Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μακάρι κοριτσάκι μου να μη χρειαστείς απόξεση...

εγώ 2 φορές έκανα και αυτή τη φορά όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη ευχόμουν αν είναι να το χάσω να φύγει μόνο του...δεν θέλω άλλο χειρουργείο..

λοιπόν μόλις πήρα την χοριακή..3598!!!

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦ.....χαμογελάω λιγάκι..

μπραβω ρε κοριτσαρα ,χαιρομαι για σενα.γιατρο ποτε πας;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

μακάρι κοριτσάκι μου να μη χρειαστείς απόξεση...

εγώ 2 φορές έκανα και αυτή τη φορά όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη ευχόμουν αν είναι να το χάσω να φύγει μόνο του...δεν θέλω άλλο χειρουργείο..

λοιπόν μόλις πήρα την χοριακή..3598!!!

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦ.....χαμογελάω λιγάκι..

Τι λιγάκι παιδάκι μου;;;;;;;; Αυτό το νούμερο είναι για πάρτυ!!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D

σ ευχαριστώ!

Γιατρό θα πάω στις 10 οκτωβρίου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αν δεν έχω νοσηλευτεί σε κανένα ψυχιατρείο μέχρι τότε:D:D:D

όπως φαίνεται είχαμε καθυστερημένη σύλληψη την 18- 19 ημέρα, οπότε είμαι 5-6 εβδομάδων αντί για 6-7 που θα ήμουν σύμφωνα με την ΤΕΠ.

απλά μετά από 2 παλίνδρομες δεν έχω τρόπο να διαχειριστώ το άγχος και τις άσχημες σκέψεις..

ευτυχώς μεθαύριο έρχονται οι γονείς μου, θα τους φιλοξενίσουμε μια βδομάδα και επείδη το κρατάμε κρυφό και από εκείνους θα πρέπει να το παίζω cool και άνετη!!!:D:D:cool:

οπότε ίσως ξεχαστώ και εγώ λιγάκι...

HDfQp3.png

σ ευχαριστώ!

Γιατρό θα πάω στις 10 οκτωβρίου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αν δεν έχω νοσηλευτεί σε κανένα ψυχιατρείο μέχρι τότε:D:D:D

όπως φαίνεται είχαμε καθυστερημένη σύλληψη την 18- 19 ημέρα, οπότε είμαι 5-6 εβδομάδων αντί για 6-7 που θα ήμουν σύμφωνα με την ΤΕΠ.

απλά μετά από 2 παλίνδρομες δεν έχω τρόπο να διαχειριστώ το άγχος και τις άσχημες σκέψεις..

ευτυχώς μεθαύριο έρχονται οι γονείς μου, θα τους φιλοξενίσουμε μια βδομάδα και επείδη το κρατάμε κρυφό και από εκείνους θα πρέπει να το παίζω cool και άνετη!!!:D:D:cool:

ΤΕΡ δεν τη λένε; Τελευταία Έμμηνος Ρήση;

Πώς μπορείς και το κρατάς κρυφό από τους γονείς σου; Μπράβο δύναμη!!!

Διαφημίσεις

σ ευχαριστώ!

σου ευχομαι αυτς οι μερες να περασουν σαν νερο..

το ψυχιατριο να το αφησεις ησυχο..δεν χωραμε αλλοι εκει μεσα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ΤΕΡ δεν τη λένε; Τελευταία Έμμηνος Ρήση;

Πώς μπορείς και το κρατάς κρυφό από τους γονείς σου; Μπράβο δύναμη!!!

Καλά έχω πεθάνει στο γέλιο....με τον εαυτό μου....χαχαχα!!!

εγώ από πέρισυ που έμεινα 1η φορά έγκυος το έλεγα ΤΕΠ=τελευταία ΠΕΡΊΟΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!πόσο χαζή είμαι?????και δεν είμαι και ξανθιά!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

καλημέρα geni!!! Διάβασα τα νέα σου με τα ντακταρίν. Όλα του γάμου δύσκολα!

