Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

όμορφα λόγια και εμπνευστικά. Εγώ πιστεύω στην προσωπική δύναμη και στην ψυχολογία και όχι τόσο στη θρησκεία, αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε πίστη ότι όλα θα πάνε καλά, να σκεφτόμαστε και να πράττουμε θετικά και να χαμογελάμε όσο γίνεται περισσότερο στους γύρω μας και στον καθρέφτη μας. Αυτό που μένει από την παραμονή μας στη γη είναι οι αναμνήσεις των όμορφων στιγμών και γι αυτό ας χαρίσουμε στη ζωή μας όσες περισσότερες μπορούμε... είτε με παιδί, είτε χωρίς.

Διαφημίσεις

Χρύσα μου είχα μια αποβολή στη 16 εβδομάδα στα διδυμακια μου, μετά 2 χρόνια αποβολή στη 9 βδομάδα και μετά 4 χρόνια αποβολή στην 8 βδομαδα!!!Με φορείο με πήγανε στο νοσοκομείο και ήθελα να σβήσω αλλά και μενα ο αντρας μου μου εδωσε τοσο κουραγιο γιατι τρομαξε και μου ειπε δε θελω παιδι αμα ειναι να παθεις κατι!!!Μετα τη τρίτη αποβολή βρήκα πρόβλημα με πολυκυστικές και διαταραχή στην ινσουλίνη!!!!και επιβεβαιώθηκε σε αυτή την εγκυμοσύνη που χωρίς ινσουλίνη δε μπορώ να φάω τίποτα!!!Ηταν υπουλη πάθηση γιατί τα σάκχαρα νηστείας μου ηταν πολυ καλά και οι απλές ορμονικές καλές , περίοδο ειχα καθε μηνα οποτε δε υποψιαζοτουσαν κατι οι γιατροι!!!Θα μου πεις πως υποψιάστηκες εσύ και ζητησα μ ονη μου να κανω καμπύλη στη προηγουμενη εγκυμοσυνη?Ευτυχώς προλαβα πριν αποβαλλω και εκανα καμπυλη που βγηκε χαλια οποτε το εψαξα περισσότερο!!!Επίσης μυστήριο αποτελουν και οι εξετάσεις μου της θρομβοφιλίας!!!Εκανα στο αρεταιειο και οι εξετάσεις βγήκαν καλές οσον αφορά το αίμα αλλά οσο αφορά τα γονιδια βγηκαν 6 ετεροζυγωτίες και μία ομοζυγωτία!!!Ο αρμόδιος φαρμακογενετιστής μου προτεινε σε κύηση να εχω ο.6 ιU/ml το αντιχα!!Μενω εγκυος παω σε αι ματολογο μου ακυρωνει αυτα που λεει αυτός αφου θεωρει πιο σοβαρο το VLeiden που εγω δεν εχω σε αυτο προβλημα και κανοντας μου απλά ινωδογονα και APPT κτλ λεει προληπτικα να παρω 0,2 clexane.Αποτελεσμα αποβολή!!!Παω σε αλλο αιματολογο τα ιδια !!!!!Τωρα λοιπον που δειχνω τυχαια τις εξετασεις του Αρεταιειου στη γυναικολογο που με παρακολουθει μου λεει επι λέξει:Πρεπει να αυξησουμε τη δόση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!συμφωνα με το πρωτοκολλο αν υπαρχουν πανω απο 4 ετεροζυγωτιες κανεις τουλαχιστον 0,5 ενεση!!!Κανε μια αντι χα!!!Κανω και η τιμή ειναι 0,09!!!!!Δηλαδη από ο,2 που εκανα τουλαχιστον τριπλασιάζω τη δόση!!!Πεπεισμενη η γιατρός οτι οι αποβολές μου οφειλοταν στη θρομβοφιλία πιο πολυ παρα στο σάκχαρο!!!Ηταν ξερή η μήτρα που να στρωθει καλά το χαλί(ο πλακουντας)!!!!Τι να πω ρε κορίτσια !!!να δω πως θα παω αλλά νοιώθω μια εμπιστοσύνη σε αυτη τη γιατρό!!!Και τελικά είναι πολύ σπουδαίο να χεις σιγουριά στο γιατρό!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!Σας ζάλισα αλλά καλό είναι να λεμε τις ιστορίες μας μήπως αφορούν και άλλες κοπέλες!!!Φιλάκια

