Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ειρήνη, καλώς ήρθες στην παρέα μας και εύχομαι σύντομα να αλλάξεις καφε και να πας ξανά στα ευχάριστα θέματα.

συγκλονίζομαι κάθε φορά που άλλη μια κοπέλα παθαίνει παλινδρόμηση:-(:sad::-(

όπως είπαν και τα κορίτσια εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία σου.

προς το παρόν καλή ανάρρωση και ότι χρειάζεσαι είμαστε εδώ (οι έμπειρες;))

εγώ ακόμα περίοδο γιοκ:mad:

τα νεύρα μου όλο και αυξάνονται και κοντέυω να σκάσω.

για άλλη μια φορά παρακαλάω να αδιαθετήσω:shock::shock::shock:

ελπίζω να έχεις δίκιο Δομνινάκι και να φταίνε τα μπάνια στη θάλασσα, και όχι συμφήσεις και κύστεις που κάθομαι σαν την τρελή και διαβάζω στο νετ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σας φιλώ γλυκά!

Μη διαβάζεις στο ίντερνετ τίποτα. Μήπως αν έχεις συμφύσεις ή κύστες ή δεν ξέρω γω τι, θα σε βοηθήσει το άγχος; Αν γίνεται κάνε γυμναστική ή περπάτα και ο οργανισμός σου θα πάρει μπρος. Θα δεις.. (Αν δεν είσαι έγκυος βεβαίως βεβαίως :wink: )

Διαφημίσεις

sosad δοκίμασε και τον νόμο του Μέρφι - ή αλλιώς νόμο της γκαντεμιάς :D σε μενα ως αρχη-γκαντέμω πάντα πιάνει!! Βάλε άσπρο παντελόνι ή άσπρο φόρεμα ή άσπρο σορτς με το αναλογο εσώρουχο κ θα σου πω εγω για πότε θα ερθει :D:D

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

tounsaki μου πόσο δίκιο έχεις για το internet!

έχω γίνει ξερόλας πια!

με τόσο διάβασμα άνετα πάω για ιατρική:D

πρέπει να σταματήσω πριν τρελαθώ τελείως!

Renitaki πολύ γέλασα με την μέθοδό σου:D:D:D

είναι όπως αυτό που λέγαμε παλιά..όταν περιμένεις 1 ώρα στη στάση το λεοφωρείο και δεν έρχεται άναψε τσιγάρο!στη δεύτερη τζούρα έχει έρθει 100% !!!!!χαχαχαχα!!!

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

αηκώθηκα πρωι πρωι η τρελή σαβατιάτικα και κάθομαι μπροστά στην οθόνη;)αν ξυπνήσει ο άντρας μου θα φρικάρει!

λοιπόν 6ημέρα καθυστέρησης σήμερα:shock::shock::shock:

ΞΑΝΑέκανα τεστάκι πριν λίγο και βγήκε μια ποοοοολυυυυυ αχνήηηηη δεύτερη γραμμή αλλά ξεκάθαρη!

με πήραν τα κλάμματα, δεν ξέρω αν θα το πιστέψω, δεν θα το πω και στον άντρα μου, θα πάω τη δευτέρα για χοριακή να το επιβεβαιώσω και μετά..απλά τώρα θα προσέχω λίγο μέχρι τη δευτέρα.

ρε κορίτσια έχω μια απορία όμως....

αν όντως είμαι έγκυος γιατί δεν έδειξε νωρίτερα το τεστ?

υπάρχει περίπτωση κάτι να μην πηγαίνει καλά?

HDfQp3.png

Καλημερα κοριτσια!

σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα..χθες λοιπον εκανα την αποξεση κι ολα τελειωσαν...

Δομνινακι μου μιας και ρωτας μακαρι να΄ξερα τι εφταιξε..εχουμε μια υποψια για θρομβοφιλια και μας προβληματιζει λιγο και το σακχαρο.

Θα ψαξω αυτα τα 2 προς το παρον και περιμενουμε σε λιγες μερες και την ιστολογικη εμβρυου.

