Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας και από εμενα!!!! Καλό μήνα!!

Τουντς μπραβο κοπέλα μου!!!Ολα καλά θα πάνε μεχρι το τελος!!!

Μα δεν είναι τέλεια στη β επιπέδου. Καθεσαι το χαζεύεις ειδικά αν δεν αλλάζει θέση όπως ο Κωσταντής μου τον χορταίνεις να τον βλέπεις!!!

Δομνινα καλή συνέχεια στις διακοπες σου!!!

sosad τι λες θα γινουμε sohappy αυτόν τον μήνα??????Ανυπομονώ να μιλάμε για αναγούλες υπνηλίες και τα συναφή!!!Μαζαχα έτσι????χαχαχαχα

Εμεις σήμερα ξεκινήσαμε παδικό και επίτελους το παιδάκι θα παιζει με τους φίλους του και η μανουλα θα κανει καμια δουλίτσα.Παντως σημερα μου έλειπε η φωνούλα του και το οικόπεδο μου φαινόταν άδειο!!

Αυτά τα νέα μας λοιπόν....Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα στην παρέα σας!! ανήκω κ εγω δυστυχως στην ομάδα των παλλίνδρομων κυησεων την 9η εβδομάδα. Έχουν περάσει σχεδόν 4 εβδομάδες από την απόξεση κ δεν προκειται να αναφερθω στο ψυχολογικο κομμάτι γιατι είμαι σίγουρη ότι όλες εδω μέσα ξέρετε πως είναι! Η δική μου ιστορία εν συντομία είναι μία αποτυχημενη εξωσωματικη, και με την 2η τα καταφεραμε κ με πολυ καλή χοριακή. Ακολούθησε αποκοληση, 2 εβδομαδες ξαπλα κ ακινησια κ μετα το τελειωτικο υπερηχο της διαγνωσης ... παλλινδρομηση! Ο γιατρος μου μου εδωσε να παρω cyclacour μετα την αποξεση για ρυθμιση του κυκλου τα οποια τα τελειωσα την δευτερα κ από τοτε περιμενω να αδιαθετησω. Από την πεμπτη έχω πονακια κ ελάχιστο αίμα αλλά κανονικη περιοδο ακόμα δεν εχω δει!Θα ηθελα να σας ρωτησω η δικη σας 1η περιοδος ήταν κανονικη?Ξέρω ότι κάθε οργανισμός διαφερει αλλα η εμπειρια σας θα μου ηταν πολιτιμη.

Επίσης μπαίνοντας στο καφέ σας η αλήθεια είναι ότι είδα πολλές νέες εγκυμοσύνες μετά από αυτην την τραυματικη εμπειρια κ πραγματικα χαρηκα για εσας γιατι ίσως τελικά υπάρχει φως στο τουνελ!!!

ελπιζω να μην σας κουρασα!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Renita λυπάμαι καθε φορά που ακούω για αποβολή!!Αλλά εκ πείρας σου λεω οτι τα καλύτερα ερχονται!!!!Μην ανησυχείς για τη περίοδο σου!!¨Βέβαια καλύτερα πάντα να ενημερωνεις το γιατρό σου γιατί οπως είπες καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός!!Παντως εγώ την πρώτη φορά είχα αιμα συνέχεια λιγο λιγο ωσπου αδιαθετησα κανονικά στις 40 μερες περίπου, τη 2η φορά κανονικά στο μήνα και γω στην 9 βδομάδα και την τρίτη και τελευταία ελπίζω,πάλι την 9η βδομάδα στις 63 μέρες τρελλάθηκα!!!!Αλλά όλα φυσιολογικά είναι ανάλογα τις ορμόνες και τη φάση που βρίσκεται ο οργανισμός!!!Εγώ τη τελευταια φορά στην απόξεση από 43 αιματοκρίτη βγήκα με 29 και φεριτινη σιδηρο σχεδόν μηδεν!!!!όποτε αντε να ρθει η ταλαιπωρη περίοδος!!!!Με το καλό να σου ρθει, να ηρεμήσεις και να βάλεις πάλι μπρος χώρίς να σκέφτεσαι το πριν!!!Φιλιά

louloudira σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου! αχ όταν ακουω για επαναλαμβανομενες αποβολές η αλήθεια είναι ότι εκτός του ότι λυπάμαι πάρα πολύ απογοητεύομαι !Άραγε πόσες φορές πρέπει να το περάσουμε για να γίνουμε μανούλες?? Και το δικό μας θέμα είναι ότι πρέπει να περνάμε από την διαδικασία της εξωσωματικής κάθε φορά ...το Δομνινάκι μας ξέρει !

