Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Sosad!!!! τι βλέπουν τα μπιρμπιλικα ματια μου???????Με το καλό κοπέλα μου!!!Ολα να πάνε φανταστικά και σε λίγους μηνες να κρατάς αγκαλιά το αγγελούδι σου!!!!!

Αλλάξε πια και αυτό το ψευδώνυμο!so happy από εδώ και πέρα!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα κάποια στιγμή θα άνοιξουμε και αλλό θέμα!!Μαμάδες μετά από παλλίνδρομες!!!!Σύμφωνοι???

Εννοείται πως θα ανοίξουμε άλλο καφέ.. θα έχουμε ένα σωρό μπεμπέ θέματα να συζητάμε..

Η blue velvet πού χάθηκε????

Μπράβο βρε sosad!!!!Τέλεια νέα!!!Μια χαρά είναι το 189 χοριακή!!!!Καλέ πανηγύρισε!!!!Μη φοβάσαι τίποτα!!!!Επιβάλεται η χαρά και η θετική σκέψη!!!!!Βρε tountsaki πολύ πλάκα το so xάπι σου!!Αχ ευχαριστώ για τη προσπάθεια να νοιώσω καλύτερα με τα πλουσια φαγητά και πρωινο με μαρμελάδα οταν έκανες περίδεση αλλά εγώ το τσαμένο έχω και το διαβήτη και θα ξερογλειφόμουνα έτσι κι αλλιώς!!!!!!!Κάνεις και αντιπηκτική?Αν ναι τη σταματησες πριν πας ή όχι?Τι αντιβίωση παίρνεις και για πόσο καιρό?Χαχαχα γεια σου so χαπι!!!!ΕΕΕΕ tountsaki ήθελα να πω!!!Εδώ so ινσουλινο-χαπο-ενεσοούλα!!!!!

Καλά τουνσάκι δίνεις ρέστα σήμερα με τις ατάκες σου!!!!χαχαχα!

αχ, κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω σε όλες και σε κάθεμια ξεχωριστά!!!

τίποτα άσχημο να μη μας ξανασυμβει!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξου-ξου μακριάααααααα!!!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Sosad!!!! τι βλέπουν τα μπιρμπιλικα ματια μου???????Με το καλό κοπέλα μου!!!Ολα να πάνε φανταστικά και σε λίγους μηνες να κρατάς αγκαλιά το αγγελούδι σου!!!!!

Αλλάξε πια και αυτό το ψευδώνυμο!so happy από εδώ και πέρα!!!!!

:D:D:D!

ευχαριστώ πενούλα!

καλέ δεν μπορώ-ξέρω να το αλλάξω το ψευδώνυμο..:-(

και από την άλλη λέω μήπως είναι γουρλίδικο ...να το αφήσω..:rolleyes:

HDfQp3.png

Κάνεις και αντιπηκτική?Αν ναι τη σταματησες πριν πας ή όχι?Τι αντιβίωση παίρνεις και για πόσο καιρό?Χαχαχα γεια σου so χαπι!!!!ΕΕΕΕ tountsaki ήθελα να πω!!!Εδώ so ινσουλινο-χαπο-ενεσοούλα!!!!!

όχι δεν κάνω αντιπηκτική..Καμία ένεση δεν κάνω.

Μου ρίχνανε στον ορό αντιβίωση τις πρώτες δυο μέρες που δεν ξέρω τι ήταν και μετά για μια εβδομάδα πήρα zinadol (κάτι χάπια στούκας) και κολπικά flagyl.. επίσης παίρνω yutopar και μου αύξησε τα utrogestan. Και φυσικά τα γνωστά: σίδηρο, filicin, ασβέστιο, μαγνήσιο.. I am very χάπι λέμε... :-)

:D:D:D!

