Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αχ, κορίτσια, παρασύρθηκα σήμερα και έκανα ένα τεστάκι και βγήκε αρνητικό...

απογοητεύτηκα κάπως γιατί στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες έμεινα με την πρώτη και τώρα έχω αγχωθεί μήπως με τις αποξέσεις έχει πάθει ζημιά η μήτρα μου και δυσκολευτώ να ξαναμείνω...

είμαι παράλογη???

είχαμε επαφές συνεχώς μέρα παρα μέρα από την 5η ώς την 18 μέρα,(ναι, ναι καλοπεράσαμε αυτόν τον μηνα;););)) οπότε δεν νομίζω να έχασα την οωρηξία μου

ίσως και να είμαι παράλογη, απλά πρώτη φορά βλέπω αρνητικό τεστ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μάλλον είχα καλομάθει:tongue::tongue::tongue:βέβαια μωρό δεν έχω αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο:-P

μήπως το έκανες νωρίς το τεστ ? Μπορεί κάποιες μέρες αργότερα να αλλάξει το αποτέλεσμα!Αν όχι σου δείνει κίνητρο να περάσεις καλά και τον άλλο μήνα!!

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση. Η αλήθεια είναι πως είμαι ράκος ψυχολογικά. Χρειάστηκε να τρεξω για τα χαρτιά, βλέπω τη λειξιαρχικη πράξη γέννησης του μωρού και γίνομαι χειρότερα. Χρειάστηκε επίσης να πάρω χάπια για να μου γυρίσει το γάλα. Δεν μπορώ ακόμα να το χωνεψω. Ο γιατρός μου είναι πολυ καλός. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Μου ζήτησε να ηρεμήσω και σε 40 ημέρες που θα πάω να με δει θα συζητήσουμε τα πάντα. Ήδη όμως με ενημέρωσε πως για 6 μήνες δεν πρέπει να κάνουμε προσπάθεια για άλλο μωρό, μεχρι να επανέλθει η μήτρα στη θέση της :(

niadk μου είναι ακόμα πολύ νωρίς κ είναι λογικό να μην το πιστεύεις!! Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να επανέλθει κ προσπάθησε να ασχολείσαι με πράγματα που σε ευχαριστούν και θα σε κάνουν να ξεχνιέσαι!Και οι 6 μήνες θα περάσουν χωρίς να το καταλάβεις κ σύντομα θα προχωρήσεις ξανά!! Καταλαβαίνω ότι η πράξη διαφέρει από τα λόγια και όλο αυτό που έζησες είναι ένας εφιάλτης αλλά οφείλεις να κοιταξεις μπροστά για σένα, για τον άνδρα σου και για τα μελλοντικά σου παιδάκια!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ για την απάντηση ρενιτάκι, όντως το έκανα πολύ νωρίς το τεστάκι αλλά παρόλα αυτά έχω την αισθηση ότι αποκλείεται να είμαι εγκυος, έτσι απλά θα περιμένω να αδιαθετήσω, πέρα από τρομερές λιγούρες(λαιμαργία το θεωρώ κ όχι σύμπτωμα:D:D) δεν έχω καθόλου συμπτώματα, οπότε δεν το βλέπω.

πάντως παρείγγειλα τεστάκια οωρηξίας και εγκυμοσύνης από την hometest για να μην ξοδεύομαι στα φαρμακεία (άσε που ντρέπομαι κιόλας:rolleyes:)

τα ξέρει καμιά???

την δευτέρα θα τα έχω;)

HDfQp3.png

Σ ευχαριστώ για την απάντηση ρενιτάκι, όντως το έκανα πολύ νωρίς το τεστάκι αλλά παρόλα αυτά έχω την αισθηση ότι αποκλείεται να είμαι εγκυος, έτσι απλά θα περιμένω να αδιαθετήσω, πέρα από τρομερές λιγούρες(λαιμαργία το θεωρώ κ όχι σύμπτωμα:D:D) δεν έχω καθόλου συμπτώματα, οπότε δεν το βλέπω.

