνω απολύτως τίποτε.. αν μας έρθει η διάθεση γυμναζόμαστε αλλιώς... ρεμβάζουμε..:-P

L2qIp2.png

Δεν κάνω απολύτως τίποτε.. αν μας έρθει η διάθεση γυμναζόμαστε αλλιώς... ρεμβάζουμε..:-P

Αυτό ήθελα να σου πω. Να μην κάνεις τίποτα, εκτός από λίγη γυμναστικούλα για να είσαι σε φόρμα.. ;) Σούπερ!!!!!

Στους γονείς έχω σκοπό να το πω μετά την αυχενική:shock::shock::shock:

επειδή μένουν και πολύ μακριά μας, πιστεύω θα είναι εύκολο να το κρατήσω!

στα πεθερικά θα το πω αν με το καλό κλείσω τον 6ο:shock::shock::shock:η πεθερά μου δεν θέλει να το μάθει νωρίτερα:shock:κουφο έτσι????

πάντως ενώ θα ήθελα πολύ να το πω στους δικούς μου, δεν το κάνω γιατί στη δεύτερη εγκυμοσύνη που δεν τους το είπαμε, όταν παλινδρομησε, το αντιμετώπισα καλύτερα σε σχέση με την 1η που έπρεπε να μιλάω με όλους 10 φορές την ημέρα που με ρωτούσαν αν είμαι καλά κτλ κτλ.αυτό με είχε καταρρακώσει, ενώ στην 2η μόνο ο άντρας μου το ήξερε, και μου φερόταν φυσιολογικά..οπότε μετά από 1 μήνα ήμουν πολύ καλύτερα..

εμενα απο το σοι του αντρα μου δεν το ξερει κανενας ,απο το δικο μου σοι μονο η μανα μου κ οι δυο αδελφες μου.απο την αρχη με ετρωγε να μην το πω σε κανεναν..στον αντρα μου το ειπα 3 μερες εφοσον ειχα κανει το τεστ.φοβομουν να πω ειμαι εγκυος,δεν ξερω ,ισως ενστικτωδως να ηξερα οτι κατι δεν παει καλα..στην αντριανη να φανταστειτε το ειπα προχτες κ μου λεει..καλα κ κρατηθηκες τοσο καιρο κ εισαι ετσι οπως εισαι;ειχε βεβαια περασει ηδη μια εβδομαδα που ειχα μαθει τα κακα μαντατα κ λιγο πολυ το ειχα παρει αποφαση.

το θεμα με εμενα ειναι οτι απο τις 5 αδελφες μονο εγω δεν εχω κανει ακομα παιδι,κ υπαρχουν κατι καλοθελητες που οταν με βλεπουν,συγγενεις δικοι μου κ του αντρα μου που φυσικα δεν εχουν το νιονιο να σκευτουν οτι αυτα ειναι πολυ ευαισθητα προσωπικα δεδομενα κ λενε..τη βλακεια τους..πριν κανω το το τεστ μια θεια του αντρα μου ,οταν μας ανακοινωσε η συννυφαδα μου οτι ειναι ξανα εγκυος πεταξε το αμιμητο..καθηστε εσεις να κοιτατε τους αλλους..καθηστε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

RENITA καλημερα..

ο αντρας μου να παρει γιατι;μην εχει κολλησει;

ναι για αυτό - γιατι μετα αν εχει κολλήσει, θα κολλάτε το μικροβιο ο ενας στον άλλο. Για προληπτικους λόγους κάνε την ερωτηση

καλημέρα tounts!!!:)

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

ναι για αυτό - γιατι μετα αν εχει κολλήσει, θα κολλάτε το μικροβιο ο ενας στον άλλο. Για προληπτικους λόγους κάνε την ερωτηση

καλημέρα tounts!!!:)

και στο παρελθον ειχα κολλησει εγω απο πισινα κ δεν το ειχα παρει γραμμη,ειχα κανονικα επαφες αλλα ο αντρας μου δεν κολλησε.στους αντρες δεν εχει συπτωματα;τον ρωτησα κ μου ειπε δεν εχει κατι.ασε που απο τοτε που εκανα το τεστ εχω ερθει σε επαφη 2 φορες..σκληρο ε;αλλα δεν μπορω τι κανω..ειδικα απο την 1η φορα που πηγα στο γιατρο πριν 18 μερες περιπου ειμαι τοσο χαλια που δεν τον αφηνω καν να με ακουμπησει..το ξερω οτι ειναι μεγα λαθος ,δεν μπορω ομως να κανω αλλιως

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το θεμα με εμενα ειναι οτι απο τις 5 αδελφες μονο εγω δεν εχω κανει ακομα παιδι,κ υπαρχουν κατι καλοθελητες που οταν με βλεπουν,συγγενεις δικοι μου κ του αντρα μου που φυσικα δεν εχουν το νιονιο να σκευτουν οτι αυτα ειναι πολυ ευαισθητα προσωπικα δεδομενα κ λενε..τη βλακεια τους..πριν κανω το το τεστ μια θεια του αντρα μου ,οταν μας ανακοινωσε η συννυφαδα μου οτι ειναι ξανα εγκυος πεταξε το αμιμητο..καθηστε εσεις να κοιτατε τους αλλους..καθηστε..

