Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τουντσάκι να σκέφτεσαι θετικά και θα τα καταφέρεις, θα το δείς!! σου στέλνω θετική ενέργεια από εμένα και το μπεμπόνη!!:-P

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! Η θετική ενέργεια μου αρέσει πολύ!!! ;)

Διαφημίσεις

πριν από λίγο πήρα στα χέρια μου τα αποτελέσματα του καρυοτυπου εμβρυου και όλα φυσιολογικα!!α επίσης έμαθα ότι ήταν κοριτσάκι ...

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Τα δικά μου νέα είναι ότι πήρα κ ένα κλιαρ μπλού και βγήκε κανονικό θετικό το μεσημέρι.Πανικοβλήθηκα, πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να ξεκινήσω αμέσως ενεσούλες κλεξάν0,4 και σαλοσπίρ 80.

θα πάω σε λίγο στο φαρμακείο να τα πάρω και άυριο εξετάσεις:χοριακή, προγεστερόνη, tsh και προλακτίνη!

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!! Ευχομαι ολοψυχα να ειναι τελειομηνη!!!!

ΥΓ Να κανεις και καμπυλη σακχαρου οπωσδηποτε!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

πριν από λίγο πήρα στα χέρια μου τα αποτελέσματα του καρυοτυπου εμβρυου και όλα φυσιολογικα!!α επίσης έμαθα ότι ήταν κοριτσάκι ...

Οπότε όλα οδηγούν στο "τυχαίο γεγονός"...:mad:

L2qIp2.png

Οπότε όλα οδηγούν στο "τυχαίο γεγονός"...:mad:

σήμερα το βραδυ έχω ραντεβού με τον ντοκτορ για να μας ανακοινωσει την επίσημη εκδοχή!!! Άντε να δούμε! Καλημέρααα

age.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κ από μένα!

η χοριακή σήμερα 400!!!!διπλασιάστηκε κορίτσια μου!!!

δε φαντάζεστε τι ανακούφιση ένιωσα!

αχχχχχχχχχ, χαλαρώνω τώρα και 10 οκτώμβρη ραντεβού και βλέπουμε!

ρενίτα γλυκούλα μου μη το σκέφτεσαι, είμαι σίγουρη πως θα σε καθησυχάσει ο γιατρός σου, να μας πεις τα νέα.

HDfQp3.png

και μια ερώτηση κορίτσια σχετικά με τις ενέσεις..

τις κάνετε μόνες σας? εμένα μέχρι σήμερα μου τις έκανε ο φαρμακοποιός αλλά πρέπει να αρχίσω να τις κάνω μόνη μου γιατί θα με καταλάβουν στη δουλειά αν φεύγω κάθε μέρα πρωί πρωί, ήδ κάτι ψιλιάστηκαν ...θέλω όσο μπορέσω να το κρατήσω μυστικό, για ευνόητους λόγους..

και λέω αύριο να την κάνω μόνη μου...είναι εύκολο?

είμαι σίγουρη ότι θα τρέμουν τα χέρια μου και φοβάμαι μήπως δεν πάρω σωστά το φάρμακο...

HDfQp3.png

τις κάνετε μόνες σας? εμένα μέχρι σήμερα μου τις έκανε ο φαρμακοποιός αλλά πρέπει να αρχίσω να τις κάνω μόνη μου γιατί θα με καταλάβουν στη δουλειά αν φεύγω κάθε μέρα πρωί πρωί, ήδ κάτι ψιλιάστηκαν ...θέλω όσο μπορέσω να το κρατήσω μυστικό, για ευνόητους λόγους..

είμαι σίγουρη ότι θα τρέμουν τα χέρια μου και φοβάμαι μήπως δεν πάρω σωστά το φάρμακο...

sosad τέλεια τα νέα σου!!Άντε κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε αυτην την φορά!!! Καλά κάνεις κ θέλεις να το κρατησεις κρυφό όσο μπορείς γιατί ο κόσμος είναι κακός ... Ενέσεις ινοχεπ θα κανεις στην κοιλιά?? Δεν είναι τίποτα!!! Εμένα στην αρχη μου τις έκανε ο ρενίτος αλλά κάποια στιγμή δεν μπορούσε κ αναγκάστηκα να τις κάνω μόνη μου! Θα κρατησεις με το ένα σου χέρι το σημειο που θα κανεις την ενεση έτσι ώστε να μαζεύεις λύπος και με το άλλο χέρι με φόρα θα "καρφωσεις" την ένεση - δεν θα καταλάβεις τπτ αν το κάνεις γρηγορα! Σημαντικό βεβαια πριν κάνεις την ένεση να βγαλεις τον αέρα από την σύριγγα! Την 2η φορά θα είσαι expert!!!