καλέ δεν μπορώ-ξέρω να το αλλάξω το ψευδώνυμο..:-(

και από την άλλη λέω μήπως είναι γουρλίδικο ...να το αφήσω..:rolleyes:

η αλήθεια είναι ότι το nickname δεν αλλάζει. Αν θελήσεις να το αλλάξεις, θα πρέπει να γραφτείς από την αρχή και να μας ενημερώσεις ότι είσαι εσύ.. Αλλά ας είσαι εσύ χαρούμενη και το nickname σου ας είναι το "μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά" Δεν πειράζει!! ;)

So sad θερμά συγχαρητήρια.. πολύ χαίρομαι για σένα.. αυτό το μωρουδέλι ήρθε και θα μείνει.. θα το δεις.. με όλη τη θετική μας ενέργεια και τις ευχές δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Συγχαρητήρια sosad!!!Αυτή τη φορά τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλεις, το αξίζεις και το δικαιούσε όπως και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα.Εύχομαι σε όλες σας (εγκυμονούσες και μη) η ιστορία σας να έχει επιτέλους αίσιο τέλος.Λυπάμαι πολύ που συνεχώς βλέπω να έρχονται και άλλα κορίτσια στο forum , είναι άδικο.......Τελοσπάντων, ο επιμένων πάντα νικά!

Διαφημίσεις

Σας στελνω ένα κείμενο που βρήκα , αφιερωμένο σε όλες σας.''...Ο νικητής είναι εκείνος που προσπαθεί πάντα.Η διαφορά µεταξύ νικητή και νικηµένου είναι, πως παρά το γεγονός ότι και οι δύο τους προσπαθούν και πέφτουν, ο νικητής ορθώνει το παράστηµά του και συνεχίζει, ενώ ο νικηµένος µένει πεσµένος στο έδαφος και σταµατά την προσπάθεια.

Τόσο ο νικητής όσο και ο νικηµένος, έχουν την ίδια αφετηρία.Ξεκινούν µαζί την προσπάθεια. Η ζωή σφυρίζει την έναρξη του αγώνα και για τους δύο. Η ανηφόρα είναι κοινή – τις περισσότερες τουλάχιστον φορές.

Μαζί ξεκινούν να ανηφορίζουν. Κάπου όµως στη διαδροµή, σκοντάφτουν. Πέφτουν κάτω, χτυπούνε, τραυµατίζονται. Ξανασηκώνονται και συνεχίζουν.Σε λίγο, ξαναπέφτουν και τότε είναι που φαίνεται η διαφορά.

Ο νικηµένος έχει απογοητευθεί, έχει δειλιάσει, έχει παραλύσει και θα µείνει πεσµένος! Θα σταµατήσει την προσπάθεια. Ο νικητής θα σηκωθεί, θα τινάξει τη σκόνη από πάνω του, θα πάρει µια βαθιά ανάσα και θα συνεχίσει µέχρι το τέλος.

Η βασική και ουσιώδης διαφορά, εντοπίζεται στο αν θα συνεχιστεί η προσπάθεια. ∆εν βρίσκεται µόνο στις ικανότητες και στις τεχνικές. Η διαφορά βρίσκεται στο κουράγιο και στη λεβεντιά να συνεχιστεί η ανηφορική διαδροµή µέχρι το τέλος της.

Στην ψυχική δύναµη που σε ωθεί να τερµατίσεις. Στη διαύγεια να φτάσεις στο στόχο σου. Μήπως κάπως έτσι δεν ζούµε και τις ζωές µας; Κάποιοι από µας συνεχίζουν, κάποιοι άλλοι βγαίνουν στην πρόωρη σύνταξη των ελπίδων και των ονείρων τους...''

''...Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας άνθρωπος που έψαχνε απεγνωσµένα να βρει την επιτυχία. Σε κάποιο σηµείο της αναζήτησής του συναντάει στο δρόµο του ένα γκουρού.

Ο άνθρωπος ρωτάει τον γκουρού : «Κατά που πέφτει η επιτυχία ;»

Ο ρασοφόρος σοφός µε τη μακριά γενειάδα δεν µιλάει, αλλά δείχνει µε το δάχτυλό του προς µια κατεύθυνση πέρα µακριά.

