Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα!!!Sosad σου εύχομαι μιά τελειόμηνη και τέλεια εγκυμοσύνη!!!!Διαγράφεις τις κακές σκέψεις από τα παλιά και τώρα που είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη και ο γιατρός υποψιασμένος να δεις που όλα θα πάνε καλά!!!!Λοιπόν εγώ κορίτσια έχω καλά και κακά νέα!!!Τα καλά νέα είναι οτι το μωρό μου είναι πολύ καλά και η αυχενική του 1,2 που μου πε η γιατρός οτι ειναι πολύ καλό νουμερο!!Το ρινικό οστό τέλειο , μυταρόλα μου είπε !!!!!PappA θα βγει σε λιγες μέρες και χοριακή αλλά έχω καλό προαίσθημα!!!Το κακό είναι οτι μετρήσαμε τράχηλο και είναι χαλια πολύ μικρος!!!Απο 4 που ηταν πριν 2-3 βδομαδες τωρα μετρησαμε 1,1!!!!!!!!Πες οτι δε φάνηκε καλά που θέλω να ελπιζω άλλά όπως και να χει μεχρι το τέλος της βδομαδας κάνω περίδεση επειγόντως και φυσικά ξάπλα !!!!Να σας πω στενοχωρήθηκα αλλά δεν απογοητεύτηκα!!!Οπως μου είπε και η γιατρός είναι πολύ γερό μωρακι και πρέπει να το παλέψω!!!!Οπότε tountsaki που έκανες προσφατα θέλω τα φώτα σου !!!Που , πόσο κτλ!!!!!Φιλάκια σε όλες

Διαφημίσεις

Συμφωνήσαμε όμως με το σύζυγο να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια το Φλεβάρη.. Ελπίζω μέχρι τότε να είστε όλες έγκυες ή να κρατάτε επιτέλους τα μωράκια σας αγκαλίτσα και εγώ να είμαι η τελευταία που θα παραλάβω τη σκυτάλη της εγκυμοσύνης..

Φιλάκια πολλά!

μακάρι Δομνίνα μου η προσπάθεια τον Φλεβάρη να είναι η τελευταία και η καλή!!! Και αν μένεις στην Αθήνα, θα έρχομαι με την μπέμπα (πρώτα ο Θεός) να σου κάνουμε παρέα και να κάνουμε και καμιά δουλειά (σιδέρωμα, καθάρισμα) άστα πάνω μας!!!!! :-))

όσο για τα δυσάρεστα, εγώ μόλις διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν είμαι η μόνη, αλλά είναι και σύνηθες το φαινόμενο, ησύχασα και γράφτηκα σε σχολή χορού σάλσα.. :-) Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει!!!! Υπομονή και θετική σκέψη!!

μακάρι Δομνίνα μου η προσπάθεια τον Φλεβάρη να είναι η τελευταία και η καλή!!! Και αν μένεις στην Αθήνα, θα έρχομαι με την μπέμπα (πρώτα ο Θεός) να σου κάνουμε παρέα και να κάνουμε και καμιά δουλειά (σιδέρωμα, καθάρισμα) άστα πάνω μας!!!!! :-))

Τουντσάκι γλυκό μου, όντως Αθήνα μένω.. Εννοείται ότι θα έρχεστε με τη μπέμπα να μου κρατάτε παρεούλα αλλά δουλειές δεν θα κάνετε.. θα πίνουμε το καφεδάκι μας, τους χυμούς μας, η μπέμπα το γαλατάκι της και θα κουτσομπολεύουμε.. τι καλύτερο για να περνάει η ώρα..:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μπήκα με αγωνία να διαβάσω τα ευχαριστα της Sosad!!!μα που ειναι ?????

Δομνινάκι μου μαζί μας βλέπω κατά φλεβάρη μεριά ...οικονομικών πάντα επιτρέποντως!!

Louloudira μην στεναχωριέσαι!! Τόσα έχεις περάσει στην περίδεση θα κολώσεις? Αφού είναι απαραίτητο για την ασφάλεια του μωρού θα το κάνεις κ αυτό κ όταν σε λίγο καιρό θα το κρατας στην αγκαλιά σου όλα αυτά θα ειναι παρελθόν!! Ξέρεις πόσες φορές είπα ας είχα το μωράκι μου κ ας πέρναγα κ τους 9 μήνες οριζόντια?? Οπότε σταμάτα να στεναχωριέσαι κ κοίτα μπροστά!!!

