Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Tounsaki και louloudira με το καλό κοριτσάρες μου!!!

να είσαστε ήρεμες και να πάνε όλα καλα!

louloudira σε χαίρομαι με τον μαζοχισμό σου!!!:D:D:D

ζήτω οι ενέσεις!!!χαχαχα!

τα δικά μου νέα είναι ότι έχω 4 μέρες καθυστέρηση και 3 αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης:shock::shock::shock:

ευτυχώς πήρα τα τεστάκια από το internet και δεν έχω ξοδέψει μια περιουσία!!!

ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ...εκτός από την τελευταία απόξεση που μου καθυστέρησε την πρώτη φορά, οι μοναδικές φορές που είχα καθυστέρηση ήταν 2 φορές που έμεινα έγκυος...

και τον προηγούμενο μήνα ήταν ρολόι.

Τώρα δεν ξέρω τι να υποθέσω, έχουν αρχίσει να μου σπάνε και τα νεύρα, κάθε μέρα φοράω σερβιέτα και τίποτα...

το ξέρω ότι μάλλον θα πρέπει να πάω στον γιατρό μου αλλά έχω και το πρόβλημα της απόστασης, και την κολοδουλειά μου που πρέπει να ζητήσω πάλι άδεια...

οπότε προς το παρόν απλά περιμένω..

το μυαλό μου όμως όλο σενάρια παίζει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ότι έχω πρόβλημα λόγω των αποξέσεων...

κοντεύω να τρελαθώ κορίτσια...είναι και οι μέρες που κανονικά θα γεννούσα..μέχρι αύριο μου είχαν δώσει ΠΗΤ για το πρώτο μωράκι μου..:-(:-(:-(:-(

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Sosad δεν πας να κάνεις μια χοριακή να δεις τι γίνεται? Διαφορετικά κάνε ακόμα λίγο υπομονή και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Ο οργανισμός μετά από τόσες ταλαιπωρίες αποσυντονίζεται κ θέλει τον χρόνο του και καμία φορά δεν είναι ίδια με την προηγούμενη ! Πάντως μια επίσκεψη στον γιατρό όντως θα ήταν ότι καλύτερο

louloudira μου αυτην την φορά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά μέχρι τέλους που θα πάνε δηλαδή δεν το συζητώ!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Tountsaki είμαι 12 βδομάδων!!Εχεις δίκιο οτι τα δίδυμα επιβαρύνουν τον τραχηλο αλλά ειμαι σίγουρη οτι στη περίπτωση μου επειδή είχα αιμοραγίες από πολύ νωρίς απλά πήγαινα για αποβολή και άνοιξε ο τράχηλος!!Τώρα πια ξέρω οτι τα αίτια των αποβολών μου ήταν ο διαβήτης κύησης σε συνδυασμό που ειναι ισως και βασικότερο με τη θρομβοφιλία!!Η μήτρα δεν αιματωνοταν σωστά και για αυτό ειχα συνεχεις αποκολλήσεις !!!Οπως μου το εξήγησε χοντρά χοντρά η γιατρός μου σα να ηταν ξερή η μητρα σε πολλά σημεια , ξερά τα αγγεία και δε μπορουσε να γαντζωθει και να αιματωνεται το μωρο!!!Ετσι άρχισα και τώρα αλλά εδώ και ενα μηνα που τριπλασιασα την αντιπηκτική κόπηκε μαχαίρι και το αίμα και τα καφέ και όλα!!Δόξα το Θεό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι καλά!!!Εχω πολύ δρόμο μπροστά βέβαια αλλά παρόλο που είναι μια δύσκολη εγκυμοσύνη την απολαμβάνω πολύ!!!Μεγάλη μαζόχα!!!Τρυπιέμαι 5 φορές τη μέρα και αν βάλω και το μέτρημα του σακχάρου βάλτε και άλλες 4 και γω χαίρομαι!!!!Είμαι αισιόδοξη αλλά επειδή ειμαι και ξεροκέφαλα ρεαλιστρια ξερω οτι εχω πολύ δρόμο!!!!Υπόμονη λοιπόν και βήμα βημα!!Σαν τους φαντάρους και μεις μετράμε μερες!!!!!!!!!Ας πάνε όλα καλά και θα περάσουν οι μέρες !Οτι και να χρειαστεί ακόμα και ξάπλα, υπομονή!!¨ολοι λένε οτι η εγκυμοσύνη οσο δύσκολη και αν ειναι δεν ειναι τίποτα μπροστά στο μετά με το μωράκι!!!!Οποτε ας κατσουμε ξάπλα να χοτράσουμε υπνο τωρα!!!!!

έτσι όπως τα λες, εγώ θα σε συμβούλευα να μην κάνεις περίδεση, αλλά να μετράς συχνά τον τράχηλο να έχεις εικόνα κι από αυτόν. Μερικοί γιατροί (ιδίως οι φίρμες) προτείνουν να τα κάνεις όλα (όσο κι αν κοστίζουν) για να σιγουρέψουν την επιτυχία της εγκυμοσύνης και το όνομά τους βεβαίως βεβαίως.... Αν δεν υπάρχει λόγος, γιατί να την κάνεις; Ακόμα κι εγώ που το ήξερα ότι ο τράχηλός μου είναι μαλακός και εύθραυστος, είχα και ιστορικό (έσπασαν τα νερά στη 18 εβδομάδα) και όσο ο τράχηλος ήταν εντάξει σε αυτή την εγκυμοσύνη, ο γιατρός μου έλεγε άστο και βλέπουμε..