πάντως παρείγγειλα τεστάκια οωρηξίας και εγκυμοσύνης από την hometest για να μην ξοδεύομαι στα φαρμακεία (άσε που ντρέπομαι κιόλας:rolleyes:)

τα ξέρει καμιά???

την δευτέρα θα τα έχω;)

εγώ τα ξέρω αυτά τα τεστάκια! Και τις τρεις φορές που έμεινα έγκυος, έμεινα με την πρώτη χάριν στα συγκεκριμένα τεστ ωορρηξίας (ούτε εγώ έχω μωρό αλλά είπαμε.. άλλου παπά ευαγγέλιο :D ) Τα τεστ εγκυμοσύνης όμως δεν είναι και τόσο ευαίσθητα όπως του φαρμακείου. Αν τα κάνεις νωρίτερα δεν θα δείξουν. Εγώ είχα κάνει 3 σε αυτή την εγκυμοσύνη και ήταν αρνητικά, ενώ του φαρμακείου βγήκε αμέσως θετικό.

Καλή επιτυχία!!!!!!!!

niadk τι να πω.. Θα περάσεις δύσκολες μέρες για κάποιο διάστημα αλλά θα έρθει η στιγμή που δεν θα πονάει τόσο..

Δεν είναι μόνο η μήτρα που πρέπει να επανέλθει για επόμενη προσπάθεια, αλλά και το πένθος να κάνει τον κύκλο του..

Κανόνισε κανένα ταξιδάκι να ξεχαστείς... Κι είμαστε κι εμείς εδώ για σένα.

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κανετε? Κρίμα που διαβάζω πως η "παρεα" μας μεγαλώνει....

Καλημέρα κορίτσια

Δεν ξέρω τι ακριβώς να γράψω, ξέρω απλά πως θέλω να μοιραστώ μαζί σας και τη δική μου δυσάρεστη εμπειρια. Παλινδρομη κύησης στις 27 εβδομάδες. Γέννησα το Σάββατο μετά απο 10 ώρες τοκετό. Ήταν κοριτσάκι κι αυτο. 520 γραμμάρια. Είμαι ένα χαλί. Το πρόβλημα ξεκίνησε απο ολιγαμνιο. Το διαπιστώσαμε μια εβδομάδα νωρίτερα. Κάναμε αμνιοπαρακεντηση και μου έβαλαν φυσιολογικό όρο για να αναπληρωσουν το αμνιακο υγρό. Την προηγούμενη Δευτέρα βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων απο την αμνιοπαρακεντηση και το μωρακι ήταν μια χαρά. Απο την Τρίτη το βράδυ σταμάτησα να το ακούω όμως και το Σάββατο κάναμε τον υπέρηχο και είδαμε πως δεν ζούσε. Αισθάνομαι φοβερές ενοχές γιατί δεν προσεχα όσο στην πρώτη μου εγγυμοσυνη. Δεν είχα κόψει τελείως το τσιγάρο. Οδηγούσα, έκανα μπάνια στην θάλασσα και γενικότερα το είχα πάρει λίγο αψηφιστα. Τώρα όσο και να κλαίω ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Μακάρι να γυρνουσε. Έχω τόσα "αν" στο κεφάλι μου πουκοντευω να τρελαθω. Ο γιατρός μου λέει ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός αλλα εγώ δεν μπορώ να το χωνεψω.