αυτο ξαναπεστο..:roll:..

μου τα εφερε τωρα η φαρμακοποιος.

μου ειπε να το βαζω το βραδυ πριν ξαπλωσω..

αν ερχεσαι μου λεει σε επαφη με τον αντρα σου θα το βγαζεις..

μαρη χαζη πηγα να της πω..καλα την ψυχολογια που εχω τωρα..ειναι ποτε δυνατον με την μολυνση που εχω τωρα να ερθω σε επαφη;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αυτο ξαναπεστο..:roll:..

μου τα εφερε τωρα η φαρμακοποιος.

μου ειπε να το βαζω το βραδυ πριν ξαπλωσω..

αν ερχεσαι μου λεει σε επαφη με τον αντρα σου θα το βγαζεις..

μαρη χαζη πηγα να της πω..καλα την ψυχολογια που εχω τωρα..ειναι ποτε δυνατον με την μολυνση που εχω τωρα να ερθω σε επαφη;

εεε όφειλε να στο πει η καημένη..:tongue:..

Να τα βάζεις το βράδυ και να φοράς και ένα σερβιετάκι, γιατί μπορεί να τρέξει.

Καλά έχω πεθάνει στο γέλιο....με τον εαυτό μου....χαχαχα!!!

εγώ από πέρισυ που έμεινα 1η φορά έγκυος το έλεγα ΤΕΠ=τελευταία ΠΕΡΊΟΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!πόσο χαζή είμαι?????και δεν είμαι και ξανθιά!!!!!!!!!!!

Δεν είσαι χαζή.. Μια χαρά κολλάει και το τελευταία περίοδος γιατί; ;)

:D Γιατί καλέ; .. Όλοι οι καλοί χωράμε!!!!!

κ ετσι να ειναι ,υπαρχει σειρα προτεραιοτητας..

δεν θα μου φατε εσεις τη σειρα..:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Στους γονείς έχω σκοπό να το πω μετά την αυχενική:shock::shock::shock:

επειδή μένουν και πολύ μακριά μας, πιστεύω θα είναι εύκολο να το κρατήσω!

στα πεθερικά θα το πω αν με το καλό κλείσω τον 6ο:shock::shock::shock:η πεθερά μου δεν θέλει να το μάθει νωρίτερα:shock:κουφο έτσι????

πάντως ενώ θα ήθελα πολύ να το πω στους δικούς μου, δεν το κάνω γιατί στη δεύτερη εγκυμοσύνη που δεν τους το είπαμε, όταν παλινδρομησε, το αντιμετώπισα καλύτερα σε σχέση με την 1η που έπρεπε να μιλάω με όλους 10 φορές την ημέρα που με ρωτούσαν αν είμαι καλά κτλ κτλ.αυτό με είχε καταρρακώσει, ενώ στην 2η μόνο ο άντρας μου το ήξερε, και μου φερόταν φυσιολογικά..οπότε μετά από 1 μήνα ήμουν πολύ καλύτερα..

HDfQp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες..

Τζενάκι το dactarin είναι όντως για μύκητες και ναι.. έχει διαρροές το πρωί.. γι' αυτό να φοράς πάντα σερβιετάκι και να το βάζεις πριν ξαπλώσεις.. Η αλήθεια είναι πως μόλις αρχίσει η αποβολή θα ξεφουσκώσεις αλλά αν βλέπεις ότι καθυστερεί το αίμα να πας αμέσως στο γιατρό για να μην έχεις άλλα προβλήματα και απρόοπτα.. το σκοτωμένο αίμα δεν είναι καλό να παραμένει στο σώμα μας..

Sosad το μπεμπίνι τρέχει με χίλια λέμε... 2 βδομαδούλες ακόμη και θα πας στο γιατρό να δεις το σπόρι..

Εγώ εδώ.. στην αναμονή των εξελίξεων..

Τουντσάκι πολλά φιλάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...