όμορφα λόγια και εμπνευστικά. Εγώ πιστεύω στην προσωπική δύναμη και στην ψυχολογία και όχι τόσο στη θρησκεία, αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε πίστη ότι όλα θα πάνε καλά, να σκεφτόμαστε και να πράττουμε θετικά και να χαμογελάμε όσο γίνεται περισσότερο στους γύρω μας και στον καθρέφτη μας. Αυτό που μένει από την παραμονή μας στη γη είναι οι αναμνήσεις των όμορφων στιγμών και γι αυτό ας χαρίσουμε στη ζωή μας όσες περισσότερες μπορούμε... είτε με παιδί, είτε χωρίς.

Συμφωνώ απόλυτα tountsaki οτι πρέπει να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο με παιδί ή χωρίς παιδί!!!Καποια στιγμή πρέπει να βάζουμε όριο ως πότε θα προσπαθούμε!!!και η θρησκεία αυτό λέει στην ουσία οτι ο άνθρωπος δε πρέπει να ειναι άβουλος και πρέπει να έχει ελευθερία και ψυχική δύναμη και η πίστη στο θεο βοηθάει τον ανθρωπο να ειναι ετσι!!!Τε΄λος παντων ειναι μεγάλο το ζητημα και η ουσία ειναι οτι από όπου και αν προέρχεται η καλή ψυχολογία παιζει μεγάλο ρολο στην υγεία γενικότερα!!!!Παντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο!!!!

Υπομονη louloudira μου!μη το βαζεις κατω!η ζωη ειναι ωραια και τωρα και οταν θα εχουμε τα παιδακια μας!!!γιατι θα τα εχουμε!σιγουρα!και εγω ειμαι διχασμενη τη μια ειμαι αισιοδοξη και την αλλη κλαιω με μαυρο δακρυ!ομως πιο πολυ πιστευω οτι θα τα καταφερουμε!

την τελευταια φορα που πηγα για αποξεση η αναισθησιολογος μου ελεγε πως δυστυχως ειναι πολυ συχνο φαινομενο οι παλλινδρομες και ολο και αυξανονται αλλα το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει ζευγαρι που δεν τα καταφερνει!υπαρχουν λυσεις!

1 Σεπτεμβριου εχω ραντεβου με τον ανοσολογο και θα ξεκινησουμε απο την αρχη ολη τη θεραπεια κανονικα οπως πρεπει και ελπιζω να πανε ολα καλα!βιαζομαι να ξεκινησω αλλα φοβαμαι κιολας!η επιθυμια μου ομως να γινω μανουλα ειναι μεγαλυτερη απο το φοβο και θα τον ξεπερασω!δεν θα παρατησω αν δεν κανω 3 παιδακια!τουλαχιστων!:tongue:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Υπομονη louloudira μου!μη το βαζεις κατω!η ζωη ειναι ωραια και τωρα και οταν θα εχουμε τα παιδακια μας!!!γιατι θα τα εχουμε!σιγουρα!και εγω ειμαι διχασμενη τη μια ειμαι αισιοδοξη και την αλλη κλαιω με μαυρο δακρυ!ομως πιο πολυ πιστευω οτι θα τα καταφερουμε!

την τελευταια φορα που πηγα για αποξεση η αναισθησιολογος μου ελεγε πως δυστυχως ειναι πολυ συχνο φαινομενο οι παλλινδρομες και ολο και αυξανονται αλλα το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει ζευγαρι που δεν τα καταφερνει!υπαρχουν λυσεις!