Δεν θελω να ξυσω πληγες, αλλα εσεις κοριτσια βρηκατε ποτε την αιτια μιας παλλινδρομης;;

sosad μου στην 1η μου εγκυμοσυνη (βιοχημικη) 3 τεστ εγκυμοσυνης που εκανα με μερες καθυστερησης εβγαιναν αρνητικα ενω ημουν εγκυος!!!!

η χοριακη το επιβεβαιωσε ασχετα με την καταληξη!

Υπαρχει περιπτωση να ειναι και καθυστερημενη συλληψη!

Και τις 2 φορες που εμεινα εγκυος ωορηξια εκανα μετα την 16η μερα...

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι εντελως εγκυουλα και να εχεις μια τελειομηνη και ομορφη εγκυμοσυνη!!!:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

αηκώθηκα πρωι πρωι η τρελή σαβατιάτικα και κάθομαι μπροστά στην οθόνη;)αν ξυπνήσει ο άντρας μου θα φρικάρει!

λοιπόν 6ημέρα καθυστέρησης σήμερα:shock::shock::shock:

ΞΑΝΑέκανα τεστάκι πριν λίγο και βγήκε μια ποοοοολυυυυυ αχνήηηηη δεύτερη γραμμή αλλά ξεκάθαρη!

με πήραν τα κλάμματα, δεν ξέρω αν θα το πιστέψω, δεν θα το πω και στον άντρα μου, θα πάω τη δευτέρα για χοριακή να το επιβεβαιώσω και μετά..απλά τώρα θα προσέχω λίγο μέχρι τη δευτέρα.

ρε κορίτσια έχω μια απορία όμως....

αν όντως είμαι έγκυος γιατί δεν έδειξε νωρίτερα το τεστ?

υπάρχει περίπτωση κάτι να μην πηγαίνει καλά?

Αχ τι ευχάριστα νέα είναι αυτά! Με το καλό κοπέλα μου! Τα τεστ εγκυμοσύνης δεν είναι τόσο ευαίσθητα αλλά ούτε κ αλάνθαστα! Για αυτό σου λέγαμε για χοριακή από την αρχή. Ξέρω κοπέλα με επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη που έκανε τεστ για ενθυμιο κ βγήκε αρνητικό! Θα περιμένουμε την χοριακή με αγωνία

age.png

Aχ, ρενιτάκι μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί, αλλά διατηρώ αμφιβολίες...

θα δούμε την δευτέρα..

ειρηνούλα για τις δικές μου παλλίνδρομες δεν βρήκαμε τι έφταιξε, αλλά δεν έκανα όοολες τις εξετάσεις που γίνονται συνήθως, αλλά ο έλεγχος πηκτικότητας και η καμπύλη ζαχάρου που έκανα, βγήκαν φυσιολογικά, οπότε είπαμε με τον γιατρό μου στην επόμενη εγκυμοσύνη θα κάνουμε ενέσεις κλεξαν προληπτικά και θα με δει και αιματολόγος για σίγουρα για να αποκλείσουμε τους θρόμβους..

πάντως εξετάσεις υπάρχουν άπειρες για να κάνεις...εγώ είχα αγχωθεί πολύ και δεν έκανα άλλες εξετάσεις.

τώρα σχετικά με το αχνό τεστάκι μου και εγώ φοβάμαι για βιοχημική...πόσο ήταν η χοριακή σου στη βιοχημική σου??

HDfQp3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια !!!!!Sosad χάρηκα πολύ!!!!Θα δεις οτι τη Δευτέρα θα πάρεις μια τόοοοση χοριακή!!!Από τη μία αυτά τα τεστ δεν είναι ευαίσθητα από την άλλη μπορεί να άργησε η σύλληψη όποτε όλα εξηγούνται!!!Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτές τις όμορφες στιγμές !!!!!Την ανέλπιστη χαρά που πήρες!!!Δεν χρειάζεται να τα ξεψαχνίζουμε όλα βρε κορίτσια!!!Πρέπει να πιστεύουμε ότι μπορεί να μας τύχουν και ανεξήγητα πραγματα!!!Η δύναμη του θέλω είναι μεγάλη!!!!Περιμένουμε με αγωνία νέα τη Δευτέρα!!!!Παντως στο χα πει οτι εχω ενστικτο για σενα!!!!Θα σε μαλώσω που σκεφτεσαι από τώρα βιοχημικες και βλακειες!!!!!

