Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!!Δε θέλω να στεναχορήσω καμμία αλλά δεν ήθελα να εξαφανιστώ από τη παρέα !!!!Σας εχω ανάγκη τώρα και θέλω να χαίρομαι και με τα δικά σας νέα!!!!Εμένα δυστυχώς τελειως ξαφνικά παλινδρομησε!!Τη μια μερα ειχε 150 παλμούς και την άλλη μέρα δεν είχε καθόλου καρδιακη λειτουργια !!Δε χρειαζεται να σας πω πολλά ξέρω με καταλαβαινετε!!!Ειμαι διαλυμενη αλλά πρεπει γρηγορα να σηκωθώ!!!Αν αφεθώ τώρα είμαι χαμένη!!!Οπως ειπε και η κοπέλα παρακάτω πολύ σωστα!!!Θα στειλω Αθηνα το εμβρυο για νεκροτομη και τον πλακούντα για βιοψία κτλΕυτυχώς που καταφεραμε αυτη τη φορά να τα χω και ισως βγει κατι!!!!!Αυτά από μένα!!!Σας φιλώ όλες

Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να διαβάσω σήμερα.. ειλικρινά...:-( Το μόνο που θα σου πω είναι ότι λυπάμαι... απίστευτα.. που πρέπει να το περάσεις αυτό.. Στο επόμενο μήνυμά σου όμως διάβασα ότι βρήκες τη δύναμη και θα πας παρακάτω... Πολύ σε χαίρομαι... έτσι.. η ζωή θέλει κότσια και @@@@δια...

Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Peny, καλή μου πίστεψε με, αν σου πω τι σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή θα δεις ότι πάνω κάτω στα ίδια βρισκόμαστε..ξυπνάω 3-4 φορές κάθε βράδυ και κάθομαι στο κρεβάτι και σκέφτομαι ένα σωρό άσχημα πράγματα και μετά λέω στον εαυτό μου, ότι και να συμβεί θα το αντιμετωπίσω, ότι και να γίνει αρκεί να έχω τον άντρα μου στο πλευρό μου, θα είναι δύσκολα, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε.

βάλαμε ένα στόχο, αν μας κάτσει, καλώς, αν όχι, έχει ο θεός, θα δούμε τι θα κάνουμε, πάντως θα το παλέψουμε!

ακόμα και αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι ότι αφού δεν έχω καθόλου συμπτώματα πολύ πιθανόν κάτι να πηγαίνει στραβά πάλι..αλλά ούτε ταχυπαλμία με πιάνει ούτε πανικός.

σε 2 βδομάδες θα ξέρουμε, είτε καλό είτε κακό..μέχρι τότε φέρομαι σαν να μην υπάρχει τίποτα..

μη φοβάσαι, ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε και βλέπουμε!

Louloudira, αγαπούλα μου, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και θαυμαστός χαρακτήρας!Σου αξίζουν τα καλύτερα και ελπίζω και εύχομαι πραγματικά, ποτέ στη ζωή σου να μη ξαναπονέσεις..

Renita μια χαρά τα αποτελέσματά σου, σου είπε ο γιατρός πότε θα σου δώσει το οκ για νέο κύκλο προσπαθειών???αφούήταν τυχαίο γεγονός όλα καλά θα πάνε την επόμενη φορά!

HDfQp3.png

καλησπερα

να συστηθω,ειμαι η αδελφη της adnixor.

μετα απο 9 μηνες προσπαθειων ειδα κ εγω το συν στο τεστ.χοριακη εκανα μετα απο 1 εβδομαδα γιατι το τεστ ηταν πολυ αχνο κ ειπα να περιμενω να ανεβει μηπως κ στην 1η επισκεψη στο γιατρο ακουγαμε καρδουλα.πηγα μετα απο 2 εβδομαδες εφοσον εκανα το τεστ.κ εκει η ψυχρολουσια..αδειος σακος..εμφανης μονο εμβρυικος πολος κ αυτος οχι κ τοσο καθαρα.μου ειπε οτι δεν ειναι ευχαριστημενος με αυτο που βλεπει αλλα επειδη η συλληψη ειναι φυσιολογικη να το αφησω μια εβδομαδα κ να ξαναπαω.πηγα προχτες κ παλι τα ιδια.μου μιλησε για ανεπιτυχη συλληψη,μου ειπε να το αφησω να αποβληθει μονο του γιατι μια αποξεση θα ταλαιπωρουσε τη μητρα.3μηνη αποχη απο προσπαθειες για να επανελθουν οι ορμονες.στεναχωρηθηκα,οχι τοσο πολυ για την 3μηνη αποχη αλλα γιατι εχω αστατο κυκλο,απο 30 εως 48 που σημαινει και ανωορρηκτους κυκλους.μου ειπε οτι αν κανω υπομονη θα μου δωσει serpafar για να μειωθει ο κυκλος κ να κατεβασω πιο πολλα αβγουλακια.το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει για το συγκεκριμενο φαρμακο οτι εχει παρενεργιες κ μια απο αυτες ειναι υπερδιεγερση ωοθηκων.

θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη σας.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τωρα συνειδητοποιησα τι έγινε στην louloudira μας!!Χθες με το τρέξιμο στην δουλειά δεν προλαβα να διαβασω .... κοπέλα μου τι κεραμίδα ήταν αυτη!!Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ!!:-(:-(

Σου εύχομαι να ηταν η τελευταία ατυχία στον γολγοθά του να γινεις μανούλα!!Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!

sosad μου ο γιατρος μας είπε σε 3 μήνες για να επανέλθει ο οργανισμός. Πάντως θεωρω φυσιολογικό όλες αυτες τις φοβίες σου αλλά να δεις που όλα θα πάνε καλά αυτην την φορα!!!

geni μου λυπάμαι για την άτυχη κατάληξη της εγκυμοσύνης σου!!Για τις παρενέργειες από τα serpafar δεν ξέρω να σου πω όμως επειδη έχω κάνω 2 φορες εξωσωματική έχω πάρει φάρμακα με πιο ισχυρή δράση και μπορω να σου πω ότι αν προσεχεις λίγο την διατροφή σου και σε παρακολουθει ο γιατρος με υπέρηχα κ εξ. αίματος οι παρενέργειες ειναι αμελητεες μπροστα στον στόχο!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

καλησπερα

να συστηθω,ειμαι η αδελφη της adnixor.

μετα απο 9 μηνες προσπαθειων ειδα κ εγω το συν στο τεστ.χοριακη εκανα μετα απο 1 εβδομαδα γιατι το τεστ ηταν πολυ αχνο κ ειπα να περιμενω να ανεβει μηπως κ στην 1η επισκεψη στο γιατρο ακουγαμε καρδουλα.πηγα μετα απο 2 εβδομαδες εφοσον εκανα το τεστ.κ εκει η ψυχρολουσια..αδειος σακος..εμφανης μονο εμβρυικος πολος κ αυτος οχι κ τοσο καθαρα.μου ειπε οτι δεν ειναι ευχαριστημενος με αυτο που βλεπει αλλα επειδη η συλληψη ειναι φυσιολογικη να το αφησω μια εβδομαδα κ να ξαναπαω.πηγα προχτες κ παλι τα ιδια.μου μιλησε για ανεπιτυχη συλληψη,μου ειπε να το αφησω να αποβληθει μονο του γιατι μια αποξεση θα ταλαιπωρουσε τη μητρα.3μηνη αποχη απο προσπαθειες για να επανελθουν οι ορμονες.στεναχωρηθηκα,οχι τοσο πολυ για την 3μηνη αποχη αλλα γιατι εχω αστατο κυκλο,απο 30 εως 48 που σημαινει και ανωορρηκτους κυκλους.μου ειπε οτι αν κανω υπομονη θα μου δωσει serpafar για να μειωθει ο κυκλος κ να κατεβασω πιο πολλα αβγουλακια.το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει για το συγκεκριμενο φαρμακο οτι εχει παρενεργιες κ μια απο αυτες ειναι υπερδιεγερση ωοθηκων.

θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη σας.

Δεν χαίρομαι και πολύ όταν έρχονται νέα μέλη σε αυτή την παρέα.. Αλλά δυστυχώς σχεδόν όλες οι κοπέλες έχουμε τουλάχιστον από μία άσχημη εμπειρία προσπαθώντας να κάνουμε παιδάκια κι έτσι πάντα το forum με θέμα "παλλίνδρομες" είναι πάντα γεμάτο... Για το συγκεκριμένο φάρμακο δεν ξέρω τίποτα. Αν θες πάντως φθηνά τεστ ωορρηξίας ώστε να χρησιμοποιείς ένα κάθε μέρα να ξέρεις πότε έιναι οι γόνιμες, έχει εδώ .

Η Adnihor και η μπουπού της καλά; Να τους δώσεις τα χαιρετίσματά μας και τα φιλιά μας!!!!!!

Διαφημίσεις

παλιοτερα είχα πάρει κ εγω τεστ ωορηξιας κ εγκυμοσυνης από ενα αγγλικό σάιτ κ είναι ακόμα πιο φθηνό -Μου το είχε συστησει μια φιλη μου που χρησιμοποιησε τα προϊοντα του με μεγαλη επιτυχία!! Όποια ενδιαφερεται είναι το: http://www.homehealth-uk.com

age.png

σας ευχαριστω πολυ .

τεστακια ωορηξιας ειχα παρει στο παρελθον κ με αγχωσαν πολυ γιατι ενω βγαιναν θετικα ,αποτελεσμα μηδεν.home test επερνα κ εγω.

το θεμα ειναι οτι ακομα δεν εχει αρχισει η διαδικασια.ποναω ανα διαστηματα πολυ.εχω κραμπες αλλα απο αιμα καθολου.

κ ενω 3 μηνες μου φαινονται αιωνες ,το γιατι να μου συμβει εμενα αυτο,το οτι μπορει να μου ξανασυμβει με φοβιζει πολυ.

η αντριανη καλα ειναι.την τρεχει η μικρη..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σας ευχαριστω πολυ .