Κορίτσι μου...τι να πω...ότι χειροτερο αυτό που έπαθες...Τι μια να το νιώθεις και την άλλη να πεφτει, η γνωστη σε όλες μας ,κεραμίδα!!Σε διαβάζω και έχω ένα κομπο στο λαιμο. Ξερουμε πολύ καλά πως νιωθεις όλες μας εδώ....Τα "αν" θα τα έχεις για πολύ καιρό ακομα αλλά καποια στιγμη θα τα ξεπεράσεις και θα μπορέσεις να δεις μπροστά. Και εγώ έτσι είχα τύψεις τρομερές!Γιατί δεν πρόσεχα.Εκανα πολλές δουλειές στο σπίτι και δούλευα εκτός σπιτιού περισσότερο και πριν μεινω εγκυος. Οταν μου το ανακοινωσε ο γιατρός ,από την πρώτη στιγμη πιστευα ότι έγώ το σκοτωσα.Τώρα 4 μήνες μετά μπορώ να πω ότι το έχω ξεπεράσει και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω πάλι προσπάθειες!!Ο καιρός θα δεις θα περάσει πολύ γρήγορα και συντομα θα έχεις να μας ανακοινώσεις κατι ευχάριστο!!

Αχ, κορίτσια, παρασύρθηκα σήμερα και έκανα ένα τεστάκι και βγήκε αρνητικό...

απογοητεύτηκα κάπως γιατί στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες έμεινα με την πρώτη και τώρα έχω αγχωθεί μήπως με τις αποξέσεις έχει πάθει ζημιά η μήτρα μου και δυσκολευτώ να ξαναμείνω...

είμαι παράλογη???

είχαμε επαφές συνεχώς μέρα παρα μέρα από την 5η ώς την 18 μέρα,(ναι, ναι καλοπεράσαμε αυτόν τον μηνα;););)) οπότε δεν νομίζω να έχασα την οωρηξία μου

ίσως και να είμαι παράλογη, απλά πρώτη φορά βλέπω αρνητικό τεστ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μάλλον είχα καλομάθει:tongue::tongue::tongue:βέβαια μωρό δεν έχω αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο:-P

Ελα καλέ μην αγχώνεσαι!! Αν δεν μας κατσει τον πρώτο μηνα, θα μας κάτσει τον δευτερο,αλλα ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ! Δεν γίνονται κατα παραγγελία αυτά!Εμεις ακομα δεν ξεκινήσαμε τίποτα γιατί σε λίγες μερες αδιαθετώ και μετά βουυυυυυρ!Να τον πάμε από την αρχή τον κύκλο.

Φιλιά σε όλες τις φουσκοκοιλίτσες!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

τα ξέρει καμιά???

την δευτέρα θα τα έχω;)

στην εξωσωματικη ενα πραγμα εχω μάθει καλά!Να μην ψάχνω για συμπτώματα γιατί το μυαλό παίζει άτιμα παιχνίδια!! Περίμενε να αδιαθετήσεις κ ποτέ δεν ξέρεις !!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Αααα, καλά, Ρενιτάκι μου, αν σου πω τα συμπτώματα των 2 εγκυμοσύνων μου πριν κάνω τεστ είναι άλλα ντ΄άλλων:shock::shock::shock:

τελείως διαφορέτικα και τις 2 φορές και καμία σχέση μεταξύ τους:shock::shock::shock:

κουκουρούκου λέμε!!!

γι αυτό και εγώ δεν πιστεύω ουσιαστικά σε συμπτώματα, απλά έχω την αίσθηση πως δεν το πετύχαμε:confused:

δεν πειράζει, είπαμε έχουμε χειμώνα μπροστά μας..ενδείκνυται για γουτσου-γούτσου και αγκαλίτσες;);)

HDfQp3.png

Γειά σας κοριτσάκια..

Επέστρεψα κι εγώ στη βάση μου μετά τις τελευταίες πραγματικές διακοπούλες μου.. Ηρέμησα, χαλάρωσα, πέρασα καλά και γύρισα ένας άλλος άνθρωπος.. Δεν ήθελα να γυρίσω όμως.. Με το ζόρι μπήκα στο τρένο το πρωί... Συνόδευσα και τη μεγάλη μου ανηψιά πρώτη μέρα στο σχολείο.. Πάμε νήπιο βλέπετε.. πότε ήταν φασόλι στον υπέρηχο και πότε πάει νήπιο.. απίστευτο..