μα αν είναι δυνατόν... Και δεν της είπες τίποτα; Διάβασα σε ένα βιβλίο ότι όταν μας λένε χοντράδες, πρέπει να το κάνουμε το θέμα τεράστιο και δακρύβρεχτο..Δηλαδή έπρεπε να πεις: 'Αφήστε θεία.. Η κατάστασή μου είναι απελπιστική.. Φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδάκια και να βάλεις και τα κλάμματα.. κι εκείνη μετά σίγουρα θα έλεγε: Τι βλακείες λες κοριτσάκι μου. Όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρεις και ποτέ πια δεν θα ξαναέλεγε τέτοια χοντράδα.. Το έχω κάνει με κάποια που μου είπε πως πάχυνα πολύ και έπιασε!! Της είπα..Άσε.. Σε λίγο δεν θα μπαίνω από την πόρτα. Ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και πήρα και ύφος θλιμμένο.. και το γύρισε και έλεγε.. Σιγά μωρέ. Μια κούκλα είσαι. Άντε να πήρες ένα κιλό.. :D

και στο παρελθον ειχα κολλησει εγω απο πισινα κ δεν το ειχα παρει γραμμη,ειχα κανονικα επαφες αλλα ο αντρας μου δεν κολλησε.στους αντρες δεν εχει συπτωματα;τον ρωτησα κ μου ειπε δεν εχει κατι.ασε που απο τοτε που εκανα το τεστ εχω ερθει σε επαφη 2 φορες..σκληρο ε;αλλα δεν μπορω τι κανω..ειδικα απο την 1η φορα που πηγα στο γιατρο πριν 18 μερες περιπου ειμαι τοσο χαλια που δεν τον αφηνω καν να με ακουμπησει..το ξερω οτι ειναι μεγα λαθος ,δεν μπορω ομως να κανω αλλιως

Οι άντρες δεν έχουν συμπτώματα. Μεταφέρουν απλώς τα μικρόβια σε μας. Γι αυτό τις θεραπείες τις κάνουν μαζί τα ζευγάρια συνήθως.. Αλλά αφού σου έδωσε μόνο κολπικά υπόθετα, ίσως να μην χρειάζεται. Ο γιατρός ξέρει..

μα αν είναι δυνατόν... Και δεν της είπες τίποτα; Διάβασα σε ένα βιβλίο ότι όταν μας λένε χοντράδες, πρέπει να το κάνουμε το θέμα τεράστιο και δακρύβρεχτο..Δηλαδή έπρεπε να πεις: 'Αφήστε θεία.. Η κατάστασή μου είναι απελπιστική.. Φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδάκια και να βάλεις και τα κλάμματα.. κι εκείνη μετά σίγουρα θα έλεγε: Τι βλακείες λες κοριτσάκι μου. Όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρεις και ποτέ πια δεν θα ξαναέλεγε τέτοια χοντράδα.. Το έχω κάνει με κάποια που μου είπε πως πάχυνα πολύ και έπιασε!! Της είπα..Άσε.. Σε λίγο δεν θα μπαίνω από την πόρτα. Ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και πήρα και ύφος θλιμμένο.. και το γύρισε και έλεγε.. Σιγά μωρέ. Μια κούκλα είσαι. Άντε να πήρες ένα κιλό.. :D

δε λεω καλο..αλλα δεν περνουν απο λογια.ποτε θα τους ξεβαφτισω κ θα τελειωνει η υποθεση δεν ξερω.το ωραιο ειναι οτι μπροστα ηταν κ ο παππους του αντρα μου,φυλαει τη συννυφαδα μου κ ερχεται σε εμενα ,με φιλαει κ μου λεει..ζηλευεις;μη ζηλευεις μωρε.δεν το εκανε απο κακια αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να του ριξω μπουνια.

ειμαι που ειμαι απο μονη μου μες το αγχος κ την ανυπομονησια για ενα παιδι,εχει γεμισει κ η οικογενεια μου απο μωρα κ οποτε με βλεπουν να κραταω ενα αγκαλια,μου τη λενε,δεν πας να κανεις ενα δικο σου,των αλλων θα μεγαλωνεις;εγω για να ξεαγχωθω πρεπει να μην βλεπω κανεναν για 5 μηνες τουλαχιστον.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...