Ειρηνη_Α έπεσες στη περίπτωση !!!!Ρώτησες αν βρήκε καποια απο μας αιτια αποβολών !!!!Εγω βρηκα αυτά που υποψιάζεσαι για σένα!!!!Δηλαδη έχω θρομβοφιλία και προβλημα με το σάκχαρο λόγω πολυκυστικών!!!Επιβεβαιωθηκα γιατι σε αυτη τη εγκυμοσύνη εκανα διαβητη κυησεως που βέβαια ειχα και στις αλλες κυησεις χωρις να το ξερω γιατι τα πρωινα σακχαρα ηταν καλα και δε υποψιαζοταν οι εκαστοτοι γιατροί μου!!!Τωρα που ξέρω όμως είχα τα ιδια συμπτώματα όλες τις φορές!!!Επίσης για θρομβοφιλία εκανα απειρες εξετασεις που βγηκαν όλες καλες εκτος απο τις γονιδιακες που βγηκαν πολλές ετεροζυγωτιες και μια ομοζυγωτια!!2 αιματολογοι που με ειδαν δε θεωρησαν οτι πρέπει να κανω αντιπηκτικη παραπανω από την ελαχιστη δοση γιατι δε δωσαν σημασια στα γονιδια εκτος απο το VLeiden το οποιο εγω ομως δεν ειχα μεταλλαγμενο.Ετσι προστεθηκε και η τριτη αποβολή μου στο ιστορικο μου που ετσι κι αλλιως βεβαια επειδη το πηρα χαμπαρι πολυ αργα δεν ειχα προλαβει να κανω πανω απο 4 ενεσεις!!!Ξεκινησα λοιπον αυτη τη κύηση με ενεση 2000 clexane.Μετα απο 2-3 αιμορραγίες και τη ψυχολογία μου στο πάτο, η γυναικολογος που με παρακολουθει εδω στη πολη μου ετυχε να δει τις γονιδιακες εξετασεις που ειχα κανει!!!Και μου ειπε να κανω αμεσως αντι χα και τελικα τριπλασιασαμε τη δοση και το αποτελεσμα ειναι οτι σταματησαν οι αιμορραγίες και εδω και ενα μηνα δεν εχω ουτε αιμα ουτε καφε !!!!Πιστεψε πολυ στις γονιδιακες και μου ειπε μαλιστα να τις κανω κορνιζα!!!Εμενα μου φανηκε παραξενο στη ν αρχη και δε σας κρυβω οτι προβληματιστηκα !!!Λεω τι στο καλο σε 2 αιματολογους πηγα , στη Μελισσα-η στο Ωνασειο και στο Νοδα-ο που μου συστησε ο Χασιακ-ος !!!Την εμπιστευτηκα όμως και μου βγήκε σε καλό!!!Με τη λογική ειχαν δικιο οι αιματολογοι σου λεει αφου το αιμα ειναι κανονικο πως θα δωσω αγωγή?Μονο με τη προδιάθεση?Ελα όμως που ο μηχανισμός της κύησης και ειδικα η αιματωση της μητρας ηθελε την ενεσαρα της!!!!!Τι να πω βρε κορίτσια νοιωθω οτι ειχα Αγιο!!!Οτι και να γίνει γιατί δε θέλω να παιρνω θαρρος ,αυτη η εμπειρία με μια σωστη κριση της γιατρού να σταματα το αιμα ηταν για μενα τρομερή!!Γιατι σας το λέω ο μηχανισμος των αιμορραγιων ηταν ιδιος με τις αλλες φορές πηγαινα κατευθειαν για αποβολη!!!!Δόξα τω Θεώ!!!Συγνώμη αν σας κουρασα τα; κοριτσάκια που με εχουν ξαναδιαβάσει αλλά μόλις διαβασα οτι η Ειρηνη υποψιαζεται σάκχαρο και θρομβοφιλια φουντωσα!!!!Βουρ Ειρηνάκι για καμπύλη σακχάρου και πακετο θρομβοφιλιας!!!!Φιλάκια

