Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια...

Λόγω απεργιών και κυκλοφοριακής συμφόρησης βρίσκομαι σπιτάκι μου και ενημερώνομαι για τις εξελίξεις σας.. Πιστή μου παρέα η ακατανόμαστη οποία κατέφτασε πιστή στο ραντεβού της.. πάμε γι' άλλα τον επόμενο μήνα λοιπόν..

Sosad χαίρομαι πολύ για σένα.. έχεις δίκιο που κρατάς πισινή.. είμαι σίγουρη ότι μέχρι ν' ακούσεις καρδούλα και να κλείσεις το α' τρίμηνο η αγωνία θα είναι πιστή σου σύντροφος... Μακάρι να περάσει τόσο γρήγορα ο καιρός που να φτάσεις στο β' τρίμηνο και να τσιμπάς τον εαυτό σου για να διαπιστώσεις αν όντως ξεπέρασες το α' τρίμηνο..

Σας σκέφτομαι όλες πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Λόγω απεργιών και κυκλοφοριακής συμφόρησης βρίσκομαι σπιτάκι μου και ενημερώνομαι για τις εξελίξεις σας.. Πιστή μου παρέα η ακατανόμαστη οποία κατέφτασε πιστή στο ραντεβού της.. πάμε γι' άλλα τον επόμενο μήνα λοιπόν..

Sosad χαίρομαι πολύ για σένα.. έχεις δίκιο που κρατάς πισινή.. είμαι σίγουρη ότι μέχρι ν' ακούσεις καρδούλα και να κλείσεις το α' τρίμηνο η αγωνία θα είναι πιστή σου σύντροφος... Μακάρι να περάσει τόσο γρήγορα ο καιρός που να φτάσεις στο β' τρίμηνο και να τσιμπάς τον εαυτό σου για να διαπιστώσεις αν όντως ξεπέρασες το α' τρίμηνο..

Σας σκέφτομαι όλες πολύ!

Σ ευχαριστώ Δομνινα μου, εύχομαι τον επόμενο μήνα να συζητάμε τα δικά σου νέα;)

η αλήθεια είναι πως αναρωτιέμαι αν θα δω ποτέ την κοιλιά μου φουσκωμένη:shock:

την κοιτάζω από δω, την κοιτάζω από εκεί..και συνέχεια αναρωτιέμαι..αραγε αυτή τη φορά θα τη δω να γεμίζει???

Touns μου αυτό με το ξύπνημα το έχω και εγώ...από το σάββατο που έκανα το πρώτο τεστ θετικο μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να κοιμηθώ...το βράδυ ξυπνάω κάθε μια ώρα και κοιτάζω το ρολόι μέχρι που πάει 6 η ώρα και σηκώνομαι γιατί δεν αντέχω άλλο στο κρεβάτι...άστα να πάνε..και μετά είμαι σαν το ζόμπι όλη την ημέρα..

HDfQp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!!!Δε θέλω να στεναχορήσω καμμία αλλά δεν ήθελα να εξαφανιστώ από τη παρέα !!!!Σας εχω ανάγκη τώρα και θέλω να χαίρομαι και με τα δικά σας νέα!!!!Εμένα δυστυχώς τελειως ξαφνικά παλινδρομησε!!Τη μια μερα ειχε 150 παλμούς και την άλλη μέρα δεν είχε καθόλου καρδιακη λειτουργια !!Δε χρειαζεται να σας πω πολλά ξέρω με καταλαβαινετε!!!Ειμαι διαλυμενη αλλά πρεπει γρηγορα να σηκωθώ!!!Αν αφεθώ τώρα είμαι χαμένη!!!Οπως ειπε και η κοπέλα παρακάτω πολύ σωστα!!!Θα στειλω Αθηνα το εμβρυο για νεκροτομη και τον πλακούντα για βιοψία κτλΕυτυχώς που καταφεραμε αυτη τη φορά να τα χω και ισως βγει κατι!!!!!Αυτά από μένα!!!Σας φιλώ όλες

Κορίτσια καλημέρα!!!!Δε θέλω να στεναχορήσω καμμία αλλά δεν ήθελα να εξαφανιστώ από τη παρέα !!!!Σας εχω ανάγκη τώρα και θέλω να χαίρομαι και με τα δικά σας νέα!!!!Εμένα δυστυχώς τελειως ξαφνικά παλινδρομησε!!Τη μια μερα ειχε 150 παλμούς και την άλλη μέρα δεν είχε καθόλου καρδιακη λειτουργια !!Δε χρειαζεται να σας πω πολλά ξέρω με καταλαβαινετε!!!Ειμαι διαλυμενη αλλά πρεπει γρηγορα να σηκωθώ!!!Αν αφεθώ τώρα είμαι χαμένη!!!Οπως ειπε και η κοπέλα παρακάτω πολύ σωστα!!!Θα στειλω Αθηνα το εμβρυο για νεκροτομη και τον πλακούντα για βιοψία κτλΕυτυχώς που καταφεραμε αυτη τη φορά να τα χω και ισως βγει κατι!!!!!Αυτά από μένα!!!Σας φιλώ όλες