Θέλω να ευχηθώ σε όλες μας ένα όμορφο, ήσυχο, γόνιμο και δημιουργικό φθινόπωρο..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλώς ήρθες Δομνίνα! Πολύ χαίρομαι που ανανεώθηκες.Το χρειαζόσουν πραγματικά!!

Εγώ κορίτσια την Παρασκευή ένιωσα ένα βάρος που μου θύμησε την παλιά κατραπακιά, το Σάββατο πήγα για υπέρηχο και δυστυχώς ο τράχηλος άρχισε να με προδίδει, οπότε μπήκα για επείγουσα περίδεση! Ευτυχώς το προλάβαμε. Τώρα θα μείνω ξαπλωμένη μέχρι νεοτέρας.(μπορεί και για όλο το υπόλοιπο) Είδα όμως τη μπουμπού μου σε μια φωτό 4D και αποζημιώθηκα!!!!! Μου μοιάζει μου μοιάζει!!! Δηλαδή είναι κούκλα!! :D

Ax μπράβο βρε tountsaki γιατί καθώς διαβαζα το μνμ σου τρόμαξα!!!Αλλα ευτυχώς όλα είναι καλά!!!Εχω και γω ενδοιασμό με τη περίδεση και μια που το θέτεις θέλω τα φώτα σας!!!Στη πρώτη μου επίσκεψη στον Χασ...ο αφου με βρήκε καλά μου ειπε μετά την αυχενική να μπω για περίδεση!!όταν τον ρώτησα αν είδε κατι στο τραχηλο μου ειπε απλά και μονο λόγω ιστορικού!!Τωρα όσους υπέρηχους εκανα μετά ειναι μια χαρά ο τράχηλος 4με 4,5 εκ.Αλλά είναι νωρίς ακόμη και δεν εχει βαρύνει το παιδί!!!Τι να κάνω να εμπιστευτώ τη γιατρό που με παρακολουθεί εδώ στη πόλη μου η οποία σημειωτέον με έσωσε που μου τριπλασιασε την αντιπηκτική και μου ειπε οτι προς το παρων με 4,5 τραχηλο δε το βλεπει σωστο ή να κατεβω Αθηνα να κανω οτι μου πε ο Χασ...ος?Σε μια βδομαδα εχω κλεισει αυχενικη και θα αποφασισω αλλα ήθελα και τη δική σας άποψη!!!Φιλάκια πολλα!!

Διαφημίσεις

Ναι Τουντσάκι μου αυτή τη φορά τα κατάφερα.. χαλάρωσα και ηρέμησα.. ευτυχώς το πρόλαβες κοριτσάκι μου.. ξέρω πως η ξάπλα δεν είναι και το καλύτερό σου αλλά τι να κάνουμε.. Η κοράκλα σου απαιτεί από τώρα θυσίες.. και αφού σου μοιάζει και είναι κούκλα νομίζω πως το δικαιούται..

Λουλουδίρα δε νομίζω πως η περίδεση θα σε βλάψει.. καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... λόγω ιστορικού βεβαίως βεβαίως...