age.png

Μπράβο βρε sosad!!!!Τέλεια νέα!!!Μια χαρά είναι το 189 χοριακή!!!!Καλέ πανηγύρισε!!!!Μη φοβάσαι τίποτα!!!!Επιβάλεται η χαρά και η θετική σκέψη!!!!!Βρε tountsaki πολύ πλάκα το so xάπι σου!!Αχ ευχαριστώ για τη προσπάθεια να νοιώσω καλύτερα με τα πλουσια φαγητά και πρωινο με μαρμελάδα οταν έκανες περίδεση αλλά εγώ το τσαμένο έχω και το διαβήτη και θα ξερογλειφόμουνα έτσι κι αλλιώς!!!!!!!Κάνεις και αντιπηκτική?Αν ναι τη σταματησες πριν πας ή όχι?Τι αντιβίωση παίρνεις και για πόσο καιρό?Χαχαχα γεια σου so χαπι!!!!ΕΕΕΕ tountsaki ήθελα να πω!!!Εδώ so ινσουλινο-χαπο-ενεσοούλα!!!!!

louloudira μου μολις διαβασα τα νεα σου χαιρομαι παααρααα πολυ που το μωρακι σου εινια μια χαρα οσο για την περιδεση το εχεις περασει παλι οποτε ξερεις πως ειναι!!την εχω κανει και εγω για την αντηπικτικη εγω ξεχασα να παρω τον αιματολογο μου και δεν την εκοψα ενω επρεπε ενα 24ωρο πριν την επεμβαση ετσι μου ειπε οταν τον βρηκα μεσα στο μαιευτηριο ρωτα τον γιατρο σου να τους ενημερωσεις για οτι περνεις και οτι εχεις διαβητη κυησης εμενα μου φερνανε συνεχεια κοτοσουπες 3 μερες που εμεινα μεσα οσο για το σακχαρο στα υψη την 1η μερα δεν εκανα ινσουλινη δεν με αφησε ο ενδοκρινολογος τις επομενες εκανα κανονικα αλλα παλι στα υψη ητανε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και τελειομενη η χοριακη σου πολυ καλη!!!για τις ενεσεις μη φοβασαι μια χαρα θα το παρεις το φαρμακο την πρωτη φορα ειναι δυσκολο τουλαχιστον ετσι ενιωσα εγω μετα τιποτα συνηθισα αμα την κανεις μια και εξω δεν καταλαβαινεις κατι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ απογοητεύτηκα μόλις έμαθα ότι πρέπει να μείνω ξάπλα, αλλά τώρα το απολαμβάνω!!! Έρχεται και χειμώνας και αρχίζουν και σιγά σιγά τα προγράμματα στην τηλεόραση και θα περάσει ο καιρός.. Θα τα λέμε και από δω όλη την ώρα..

Λοιπόν!!! Εγώ την έκανα στο ΜΗΤΕΡΑ. Είναι μια επέμβαση 15 λεπτών με νάρκωση. Μετά έμεινα 2 ημέρες μέσα ξαπλωμένη χωρίς να πονάω καθόλου και έχοντας μόνο λίγο αίμα. Άλλες γυναίκες πάνε σπίτι τους αμέσως. Δεν ξέρω τι θα σου πει ο γιατρός σου.. Γνώρισα μια κοπέλα που ήταν στην ίδια φάση με μένα στο διπλανό κρεβάτι και είχα παρέα. Δεν κλείσαμε μάτι τα βράδια από το μπούρου μπούρου.. Λες και είμασταν έφηβες.. Οι νοσοκόμες έρχονταν συνέχεια με μηχάνημα και ακούγαμε την καρδιά των μπεμπών (αν κι εγώ ένιωθα τις κλωτσιές της και ήξερα ότι είναι καλά, αλλά το απολάμβανα πολύ).. Για πρωινό είχε κέικ, μαρμελάδα, μέλι, κρουασάν, χυμό, αυγό, γάλα, ψωμί, καφέ.. Ούτε σε γκράντε ξενοδοχείο να ήμουν.. Μεσημεριανό και βραδυνό κανονικά φαγητά. Μοσχαράκι γιουβέτσι ας πούμε με σαλάτα, ψωμί και φρούτο.. ΜΙα χαρά!! και μετά, τη Δευτέρα το πρωί έκανα υπέρηχο και αφού διαπιστώθηκε ότι όλα πάνε καλά, έφυγα για το σπίτι και μάλιστα μου επέτρεψε ο γιατρός να σηκώνομαι για τουαλέτα και μπάνιο και πολύ το ευχαριστήθηκα γιατί με την πάπια δεν την πάλεψα και μου είχαν βάλει καθετήρα τις δυο μέρες που ήμουν μέσα..