ωχ! γιατί ρε γαμώτο; Δεν ξέρω τι να πω.. Μην πιέζεσαι να το ξεπεράσεις..Να πενθήσεις όσο χρειάζεται.. Να φύγει από μέσα σου.. όσο γίνεται δηλαδή.. Ουφ

:shock::shock::shock: εχω σοκαριστει!!λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου γιατι ρε γμτ γιατι?????δεν ξερω τι να πω πιστευα οτι αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα!!μη ζοριζεις τον εαυτο σου καλο κουραγιο!!!!:(:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αυξήθηκαν οι τιμές λόγω κρίσης;;; :tongue:

Ευχαριστώ για τις ευχές σου!!! Και σε σένα εύχομαι υγεία και ό,τι ποθείς!

χαχαχαχα λες????ειχα δωσει 880 το 2009!!!!

ευχαριστω πολυ!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοπέλα μου τι είναι αυτά που διαβάζω???? Γιατί ρε γμτ????Τι να πω....ότι και να σου πω ξέρω ότι δεν θα σε κανει να νιωσεις καλύτερα όπως δεν έκαναν και εμενα να νιώσω καλύτερα....Μακάρι τουλάχιστον να βρεις τον λόγο με τον καρυοτυπο και να μην ξανασυμβεί κάτι αναλογο....

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Από αυτόν τον μήνα μπορώ να έχω ελεύθερα επαφές με τον άντρα μου αλλά η ψυχολογία μου είναι χάλια....Με έχει πιασει ένα άγχος και μια μαυρίλα ότι θα ξανασυμβεί κατι αναλογο που με έχει ρίξει πολύ. Ειχε συμβεί κατι αναλογο σε εσας? Ειναι φυσιολογικο? Περιμενα πως και πως αυτές τις μερες τόσους μηνες και τώρα που ήρθε ο καιρός γιατί είμαι ετσι????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Από αυτόν τον μήνα μπορώ να έχω ελεύθερα επαφές με τον άντρα μου αλλά η ψυχολογία μου είναι χάλια....Με έχει πιασει ένα άγχος και μια μαυρίλα ότι θα ξανασυμβεί κατι αναλογο που με έχει ρίξει πολύ. Ειχε συμβεί κατι αναλογο σε εσας? Ειναι φυσιολογικο? Περιμενα πως και πως αυτές τις μερες τόσους μηνες και τώρα που ήρθε ο καιρός γιατί είμαι ετσι????

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοβάσαι... Εγώ μόλις έφτασε ο καιρός να προσπαθήσουμε πάλι, αδιαθέτησα 2 φορές τον ίδιο μήνα από το άγχος μου. Θα χρειαστεί να κάνεις μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σου, να συμμαχήσετε και όλα θα πάνε καλά!!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια !!Ηταν πολύ απότομη αλλάγη και δε το πιστεύω και γω ακόμα!!!Πάντα είχα αιμορραγίες και άγχος και ήταν μέσα στο μυαλό μου οτι μπορεί να συμβεί κάτι αλλά τώρα ήμουν πολύ ήρεμη παρόλο που θα κανα περίδεση!!!Δεν πειράζει εμείς να μαστε καλά , τι να πω!!!Ο άντρας μου με συγκίνησε πολύ με τη συμπεριφορά του και παρόλο που είναι νωρίς νοιώθω οτι δεν θα το βάλω κάτω για αυτόν και μόνο!!Ξέρω οτι πρέπει να πενθήσω αλλά πραγματικά τώρα δε θέλω, θέλω να με βλέπει καλά και γω αυτόν για να παίρνουμε κουράγιο!Penny μην αφήνεις τις κακές σκέψεις να σε επηρεάζουν και κάνε αυτό που επιθυμούσες!!!!Δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω.Αν σκεφτόμαστε αρνητικά δε θα πρεπε καν να κάνουμε παιδιά!!!Με τόσα που ακούμε!!Αλλά δεν ειναι έτσι!!Σηκωνόμαστε και προχωράμε!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια !!Ηταν πολύ απότομη αλλάγη και δε το πιστεύω και γω ακόμα!!!Πάντα είχα αιμορραγίες και άγχος και ήταν μέσα στο μυαλό μου οτι μπορεί να συμβεί κάτι αλλά τώρα ήμουν πολύ ήρεμη παρόλο που θα κανα περίδεση!!!Δεν πειράζει εμείς να μαστε καλά , τι να πω!!!Ο άντρας μου με συγκίνησε πολύ με τη συμπεριφορά του και παρόλο που είναι νωρίς νοιώθω οτι δεν θα το βάλω κάτω για αυτόν και μόνο!!Ξέρω οτι πρέπει να πενθήσω αλλά πραγματικά τώρα δε θέλω, θέλω να με βλέπει καλά και γω αυτόν για να παίρνουμε κουράγιο!Penny μην αφήνεις τις κακές σκέψεις να σε επηρεάζουν και κάνε αυτό που επιθυμούσες!!!!Δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω.Αν σκεφτόμαστε αρνητικά δε θα πρεπε καν να κάνουμε παιδιά!!!Με τόσα που ακούμε!!Αλλά δεν ειναι έτσι!!Σηκωνόμαστε και προχωράμε!!!!