L2qIp2.png

Ax μπράβο βρε tountsaki γιατί καθώς διαβαζα το μνμ σου τρόμαξα!!!Αλλα ευτυχώς όλα είναι καλά!!!Εχω και γω ενδοιασμό με τη περίδεση και μια που το θέτεις θέλω τα φώτα σας!!!Στη πρώτη μου επίσκεψη στον Χασ...ο αφου με βρήκε καλά μου ειπε μετά την αυχενική να μπω για περίδεση!!όταν τον ρώτησα αν είδε κατι στο τραχηλο μου ειπε απλά και μονο λόγω ιστορικού!!Τωρα όσους υπέρηχους εκανα μετά ειναι μια χαρά ο τράχηλος 4με 4,5 εκ.Αλλά είναι νωρίς ακόμη και δεν εχει βαρύνει το παιδί!!!Τι να κάνω να εμπιστευτώ τη γιατρό που με παρακολουθεί εδώ στη πόλη μου η οποία σημειωτέον με έσωσε που μου τριπλασιασε την αντιπηκτική και μου ειπε οτι προς το παρων με 4,5 τραχηλο δε το βλεπει σωστο ή να κατεβω Αθηνα να κανω οτι μου πε ο Χασ...ος?Σε μια βδομαδα εχω κλεισει αυχενικη και θα αποφασισω αλλα ήθελα και τη δική σας άποψη!!!Φιλάκια πολλα!!

κι εγώ αμέσως μετά την αυχενική είχαμε συμφωνήσει με τον γιατρό ότι θα έκανα την περίδεση λόγω ιστορικού, αλλά ο τράχηλός μου ήταν από 37χιλ εώς 41 (έκανα μέτρηση/έλεγχο με κολπικό υπέρηχο κάθε 15μέρες το αργότερο), οπότε θεωρούσαμε ότι θα τη γλιτώσω. Το Σάββατο όμως (υπερηχογραφικά 23ών εβδομάδων) ήταν 25χιλ και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, την έκανα και κάπως ησύχασα.

Ετσι σκέφτομαι και γω να κάνω κορίτσια!!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα κάνω και περίδεση!!!Οταν ημουν έγκυος στα δίδυμα το ενα το έμβρυο ηταν λιγο χαμηλα και φαινοταν οτι κατι δε παει καλά!Τοτε λοιπόν οταν μετρησανε τον τραχηλο 1,5 μου πε να κανουμε περιδεση αν και κατα βαθος πιστευε οτι παω για αποβολη αλλα επειδη ποτε δε ξερεις τι γινεται δε με αφησε και μου την εκανε!Οταν βγηκε απο το χειρουργειο μαλιστα ειδε μια μικρη διαστολη!!σε μια βδομαδα δυστυχως απεβαλα!!Οποτε η αποβολη ειχε αρχισει στην ουσια δεν εχει σχεση με τη περιδεση !!Τις αλλες φορες εγινε αρχη πολυ καμμια σχεση με τραχηλο!!Οποτε γιαυτο λεω εχω ιστορικο αποβολων αλλά οχι με προβληματα τραχηλου!!!Θα το ξανασυζητησω με τη γιατρο μου και μαλλον θα κοιταζομαι και γω υπερηχογραφικα συχνα!Γιατι τωρα στα καλα καθομενα με τελειο τραχηλο να καθηλωθω λιγο κουφό μου φαινεται!!!Τι να πω βεβαια απο την αλλη αμα το κανεις μπορει να σαι ξαπλα αλλά πιο ησυχη να μην αγχωνομαι για υπερηχο συνεχεια!!!Λοιπον θα αποφασισω μετα την αυχενικη !!!Τωρα που το σκεφτομαι κατσε να μη λεω πολλά γιατι οταν κανουμε σχεδια γελάει ο Θεός!!!!Ολα με τη σειρά τους !!Ευχαριστώ για τις απαντησεις!!Φιλάκια