καλημέρα σε όλα τα ταλαίπωρα κορίτσια!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα!!!Sosad σου εύχομαι μιά τελειόμηνη και τέλεια εγκυμοσύνη!!!!Διαγράφεις τις κακές σκέψεις από τα παλιά και τώρα που είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη και ο γιατρός υποψιασμένος να δεις που όλα θα πάνε καλά!!!!Λοιπόν εγώ κορίτσια έχω καλά και κακά νέα!!!Τα καλά νέα είναι οτι το μωρό μου είναι πολύ καλά και η αυχενική του 1,2 που μου πε η γιατρός οτι ειναι πολύ καλό νουμερο!!Το ρινικό οστό τέλειο , μυταρόλα μου είπε !!!!!PappA θα βγει σε λιγες μέρες και χοριακή αλλά έχω καλό προαίσθημα!!!Το κακό είναι οτι μετρήσαμε τράχηλο και είναι χαλια πολύ μικρος!!!Απο 4 που ηταν πριν 2-3 βδομαδες τωρα μετρησαμε 1,1!!!!!!!!Πες οτι δε φάνηκε καλά που θέλω να ελπιζω άλλά όπως και να χει μεχρι το τέλος της βδομαδας κάνω περίδεση επειγόντως και φυσικά ξάπλα !!!!Να σας πω στενοχωρήθηκα αλλά δεν απογοητεύτηκα!!!Οπως μου είπε και η γιατρός είναι πολύ γερό μωρακι και πρέπει να το παλέψω!!!!Οπότε tountsaki που έκανες προσφατα θέλω τα φώτα σου !!!Που , πόσο κτλ!!!!!Φιλάκια σε όλες

Κι εγώ απογοητεύτηκα μόλις έμαθα ότι πρέπει να μείνω ξάπλα, αλλά τώρα το απολαμβάνω!!! Έρχεται και χειμώνας και αρχίζουν και σιγά σιγά τα προγράμματα στην τηλεόραση και θα περάσει ο καιρός.. Θα τα λέμε και από δω όλη την ώρα..

Λοιπόν!!! Εγώ την έκανα στο ΜΗΤΕΡΑ. Είναι μια επέμβαση 15 λεπτών με νάρκωση. Μετά έμεινα 2 ημέρες μέσα ξαπλωμένη χωρίς να πονάω καθόλου και έχοντας μόνο λίγο αίμα. Άλλες γυναίκες πάνε σπίτι τους αμέσως. Δεν ξέρω τι θα σου πει ο γιατρός σου.. Γνώρισα μια κοπέλα που ήταν στην ίδια φάση με μένα στο διπλανό κρεβάτι και είχα παρέα. Δεν κλείσαμε μάτι τα βράδια από το μπούρου μπούρου.. Λες και είμασταν έφηβες.. Οι νοσοκόμες έρχονταν συνέχεια με μηχάνημα και ακούγαμε την καρδιά των μπεμπών (αν κι εγώ ένιωθα τις κλωτσιές της και ήξερα ότι είναι καλά, αλλά το απολάμβανα πολύ).. Για πρωινό είχε κέικ, μαρμελάδα, μέλι, κρουασάν, χυμό, αυγό, γάλα, ψωμί, καφέ.. Ούτε σε γκράντε ξενοδοχείο να ήμουν.. Μεσημεριανό και βραδυνό κανονικά φαγητά. Μοσχαράκι γιουβέτσι ας πούμε με σαλάτα, ψωμί και φρούτο.. ΜΙα χαρά!! και μετά, τη Δευτέρα το πρωί έκανα υπέρηχο και αφού διαπιστώθηκε ότι όλα πάνε καλά, έφυγα για το σπίτι και μάλιστα μου επέτρεψε ο γιατρός να σηκώνομαι για τουαλέτα και μπάνιο και πολύ το ευχαριστήθηκα γιατί με την πάπια δεν την πάλεψα και μου είχαν βάλει καθετήρα τις δυο μέρες που ήμουν μέσα..

Οικονομικά τώρα.. Με δύο μέρες μέσα, πλήρωσα περίπου 1.000ευρώ στο νοσοκομείο, συν την αμοιβή γιατρού. Επειδή εμένα ο γιατρός μου είναι ξάδερφός μου, δεν ξέρω πόσα παίρνουν συνήθως. Εγώ του έδωσα πολύ λίγα και με το ζόρι τα πήρε.. Ξέρεις τώρα..

Ό,τι άλλο θες, εδώ είμαι !!! Καλή επιτυχία!!!!!!!!