καλά μιλάμε είσαι παράδειγμα δύναμης!!!!!!!!!! Οπωσδήποτε θα τα καταφέρεις αργά ή γρήγορα. Κράτα γερά!!!!

Καλημέρα!!!

Τα δικά μου νέα: ΚΑΙ ΝΑΙ επιτέλους χθες είδα τον γιατρό μου!!! Ο υπέρηχός μου έδειξε ότι το σύστημα είναι μια χαρά φυσιολογικό κ η αναστατωμένη περίοδος οφείλεται στα cyclacour που πήρα μετά την απόξεση!

Σε ότι αφορά τώρα τις εξετάσεις βγήκαν καθαρές χωρίς να μαρτυρούν καμία πιθανή αιτία !! Κατά τον γιατρό μου υπάρχουν 3 πιθανές αιτίες : 1. χρωμοσωμικές ανωμαλίες που ο καρύοτυπος του εμβρύου δεν έδειξε τίποτα οπότε το καλύψαμε αυτό, 2. ανοσολογικά αίτια (ΝΚ, αντιπατρικά κλπ) που οι ιστολογικές δεν έδειξαν κάτι οπότε το καλύψαμε κ αυτό και 3. δομικές ανωμαλίες- για κάποιο λόγο να μην σχηματιστηκε σωστα κάποιο από τα συστηματα του μωρού (νευρικό συστημα, εγκέφαλος, κυκλοφορικό κλπ) οπότε η φύση το σταμάτησε. Αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε αλλά ούτε και να ξέρουμε το λόγο που μπορεί να συναίβει!Μπορεί να το επηρέασε κ η αποκόλληση - τίποτα δεν είναι σίγουρο!Όλα υποθέσεις! Οπότε 0 εις το πηλίκο!! Άγνωστα τα αίτια και η ευθυνη βαρυνει κ πάλι την γνωστή χορεύτρια!!

Στην ερωτηση μου για την θρομβοφιλία, μου ειπε ο γιατρός πως αν ηταν αιτία θα υπήρχαν θρόμβοι στην ιστολογική αλλά κ πέρα από αυτο η θρομβοφιλία μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αποβολές 2ου τριμήνου και όχι 1ου που ήμουν εγω που έκανα κ αντιπηκτική αγωγη προληπτικά. Τον ρώτησα αν θεωρει σκοπιμο να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας κ μου είπε ότι θα μου το συνηστούσε σε περίπτωση που ήμουν κάποια χοντρή, που κάνει εύκολα μελανιές, που έχει προβλημα με το κυκλοφορικό ή είχαμε ιστορικό εγκεφαλικών στην οικογένεια πραγμα που δεν ισχύει αρα δεν υπάρχει λόγος! Θεωρεί ότι οι εξετασεις που έχουμε κάνει έως τώρα είναι υπεραρκετές κ ότι το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε 3 μήνες να συνέλθει ο οργανισμός για να ξεκινησουμε ξανα! Μου έγραψε μόνο μια πλήρη καλλιέργεια κολπικου υγρού που θα την κάνω πριν ξεκινησω για να ειμαστε σιγουροι ότι είμαστε οκ. Αυτααααα

πάω να σας διαβάσω κ επανέρχομαι!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Renita να ρωτήσω κάτι; ΠΟια είναι η γνωστή χορεύτρια;;;:rolleyes:

η τύχη μου η χορεύτρια !!:D:D:D

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...