Ειρήνη μου εγώ ακόμα είμαι στο ψάξιμο!έκανα κ εγω τις ιστολογικες κ καρυοτυπο εμβρυου κ την τεταρτη θα τα δουμε με τον γιατρο!!! Ο γιατρος σου σιγουρα θα σου πει τι χρειαζεται απο εδω κ πέρα να κανεις!!

age.png

Ειρηνη_Α έπεσες στη περίπτωση !!!!Ρώτησες αν βρήκε καποια απο μας αιτια αποβολών !!!!Εγω βρηκα αυτά που υποψιάζεσαι για σένα!!!!Δηλαδη έχω θρομβοφιλία και προβλημα με το σάκχαρο λόγω πολυκυστικών!!!Επιβεβαιωθηκα γιατι σε αυτη τη εγκυμοσύνη εκανα διαβητη κυησεως που βέβαια ειχα και στις αλλες κυησεις χωρις να το ξερω γιατι τα πρωινα σακχαρα ηταν καλα και δε υποψιαζοταν οι εκαστοτοι γιατροί μου!!!Τωρα που ξέρω όμως είχα τα ιδια συμπτώματα όλες τις φορές!!!Επίσης για θρομβοφιλία εκανα απειρες εξετασεις που βγηκαν όλες καλες εκτος απο τις γονιδιακες που βγηκαν πολλές ετεροζυγωτιες και μια ομοζυγωτια!!2 αιματολογοι που με ειδαν δε θεωρησαν οτι πρέπει να κανω αντιπηκτικη παραπανω από την ελαχιστη δοση γιατι δε δωσαν σημασια στα γονιδια εκτος απο το VLeiden το οποιο εγω ομως δεν ειχα μεταλλαγμενο.Ετσι προστεθηκε και η τριτη αποβολή μου στο ιστορικο μου που ετσι κι αλλιως βεβαια επειδη το πηρα χαμπαρι πολυ αργα δεν ειχα προλαβει να κανω πανω απο 4 ενεσεις!!!Ξεκινησα λοιπον αυτη τη κύηση με ενεση 2000 clexane.Μετα απο 2-3 αιμορραγίες και τη ψυχολογία μου στο πάτο, η γυναικολογος που με παρακολουθει εδω στη πολη μου ετυχε να δει τις γονιδιακες εξετασεις που ειχα κανει!!!Και μου ειπε να κανω αμεσως αντι χα και τελικα τριπλασιασαμε τη δοση και το αποτελεσμα ειναι οτι σταματησαν οι αιμορραγίες και εδω και ενα μηνα δεν εχω ουτε αιμα ουτε καφε !!!!Πιστεψε πολυ στις γονιδιακες και μου ειπε μαλιστα να τις κανω κορνιζα!!!Εμενα μου φανηκε παραξενο στη ν αρχη και δε σας κρυβω οτι προβληματιστηκα !!!Λεω τι στο καλο σε 2 αιματολογους πηγα , στη Μελισσα-η στο Ωνασειο και στο Νοδα-ο που μου συστησε ο Χασιακ-ος !!!Την εμπιστευτηκα όμως και μου βγήκε σε καλό!!!Με τη λογική ειχαν δικιο οι αιματολογοι σου λεει αφου το αιμα ειναι κανονικο πως θα δωσω αγωγή?Μονο με τη προδιάθεση?Ελα όμως που ο μηχανισμός της κύησης και ειδικα η αιματωση της μητρας ηθελε την ενεσαρα της!!!!!Τι να πω βρε κορίτσια νοιωθω οτι ειχα Αγιο!!!Οτι και να γίνει γιατί δε θέλω να παιρνω θαρρος ,αυτη η εμπειρία με μια σωστη κριση της γιατρού να σταματα το αιμα ηταν για μενα τρομερή!!Γιατι σας το λέω ο μηχανισμος των αιμορραγιων ηταν ιδιος με τις αλλες φορές πηγαινα κατευθειαν για αποβολη!!!!Δόξα τω Θεώ!!!Συγνώμη αν σας κουρασα τα; κοριτσάκια που με εχουν ξαναδιαβάσει αλλά μόλις διαβασα οτι η Ειρηνη υποψιαζεται σάκχαρο και θρομβοφιλια φουντωσα!!!!Βουρ Ειρηνάκι για καμπύλη σακχάρου και πακετο θρομβοφιλιας!!!!Φιλάκια