Φοβάσαι να βάλεις τίκερ; Εγώ λέω να το βάλεις να ξέρουμε πού βρίσκεσαι;) Περάσανε τα δυσάρεστα!!! Όλα καλά τώρα θα μας πάνε!!

ρενιτακι έχεις δίκιο, η επίσκεψη στον γιατρό θα ήταν το καλύτερο, αλλά πρέπει να κάνω ολόκληρω ταξίδι..οπότε ας περιμένω λίγο ακόμα, και για χοριακή δεν πάω γιατί με 3 αρνητικά τεστ πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να κάνω και χοριακή:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσύ τελικά αδιαθέτησες?τι σου είπε ο γιατρός σου?

louloudira βάλε τικεράκι καλέ να το βλεπουμε το μωράκι σου!όλα καλά θα πάνε!

HDfQp3.png

την προηγουμενη εβδομαδα είχα αυτην την υποψία περιοδου με λίγα καφέ κ λίγο αίμα στο σκούπισμα αλλά κατά τα άλλα τιποτα!Χθες κανονικά είχα ραντεβού με τον γιατρό αλλά τελευταια στιγμή ακυρώθηκε λόγω τοκετου κ τωρα πρεπει να περιμένω άλλη μία εβδομάδα! Εντομεταξύ έχω κ λίγα πονάκια 3 μέρες τώρα κ λίγα καφέ κ δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχησω!

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Sosad μην ανησυχείς καρδιά μου.. μπορεί να πέρασες κάποιο στρες, κάποιο ζόρι ή πολύ απλά λόγω καλοκαιριού και θαλασσινών μπάνιων η περίοδός σου να σου κάνει κόνξες.. Ξέρω, είναι πολύ σπαστικό να την περιμένεις, να μην έρχεται και να μην είσαι έγκυος..

Εγώ πάλι περιμένω στις 21 (αν μου ρθει στις 26 μέρες που είναι στάνταρ πλέον)... για να δούμε τι θα δούμε.. Δεν αγχώνομαι και δεν σκάω, αυτό είναι γεγονός..

Τουντσάκι, λουλουδίρα τα μπεμπίνια σας ήρθαν για να μείνουν.. πότε θα το καταλάβετε αυτό;

Ρενιτάκι μου σπαστικό όλο αυτό που σου συνέβη.. Πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις ένα ολόκληρο ταξίδι για να πας στο γιατρό.. Μια βδομαδούλα υπομονή ακόμη.. τι ψυχή έχει;

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Tounsaki και louloudira με το καλό κοριτσάρες μου!!!

να είσαστε ήρεμες και να πάνε όλα καλα!

louloudira σε χαίρομαι με τον μαζοχισμό σου!!!:D:D:D

ζήτω οι ενέσεις!!!χαχαχα!

τα δικά μου νέα είναι ότι έχω 4 μέρες καθυστέρηση και 3 αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης:shock::shock::shock:

ευτυχώς πήρα τα τεστάκια από το internet και δεν έχω ξοδέψει μια περιουσία!!!

ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ...εκτός από την τελευταία απόξεση που μου καθυστέρησε την πρώτη φορά, οι μοναδικές φορές που είχα καθυστέρηση ήταν 2 φορές που έμεινα έγκυος...

και τον προηγούμενο μήνα ήταν ρολόι.

Τώρα δεν ξέρω τι να υποθέσω, έχουν αρχίσει να μου σπάνε και τα νεύρα, κάθε μέρα φοράω σερβιέτα και τίποτα...

το ξέρω ότι μάλλον θα πρέπει να πάω στον γιατρό μου αλλά έχω και το πρόβλημα της απόστασης, και την κολοδουλειά μου που πρέπει να ζητήσω πάλι άδεια...

οπότε προς το παρόν απλά περιμένω..

το μυαλό μου όμως όλο σενάρια παίζει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ότι έχω πρόβλημα λόγω των αποξέσεων...

κοντεύω να τρελαθώ κορίτσια...είναι και οι μέρες που κανονικά θα γεννούσα..μέχρι αύριο μου είχαν δώσει ΠΗΤ για το πρώτο μωράκι μου..:-(:-(:-(:-(

εγώ πάντως τα τεστ ωορρηξίας από το ίντερνετ, τα εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, αλλά τα τεστ εγκυμοσύνης όχι. Πέντε έκανα σε αυτή την εγκυμοσύνη και όλα αρνητικά. Ίσως φταίει όμως ότι τα είχα στο σπίτι, ήταν και φθηνά και τα έκανα νωρίς.. Ας περιμένουμε και βλέπουμε!! Μακάρι να είσαι έγκυος!!!