Τουντσάκι γλυκό μου, όντως Αθήνα μένω.. Εννοείται ότι θα έρχεστε με τη μπέμπα να μου κρατάτε παρεούλα αλλά δουλειές δεν θα κάνετε.. θα πίνουμε το καφεδάκι μας, τους χυμούς μας, η μπέμπα το γαλατάκι της και θα κουτσομπολεύουμε.. τι καλύτερο για να περνάει η ώρα..:-P

Καλά εννοείται πως θα κουτσομπολεύουμε... Αλλά όχι και να κουράζεσαι.. θα φοράω το φακιόλι μου και θα ρχομαι!!! Αμέεεε ;)

κι εσένα για κουτσομπολιό σε βλέπω στην παρέα!!! ;)

αμέ αμέ να βλέπει και να μαθαίνει η μπέμπα σου από μικρή :D:D

age.png

Διαφημίσεις

Τελικά θα κατέβω Αθήνα κορίτσια!!!Ο γιατρός μου πε να κανω μια καλλιέργεια κολπικού υγρού και να τον πάρω να συννενοηθούμε το πότε και που!!!!Εχω ξανακάνει tountsaki περίδεση και δε με αγχώνει καθόλου ως επέμβαση!!!Ξέρω δεν είναι τίποτα!!!Ουτε και η ξάπλα δε με αγχώνει αλίμονο μην είμαι αχάριστη!!!Είπαμε ενα μαζοχισμό τον έχω!!Ουτε οι ενεσεις , ουτε η νάρκωση , ούτε η περίδεση ούτε τίποτα δε με πτοεί αρκεί να τα καταφέρω αυτή τη φορά!!!!Χαρηκα πολύ σημερα παρα τα ασχημα του τραχήλου !!!Τέτοιες ωραίες φωτογραφίες του μωρού που είδα!!!Σε μια μάλιστα ειναι ακριβώς σαν να μας χαιρετάει με το ενα χεράκι και να μας σκαει και χαμογελο!!!!Το μόνο που σκέφτηκα είναι οτι θα αποχωριστώ το σπιτάκι μου αλλά σιγά τα αυγά!!!Ολα καλά θα πάνε!!!!

Αχ και σε όλες μας να πάνε όλα καλά κορίτσια!!!!Μετά τα άσχημα έρχονται και τα όμορφά έτσι δεν είναι??Πρέπει να παλεύουμε για να μας έρθουν τα όμορφα όμως!!!Φυσικά θα ξανακάνεις τη προσπαθεια σου Δομνίνα και θα τα καταφέρεις!!!!Και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα κάποια στιγμή θα άνοιξουμε και αλλό θέμα!!Μαμάδες μετά από παλλίνδρομες!!!!Σύμφωνοι???

Κοριτσάκια μου ήρθα!

σόρρυ για την καθυστέρηση, τώρα γύρισα από τη δουλειά.

λοιπόν η χοριακή μου είναι 189 :):)

οπότε είμαι έγκυος σίγουρα!

μίλησα με τον γιατρό μου, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, μεθαύριο στην επαναληπτική θα δείξει πως πάει!

οι υπόλοιπες τιμές μου προγεστερόνη 31,2!!!, προλακτίνη 25 και tsh 2,4, o ο γιατρός τις χαρακτήρισε άριστες!

όσο για την χοριακή δείχνει 4 εβδομάδων αν και σύμφωνα με την τεπ μου και τον κύκλο μου θα έπρεπε να ειμαι 5. η μόνη ελπίδα είναι να έγινε αργά η σύλληψη..είδωμεν!

louloudira υπέροχα τα νέα για το μωράκι σου!!!συγχαρητήρια και μην αγχώνεσαι για την περίδεση, κοίτα να ξεκουραστείς τώρα που έχεις την ευκαιρία!

HDfQp3.png

άντε βρε sosad και μας έφαγε η αγωνία!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! Όλα καλά να σου πάνε αυτήν την φορά και να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Τον ευτυχη μπαμπά τον ενημέρωσες??

age.png

άντε βρε sosad και μας έφαγε η αγωνία!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! Όλα καλά να σου πάνε αυτήν την φορά και να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Τον ευτυχη μπαμπά τον ενημέρωσες??

Σ ευχαριστώ ρενιτάκι μου!

είμαι πολύ συγκρατημένη αλλά αισιόδοξη;););)

τον ενημέρωσα και τον ευτυχή μπαμπά και ήδη αρχίσαμε: φάε λίγο ακόμα, κοιμήσου, ξεκουράσου κτλ. κτλ:D:D:D

αχ, πως μου αρέσει να με καλομαθαίνουν!!!!!!!

HDfQp3.png

Σ ευχαριστώ ρενιτάκι μου!

είμαι πολύ συγκρατημένη αλλά αισιόδοξη;););)

τον ενημέρωσα και τον ευτυχή μπαμπά και ήδη αρχίσαμε: φάε λίγο ακόμα, κοιμήσου, ξεκουράσου κτλ. κτλ:D:D:D

αχ, πως μου αρέσει να με καλομαθαίνουν!!!!!!!

Από τώρα άρχισε ο ευτυχής μπαμπάς;;;; καλά ξεμπερδέματα!!!!:D Εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά sosad.... Τα άσχημα είναι παρελθόν!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...