Ετσι σκέφτομαι και γω να κάνω κορίτσια!!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα κάνω και περίδεση!!!Οταν ημουν έγκυος στα δίδυμα το ενα το έμβρυο ηταν λιγο χαμηλα και φαινοταν οτι κατι δε παει καλά!Τοτε λοιπόν οταν μετρησανε τον τραχηλο 1,5 μου πε να κανουμε περιδεση αν και κατα βαθος πιστευε οτι παω για αποβολη αλλα επειδη ποτε δε ξερεις τι γινεται δε με αφησε και μου την εκανε!Οταν βγηκε απο το χειρουργειο μαλιστα ειδε μια μικρη διαστολη!!σε μια βδομαδα δυστυχως απεβαλα!!Οποτε η αποβολη ειχε αρχισει στην ουσια δεν εχει σχεση με τη περιδεση !!Τις αλλες φορες εγινε αρχη πολυ καμμια σχεση με τραχηλο!!Οποτε γιαυτο λεω εχω ιστορικο αποβολων αλλά οχι με προβληματα τραχηλου!!!Θα το ξανασυζητησω με τη γιατρο μου και μαλλον θα κοιταζομαι και γω υπερηχογραφικα συχνα!Γιατι τωρα στα καλα καθομενα με τελειο τραχηλο να καθηλωθω λιγο κουφό μου φαινεται!!!Τι να πω βεβαια απο την αλλη αμα το κανεις μπορει να σαι ξαπλα αλλά πιο ησυχη να μην αγχωνομαι για υπερηχο συνεχεια!!!Λοιπον θα αποφασισω μετα την αυχενικη !!!Τωρα που το σκεφτομαι κατσε να μη λεω πολλά γιατι οταν κανουμε σχεδια γελάει ο Θεός!!!!Ολα με τη σειρά τους !!Ευχαριστώ για τις απαντησεις!!Φιλάκια

Τα δίδυμα έχουν το διπλάσιο βάρος και γι αυτό πιέστηκε ο τράχηλός σου τότε.. Αυτή η φορά θα είναι η τυχερή σου!!!! Θα κάνεις εξετάσεις και θα αποφασίσεις ανάλογα με την πορεία για την περίδεση...Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα;

Tountsaki είμαι 12 βδομάδων!!Εχεις δίκιο οτι τα δίδυμα επιβαρύνουν τον τραχηλο αλλά ειμαι σίγουρη οτι στη περίπτωση μου επειδή είχα αιμοραγίες από πολύ νωρίς απλά πήγαινα για αποβολή και άνοιξε ο τράχηλος!!Τώρα πια ξέρω οτι τα αίτια των αποβολών μου ήταν ο διαβήτης κύησης σε συνδυασμό που ειναι ισως και βασικότερο με τη θρομβοφιλία!!Η μήτρα δεν αιματωνοταν σωστά και για αυτό ειχα συνεχεις αποκολλήσεις !!!Οπως μου το εξήγησε χοντρά χοντρά η γιατρός μου σα να ηταν ξερή η μητρα σε πολλά σημεια , ξερά τα αγγεία και δε μπορουσε να γαντζωθει και να αιματωνεται το μωρο!!!Ετσι άρχισα και τώρα αλλά εδώ και ενα μηνα που τριπλασιασα την αντιπηκτική κόπηκε μαχαίρι και το αίμα και τα καφέ και όλα!!Δόξα το Θεό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι καλά!!!Εχω πολύ δρόμο μπροστά βέβαια αλλά παρόλο που είναι μια δύσκολη εγκυμοσύνη την απολαμβάνω πολύ!!!Μεγάλη μαζόχα!!!Τρυπιέμαι 5 φορές τη μέρα και αν βάλω και το μέτρημα του σακχάρου βάλτε και άλλες 4 και γω χαίρομαι!!!!Είμαι αισιόδοξη αλλά επειδή ειμαι και ξεροκέφαλα ρεαλιστρια ξερω οτι εχω πολύ δρόμο!!!!Υπόμονη λοιπόν και βήμα βημα!!Σαν τους φαντάρους και μεις μετράμε μερες!!!!!!!!!Ας πάνε όλα καλά και θα περάσουν οι μέρες !Οτι και να χρειαστεί ακόμα και ξάπλα, υπομονή!!¨ολοι λένε οτι η εγκυμοσύνη οσο δύσκολη και αν ειναι δεν ειναι τίποτα μπροστά στο μετά με το μωράκι!!!!Οποτε ας κατσουμε ξάπλα να χοτράσουμε υπνο τωρα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...