Τουντσάκι, λουλουδίρα τα μπεμπίνια σας ήρθαν για να μείνουν.. πότε θα το καταλάβετε αυτό;

εγώ ίσως το καταλάβω κατά τον Ιανουάριο που θα έχω γεννήσει και θα έχω τη μπουμπου μου αγκαλιά.... Και πάλι δεν είμαι σίγουρη δηλαδή ότι θα το πιστέψω... Θα δούμε.. ;)

καλησπερα...ηρθα κι εγω στην παρεα σας..αυριο παω για αποξεση!!

Δομνινακι μου τι κανεις;;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Γεια σας κορίτσια!!!Sosad ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θα βάλω και τικεράκι μωρέ λίγο αργότερα!!!Κατσε να κανω και αυχενική!!!Οσο για το θέμα σου βρε sosad μήπως να έκανες και του φαρμακείου που είναι 100% σίγουρο με τέτοια καθυστερηση?Πάντως δε σε φοβάμαι εσένα αν δεν είσαι αυτή τη φορά σίγουρα την επόμενη!!!Κατι μου λέει πως θα ακούσουμε σύντομα νέα από σένα!!!Tountsaki έτσι όπως τα λες είναι θα δω τι θα δούμε και στην αυχενική και θα το παρακολουθώ!!!Renitaki από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!Μακάρι να μας πάνε όλα καλά σε όλα τα ταλαιπωρημένα κοριτσάκια που γράψαμε σε αυτό το παλιοθέμα!!!!!Μην ανησυχείς μωρέ υπομονή ως το ραντεβού με το γιατρό σου αλλά αυτά είναι ορμονικά τα ψιλοκαφέ κτλ .Ορμονικές διαταραχές που επηρεάζουν το ενδομήτριο!! Ευτυχώς κάθε μήνα αλλάζουν !!!!Δομνινάκι όπως μου είπε και η γιατρός μου έσυ μόνο όταν το πάρεις αγκαλιά σου θα ηρεμήσεις!!!Δε θέλω να είμαι υστερική αλλά έχω τόσα συναισθήματα ρε κορίτσια που δε ξέρω!!!!Μου φαίνεται παράξενο να μαι έγκυος και μάλιστα τόσο καιρό χωρίς αίμα!!!!Φτου φτου μου!!!!Υπόσχομαι πάντως οτι θα μαι δυνατή και όσο περνάει από το χέρι μου θα παλέψω για αυτό το νινάκι!!!!

Ειρήνη_Α λυπάμαι πραγματικά και καλό κουράγιο αύριο!!!Ελπίζω να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά για κάτι τέτοιο!!!Γρήγορα να συνέλθεις και να προχωρήσεις παρακάτω!!!Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

όπως είπε κι η louloudira, ελπίζω κι εγώ να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που περνάς αυτή την ταλαιπωρία.. Εύχομαι γρήγορα να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις μπροστά με αισιοδοξία!!!!

Ειρήνη μου συνονοματη θυμάμαι και εγω τα συναισθήματα της προηγούμενης βραδιάς κ το μόνο που ήθελα είναι τα τελειώσουν όλα κ να τα αφήσω πίσω μου... σου ευχομαστε όντως να ήταν η τελευταία σου "Ατυχία" στην προσπάθειά σου να γίνεις μανούλα κ σύντομα να τα καταφέρεις με απόλυτη επιτυχία!!

καλημέρα σε όλες τις ταλαιπωρημενες ψυχές αυτού του φόρουμ !

Δομνινάκι μου φτου φτου να μην τον ματιάσουμε τον οργανισμό σου!Πάντα ρολόι να δουλεύει!

age.png

Κοριτσάκι μου καλά είμαι..

Στενοχωρήθηκα όμως με σένα.. Τι έγινε;;;; τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει τα νέα σου ήταν καλά.... Και πάλι λυπάμαι πολύ!:(

L2qIp2.png

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια ανεξαιρέτως.. Πολύ χαίρομαι που διαβάζω ότι όλα βαίνουν καλώς.. Λίγο ακόμη και θα παραλάβουμε κι εμείς τη σκυτάλη από εσάς.. είμαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Ειρήνη, καλώς ήρθες στην παρέα μας και εύχομαι σύντομα να αλλάξεις καφε και να πας ξανά στα ευχάριστα θέματα.

συγκλονίζομαι κάθε φορά που άλλη μια κοπέλα παθαίνει παλινδρόμηση:-(:sad::-(

όπως είπαν και τα κορίτσια εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία σου.

προς το παρόν καλή ανάρρωση και ότι χρειάζεσαι είμαστε εδώ (οι έμπειρες;))

εγώ ακόμα περίοδο γιοκ:mad:

τα νεύρα μου όλο και αυξάνονται και κοντέυω να σκάσω.

για άλλη μια φορά παρακαλάω να αδιαθετήσω:shock::shock::shock:

ελπίζω να έχεις δίκιο Δομνινάκι και να φταίνε τα μπάνια στη θάλασσα, και όχι συμφήσεις και κύστεις που κάθομαι σαν την τρελή και διαβάζω στο νετ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σας φιλώ γλυκά!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...