Μετά την απόξεση την ίδια κιολας μέρα το αίμα σταματησε! Βέβαια πήγα με μεγάλη αιμοραγια στο χειρουργίο καθως από το βραδυ μου χαν δωσει ενα χάπι για την διάνυξη του τραχηλου!Αλλά μετά από εκεί κ πέρα σχεδόν τιποτα!Κάτι καφέ όταν σηκωνα κανενα βάρος ή λίγα πονάκια!

Αλήθεια βρηκες την αιτια των συνεχων αποβολών?? εγω ακόμα περιμενω τα αποτελέσματα των ιστολογικων κ του καρυοτυπου.

age.png

Γειά σας κορίτσια μου!

γύρισα από την άδεια και είμαι και επισήμως νονά!!!

η μικρή μας ήταν πολύ ζωηρή και μας ταλαιπώρησε αλλά όλα καλά, τώρα θα μοιάξει στη νονά της και θα γίνει ήσυχο παιδάκι!;);)

Renitaki, λυπάμαι πολύ για την παλίνδρομη που βίωσες, λογικό είναι να αισθάνεσαι απογοήτευση, αλλά μην στενοχωριέσαι, όπως βλέπεις είναι πλέον συχνό φαινόμενο και η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά το ξεπερνέμε όλες μας και προχωραμε μπροστά!

εμένα στην πρώτη παλίνδρομη η περίοδος μου ήρθε ακριβώς στην ώρα της 25 ημέρες μετά την απόξεση, μέχρι να έρθει όμως είχα συνεχώς σταγωνίτσες αίμα σε καθημερινή βάση.

στη δεύτερη παλίνδρομη μου ήρθε την 31η ημέρα αλλά μεχρι τότε ειχα ελάχιστο αίμα μετά την απόξεση.

πάντως από εμπειρίες κοριτσιών εδώ μέσα σε κάθε κοπέλα είναι διαφορετικό, το σίγουρο είναι ότι θα αδιαθετήσεις και θα είναι η πρώτη μεγάλη ανακούφιση μετά την απόξεση.θα νιώσεις καλύτερα μόλις επανέλθει η περίοδος θα δεις..

peny κοριτσάκι μου περιμένω πως και πως να έρθουν αυτές οι αναγούλες και οι ζαλάδες!!!!!πως και πως !!!

ξεκινήσατε επαφές?εμείς είχαμε αυτό το μήνα, θα δώ την άλλη εβδομάδα αν έχουμε και αποτελέσματα;););)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

louloudira σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου! αχ όταν ακουω για επαναλαμβανομενες αποβολές η αλήθεια είναι ότι εκτός του ότι λυπάμαι πάρα πολύ απογοητεύομαι !Άραγε πόσες φορές πρέπει να το περάσουμε για να γίνουμε μανούλες?? Και το δικό μας θέμα είναι ότι πρέπει να περνάμε από την διαδικασία της εξωσωματικής κάθε φορά ...το Δομνινάκι μας ξέρει !

Μετά την απόξεση την ίδια κιολας μέρα το αίμα σταματησε! Βέβαια πήγα με μεγάλη αιμοραγια στο χειρουργίο καθως από το βραδυ μου χαν δωσει ενα χάπι για την διάνυξη του τραχηλου!Αλλά μετά από εκεί κ πέρα σχεδόν τιποτα!Κάτι καφέ όταν σηκωνα κανενα βάρος ή λίγα πονάκια!

Αλήθεια βρηκες την αιτια των συνεχων αποβολών?? εγω ακόμα περιμενω τα αποτελέσματα των ιστολογικων κ του καρυοτυπου.