Ειρήνη μου εγώ ακόμα είμαι στο ψάξιμο!έκανα κ εγω τις ιστολογικες κ καρυοτυπο εμβρυου κ την τεταρτη θα τα δουμε με τον γιατρο!!! Ο γιατρος σου σιγουρα θα σου πει τι χρειαζεται απο εδω κ πέρα να κανεις!!

σημερα πραγματικα η μερα ειναι πιο δυσκολη απο χθες..δεν θελω να σας στενοχωρω, αλλα που να μιλησω και να με καταλαβουν οπως εσεις; ο αντρας μου ειναι παντα διπλα μου, υποφερει κι αυτος κι ομως προσπαθει τοσο σκληρα να με κανει να νιωσω καλυτερα..πώς περναει αυτο βρε κοριτσια;πώς;;

αυριο πιστευω να ειμαι καλυτερη και να σας πω σχετικα με καμπυλη και θρομβοφιλια...σημερα δεν ειμαι και πολυ καλη παρεα..

καλο βραδυ σε ολες..

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

σημερα πραγματικα η μερα ειναι πιο δυσκολη απο χθες..δεν θελω να σας στενοχωρω, αλλα που να μιλησω και να με καταλαβουν οπως εσεις; ο αντρας μου ειναι παντα διπλα μου, υποφερει κι αυτος κι ομως προσπαθει τοσο σκληρα να με κανει να νιωσω καλυτερα..πώς περναει αυτο βρε κοριτσια;πώς;;

αυριο πιστευω να ειμαι καλυτερη και να σας πω σχετικα με καμπυλη και θρομβοφιλια...σημερα δεν ειμαι και πολυ καλη παρεα..

καλο βραδυ σε ολες..

έκανα 2 εβδομάδες να κοιμηθω χωρις να βλέπω εφιάλτες, και τα πρωινα αυτες τις 2 εβδομαδες που έλειπε ο ανδρας μου ηταν ενας εφιαλτης - καταλαβαινουμε πολυ καλά πως νιωθεις !!! αυτο που με έκανε να νιωσω λιιιιγο καλυτερα ήταν οταν ενα πρωινο έπεσα σε ενα τοπικ του παρεντ για την διακοπη κυησης όπυ κοπέλες σε προχωρημενη εγκυμοσυνη αναγκαζονταν να γεννησουν κανονικα και να σκοτωσουν το μωρο τους ή να γεννησουν ενα νεκρο μωρο ...('οπως και μια κοπελα εδω μέσα που συγνωμη αλλα δεν θυμάμαι το όνομά της) πραγματικα με συγκλονισε το συγκεκριμενο τοπικ κ σκεφτηκα καλυτερα στην αρχη ... καλύτερα έτσι παρα ένα άρρωστο μωρο χωρις να χει ζωη ... ο χρόνος θα σε βοηθησει και ότι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω

age.png

Ειρηνάκι, κοριτσάκι μου, μην αισθάνεσαι τύψεις για αυτά που νιώθεις,

εκφράσου όπως αισθάνεσαι και μην καταπιέζεσαι, κλάψε, φώναξε, βρίσε, κλείσου στο σπίτι αν έτσι νιώθεις.

εγώ στην πρώτη παλινδρομηση, που είμουν 10,5 εβδομάδων, ήθελα να πεθάνω!

σπάραζα στο κλάμα, σχεδόν ούρλιαζα..

πήρα 20 ημέρες άδεια από την δουλειά μου και μετά άλλες 15,

ένιωθα προδωμένη, απογοητευμένη και θυμωμένη με όλους και με όλα για ένα 2μηνο περίπου...