Οικονομικά τώρα.. Με δύο μέρες μέσα, πλήρωσα περίπου 1.000ευρώ στο νοσοκομείο, συν την αμοιβή γιατρού. Επειδή εμένα ο γιατρός μου είναι ξάδερφός μου, δεν ξέρω πόσα παίρνουν συνήθως. Εγώ του έδωσα πολύ λίγα και με το ζόρι τα πήρε.. Ξέρεις τώρα..

Ό,τι άλλο θες, εδώ είμαι !!! Καλή επιτυχία!!!!!!!!

Αλλαξαν οι τιμες φετος εγω εδωσα λιγοτερα στο ιδιο την εκανα και εγω!!!εμενα την επομενη με σηκωσαν και πηγαινα μονη μου μετα τουαλετα αυτο με αφηνε να κανω οσο για το φαγητο ετσι ακριβως ητανε το εβλεπα στη διπλανη μου γιατι εγω δεν μπορουσα να τα φαω(διαβητη κυησης)!!!!!

ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα και με το καλο να κρατησεις το κοριτσακι σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αλλαξαν οι τιμες φετος εγω εδωσα λιγοτερα στο ιδιο την εκανα και εγω!!!εμενα την επομενη με σηκωσαν και πηγαινα μονη μου μετα τουαλετα αυτο με αφηνε να κανω οσο για το φαγητο ετσι ακριβως ητανε το εβλεπα στη διπλανη μου γιατι εγω δεν μπορουσα να τα φαω(διαβητη κυησης)!!!!!

ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα και με το καλο να κρατησεις το κοριτσακι σου!!!

αυξήθηκαν οι τιμές λόγω κρίσης;;; :tongue:

Ευχαριστώ για τις ευχές σου!!! Και σε σένα εύχομαι υγεία και ό,τι ποθείς!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!

και ανταποδίδω!

προς το παρόν προσπαθώ να πεισω τον εαυτό μου να μη σκέφτομαι ότι είμαι έγκυος για να μη στενοχωρηθώ αν κάτι δεν πάει καλα.

το "κακό" είναι ότι πάλι δεν έχω τυπικά συμπτώματα εγκυμοσύνης όπως και τις προηγούμενες φορές, ούτε στήθoς πρησμένο, ούτε ανακατοσούρες..τπτ...αυτό με αγχώνει λίγο παραπάνω, αλλά τέλοςπάντων ΄πιστεύω θα το αντιμετωπίσω.

σήμερα έκανα μόνη μου την ενεσούλα και όλα καλα!είναι όντως πανεύκολο!

christy, για καμπύλη λέω να πάω την άλλη εβδομάδα, την είχα κάνει βέβαια μετά την πρώτη παλίνδρομη και είχε βγει πολύ καλή. και η γλυκοζιωμένη επίσης.

υπάρχει λες περίπτωση να μου εμφανιστεί τώρα?

HDfQp3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!

και ανταποδίδω!

προς το παρόν προσπαθώ να πεισω τον εαυτό μου να μη σκέφτομαι ότι είμαι έγκυος για να μη στενοχωρηθώ αν κάτι δεν πάει καλα.

το "κακό" είναι ότι πάλι δεν έχω τυπικά συμπτώματα εγκυμοσύνης όπως και τις προηγούμενες φορές, ούτε στήθoς πρησμένο, ούτε ανακατοσούρες..τπτ...αυτό με αγχώνει λίγο παραπάνω, αλλά τέλοςπάντων ΄πιστεύω θα το αντιμετωπίσω.

σήμερα έκανα μόνη μου την ενεσούλα και όλα καλα!είναι όντως πανεύκολο!

christy, για καμπύλη λέω να πάω την άλλη εβδομάδα, την είχα κάνει βέβαια μετά την πρώτη παλίνδρομη και είχε βγει πολύ καλή. και η γλυκοζιωμένη επίσης.

υπάρχει λες περίπτωση να μου εμφανιστεί τώρα?

Σε αυτή την εγκυμοσύνη, μέχρι τέλος του 2ου μήνα, το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν ότι ξύπναγα πολύ πρωί από την αγωνία μου ίσως. Πήγαινα στη δουλειά πρώτη και καλύτερη και από κει με πήραν χαμπάρι οι συνάδελφοι. Συνήθως πήγαινα 15λεπτά μετά.. :-) Ύστερα όμως άρχισαν τα όργανα. Και πρήξιμο και δυσκοιλιότητα και αναγούλες κι απ'όλα.. Νωρίς είναι ακόμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...