Renitaki μην απογοητεύεσαι γιατί εγώ δυστυχώς δεν ειχα βρει τίποτα στη πρώτη και δεύτερη αποβολή και στη τριτη εγκυμοσύνη δυστυχώς πάλι αργησα να το μαθω λογω του οτι περασα μεγάλη γριπη με 40 πυρετο και νομιζα οτι η καθυστερηση οφειλοταν σε αυτο!!οταν ανακαλυψα οτι ημουν εγκυος ηταν αργα γιατι επρεπε να αρχισω αμεσως προγεστερονη και αντιπηκτικη αγωγη.Μετα την αποβολη λοιπον βρήκα επισης οτι εχω πολυκυστικές και διαταραχη με την ινσουλινη μου !!!!Και αυτο επιβεβαιώθηκε περιτρανα σε αυτη την κυηση γιατι να φανταστεις κανω ινσουλινη!!!!!Εχω διαβητη κύησης!!!Επισης 6 ετεροζυγωτίες σε γονιδια που δειχνουν προδιαθεση για θρομβοφιλια και μια ομοζυγωτια!!!Σε αυτό θέλω να επιστησω τη προσοχή σας κορίτσια!'οταν υπαρχουν πάνω απο 4 μεταλλαξεις σε γονιδια που εχουν σχεση με θρομβοφιλια όσο και αν βιοχημικες εξετασεις APPt ,ινωδογονα , ομοκυστεινες κτλ ειναι φυσιολογικα κατι υποπτο συμβαινει!!Δεν επαρκει η μικρη δοση αντιπηκτικης που δινουν πολλοι αιματολογοι που δε δινουν τοση σημασια στις μοριακες!!!Απλά ψάξτε το λιγο περισσότερο!!!Το λέω εκ μεγάλης πείρας!!!Θα επεκταθώ οταν περάσει λίγο καιρός ακόμα της εγκυμοσύνης μου για να νοιώθω λιγο πιο σίγουρη!!!Που λες Renita μου καλό θα ειναι να ψαξεις καποια βασικά πράγματα αφου βγουν ο καρυότυπος και η ιστολογική!!!Αλλά θέλω να σου πω οτι το θετικό ειναι οτι με λίγη υπομονή και επιμονή θα γίνει το πολυπόθητο!!!Ετσι να σκέφτεσαι!!!Οσο για την εξωσωματική να σου πω οτι και γω την πρωτη φορα ειχα διδυμα με εξωσωματική!!Μετα εκανα μια αποτυχημενη προσπαθεια και μετα εμεινα 3 φορές χωρίς εξωσωματική!!!Ολα τα χω κάνει και γω!!!!Δε το βάζω κατω!!!λοιπόν κοιτάμε μπροστά και οτι θέλεις εδώ είμαστε!!!!!

Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας! Η δική μου η περίοδος τελικά δεν έκανε ποτέ την επίσημη εμφάνιση! Και το δείγμα περίοδου που είχα μας τελείωσε!Λέω να παρω το απόγευμα τηλ. το γιατρό να κλείσω ούτως ή άλλως ραντεβού καθώς έχει κ πολύ κόσμο κ ποιος ξέρει πότε θα μου κλείσουν! Οπότε φαντάζομαι πως θα μου γραψει κάποιες εξετάσεις τότε!

louloudira έκανα κ εγώ ενέσεις innohep προληπτικα (των 0.45). Αν τυχόν κ έχω θρομβοφιλία κ αυτό προκάλεσε την παλινδρόμηση θα φανεί με τις εξετάσεις του εμβρύου?? Από ότι κατάλαβα μετά από ότι έχεις περάσει είσαι εγκυούλα!!Να σου ευχηθώ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να χεις χωρίς άλλες περιπέτειες!! Sosad τα καλύτερα αποτελέσματα κ σε σένα και σε όλα τα κοριτσια του φόρουμ φυσικά!

age.png

Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας! Η δική μου η περίοδος τελικά δεν έκανε ποτέ την επίσημη εμφάνιση! Και το δείγμα περίοδου που είχα μας τελείωσε!Λέω να παρω το απόγευμα τηλ. το γιατρό να κλείσω ούτως ή άλλως ραντεβού καθώς έχει κ πολύ κόσμο κ ποιος ξέρει πότε θα μου κλείσουν! Οπότε φαντάζομαι πως θα μου γραψει κάποιες εξετάσεις τότε!

louloudira έκανα κ εγώ ενέσεις innohep προληπτικα (των 0.45). Αν τυχόν κ έχω θρομβοφιλία κ αυτό προκάλεσε την παλινδρόμηση θα φανεί με τις εξετάσεις του εμβρύου?? Από ότι κατάλαβα μετά από ότι έχεις περάσει είσαι εγκυούλα!!Να σου ευχηθώ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να χεις χωρίς άλλες περιπέτειες!! Sosad τα καλύτερα αποτελέσματα κ σε σένα και σε όλα τα κοριτσια του φόρουμ φυσικά![/quote