με συνέφερε τελικά ο άντρας μου, που αυτούς τους μήνες ήταν άπειρα υπομονετικός, αλλά μετα,κάποια στιγμή με έκατσε κάτω και με "ταρακούνησε" να συνέλθω γιατί η ζωή συνεχίζεται, και δεν μπορούμε να ζούμε μες στη μαυρίλα..

και όντως ήταν η ώρα να το ξεπεράσω και το ξεπέρασα..

γιαυτό σου λέω,πάρε τον χρόνο που σου χρειάζεται για να πενθήσεις, μετά μια μέρα θα μας γράψεις εδώ ότι νιώθεις πολύ καλύτερα και μπήκες στους ρυθμούς της ζωής σου;)

μέχρι τότε ...εδώ είμαστε!

HDfQp3.png

Τα δικά μου νέα είναι ότι πήρα κ ένα κλιαρ μπλού και βγήκε κανονικό θετικό το μεσημέρι.Πανικοβλήθηκα, πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να ξεκινήσω αμέσως ενεσούλες κλεξάν0,4 και σαλοσπίρ 80.

θα πάω σε λίγο στο φαρμακείο να τα πάρω και άυριο εξετάσεις:χοριακή, προγεστερόνη, tsh και προλακτίνη!

HDfQp3.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Εγω καλα!Περιμενω να περασει ο καιρος να μου ερθει η περιοδος και μετα να ξεκινησω την θεραπεια!Μου ειπε ο ανοσολογος οτι μετα την παλλινδρομη πρεπει να μου ερθει 2 φορες περιοδος και μετα να ξεκινησουμε!Μια μου ηρθε στις 2/9 και αλλη μια μεριμενω γυρω στις 1/10!Οποτε στην αναμονη!Χρειαζομουν λιγο χρονο να μην κανω τιποτα!να μην περιμενω τιποτα!Να χαλαρωσω!

sosad μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε απλα ΤΕΛΕΙΑ!Μην πανικοβαλεσαι κανε οτι πρεπει και ολα θα πανε σουπερ!Θετικες σκεψεις γιατι μονο ετσι μπορεις να βοηθησεις να την κατασταση!Το ανχος μονο κακο κανει!

Renita μου σου υπομονη ακομα λιγο και θα βρεις την ακρη και η επομενη φορα να ερθει πολυ γρηγορα και ολα θα πανε καλα!

Ειρηνακι μου δυστυχως η επομενες μερες μετα την αποξεση ειναι οι χειροτερες!Κουραγιο και θα περασουν!Τα καλυτερα ερχοντε!Τα ειπαμε εμεις...;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα να έχουμε.. είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα χοριακής της Sosad θα είναι καραμπινάτο θετικό.. αφού τα έχεις όλα υπό έλεγχο κοριτσάκι μη φοβάσαι τίποτε.. να θεωρήσεις ότι η προηγούμενη παλινδρόμηση ήταν απλά μια σύμπτωση και μια κακιά στιγμή και πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε τέλεια.. Θα περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα..

Ειρηνάκι ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις.. Μέσα σε ένα χρόνο χρειάστηκε να υποβληθώ δυο φορές σε απόξεση λόγω παλινδρόμησης... Εγώ το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά.. απλά το διαγράφω από τη μνήμη μου και συνεχίζω τη ζωή μου.. είναι ο δικός μου μηχανισμός στήριξης.. Δεν λέω πως είναι σωστό.. απλά εγώ έτσι βοηθιέμαι..

Επειδή εμείς έχουμε σοβαρό πρόβλημα γονιμότητας και έχουμε καταφύγει στην εξωσωματική καταλαβαίνεις και πόσο μας έχει στοιχίσει εκτός από το ψυχικό και οικονομικά όλο αυτό.. Συμφωνήσαμε όμως με το σύζυγο να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια το Φλεβάρη.. Ελπίζω μέχρι τότε να είστε όλες έγκυες ή να κρατάτε επιτέλους τα μωράκια σας αγκαλίτσα και εγώ να είμαι η τελευταία που θα παραλάβω τη σκυτάλη της εγκυμοσύνης..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...