τεστακια ωορηξιας ειχα παρει στο παρελθον κ με αγχωσαν πολυ γιατι ενω βγαιναν θετικα ,αποτελεσμα μηδεν.home test επερνα κ εγω.

το θεμα ειναι οτι ακομα δεν εχει αρχισει η διαδικασια.ποναω ανα διαστηματα πολυ.εχω κραμπες αλλα απο αιμα καθολου.

κ ενω 3 μηνες μου φαινονται αιωνες ,το γιατι να μου συμβει εμενα αυτο,το οτι μπορει να μου ξανασυμβει με φοβιζει πολυ.

η αντριανη καλα ειναι.την τρεχει η μικρη..

Είναι πολύ νωπό ακόμα και σκέφτεσαι αρνητικά.. Σε λίγο καιρό, όλα θα μπουν σε μια σειρά.. Θα δεις!!

καλημερα

καλη εβδομαδα!

αν μπορει να με βοηθησει καποια.

ο γιατρος την πεμτη μου ειπε οτι το πολυ σε μια εβδομαδα θα εχει αρχισει η διαδικασια της αποβολης.σημερα ειμαι στην 5η μερα κ τιποτα ακομα.αυτο που με αγχωσε ειναι οτι απο την παρασκευη εχω φαγουρα κ υγρα πηχτα κιτρινα κ λευκα σαν κομμενο γαλα.τι μπορει να ειναι αυτο;

ραντευου με τον γιατρο εχω την πεμπτη που μας ερχεται.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα

καλη εβδομαδα!

ο γιατρος την πεμτη μου ειπε οτι το πολυ σε μια εβδομαδα θα εχει αρχισει η διαδικασια της αποβολης.σημερα ειμαι στην 5η μερα κ τιποτα ακομα.αυτο που με αγχωσε ειναι οτι απο την παρασκευη εχω φαγουρα κ υγρα πηχτα κιτρινα κ λευκα σαν κομμενο γαλα.τι μπορει να ειναι αυτο;

δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου να τον ενημερώσεις για να είσαι κ εσύ ήσυχη?

age.png

καλημερα

καλη εβδομαδα!

Αυτά σίγουρα προδιαθέτουν για μύκητες.. Δεν έχει καμία σχέση με την αποβολή... Μήπως πήρες κάποιο χαπάκι για να σε βοηθήσει στην αποβολή; Αν ναι, τότε έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει η διαδικασία...:(

L2qIp2.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου.

geni λυπάμαι πολύ που δεν πήγαν καλά τα πράγματα, για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι ποιός μας τιμωρεί και περνάμε αυτές τις τραυματικές εμπειρίες στην προσπάθειά μας για το αυτονόητο...

πήγες στον γιατρό σου?μήπως πρέπει να κάνεις απόξεση για να καθαρίσεις καλά?

πάντως αυτά που περιγράφεις, όπως λέει και η Δομνίνα, με μήκυτες μοιάζουν, και είναι πολύ συχνό σε κατάσταση εγκυμοσύνης..

και εγώ έχω τώρα, και ο γιατρός μου μου ειπε να μην κάνω τίποτα, θα το δούμε στο ραντεβου..

κορίτσια μου, έκανα και καμπύλη ζχάρου σήμερα, το απόγευμα θα έχω τα αποτελέσματα...άααααλλο άγχος τώρα...έκανα και άλλη μια β χοριακή και σε λίγο θα πάρω τηλ. να μου πουν....καλά θα σκάσω έτσι????

δεν ξέρω πως θα την βγάλω καθαρή με τόσο άγχος που τραβάω...άσε που μου έσπασν και τη φλέβα και έχει πεταχτεί σαν βουνό στο χέρι μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

καλημερα.

μιλησα εχτες με τη βοηθο του γιατρου μου,μου ειπε να παρω κολπικα υποθετα ντακταριν.δεν εχει καμια σχεση λεει με την αποβολη.στην αρχη της εγκυμοσυνης το ανοσοποιητικο συστημα της γυναικας πευτει,ασχετα με την καταληξη.μπορει τους μυκητες να τους ειχα απλα τωρα βρηκαν πιο προσφορο εδαφος.

Δομνινα ακομα δεν εχει αρχισει αιμα,δεν περνω χαπια,ο γιατρος μου ειπε οτι θα αποβληθει μονο του.αν κ δεν το πιστευω,πονους εχω απο την παρασκευη αλλα τπτ ακομα.φοβαμαι μη χρειαστω αποξεση κ δεν τη θελω με τιποτα,εκανα αποξεση για πολυποδα περυσι κ δεν ειναι καθολου ευχαριστη εμπειρια.τη ρωτησα γιατι ειμαι πρησμενη ακομα,στηθος κοιλια κλπ κ μου ειπε οτι θα ξεπρηστω οταν θα αρχισει το αιμα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μακάρι κοριτσάκι μου να μη χρειαστείς απόξεση...

εγώ 2 φορές έκανα και αυτή τη φορά όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη ευχόμουν αν είναι να το χάσω να φύγει μόνο του...δεν θέλω άλλο χειρουργείο..

λοιπόν μόλις πήρα την χοριακή..3598!!!

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦ.....χαμογελάω λιγάκι..

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...