Renita ευχαριστώ για τις ευχές σου !!!!Καλά θα κάνεις να κλείσεις ραντεβου με το γιατρό σου καθώς έτσι κι αλλίως μετα τη απόξεση πρέπει να σε βλέπει στο μήνα!!!Για πρόληψη είναι αρκετό το 0,45 εκτός και αν έχεις πολλούς παράγοντες θρομβοφιλίας και δε επαρκει!!!Η αν δεν αρχισες από νωρίς και έπαιξε ρόλο αυτό!!!Δεν ειμαι και γιατρός αλλά στη δικη μου περιπτωση την προηγουμενη φορα αργησα να αρχισω και δε πρόλαβα!!Σε καποιες περιπτωσεις να φανταστεις αρχιζουν ακομα και από την ωορρηξια!!!!Νομίζω πως από την ιστολογική πολλές φορές φαίνονται θρομβοι στον πλακουντα αλλά από οτι ειχα διαβασει καμμια φορα αν δε πηγαινει κατι καλα στο εμβρυο ο οργανισμος για να το αποβάλλει δημιουργει θρομβους επιτηδες για να μη τρεφεται σωστά και να το διώξει όποτε η πιο σιγουρη μεθοδος ειναι οι εξετασεις όλο το πακετο για θρομβοφιλια!!!¨Παντως εχω καταλήξει στο οτι οι απόψεις ακομα και κορυφαίων αιματολόγων διιστανται και το σίγουρο ειναι οτι πολλά δε τα ξέρουν ακομα ουτε οι ιδιοι και οπως μου ειπε ο ενας μπορει να υπαρχουν τυποι θρομβοφιλίας που δε ξερουμε γιαυτο παντα σε καποια γυναι κα που εχει αποβολες δινουν αντιπηκτικη!!!Αυτα Renitaki μου σου εύχομαι να πανε όλα καλά!!!Λίγο υπομονή και ηρεμία να έχεις και όλα θα πανε καλά!!!Ειναι τυχερό το forum!!!!!

ευχαριστω πολύ για τις ευχές !! Ευχομαι να ναι τυχερό το φόρουμ γιατι από ότι καταλαβαίνω με την τύχη είμαι τσακωμένη :D Επειδη όπως είπα έκανα εξωσωματική, τις αντιπηκτικές τις ξεκίνησα 5 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα. Όπως κ να χει θα πάω στον γιατρο μου αυτες τις μέρες και για την εξέταση αλλά κ για να δούμε τι μπορεί να πήγε στραβα!!

age.png

Καλημέρα κορίτσια

Δεν ξέρω τι ακριβώς να γράψω, ξέρω απλά πως θέλω να μοιραστώ μαζί σας και τη δική μου δυσάρεστη εμπειρια. Παλινδρομη κύησης στις 27 εβδομάδες. Γέννησα το Σάββατο μετά απο 10 ώρες τοκετό. Ήταν κοριτσάκι κι αυτο. 520 γραμμάρια. Είμαι ένα χαλί. Το πρόβλημα ξεκίνησε απο ολιγαμνιο. Το διαπιστώσαμε μια εβδομάδα νωρίτερα. Κάναμε αμνιοπαρακεντηση και μου έβαλαν φυσιολογικό όρο για να αναπληρωσουν το αμνιακο υγρό. Την προηγούμενη Δευτέρα βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων απο την αμνιοπαρακεντηση και το μωρακι ήταν μια χαρά. Απο την Τρίτη το βράδυ σταμάτησα να το ακούω όμως και το Σάββατο κάναμε τον υπέρηχο και είδαμε πως δεν ζούσε. Αισθάνομαι φοβερές ενοχές γιατί δεν προσεχα όσο στην πρώτη μου εγγυμοσυνη. Δεν είχα κόψει τελείως το τσιγάρο. Οδηγούσα, έκανα μπάνια στην θάλασσα και γενικότερα το είχα πάρει λίγο αψηφιστα. Τώρα όσο και να κλαίω ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Μακάρι να γυρνουσε. Έχω τόσα "αν" στο κεφάλι μου πουκοντευω να τρελαθω. Ο γιατρός μου λέει ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός αλλα εγώ δεν μπορώ να το χωνεψω.