1 Σεπτεμβριου εχω ραντεβου με τον ανοσολογο και θα ξεκινησουμε απο την αρχη ολη τη θεραπεια κανονικα οπως πρεπει και ελπιζω να πανε ολα καλα!βιαζομαι να ξεκινησω αλλα φοβαμαι κιολας!η επιθυμια μου ομως να γινω μανουλα ειναι μεγαλυτερη απο το φοβο και θα τον ξεπερασω!δεν θα παρατησω αν δεν κανω 3 παιδακια!τουλαχιστων!:tongue:

Μπράβο Χρύσα μου έτσι σε θέλω!!και 3 και δεκατρία παιδάκια να κάνεις!!!Αμαν κουνέλα σε έκανα!!!!!!!!!!Την αρχή να κάνουμε και μετά ποιος μας πιάνει!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο Χρύσα μου έτσι σε θέλω!!και 3 και δεκατρία παιδάκια να κάνεις!!!Αμαν κουνέλα σε έκανα!!!!!!!!!!Την αρχή να κάνουμε και μετά ποιος μας πιάνει!!!!!!

Η αρχη εγινε!μειναμε εγκυουλες οχι μια πολλες φορες!τωρα το θεμα ειναι να γεννησουμε μια φορα και μετα... ασταματητες θα ειμαστε!:tongue:

για την ασφαλεια δεν ξερω τιποτα!εγω ειμαι ΙΚΑ!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σε όλες.

επιστρέψαμε και εμείς οικογενειακώς στις βάσεις μας και περιμένουμε το πέμπτο μέλος εναγωνίως. Σε 3 το πολύ εβδομάδες θα έχω γεννήσει με το καλό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είναι ένα γερό και χαρούμενο παιδάκι. Τα αγοράκια μου είναι εντελώς ξεσηκωμένα. Περιμένουν πως και πως. Εγώ έχω αρχίσει και δεν την παλεύω με την ζέστη και την κοιλιά μου...έχω όμως και πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ τίποτα. Της ψωνίσαμε με τα αδερφάκια της ρουχαλάκια....πλάκα είχε.

Δεν μπορώ να πιστέψω και γώ ότι πέρυσι τέτοιο καιρό ολοκλήρωνα τις εξετάσεις και όλα για την παλλινδρομη...όλα γίνονται τελικά.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες να είστε πρώτα από όλα καλά. Οι εγκυούλες να κάνουν το άγχος πέρα, να τα ξεχάσουν όλα και να ευχαριστηθούν τον καιρό που τους απομένει μέχρι τη γέννα. Και οι υπόλοιπες να ζήσετε όλες το θαύμα (όποιο και να είναι αυτό) γιατί πραγματικά σας αξίζει.

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες.

mIdZp3.png

πώς πέρασε ο καιρός Anniw.. Δεν το πιστεύω!!! Με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος!!!!!! Ευχαριστούμε και για τις ευχές σου!!Εγώ το έχω ρίξει στις χειροτεχνίες για να περνάει η ώρα αφού με έχουν μαντρωμένη στο σπίτι.. Τι να κάνω; Αλλά να μην είμαι αχάριστη.Μια χαρά πάω μέχρι τώρα. Φτου φτου φτου:)

Διαφημίσεις

Τουντσακι τι βλεπω? 20 εβδομαδες + 1 ημερα? Μας πηρε η κατηφορα πλεον. Την καταλαβαινεις την μπεμπουλα? Να φανταστω οτι ναυτιες τελος... ετσι?

Τα περάσαμε τα μισά.. άλλο τόσο έχουμε εεε? ναι τώρα πια την καταλαβαίνω τη μπεμπού.. Ναυτίες κι εμετοί τέλος εδώ κι ένα μήνα. Δεν έχω παράπονο! :-) Την Τετάρτη στις 31 πάω για τη β' επιπέδου πρώτα ο Θεός.

Συγχαρητήρια τουντσάκι.. Χαίρομαι απίστευτα για σένα..

Από μένα ουδέν νεότερο.. Αύριο φεύγω για το τελευταίο τμήμα των διακοπών μου και επιστρέφω στις 12... οπότε θα τα λέμε και συχνότερα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!Καλό μήνα σε όλες!!!Κρίμα τέλειωσε το καλοκαίρι αλλά δε πειράζει γιατί το φθινοπωρο συνήθως φέρνει και καλά νέα ή καλή αρχή!!!!Καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!!!

Tountsaki μπράβο!!!καλά νέα!!!Πως μου αρέσει να ακούω ευχάριστα!!!Παιρνω δύναμη!!!Φιλιά σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...