Ο άνθρωπος, κατενθουσιασµένος µε την προοπτική µιας γρήγορης και εύκολης επιτυχίας, τρέχει γρήγορα προς την κατεύθυνση αυτή.

Ξαφνικά, ακούγεται ένα ηχηρό «Πλατς!»

Ο άνθρωπος επιστρέφει λασπωµένος, βρεγµένος, κουτσαίνοντας και ζαλισµένος, έχοντας την υποψία ότι δεν κατάλαβε καλά την απάντηση. Επαναλαµβάνει την ερώτησή του στον γκουρού, ο οποίος και πάλι δείχνει σιωπηλά προς την ίδια κατεύθυνση.

Υπάκουος ο άνθρωπος ξαναφεύγει προς το ίδιο µέρος. Τούτη τη φορά το «πλατς» ξεκουφαίνει, κι όταν πια εκείνος σέρνεται πίσω είναι καταµατωµένος, διαλυµένος και εξοργισµένος. «Σε ρώτησα πώς πάνε στην επιτυχία», ουρλιάζει στον γκουρού,«Ακολούθησα την κατεύθυνση που µου έδειξες και αυτό που πέτυχα είναι τα χάλια που έχω!

Τέρµα οι υποδείξεις µε το δάχτυλο!Μίλα!»Και τότε µόνο, πράγµατι, µιλάει ο γκουρού, και λέει αυτά : «Η επιτυχία είναι προς τα εκεί. Ακριβώς λίγο µετά το πλατς».

Πάντα υπάρχει ένα ή και περισσότερα «πλατς» πριν βρείτε το µονοπάτι της επιτυχίας.ʼʼ

Κορίτσια να θυμάστε ότι όλες μας ανήκουμε στους νικητές, η επιτυχία είναι δίπλα μας αρκεί να περπατήσουμε λίγο ακόμη.Όλα θα πάνε καλά...

κορίτσάκια συγχαρητήρια για τις εγκυμοσύνες σας!!!

Δομνινάκι σου εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχη, να μην προλαβαίνεις να γράψεις, μόνο να διαβάζεις το forum, λόγω φόρτου μαμαδίστικης εργασίας!!!

Για την ξάπλα και την περίδεση, μην ανησυχείτε καθόλου!! κι εγώ τα ίδια και χειρότερα πέρασα, αλλά τώρα ο μπεμπόνις είναι παίδαρος!! Υπομονή, ξέρω η κλεισούρα είναι δύσκολη, αλλά αποζημιώνεσαι!!!

Φιλιά σε όλες, δε σας ξεχνώ απλά δεν προλαβαίνω!!

πρέπει να βγάλω και το τικεράκι!!:-P

κορίτσάκια συγχαρητήρια για τις εγκυμοσύνες σας!!!

Δομνινάκι σου εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχη, να μην προλαβαίνεις να γράψεις, μόνο να διαβάζεις το forum, λόγω φόρτου μαμαδίστικης εργασίας!!!

Για την ξάπλα και την περίδεση, μην ανησυχείτε καθόλου!! κι εγώ τα ίδια και χειρότερα πέρασα, αλλά τώρα ο μπεμπόνις είναι παίδαρος!! Υπομονή, ξέρω η κλεισούρα είναι δύσκολη, αλλά αποζημιώνεσαι!!!

Φιλιά σε όλες, δε σας ξεχνώ απλά δεν προλαβαίνω!!

πρέπει να βγάλω και το τικεράκι!!:-P

όταν μου πε ο γιατρός να κάνω περίδεση να καβατζώσουμε τουλάχιστον 1 μήνα ακόμα, εσένα σκεφτόμουν.. Και έλεγα από μέσα μου. Τι ένα μήνα? Ετσι λέγατε και στην trying και κατάφερε κι έφτασε στο τέλος!! Είσαι το παράδειγμά μας!!!!!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...