Διαφημίσεις

niadk πραγματικά ότι και να πω είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που έζησες κ ακόμα πιο λίγο μπροστα στον πόνο που νιωθεις! Λυπάμαι πάρα πολύ! :(:( Μην σκέφτεσαι ότι φτες εσύ γιατί σίγουρα δεν είναι έτσι! Έγκυος ήσουν όχι άρρωστη!! Ούτε η οδήγηση ούτε η κολύμβηση μπορούσαν να βλάψουν το μωρό σου!! Κάτι δεν πήγε καλά κ η φύση το σταμάτησε από το να γεννηθεί άρρωστο!! Είναι ακόμα νωρίς και όλα τόσο έντονα στο μυαλό σου!Ο χρόνος μόνο θα σε βοηθήσει και οι δικοί σου άνθρωποι!

age.png

Λυπάμαι πάρα πολύ κοπέλα μου γι αυτό που συνεβει..δεν έχω λόγια.

σου στέλνω την αγάπη μου και την συμπαράστασή μου, ο θεός να σου δώσει δύναμη να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις..πραγματικά λυπάμαι τόσο πολύ..κουράγιο..

HDfQp3.png

Niadk λυπάμαι τόσο πολύ !!! Δυστυχώς μερικές φορές απλώς δεν υπάρχει απάντηση στα φοβερά γιατί που μας βασανίζουν!!!Για κάποιο λόγο συνέβηκε που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε!!!!Ομως μη βασανίζεις τον εαυτό σου για δικό σου φταίξιμο γιατί είναι άδικο για σένα κορίτσι μου!!!Δυστυχώς δε μπορώ να πω τίποτα για αποβολή στη 27 εβδομαδα μιας και εχω γινει ειδημων μονο στις αποβολές πρώτου τριμήνου!!!Παντως ψάξτο λίγο με ένα καλο γιατρό και μη μένεις στο τυχαίο , οχι γιατι μπορει να μην ειναι σωστο αλλά γιατί το οφείλεις στα επομενα εμβρυάκια που θα έρθουν στη κοιλίτσα σου!!!!!Και θα έρθει και αυτή η μέρα όσο και αν σου φαίνεται μακρινό τώρα!!!αυτό να σκέφτεσαι και να παιρνεις κουράγιο!!Και αυτο το κοριτσάκι ειναι αγγελάκι τωρα!!!Και γω έχω 4 αγγελάκια στον ουρανό!!!Θα έρθει και το αγγελούδι στη γη να είσαι σίγουρη!!!

Αχ, κορίτσια, παρασύρθηκα σήμερα και έκανα ένα τεστάκι και βγήκε αρνητικό...

απογοητεύτηκα κάπως γιατί στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες έμεινα με την πρώτη και τώρα έχω αγχωθεί μήπως με τις αποξέσεις έχει πάθει ζημιά η μήτρα μου και δυσκολευτώ να ξαναμείνω...

είμαι παράλογη???

είχαμε επαφές συνεχώς μέρα παρα μέρα από την 5η ώς την 18 μέρα,(ναι, ναι καλοπεράσαμε αυτόν τον μηνα;););)) οπότε δεν νομίζω να έχασα την οωρηξία μου

ίσως και να είμαι παράλογη, απλά πρώτη φορά βλέπω αρνητικό τεστ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μάλλον είχα καλομάθει:tongue::tongue::tongue:βέβαια μωρό δεν έχω αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο:-P

HDfQp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση. Η αλήθεια είναι πως είμαι ράκος ψυχολογικά. Χρειάστηκε να τρεξω για τα χαρτιά, βλέπω τη λειξιαρχικη πράξη γέννησης του μωρού και γίνομαι χειρότερα. Χρειάστηκε επίσης να πάρω χάπια για να μου γυρίσει το γάλα. Δεν μπορώ ακόμα να το χωνεψω. Ο γιατρός μου είναι πολυ καλός. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Μου ζήτησε να ηρεμήσω και σε 40 ημέρες που θα πάω να με δει θα συζητήσουμε τα πάντα. Ήδη όμως με ενημέρωσε πως για 6 μήνες δεν πρέπει να κάνουμε προσπάθεια για άλλο μωρό, μεχρι να επανέλθει η μήτρα στη θέση της :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...